Влез

View Full Version : 5-те най-странни

Страници : 1 [2]

fre3styl3
01-16-2009, 18:25
1.Не забелязвам хората, минаващи покрай мен. Не знам защо, просто гледам през тях.. заради това много хора ме мислят за голяма надувка :/ А аз просто съм ужасно разсеяна :oops:
2.Обожавам да си реша косата, сигурно я реша по 100 пъти на ден :-D
3.Пристрастена съм към кафето :shock: Толкова ми е вкусно..всякакво, по всяко време на деня (без цигари) :)
4.Мога да си извия дясната ръка до такава степен, сякаш нямам кости..всички ме питат дали не съм си я чупила (не съм).Много е яко, а наистина странното е, че не усещам абсолютно нищо, никаква болка :-o :D
5.Обичам да чета психологически книги (:
...

carinaNebula
01-16-2009, 20:48
1.мразя огледалата.в моята стая няма огледала,няма и да има. :D
2.обичам да си говоря сама,некви диалози да измислям,ама на английски или шведски.на български не ми харесва. 8-)
3.страх ме е да се затворя в банята,като се къпя вратата е съвсем малко отворена. :D
4.страх ме е от куклата ми Барби :lol:
5.винаги,когато заспивам трябва да е или със музика или да си представям нещо,което искам да е случи. 8-)

2.Влюбена съм в анимационен герои (голяма мъка е даже няколко пъти съм ревала.)

охоо и аз(в Пейн от Наруто) и в Ед от Лас Вегас(нищо,че не е анимация и,че Ед е стар) 8-)

GrippingBosh
01-17-2009, 15:54
Хмм...
1 много обичам всички възможни лампи у дома да светят ,искам винаги да е колкото може по - светло
2 обожавам шумоленето на печката, пералнята ,компа ,климатика и всякакви такива, също и да е винаги затворена вратата - като е отворена сякаш якото излиза 8-)
3 вечер когато не мога да заспя - продължава поне един час си мисля например историй от детството, всякакви смешни фрази и изцепки или дори си съчинявам собствени историй и понякога дори се смея на глупостите си сама в тъмното 8-)
4 винаги влизам с гръм и трясък с блъскане на вратата ,не знам защо
5 когато си подреждам раницата за следващия ден и разпилявам абсолютно всички учебници и тетрадки по земята - майка ми полудява, но просто ми е навик вече :lol:

BqlaLiniq
01-17-2009, 17:29
1.Страх ме е да се къпя на затворена врата, когато няма никой в нас. Тя винаги е отворена и когато си слагам шампоан го слагам внимателно /това важни само когато няма никой в нас и се къпя на отворена врата/ , за да не ми влезе в очите и да мога да гледам дали някой все пак няма да дойде...
2.Винаги когато заспивам си мечтая за нещо...представям си например как правя нещо, как ми се случва нещо и то доста реално...Освен това трябва да е пълна тишина..
3.Когато заспивам искам да е възможно най-тъмно...
4.Ако днес гледам филм - след 1 месец няма да помня за какво се разказва, но ако го гледам отново дори и след 1 година ще ми е тъпо, защото ще знам какво ще се случи... |(
5.Постоянно отлагам за последния момент - сега имам да преписвам 1000 милиона плана, но бодро си казвам утре е неделя...а ми трябват за понеделник..

alwaysnforever
01-17-2009, 19:14
1.понякога се смея на адските простотии..смисъл на никой не му е смешно, апък аз се насирам от смях..случва се доста често (когато съм самичка пак..се смея за глупости) :D
2.страх ме е от гарвани..и от птици с големи клюнове :shock:
3.понякога (нз защо) не се обаждам на познати, ако ги срещна на улицата :lol:
4.когато спя обичам да е винаги тъмно и тихо..иначе не мога 8-)
5.мога да гледам в една точка адски мн време..и ме кефи да го правя понякога..дори и да не мисля за нищо :lol:

Daniella_
01-17-2009, 20:01
1.Обичам да забелязвам малки детайли в човешката външност,филмите,изкуствот о които обикновено не се забелязват лесно.
2.Луда съм по една група - написах част от любимите си текстове на красиви листи с брокатени химикали и ги залепих на стената около плаката на фернандо Торес
3.Като чуя телефона ми да звъни много обичам да говоря легнала с корема надолу като по филмите :lol:
4.Най-често ползвам усмихнатите емотикони и тези ,които се смеят.
Не мога да готвя ,но пък много да си правя закуска и отделям доста време вечерта ,за да си измисля закуска
5.Аз попринцип много обичам да стоя в поза щъркел :D
А иначе имам още доста странности

5StaR
01-17-2009, 20:37
Леле ако отидете на психотест, 9/10 от хората писали в темата ще бъдат скъсани :razz: :razz:

xXxEvIlLxXx
01-17-2009, 20:49
1. Говоря си сама
2. Често готвя насън :)

3. Интересувам се от Chaos Magic

4. Много често плача на филми... на Анимационни филми :)

5. Страдам от манията че винаги ме наблюдават.... много ми е трудно да ходя по улицата и да си бъркам в носа примерно :D

neocide
01-17-2009, 20:53

Overpowered
01-17-2009, 21:01
Не мога да стоя в някоя стая,ако вратата е отворена,много ме дразни.
Мразя аз да седя,а някой да стои прав.винаги му казвам да седне,иначе аз ставам.
Мразя да е светнато в стая,в която не стоя.
Винаги ми е било гадно да влизам в мръсни бани-имам голям ужас от saw.
Много съм разхвърляна-никакъв ред няма при мен и когато си приготвям раницата за даскало,слагам всичко,което е на масата,независимо какво е.
Понякога толквоа ме мързи да натискам копчетата на клавиатурата като си пиша с някой,че копирам буква по буква от това,което той ми е написал. :D

Seducti0n
01-17-2009, 21:13
LINKNOT, и аз съм била бироманка от 4-5 годишна някъде, може и по-малко лапе да съм било.
На наще им се е налагало да пият бирата в порцеланови чаши за чай, да крият шишета, капачки... лудница.
Ако случайно набарам някой, че пие, веднага е трябвало да ме почерпи, в противен случай изпадам в истерия.
Същото е било и със сладоледа-ядяла съм по 4-5 на ден, че и повече.
Любимия ми номер е бил да събарям цялата покривка и всичко що има по нея.
Веднъж съм изкарала на мама и на тати акъла.
Били сме навън на пицария и мама ми подава да пия от чаша.
Аз проклетот съм отхапала парче от стъклото...
Шаш и паника... последвало е обръщане надолу с главата, оказало се е, че не съм глътнала парченцето, било е на рокличката ми...
Горките ми родители, явно много са си изпатили с мен.
Това е едно от логичнити обяснения, защо треперят така над мен до ден днешен... :oops: :-D

П.С. /Някои от сегашните ми странности/
-Изпитвам ужас от трева, чиято височина надвишава 2 см, страх ме от кърлежи ииии въобще избягвам райони с буйна растителност
-Обичам зимата, студа не ми пречи, както на повечето хора.Искам да сте по-примирени в това отношение, бре!Ще дойдат и по-добри летни времена. :) :)

IrrieSkyline
01-18-2009, 00:24
:(

4 От хората които познавам мисля 4е имам най доброто зрение :)
Аха, аз също. Макар че стоя най-много на компютъра и чета повече от половината.

Много съм разхвърляна-никакъв ред няма при мен и когато си приготвям раницата за даскало,слагам всичко,което е на масата,независимо какво е.
Аз пък цяла седмица си ходя с квото има вътре. 8-) Иначе и аз съм баяааа разхвърляна.

5.винаги,когато заспивам трябва да е или със музика или да си представям нещо,което искам да е случи. Cool Дааа! Или пък и двете! 8-)

bloodfrozen
01-18-2009, 10:10
Тъъй..
1. Имах въображаем брат, на когото му отредих нелепата съдба да загине във въображаема катастрофа. Много тежко приех загубата му. :lol:
2. Светлината ме дразни. Обичам да стоя на тъмно.. заедно с всичките изчадия, които се крият в мрака.
3. Най-добрата ми приятелка е с 20 минути по-голяма от мен.
4. Осъзнах, че имам вещерски способности - погледнах телевизора, а той се изключи.
5. Вярвам в магията на картите. Вероятно затова ги разбивам на белот. :lol:

spongkata
01-18-2009, 10:36
Винаги съм искала да тръгна на път без посока..ей така тръгвам и виждам табелка с 2 населени места и на момента избирам едното и потеглям..и така в продължение на 1 месец пътувам и да видя каде ще ме заведе съдбата това е съкровенната ми мечта :lol: но искам някаде извън България да се озова :grin: :)

babyblue
01-18-2009, 19:44
1.Не стъпвам по никакви черти и плочки по пода 8-)
2.Не мога да слушам музка и да правя нещо друго, мога само да седя и да пея :P :smt034
3.Понякога си измислям някакви истории или някакви диалози и си ги говоря, ама на английски :lol: и също понякога преди да кажа нещо си го казвам на английски и чак тогава на български
4.Като си ходя по улицата или съм в училище и се си предствям какво щеше да е ако бях в USA примерно,как щях да сам облечена,какво щях да правя или си представям че сам известна ОМГ не съм добре :razz:
5.Като гледам филми и ми става тъпо независимо дали са с happy end нз защо,а и мн си харесвам момчетата по филмите :shock: :smt050

Сега като ги гледам тея неща написани ми се струват доста тъпички ама карай.. :grin: :-P

million_dollar_baby
01-18-2009, 19:45
1.Много обичам 3 дни да разхвърлям в стаята ми , на 4тия да изчистя много добре и следващите 3 да е безупречно чисто... :lol: :lol: - станало ми е навик.. :shock: :D
2.Когато няма какво да правя - напримерно когато чакам рейса си представям че сега ще дойде някой и ще ме отвлече , и ще искат откуп от мама и тате :razz: :D омг..
3.Много обичам да слушам една и съща песен по 553853538 пъти на ден.. в тоя ден само тая песен се слуша :-D ..
4.Винаги се случва вечер като си легна да стана по някое време и правя някакви неща дето после не ги помня , а майка ми ми разказва кфо съм правила.. :D
5.Страх ме е от пергели - имам чувството че ще ме набодът цялата :shock: :D :D

Di
11-01-2009, 16:29
:razz:

ameli
11-01-2009, 18:27
1.страх ме е като бягам-мисля си, че във всеки един момент ще падна
2. дразня се, като е много светло
3.мога да сме смея много време на някаква простотия. като ми омръзне го забравям, като няма какво да правя си го спомням и пак почвам 8-)
4. все си мисля, че някой ме гледа
5. гадно ми е като ходя по улиците сама - имам чуството, че тея дето са в компания ми се смеят
6. заспивам с едно мече и после го хвърлям на земята :lol:
7. когато се къпя, мразя да си мокря лицето :booooomb: и очите най-вече

HexGirl
11-01-2009, 18:45
1.Когато правя нещо каквото и да е , примерна да слизам по стълби, винаги си представям как падам ,убрям се , разпорвам се на нещо кървя и все такива
2.Различните периоди от живота си ги преживявам в различни цветове , един ден решавам ,че оранжевото ми е любимо и всички което си копувам стама оранжево косата също абс всичко и така за няколко месеца, после с друг цвят
3.Никога ама никога не излизам в неделя , това е моя личен ден само за мен и не го давам на никого 8-)
4.Мразя отворени врати както и отворени прозорци , толкова ме дразнят .Дори в стаята да е 50 градоса няма да спя на отворен прозорец
5.Вярвам ,че когато съм завита през глава съм абсолютно защитена

mmKamm
11-01-2009, 19:23
Доста повече от 5 неща мога да се сетя, но:
1. Преди да започна да ям, оглеждам добре храната си, като въртя всяко едно нещо в чинията си, за да съм сигурна, че няма нищо гадно. Правя всичко в чинията на хапки. Примерно 10 парченца домат, 10 краставица, 10 сирене, 10 хляб 10 нз си кво и така. Ако в яденето има моркови или магданоз, или нещо друго, което не обичам го отделям до най-малкото парченце, преди да ям.
2. По всяко време на денонощието си представям разни неща, които искам да ми се случат. Понякога се усмихвам/смея/говоря/викам, без дори да се усещам, заради тези неща.
3. Често просто изключвам и не мисля за нищо, не чувам нищо, не виждам нищо, просто си седя и се усмихвам.
4.Когато се напия, повтарям цяла вечер абсолютно едно и също нещо и винаги ми е все толкова интересно.
5. Ходя като робот и си размахвам ръцете, имам чувството, че всички ме гледат и си представям как ги избивам по най-бруталния начин.

Ооо има още толкова много неща...ама тва са първите 5, които ми идват на ум.

LINKNOT
11-01-2009, 20:01
Най обичам да рисувам изроди. 8-) пример (http://prikachi.com/files/1133736H.jpg)
По принцип съм с много променлив характер,спонтанна и креативна,така че за околните всеки ден с нещо съм странна. ;д

INSIDER
11-02-2009, 09:20
1. Отварям вратите с шут.
2. Сяка вечер си викам са си лягам и влизам в нета да поръчкам още малко ;д
3. Искам да имам крокодил за домашен любимец
4. Спя с плюшена играчка (Мишка) ебати пича е като го погледнеш в очите виждаш как страда :D :D аххаа
5. Сяка сутрин се събуждам на земята :D

Infinity
11-02-2009, 14:18
1.Мия си ръцете през 5 мин. :shock: Вече ми се превръща в няква фобия от мръсни ръце.. :-o
Една е моята.. 8-)

FuCkInBuBbLeGuM
11-02-2009, 14:48
1. Някой път така докато си се разхождам изключвам ии си мисля за всичко което ме вълнува... Днеска примерно отивам на даскало иии 5 мин след като излязох от нас бях изключила съвсем ии се чудех после как съм стигнала до даскало

2. Не мога без музика.... Едва ли не ме боли главата ако не слушам... някво тъпо ми е така без музика

3. Понякога се сещам за няква дума, която звучи странно ... шишарка примерно и цял ден се хиля и я повтарям

4. Мразя слънце..... Тва не е толкова странно, ама аз си го мразя :D

5. Почвам да си измислям разни случки като ми е скучно и си се кефя :D :D

VeRoNa
11-02-2009, 15:00
1. Винаги сутрин се събуждам 5-10 мин. преди да ми звънне алармата за да се успокоя, че имам още малко да поспя 8-)
2. Не мога да заспя без нещо да шуми, да ми говори и т.н. най-често си пускам телевизора 8-)
3. кога чакам да ми дойди трамвая разглеждам хората и си представям кой накъде е тръгнал.
4. страх ме е да съм близо до големи камиони и тирове.
5. Когато съм сама винаги танцувам и пея 8-)
6. говоря си сама и си измислям диалози на ум :shock:
7. когато си ударя дясната ръка например удрям и лявата, за да не ми се сърди 8-)
8. понякога когато някой ми говори не го чувам, а си мисля за нещо друго

w0sh
11-02-2009, 15:18
Светлината ми дразни зениците.

MetalZone
11-02-2009, 15:36
1) Много, много често говоря за Смъртта или мисля за нея... може би искам да покажа, че не ме е страх от нея.
2) Мразя, ама мрая индустриал метъла, нооо въпреки това чат пат слушам x.x
3) Обичам да си пипам, галя, увивам с пръст, реша и т.н косата...
4) Мн съб влюбчив.. нз дали е странно, но направо много се ядосвам на т'ва.
5) Дяволски много ревнувам... това направо ме убива.. бавно, но сигурно! x.x

vanesa0pld
11-02-2009, 15:37
8)

Complicated
11-02-2009, 17:50
1. Страх ме е от гълъби. Като ги видя около мен, имам чувството, че ще ми се качат на главата, а ако летят залягам. 8-) 8-)
2. Когато ходя да играя баскет сама, имам чувството, че всички ме зяпат от прозорците. Дори и в 6 сутринта да е.. ама понякога си казвам, че не ми пука и си представям как съм в НБА и съм като Майкъл Джордан. :razz: :razz:
3. Когато слушам музика, винаги си пея песента наум.
4. Постоянно си оправям файловете в компа. Било то песни, картинки etc.. Само една долна черта да има в заглавието на някоя песен или да не е с главна буква и откачам.. Трябва всичко да ми е подредено. После ми става скучно и новите неща ги слагам в една папка, пък като се съберат повече пак оправям и така... 8-) 8-)
5. Когато питам най-добрата ми приятелка дали някое момче я кефи и ако ми каже "да", я гледам супер злобно, а ако каже "не", пак я гледам злобно и се чудя как може да не и харесва. Никога не съм доволна от отговора. :razz: :razz:

DarkKisss
11-02-2009, 18:49
1. Говоря си сама много често.
2. Мислех, че не съм суеверна, но всъщност не ходя на състезание без златната верижчица от баба ми.
3. Обичам болката от физическото натоварване по някакъв странен начин.
4. Харесвам егоизъма в себе си, дори той да пречи на някого.
5. Един ден се гледам в огледалото и виждам свиня, на другия ден се гледам и виждам 'мистър Олимпия' 8-) Как става, не знам ..

Decu
11-02-2009, 20:39
^щo пък мистър?? 8-)

Иначе и аз си говоря сама, хиля си се сама..
Не бих искала да пиша някакви други неща обаче. ;д

DarkKisss
11-02-2009, 20:45
^ етиловият не прощава :D

Не, базикам се .. е не знам .. 'мис' Олипмия 8-)

prk
11-03-2009, 06:48
1.Не мога да стоя на отворена врата.Имам чувството,че се разконцентрирам.
2.Имам си свои вярвания,като например че ако не направя еди какво си,ще се случи нещо лошо 8-)
3.Когато заспивам си измислям истории,защото ако мисля за мои си неща,още по-трудно заспивам.
4.Всеки ден си нося една гривна и една висулка с буквата "г" ,защото мисля,че това ми носи късмет.
5.Винаги когато седна на компютъра,първо включвам една игра и чак след това влизам в интернета,защото си мисля,че така няма да ми забие компа :lol:

cherrypezz
11-03-2009, 11:41
1. Винаги проверявам дали съм спряла печката/ тостера поне по 10 пъти и почти още толкова се връщам, за да проверя дали съм заключила вратата.
2. Винаги си сипвам вода вечер(преди да заспя) , но почти никога не пия от нея.
3. Имам 2 пръстена, които свалям САМО когато се къпя и спя. Единият е на палеца на лявата ми ръка, а другият е на безимения пръст на дясната ръка. И двата не са мои, но ги нося от около 4 години.
4. Не мога без дъвки 8)
5. Когато спя или уча- всички врати трябва да са затворени!

gabi_94
11-03-2009, 12:40
1. Ям адски много, а не ми личи особено, ама много ям, прекалено е за едно момиче
2. Сомнамбул съм, говоря на сън, ходя на сън, дори ям на сън
3. Имам много филосовско мислене за всичко, мога да развия тема за всичко, дори да не съм запозната
4. Не давам никой да ми пипа косата, имам чувството, че ще я омазни и ще я омърси, само аз си я пипам и за фризиорката се прежалвам два, три пъти в годината, друг ако ми пипне косата, да му мисли...
5. Приятно ми е да ме гъделичкат, освен по ходилата де, не се гърча като някой червей като ме гъделичкат ами ми е много готино некво

d3sincet0y
11-03-2009, 15:03
1. ОБИЧАМ егоизма си
2. Мазохистка съм... обичам да изпитвам физическа болка...
3. Перфекционистка съм... смисъл започна ли да правя едно нещо, то непременно ще стане възможно най-добре... или го правя перфектно или въобще не го започвам. Започна ли-средно положение няма
4. Обичам някой друг да си играе с косата ми или да ме реше, но почна ли да се реша аз-откачам
5. Мразя котките!!!

MartyParty
11-03-2009, 15:53
1.Много бързо си меня настроенията и в разговорите с хора се случват странни неща.Например,един ден ми казват нещо смешно и се смея на него.На другия и казват същото нещо и изобщо не ми е смешно,даже ме натъжава. :?
2.От нерви си гриза бузите. :-o Дори не се усещам.
3.Винаги си намирам нещо,за което да съм нещастна.Плача почти всеки ден.Днес се разплаках от рекламата по пробг на капанията "детство,моля".
4.Без включен телевизор не мога да заспя.
5.Обичам да се гледам в огледалото.Гола.И облечена може.Да. :oops:

sunnkata1
11-03-2009, 18:18
1.Няма ден който да не изръса някоя глупост пред госпожа
2.Ако не съм вкъщи си чувам звънеца или телефона ако звънят :lol:
3.Ако например отида до чешмата и я пусна после я спра и съм сигурна връщам се в другата стая и си мисля, че не съм спряла чешмата, сядам знам, че съм я спряла, обаче ме мъчи и винаги ама винаги трябва да стана
4.Например си зимам чипс и сядам на дивана да гледам филм, ако обаче видя нещо да не е на мястото си ме чувърка отвътре да го оправя (ама не като Монк).Странното е,че не съм подреден човек, ако не е такава ситуация ами например само седя без да правя нищо, няма да ми пречи :lol:
5.Никога не заспивам на загасена лампа въпреки, че не ме е страх :lol:
6. Примерно гледам филм с извънземни и после лягам си затварям си очите и почвам да си представям как са пред мене и искат да ме отвлекът :lol: :lol: :lol: и сама си умирам от смях
7.Например ако целуна една играчка и другите трябва да ги целуна да не ми се сърдят с всичко е така.
7.Харесвам всички животни без изключение, ссссмии :razz: гущери всички (дори не ме е гнус)
8.Винаги съм харесвала странни имена (Тоска,Трендафилка и др :razz: :razz: :razz: )

lenito_sf
11-03-2009, 18:52
неща във вас, в поведението, характера ви... най-необикновени мечти, интереси и т.н.

1.понякога като съм сама си водя монолози от скука незнам защо и аз
2.косата ми е по-важна от всичко останало във вида ми .. и много ме дразни когато някой я пипа
3. обожавам филми от 80-те ... и също немите филми на Чарли Чаплин
4. мечтая за ден като от "сам вкъщи"
5. и аз като sunnkata1 съм някакъв перфекционист в някои отношения .. примерно иам ужасно много лакове..близо 35 и са подредени в определен ред ..взема ли един като го връщам трябва да е на точното място застанало, до последния милиметър ... :lol:
или примерно вися на компютъра или гледам филм и виждам ,че пантофите ми са разхвърляни независимо колко ме мързи ,ставам и си оправям пантофите :lol: ..а не съм принципно от най-подредените :D

lenito_sf
11-03-2009, 18:52
неща във вас, в поведението, характера ви... най-необикновени мечти, интереси и т.н.

1.понякога като съм сама си водя монолози от скука незнам защо и аз
2.косата ми е по-важна от всичко останало във вида ми .. и много ме дразни когато някой я пипа
3. обожавам филми от 80-те ... и също немите филми на Чарли Чаплин
4. мечтая за ден като от "сам вкъщи"
5. и аз като sunnkata1 съм някакъв перфекционист в някои отношения .. примерно иам ужасно много лакове..близо 35 и са подредени в определен ред ..взема ли един като го връщам трябва да е на точното място застанало, до последния милиметър ... :lol:
или примерно вися на компютъра или гледам филм и виждам ,че пантофите ми са разхвърляни независимо колко ме мързи ,ставам и си оправям пантофите :lol: ..а не съм принципно от най-подредените :D

Sham
11-03-2009, 19:04
- имам мания за величие
- също и комплекс за малоценност
- не съм си самодостатъчна
- обичам ли, завинаги е, независимо от всичко
- инфантилна и сериозна съм едновременно, което не знам точно как ми се получава

//този пост е обречен да изчезне, просто убивам време

Xanibal
11-04-2009, 00:27
Са за мене:
1во Понеже си лягам късно както виждате от часа на поста ми :Д,и преди да си легна буквално се мятам на леглото от някъде 1 метър и си се дивя много :Д
2ро Никакъв вкус за облекло нямам
3то Когато разговарям с някой фр и примерно приказваме само за него и за него и за него и накрая да кажа 1 изречение за мене и ми стаа некво тъпо щото ми хрумва ,че съм говорил само за себе си...
4то На училище със раница...ДА ДА !
5то Много говоря и най-якото е ,че едни 99% от досегашния ми живот е ,че не ми пука какво мислят за мене :D
And Te That /И те така на инглиш

Chery
11-04-2009, 08:54
1. Представям си всичко в линии и гледам да не ги настъпя, примерно в хола както е секцията и отдолу има вратички и си представям как от края на вратичката се спуска линия по пода и внимавам да не я настъпя
2.Не заспивам без нещо да работи (телевизор)
3. Обожавам страшни филми, но после не мога с часове да заспя, и при най-малкото тропване сърцето ми забива адски лудо
4. Доставя ми удоволствие да дразня и тормозя хората около мен
5. Обожавам като имам раничка в устата да си я "дъвча", болката е супер яка

5-тото,все едно аз съм го писала 8-) хапя,хапя,подува се и се подуваа..,но на мен ми доставя удоволствие,,и винаги когато съм болна не мога да заспя ако не я захапя :lol: 8-) 8-)

gabi_94
11-04-2009, 10:20
реших да добавя още странности :D
1во Много харесвам момчета с дръпнати очи, ама не китайци и японци ми просто с дръпнати очи, примерно Джош Хартнет
2ро Мразя котки, не мога да ги понасям, те също ме мразят - веднъж се опитах да бъда мила с котката на най-добрата ми приятелка и тя ме одра мнннн жестоко :?
3то Много говоря, ама понякога прекалявам и казвам неща които не трябва, освен това винаги трябва да си отстоявам на мнението, ако мисля че съм права винаги споря докато не убедя другия, че съм права
4то Не уча изобщо а съм отличника на класа - ама изобщо не уча ви казвам, всичко разбирам в клас, даже учителите мойто домашно никога не го проверяват защото си мислят че съм го написала, а мн рядко пиша. Е онзи ден по математика ни проверява по чиновете, стигна до моя, провери на приятелката ми, мен ме подмина и ми вика ти си имаш :D
5то Хората си мислят, че съм мн весел и позитивен човек, но всъщност не е така, просто пред всички съм с една маска на супер забавното и весело момиче и по този начин крия болката си

Spider4eto
11-04-2009, 21:38
Сетих се за нова странност- като играем волейбол по физкултура и като дойде моят ред да бия начален удар имам чувството, че ако някои хора от класа като ми пипат топката, подавайки ми я, ми влагат лоша енергия в нея :D:D:D

Hurtmore
11-04-2009, 22:04
1. Говоря си сама :]]]
2. Понякога съм ужасно педантична...
3. Вечер докато заспивам си премислям целия следващ ден и/или бъдещето.
4. След като се върна от даскало и се преоблека с дрехите за вкъщи задължително си приготвям дрехите за другия ден от дънки, блуза и т.н. до чорапките...
5. Когато се ядосам показвам среден пръст на хора от виртуалното пространство :D
6. Понякоа съм супер дебил ://
7. Имам си свой свят, в който аз съм нещо като "говорител"
8. Често имам свои мании, и са доста дразнещи, но изчезват също така внезапно както са се появили.
9. Влюбя ли се-край, безвъзвратно действие, обичам до болка, буквално.
10. Понякога изпитвам патологичен страх от това, че някой ще ме убие, който се засилва като видя 'преследвачите' си.
11. Искам да стана криминалист, и да живея в Скандинавието...
12. Често си правя мини представления, от някоя книга, филм или сериал.
13. Понякога съм супер амбициозна, а в други моменти просто искам да седя и да не правя нищо...
14.Лепвам на познатите си странни прякори, и изпадам в кофти ситуации, когато без да искам ги изкажа на глас пред тях :-o
15. Не уча, а всички си мислят точно обратното :Р
16. Постигам целите си без много зор, и си мисля,че всичко това се дължи на съдбата.
17. Страх ме е от змии, обществени тоалетни, колела и малки циганчета...
18. Обичам стаята си-мразя да е супер разхвърляна, но не и супер подредена...
19. Спя с 5 възглавници (:

Има и още мноооого...

xHARDCANDYx
11-05-2009, 11:39
1. И аз имам вътрешен глас който ми поставя условия и ме заплашва :D
Е ,инат съм и му правя напук !

2.Мразя котки !

3.Ако всичко около мен не е в пълен ред и изрядност,изпадам в паника !
Същото важи и за контактите ми с хората - обичам всичко да ми е ясно ! Предпочитам да казвам всичко в очите.. И да ,не ми пука - Обичам хората да ме мразят!

4.Обожавам да се самоизмъчвам..
Звучи мазохистично и садистично ,но предпочитам да изпитвам болка пред...нищо !

5.Расистка съм

6.Ненавиждам всеки ,докоснал се до косата ми !

7.Не вярвам в нищо и никой !

8.Обожавам вкуса на кръв !

vanesa0pld
11-05-2009, 11:53
1. Говоря си сама :]]]
2. Понякога съм ужасно педантична...
3. Вечер докато заспивам си премислям целия следващ ден и/или бъдещето.
4. След като се върна от даскало и се преоблека с дрехите за вкъщи задължително си приготвям дрехите за другия ден от дънки, блуза и т.н. до чорапките...
5. Когато се ядосам показвам среден пръст на хора от виртуалното пространство :D
6. Понякоа съм супер дебил ://
7. Имам си свой свят, в който аз съм нещо като "говорител"
8. Често имам свои мании, и са доста дразнещи, но изчезват също така внезапно както са се появили.
9. Влюбя ли се-край, безвъзвратно действие, обичам до болка, буквално.
10. Понякога изпитвам патологичен страх от това, че някой ще ме убие, който се засилва като видя 'преследвачите' си.
11. Искам да стана криминалист, и да живея в Скандинавието...
12. Често си правя мини представления, от някоя книга, филм или сериал.
13. Понякога съм супер амбициозна, а в други моменти просто искам да седя и да не правя нищо...
14.Лепвам на познатите си странни прякори, и изпадам в кофти ситуации, когато без да искам ги изкажа на глас пред тях :-o
15. Не уча, а всички си мислят точно обратното :Р
16. Постигам целите си без много зор, и си мисля,че всичко това се дължи на съдбата.
17. Страх ме е от змии, обществени тоалетни, колела и малки циганчета...
18. Обичам стаята си-мразя да е супер разхвърляна, но не и супер подредена...
19. Спя с 5 възглавници (:

Има и още мноооого...
хахх и при мен отговарят някои неща.. :-D

Hurtmore
11-05-2009, 21:35
сетих се още :/
мразя цигани и турци, и обичам да ги соля, а в същото време съм супер миролюбив човек:Д
бия се с момчета ежедневно :/
обичам кръвта, обичам да се режа, и да пия (:
обичам да обичам, много, не обичам ли някой се чувствам наполовина жива :/
бих направила В С И Ч К О за един човек, а той дори не предполага ; (
не знам нито едно правило в баскетбола, но мога с часове да зяпам как играе ;DDD
ОБОЖАВАМ, мотори и ако трябва ще си събирам от закуските, за да си купя :Д
искам да стана криминалист и да живея в скандинавието :/ искам да съм дете на бодъм.

roshlichka
11-05-2009, 22:15
амии :-D

1: Много съм спъната и като падна мсе съм с големи рани по караката от които ми остават белези
2: много обичам да отварям хладилника или шкафа със сладките неща и да седя пред него и да гледам какво има вътре
3: когато заспивам ВИНАГИ мечтая за нещо които никога няма да се сбъднат
4: искам собствен самолет с бели кожени седалки
5: много съм забутана т.е. оставям нещо някъде и после немога да го намеря

bonbonkata011
11-05-2009, 23:41
1. Винаги ме е било страх да стоя до големи машини, нз що
2. Имам някаква мания по гласовете на момчетата.
3. Винаги гледам кой с какво е облечен, на момичетата маникюра дали е хубав.А веднъж като бях на пазар с майка ми не спрях да си пипам над горната устна (там където се предполага че трабва да са ми мустачките) защото продавачката имаше мустаци. :D
4. Винаги съм била на мнение, че ако искам нещо да стане то непременно няма да стане и ще се обърка.Поради същата причине не си правя планове.
5. Обожавам да си чистя обувките, не понасям като са мръсни!
6. Когато съм раздразнена винаги си го изкарвам на най-неподходящия човек.
7. Понякога когато някой ме ядоса, без да му казвам нищо го хапя.
8. Страх ме е когато съм в тоалетната.Имам чувството, че там има некфо чудовище дет само чака да седна на гарнето и да ми изяде п*****а. :lol: :lol: :lol: :lol:
9. Имам мания към гумичките за молив.Много мразя някой като ми поиска.
10.До сега не съм изгледала и един филм, в смисъл винаги превъртам до там докъдето ми става интересно.
11. Много ми е неприятно когато някой се втренчва в мен.
12. На роднините ми съм им измислила индиански имена.Например:
Аз-Бавната стъпка (защото съм много бавна и мудна)
Мама- Поразяващата ръка (много е "сръчна" )
Тати- Треперещото очо (постоянно мига, което адски мн ме дразни)
Маминка- Бързата дума (като почне нещо да ти обяснява... отиди да доди :-D )
Прабаба ми- Старият вожд (само командва)
Радо (приятеля на майка ми (майка ми и баща ми са разведени))- Ревящия вълк ( мн хърка) ;Голямата уста (обожава да спори) ;Голямата лапа (има огромни ръце)

Така като гледам, изобщо не съм нормална :D :D :D

TeenSpirit
11-06-2009, 05:27
е аз кви с к а н д а л н и неща мога да разкажа... ама ме е срам майна :lol:

щот ваште истории са некви тъпи сичките и нищо чак толкова фрапантно и странно няма,а аз кви неща мога да разкажа. ма няма 8-)

Така всеки може. :wink:

gabi7u
11-15-2009, 18:24
1.Понякога си мисля на английски и незнам някоя дума и зацепвам и край - немоа да продълва без да стана, да включа компа- речник, и чак тогава продължавам.. :D
2.винаги когато имам хубав ден - трябва да рева - и да ми е супер весело си мисля тъжни неща пускам тъжни песни - но тряя да се реве !
3.обичам да застана пред шкафа с сладкото и 20 мин да седя и да гледам какво има вътре
4.не мога да заспа без да си "почуквам" по ритъма на някоя песничка по нощното шкавче
5. не мога да заспя без да кажа "лека нощ" на една звезда която постоянно свети през прозореца на стаята ми - а ако е облачно си повтарям на ум "лека нощ" и обикалям с поглет цялото небе

kuklichka_bg
11-15-2009, 19:20
1като пия малко и ми прещраква на разврат
2после си казвам няма да пия повече
3нямам късмет
4прекаленно много мисля,което лисля, че не е на добре
5бързо си сменям настроениятаа
6ох 8-)

gunnergirl
11-15-2009, 19:22
1. Смятам психопатите от филмите на ужасите за очарователни :D . Особено Фреди Крюгер.
2. Не мога да заспя /вечер/ без да съм прочела 1-2 реда от някоя книга.
3.Когато мисля нещо,то никога не става и все се опитвам да не го мисля,но все го мисля
:D
4. Сънувам садистични сънища с мъчения,но винаги аз гледам отстрани. Случвало се е и да водя диалог с убиец ;;d.
5. Оптимист съм,ама съм и песимист :lol:

Dundy
11-15-2009, 19:46
Ами моите даже бих казала че са доста обичайни,но карай
1.Много мразя да ми е разхвърляно околко мен и това се отразява на държането ми изобщо.И въпреки това ме мързи да си оправя нещата
2.пиша си разни послания и ги разлепвам изкъщи(примерно мотивация,успех,приятели и такива разни)
3.като изляза на улицата и има плочки не обичам да стъпвам по ръбовете и примерно си броя през 2 плочки,че трябва да стъпя
4.много се притеснявам от външния си вид дори и да изглеждам перфектно и през целия ден си мисля,че нещо не ми е наред.После се прибирам вкъщи и се гледам в огледалото към 5 минути и си мисля,че съм много хубава :D
За нищо друго не се сещам

mmKamm
11-15-2009, 22:45
-Страх ме е от кокошки, патици, гъски и т.н. Те са ужасни същества, които ме плашат, сигурна съм, че като ме види някое от изброените иииии първа цел за него е да ме нападне, да ме гони до последно.

- Изпитвам огромно удоволствие ОГРОМНО, когато ритам пернатите :razz: Тва са единствените животни, които просто.....умирам от кеф да наранявам.

-Гадно ми е да вървя по улиците на некое село. Имам чувството, че са осрани целите...че стъпвам само върху лайна иии...обичам си обувките (кецовете)...не мога да им причиня това...затова ходя на пръсти.

-Страх ме е да плувам на дълбоко, когато вече морето е ... направо черно :D Имам чувството, че нещо ме гледа от долу и ще ме изяде. Ако има вълни...няма да ме е страх, защото те разбъркват цвета на морето и няма да изглежда черно :lol:

-мога да слушам една песен цял ден...просто защото след 3-тия път спирам да я чувам иии...се усещам след час два да я сменя :) Дори и сега в плеъра ми има само една песен, а аз слушам песен от вбокс, като съм я направила на рипийт. :razz: :razz:

5StaR
11-16-2009, 01:49
Др хаус е ебати пича 8-)

LaffyTaffy
11-16-2009, 12:15
1.Обожавам да си говоря сама!
2.Постоянно си пея,независимо дали съм сама или не.А ако не знам текста си го доизмислям.
3.Не мога да седя нормално и краката ми да са на земята.Или съм седнала в/у тях ,или съм ги свила пред мен.Дори в у-ще .
4.Обичам като ходя по улиците да гледам обувките на хората.
5.Обичам някоя събота или неделя като ми е тъпо просто да изляза и тръгна нанякъде без даедена цел.Просто излизам и хващам първия реис или тролеи или трамвай който дойде,слизам кадето ми падне,и тръгвам накъдето ми видят очите.Веднъж се озовах в някаква циганска махала 8-) . И странното е,че винаги успявам да се прибера.
6.Никога през живота си не съм се губила.Имам страхотно чувство за ориентация.Когато се озова някъде където не съм била преди си представям мястото с поглет отгоре ,като карта,и знам накъде да тръгна.Винаги знам накъде е изток или запад,север,юг. :-o
7.Никога не стъпвам в/у линиите на трамвая,имам чувството,че ще ме удари ток.
8.Напоследък мн често ми се случва да имам дежа вю-та :D
9.Имам много мръсно подсъзнание!Включи ли се, всички бягат от мене 8-)
10.Обичам да се лигавя и да се правя на луда.Например почти всеки петък се обличам в жълто :razz:
11.Ако пред мен мине черна котка ми е на късмет :lol:
12.Никога не излизам с чадър навън.Обичам да ме вали дъжда и да се намокря.
13.Като вляза да се къпя излизам след 1 час.Просто стоя под душа и си размишлявам за разни неща.
14.Понякога като съм на място,където има много хора,например в рейса,и си въобразявам че някой ми чете мислите...
15.Изпитвам ужас от тишината!Мога да се побъркам ако е тихо пове4е от 1-2 мин.
16.Обичам да баламосвам и да се гавря с тия дето пишат по скайп за сех :razz:
...ммм има още мн.,ма ся не се сещам.Ще добавям ако се сетя.

zvezdichkaaa
11-16-2009, 16:35
Др хаус е ебати пича 8-)

Подкрепям :razz: !

bog4eto
11-16-2009, 17:41
1.Къпя се с бельото,по-рядко с дрехи.

2.Цяло лято,та и сега продължавам, учих самостоятелно испански(учебници,няколко приятелчета дето го владеят помагаха,речници,преводи и прочие) само,за да преведа сама една песен,чийто текст не открих никъде.

3.От малка мечтая да стана психопат(садист).Просто мисълта да наранявам по най,най болезнения начин хората ми се е струвала толкова сладка и привлекателна...

4.Винаги е мрак в стаята ми.Най-малкия слънчев лъч не се допуска.(но предполагам,че е нормално за повечето тийн.)

5.От малка си излизам зиме по поли,потници,сандали и прочие,а пък лятото-с половер,суичър,яке и т.н. Не е от инат или подобно,просто си го чувствам перфектно така.

не са толкова странни,предполагам неща,които минават всякога през главите на един тийнейджър 8-)

Jus7DreamBoy
11-16-2009, 17:45
хм ... доста странни прочетох :lol: :lol: :lol:

Така сега моите :

1.Като седна на компа винаги тряя да си сложа слушалките нз защо .... (дори и сега съм с тях) ......
2.В къщи ако има нещо сладко трябва да го изям 8-) ..
3.Говоря си сам задавам си въпроси(също си отговарям) дори някой път се псувам самичък удрям се ....
4.Проявявам признаци на мазохизъм,насилие и т.н. .....
5.Понякога докато си вървя сам по улицата и просо имам дълъг път и няма какво да правя и почвам да си представям разни глупости и така...
6.Имам някаква мания че някой все отваря врата и се ходя дя я проверявам ......
7. айде стига че се улях 8-) иначе има много ..... расист съм и т.н.

cherrygloss
11-16-2009, 18:03
Винаги пускам компа с пръста на крака си , вместо на ръката.

padnaloblak
11-16-2009, 20:04
1. Винаги когато ходя по улицата броя плочките
2. като малък обичак да си играя с кълбета прежда :D
3.обичам да разговарям с животните :D
4. понякога се карам на себе си наглас
5. хм....не мога да понасям гробната тишина :D вечно нещо трябва да шуми покрай мен

и номер 6. просто без тва не мога да мина 8-) до такава степен се отнасям в мислите си че веднъж на масата са викали срещу мен за да им обърна внимание и чак когато ме удариха се осъзнах :D

BlueAvalanche
11-16-2009, 20:43
1 обичам да си клатя десния крак като седя
2 когато съм притеснен си чешкам брадата с два пръста :D
3 не пия нищо газирано освен бира
4 не обичам да ям неща, които не са порастнали на кокал
5 не се сещам :D

vanesa0pld
11-16-2009, 20:50
хм ... доста странни прочетох :lol: :lol: :lol:

Така сега моите :

1.Като седна на компа винаги тряя да си сложа слушалките нз защо .... (дори и сега съм с тях) ......
2.В къщи ако има нещо сладко трябва да го изям 8-) ..
3.Говоря си сам задавам си въпроси(също си отговарям) дори някой път се псувам самичък удрям се ....
4.Проявявам признаци на мазохизъм,насилие и т.н. .....
5.Понякога докато си вървя сам по улицата и просо имам дълъг път и няма какво да правя и почвам да си представям разни глупости и така...
6.Имам някаква мания че някой все отваря врата и се ходя дя я проверявам ......
7. айде стига че се улях 8-) иначе има много ..... расист съм и т.н.
ти си ми близнак/близанчка..с изклюение на 1-вото

ArrowsOfDeath
11-16-2009, 22:06
като бях на 13-4 прескачах/заобикалях вкъщи определени части от килима или плочки,защото мислех,че ако мина през тях ше умре някой :)

като влеза в кенеф на заведение първата ми мисъл е да огледам удобни места за чертане,дори да няам никви наркотици в мене :razz:

Първото ми напомни как преди години, когато вървях върху плочки или по-големи плочи, гледах никога да не стъпвам върху две т.е. предната половина от стъпалото ми да е на едната, а задната част на другата плоча 8-) Идея си нямам що го правих.
А за второто - начииинаредигонабаратоник ойнегледа :D

w0sh
11-16-2009, 22:08
- Пълни си джобовете с флайери. Човек никога не знае кога ще му трябва удобно прегъваем лист.

billytalent
11-16-2009, 22:54
1-когато някой ми каже някоя дума или изречение,мога веднага да я кажа на обратно :D
2-обичам да ме хапят-адски много обичам
3-винаги,когато вървя по улицата и съм сама се смея като луда
4-вечер преди да легна си махам огледалото от стаята или го прибирам в шкафа,защото имам един страх :D
5-мия си ръцете през 5 мин. дори и да не съм докосвала нищо имам някаква мания

padnaloblak
11-17-2009, 08:19
:D аз пък обичам да хапя!!!

mmKamm
11-19-2009, 20:26
-Обичам да седя върху тоалетната по турски :lol: Само там седя така (и в училище).
-Тоалетната е най-спокойното място за мен, където никой не ме занимава с нищо.
-Когато ми се налага да ставам рано...се заключвам в тоалетната и спа там, именно, защото когато съм там, никой не ме занимава.
-Като седна на тоалетната почвам да гледам плочките и си измислям някакви фигурки с тях.
-Като бях малка ме беше страх от някои измислени фигурки по плочките, които виждах всеки път.
-Оообичам да ходя до тоалетната, на отворена врата. :razz:
-Веднъж се напих и счупих тоалетната.
-Винаги съм се притеснявала, че ще стана 2м.
-Обичам като се къпя...да седна на плочките с душа в ръка и да си мисля мои си неща. (ето защо е важно за мен банята да е чиста и да е хубава) :razz:

Тва се сетих за тоалетните ми странности :lol:

Pwnmaster
11-19-2009, 20:35
1.I love....SITTIN' ON THE TOILET
2.SITTIN' ON THE TOILET
3.SITTIN' ON THE TOILET
4.SITTIN' ON THE TOILET
5. ...now flush.

balon4eeeee
11-19-2009, 20:35
1-обичам да е нощ и да е тъмно
2-като свивам използвам главно лявата си ръка
3-обичам да закъснявам за където и да е .
4-като се напуша ставам философка , разни неща чути от различни хора през времето започвам да ги събирам и се превръщам в правист , професор и кво ли още не хахаха
5-Не обичам да стоя гола в нас , независимо дали има някой в апартамента . Събличав си дрехите и стоя така сама , само когато се къпя .
6-Когато чета нещо в нас пред компа да речем , често го обсъждам на глас хахахахахах тва е в най-тежки състояния .
7-мразя когато някой пожелае да облече моя дреха .
8-често ме напушва смях по траймваи и автобуси , но само когато съм сама .
9-много блъскам хората по улиците :lol:
10-трудно си давам телефона на хората и не вдигам когато ме търси на непознат номер :booooomb:
11-Когато се седне да се чади изключвам телефона.
12-Когато се седне да се чади трябва да съм сред природата,да не се чуват коли и всичко от цивилизацията , хората около мене да са приятни , щото иначе просто става прекалено тежко .
13-Когато се седне да се чади не се правят шибани забележки за тва кой колко дърпа !!!!!!!
14-Когато се седне да се чади АЗ паля чадела !!

mmKamm
11-19-2009, 21:24
1.I love....SITTIN' ON THE TOILET
2.SITTIN' ON THE TOILET
3.SITTIN' ON THE TOILET
4.SITTIN' ON THE TOILET
5. ...now flush.
Йес ! Тая ми е идол вече :razz: