View Full Version : На колко трябва да е първият път?
Volley_Boy
05-02-2008, 20:56
Момичета основно се насочвам към вас понеже въпросът м ие свързан с нежната ми половинка.Та проблемът м ие следният ходя с едно момчиет вече 7 месеца влюбен съм в нея,тя казва че иска да правим секс,но била твърде малко(на 14г),а аз съм на 16г.Според нея е нормално аз да искам това нещо и аз не го крия,но неиска мвъобще да я насилвам да легне с мен искам да й е приятно искам тя да го желае и да виждам товяа в очите й.Според нея може нещо да й стане ако го нарпави на тази възраст,но според мен не е проблем,защото до колкото знам момчиетата навлизат по-рано от момчетата в пубертета и се говори че трябвало да се омъжиш за жена 7г по-малка от теб за да си отговаряте(на,което аз невярвам)Та интересувам се има ли някаква вероятност нещ ода й стане някакво заболяване и прочие ако го нарпави на 14г?
П.П:Моля ви се кажете м иче аз съм рпав. :D
т.7
krem4et0
Made_of_Pain
05-02-2008, 20:58
Толко пък да ти се е д_о_е_б_а_л_о....
Жалък си.
Volley_Boy
05-02-2008, 21:00
Не съм толквоа на зор защото я чакам от 7 месеца разбираш ли!А и не си мислете че ще се потдавам на такива глупави постове моля ви се отговорете ми точно и коректно защото тука е ясно че има пубери,но и сериозни хора,които могат да ми отговорят аре леканощ! :o
Made_of_Pain
05-02-2008, 21:07
Напростив. Си.
Ако не беше, нямаше 7 месеца да ти се струват много.
И да... Няма да изпита такова удоволствие, както ако изчака, ако не е достатъчно голяма, психически.
И да.. винаги има опасност да заболее или нещо подобно. Защото момичетата съзравят по бързо от момчетата ПСИХИЧЕСКИ.
Това, че има цици не я прави готова за секс, това че теб много те е досърбяло е отделен въпрос.
Пубертета е период на промени, а не знак, че вече си готов за секс.
Намерете си занимания, мамка Ви...
Така че мило ми момченце... Има хора, които да ти отговорят сериозно, но защо да го правя, щом ти мислиш само за това, как да си начешеш крастата?
П.С. За мен това си е педофилия.
Fuckin_Crazy
05-02-2008, 21:12
:D :D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Little_Lady93
05-02-2008, 21:28
Ami az sum na 15 i dosta puti sa mi predlagali da pravq seks no smqtam 4e mi e rano.Trqbva da se opita6 da q razbere6.Na mom4etata ne im puka za tezi ne6ta no mnogo momi4eta se strahuvat ot bolesti(nikoga ne moje asi siguren dali partniorat ti e devstven) i ot zabremenqvane i t.n.Za6toto dokato ti moje6 da i napravi6 bebe i da izbqga6 tq ne moje da go napravi.Osven tova, tova 4e e fizi4eski suzrqla za seks ne zna4i 4e i psihikata i e gotova.Ako si istinski muj 6te po4aka6 dokato sama ne se uveri 4e e gotova.Tq sama 6te ti kaje.Ako ne moje6 da 4aka6 q zareji.Nqma smisul da q zalugva6. :smt024
fenkata1
05-02-2008, 21:32
Виж са, мойто момче, няма да крия истината. Тя може да се разболее от нещо много фатално, което ще я мъчи с месеци докато накрая не изкочи от нейа като тапа. После ,за съжаление, ще трябва да се грижите за този досаден дрискащ паразит още поне 18г докато не съсипе окончателно нервната ви система :P Иначе се съмнявам за други болести :? :lol:
MoOnLiGhT_ShAdOw
05-02-2008, 21:33
Не съм толквоа на зор защото я чакам от 7 месеца разбираш ли!А и не си мислете че ще се потдавам на такива глупави постове моля ви се отговорете ми точно и коректно защото тука е ясно че има пубери,но и сериозни хора,които могат да ми отговорят аре леканощ! :o
Приятелят ми след месец и половина ще направи 18, вече сме 10 месеца заедно, но на петия месец го бях предупредила, че може скоро да не съм готова да правя секс. Той се съгласи и каза, че би ме чакал колкото трябва. Дори сега, когато на мен започва леко да ми се иска, той продължава да се страхува да не съжалявам после и това го спира. А и си мисля, че и без да го предупреждавам нямаше да ме натиска много за секс, все пак колкото и да са важни, физическите контакти не са най-важното във връзката!
Твоето момиче е още дете на 14, а ти, с извинение, си келеш на 16... Закъде бързате? И какво като излиза по-рано от пубертета, веднага трябва да се прое*ава ли? Аз не съм съгласна. И да, ще й стане нещо, ако я караш да прави секс преди да е готова - ще откраднеш непорочността, на която тя явно още държи... А ти не искаш да извършваш такова престъпление спрямо нея, нали?
Made__of__pain така като слушам ,съм сигурен че и ти там някаде около 13-4 си загубила девственоста си , обаче нещо се е объркало и затова сега си толкова против - прав съм нали !
ПО темата - за мен 14 години са малко ..... 15 може би ( макар че пак са малко ),но ...... вече е въпрос на нагласа ...
FakeyFake
05-02-2008, 21:41
По-добре не се занимавай на тая възраст с тези "удоволствия"...Смятам че по добре за сега си стойте на сегашното ниво....Може наистина нещо да и стане например да се пристрасти и да те укастри за самозадоволство :D
Made_of_Pain
05-02-2008, 21:43
Made__of__pain така като слушам ,съм сигурен че и ти там някаде около 13-4 си загубила девственоста си , обаче нещо се е объркало и затова сега си толкова против - прав съм нали !
ПО темата - за мен 14 години са малко ..... 15 може би ( макар че пак са малко ),но ...... вече е въпрос на нагласа ...
Не си.
Добре, че не си отишъл в 'ясновидци', че щеше да се изложиш в национален ефир.
Не си.
Добре, че не си отишъл в 'ясновидци', че щеше да се изложиш в национален ефир.
ясно ясно .... просто се дразниш е така ...
Made_of_Pain
05-02-2008, 21:48
...Добре, че не си отишъл в 'ясновидци', че щеше да се изложиш в национален ефир.
...Добре, че не си отишъл в 'ясновидци', че щеше да се изложиш в национален ефир.
Да е виждам , че си добре с обидите и продъкжаваш да се дразниш ... много нерви на млади години не са добре :(
Made_of_Pain
05-02-2008, 22:05
Не позна нищо от това която написа :)
FieRy_GirL
05-03-2008, 15:07
spored men vyzrastta ne e ot tolkova golqmo zna4enie (e tfa nezna4i 4e na 10-12 god trqa po4ne6 da se e*e6 ) kogato 4ovek se po4uvstva gotov i naistina go jelae togava..nemoje da si kaje6 primerno 16 e idealnata vyzrast i togava 6e go napraq..nestava..mislq 4e po vajno e ne koga a s kogo 6te go napravi6..
Mademoiselle
05-04-2008, 04:53
zabolqvane v nikakav slu4ai,no 6te e dobre ako q ostavi6 da se podgotvi psihi4eski za momenta,dai i vreme
Volley_Boy
05-04-2008, 09:45
Момчета и момичета.Гледайте сега.Аз я чакам неискам да я насилвам пред 2 месеца тя м иакза,че е готова,но мен ме е страх да не съжлява после.Беше м иказвала че я е стах да не й стане нещо некоя болест или нещо таквоа за това се поинтересувах иначе на мен не ми пречи да чакам.И без това неаме време да се видим защото аз тренирам и уча като откачен неизлизам през седмицата,а ако излизам то ще е през събота и неделя и то за да карам колело и да се видя с нея.Сега не съм я виждал повече от 10дни.Така че мога да чакам докато тя ми налети и почне да ме съблича а до тогава съм намерил идеалният заместите за адоволяване на физическите ни нужди и на двамата.Така че не съм загорял :-P несъм се побъркал от това че иска мда спя с нея :-P или там още кото казахте че съм мислел сам оза това.Лошото е,че не ме познавате лично тези,които казахте че съм мислел сам оза това и прочие,затова можехте просто и лесно да ми акжете "Да ще стане това и това" или "Не нява да стане неищо",Но за мен вече е ясно.МЕси все пак ако иамте още нещо да акзвате казвайте си го дреме ми да ви кажа за това кви глупости още ще изтръсите по мой адрес. :-P така че си чешете езиците за моя сметка,нали за това е този форум аре пзодрави на вс! :razz: