Влез

View Full Version : обичам я но тя е нещо повече от останалите за да я чукам

just_do_it
05-03-2008, 09:47
Аз съм момче на 16, а тя е на 15 (9ти клас сме). Тя е най-добрата ми приятелка и я обичам зверски много. Супер много държа на нея. Познавам я от както бях на 6. Всичките проблеми започнаха от както почнах да правя секс (на 13 бях). Не знам какво ми ставаше, но с която и да се чуках си представях само нея. Знам,че тя много държи на мен и не исках да и казвам, но по 1 време започнах да пускам някви намеци и да се лигавя. Тя ме отрязваше деликатно ,но продължаваше да ме прегръща и целува приятелски и това ми действаше на психиката. И двамата си имахме гаджета които ревнуваха но на нея не и пукаше на мен същоЧестно казано имаше защо да ревнуват. Всяко нейно движение и жест ме подлудяваха но тя упорито държеше на своето и не ми се пускаше.Твърдеще че прекалено много ме обича дза да развали всичко.Преди някакво време те скъсаха и аз скъсах с моето гадже защото беше просто поредната и не ме ебеше за нея.Беше ми омръзнала.Онзи ден тя дойде у нас (нещо обичайно).Странното беше ,че както се държеше нормално и като останахме в моята стая тя започна да се съблича.Аз не знаех на кой свят съм. Започна да разкопчава ризата ми и на мен бързо ми стана. Исках я повече от всичко на света.По сле се замислих.Не исках да я причислявам към бройките си наистина я обичах.Облякох се и излязох. Като се върнах тя плачеше. Попитах я какво и е и я гушнах .Тя ми каза че ме обича аз и казах същото,но беше наистина объркана Седяхме така и мълчахме .После тя си тръгна.Ще се видим утре искам я ,но не искам да разваля всичко . Какво да правя?

ReNiTy_VArna
05-03-2008, 10:01
Много връзки започват от приятелство,от наивна близост...от споделяния.Според мен ако се обичате и привличате сексуално няма проблем да се получи нещо между вас.Питал ли си я тя дали би искала да ходите?

x3eme
05-03-2008, 10:04
ne vsi4ko se vurti okolo sexa,6tom se obi4ate opitaite da budete zaedno a puk sexa 6e doide s vremeto :)

CfEtii
05-03-2008, 10:10
Питай я дали би искала да сте заедно...а секса ще си дойде.

bany_land
05-03-2008, 10:31
az sam na mnenie 4e parvo trqbva da ste zaedno izvestno vreme mesec dva i ako ne6tata potragnat i s vremeto stavate vse po-blizki badete zaedno i sexualno taka vsi4ko 6te e po-sladko a mejdu drugoto vreme moje samo da se zaigravate s prast4eta ;) uspeh4e :)

kocko
05-03-2008, 10:39
ами аз бих бил с нея ако толкос я оби4а6 направете не6то по въпроса дано се оправат не6тата дръш ни в те4ение пусни темир4ка кво е станало мн е гано така

beb4eto0o
05-03-2008, 10:48
pi4 tva e nai gadnoto ,koeto si mogal da napravi6,6tom tq te e jelae i te e iskala,za6to si se oblqkal i si q ystavil taka ne e priqtno da otkazva6 na momi4e taka :-)

BrokenHeart
05-03-2008, 10:55
..пък и се вижда, че супер много държите един на друг...Тя те обича, ти нея също...Може да се получи сериозна връзка...Пробвайте , но не бързайте със секса,за да не съжaлявате ако не се получи нещо...Защото е възможно да си развалите и приятелството... Успехи ;]

Obsession
05-03-2008, 11:28
Не виждам причина да не сте заедно - обичата се, желаете се, секса ще дойде спонтанно, просто си дайте шанс ;)

comics
05-03-2008, 11:39
правилно си постъпил. Сега можеш да се отдадеш на размисли, вместо след като си действал да съжаляваш ;)

Bon_bOn_ChE
05-03-2008, 11:40
И аз бях в такова положение с моя приятел...гадничко си е,обачи съберете се...излизайте и тнт..И когато сте готови го направете ;)

MoHuTo
05-03-2008, 11:53
Щом се обичате и желаете... не виждам причина, за да не сте заедно. Пробвайте и не избързвайте със секса... и дано се получи. Айде успех :)

*berry*
05-03-2008, 12:11
Щом се обичате и желаете... не виждам причина, за да не сте заедно. Пробвайте и не избързвайте със секса... и дано се получи. Айде успех :)
:smt023

sadsad
05-03-2008, 12:49
Много връзки започват от приятелство,от наивна близост...от споделяния.Според мен ако се обичате и привличате сексуално няма проблем да се получи нещо между вас.Питал ли си я тя дали би искала да ходите?
+1... nai-dobre pogovorete.....i ve4e kato se sblijite pove4ko, koeto sigurno shte stane byrzo 6tom se poznavate ot tolkova vreme...kato si opoznaete telata pove4e...ako vsi4ko potrygne vsi4ko 6te si doide na mqstoto! Uspeh!

DjuDjiTo
05-03-2008, 12:59
аз мисля, че е по добре да си останете приятели... но след като тя те желае...ти нея също....може да се получи нещо....въпреки това случаите в които след като най-добри фр стават гаджета .... после се карат и до там с приятелството... ама ти си прецени кое е по важно за теб... приятелството или това да сте гаджета....

EnriqueIglesias
05-03-2008, 13:02
ne q chukai;)lubi q

purple__love
05-03-2008, 13:27
ako naistina tolkova durji6 na neq i tolkova mnogo q obi4a6...poiz4akai malko...nali trugnete....celuvaite si se,gu6kaite si se i otlojete seksa...za togava,kogato nqma da se pita6 dali e redno ili ne...a prosto 6te po4uvstva6 sus surceto si,4e iska6 da go napravi6 s neq...kogato go po4uvstva6 ne samo s tqloto,no i sus surceto...zna4i e do6ul momenta! uspeh!!! :)

just_do_it
05-03-2008, 17:33
Мерси много. Зверски много ми помагате само че може би не съм уточнил...Падам си женкар и са малко яките с които не съм ходил.Повечето я мразиха защото ревнуваха Пък и ме е шубе. Тя е специална а аз ....страх ме е да не осера нещата.Не говоря за самия акт ами за връзката щото ще зема наистина да се издъня.
пп:Проблем с момичетата нямам но те ме мразят мовечето защото съм ги използвал или нещо от този род и тя знае за тях и продължава да ме защитава пред приятелките си които хич ни ими харесват и мислят че и нея използвам Карал съм се с нея щото я настройваха срещу мен после тя ги заеба...

gPa3HuTeJl
05-03-2008, 17:44
Чак ми заприлича на сапунен сериал докато го четях... иначе ми хареса... бравос.. мал1к играч си.. и наистина я обичаш... пробвайте се... поговорете си.. ала бала... ще излезе нещо хубаво от това между вас... така ми мерише на мене...

EnriqueIglesias
05-03-2008, 17:48
'malko sa qkite s koito ne sym hodil'
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHA HAHAHAAHAHHAHA

mirelS
05-03-2008, 17:49
Pravilno si postupil.. ;) Purvo pogovorete kakvo izpitvate i poneje vie nai-dobre si se poznavate mojete da reshite kak e nai - dobre .Mislq che ako produljite da ste smao priqteli shte se otdrupnete edin ot drug zaradi sluchiloto se,zatova nai-dobre e da si spodelite kakvo chustvate naistina ! Uspeh i ni druj v techenie :)

valentinka_1990
05-03-2008, 18:40
Учителя ни по английски каза един път ''По-добре,да си обичал и да си се опарил,отколкото никога да не си обичал".Поговорете,за да сте наясно кой какво иска.Мен ако питаш вземете се.А и ако не бъдете заедно като влюбени,какво приятелство ще бъде,постоянно да се искате? Един ден просто желанията ви ще надделеят.Поне аз така мисля. :)

just_do_it
05-03-2008, 18:48
Сещам се за 1 филм cruel intentions...да сме си приятели и да се чукаме....Мерси много

nether
05-03-2008, 19:15
Аз съм момче на 16, а тя е на 15 (9ти клас сме). Тя е най-добрата ми приятелка и я обичам зверски много. Супер много държа на нея. Познавам я от както бях на 6. Всичките проблеми започнаха от както почнах да правя секс (на 13 бях). Не знам какво ми ставаше, но с която и да се чуках си представях само нея. Знам,че тя много държи на мен и не исках да и казвам, но по 1 време започнах да пускам някви намеци и да се лигавя. Тя ме отрязваше деликатно ,но продължаваше да ме прегръща и целува приятелски и това ми действаше на психиката. И двамата си имахме гаджета които ревнуваха но на нея не и пукаше на мен същоЧестно казано имаше защо да ревнуват. Всяко нейно движение и жест ме подлудяваха но тя упорито държеше на своето и не ми се пускаше.Твърдеще че прекалено много ме обича дза да развали всичко.Преди някакво време те скъсаха и аз скъсах с моето гадже защото беше просто поредната и не ме ебеше за нея.Беше ми омръзнала.Онзи ден тя дойде у нас (нещо обичайно).Странното беше ,че както се държеше нормално и като останахме в моята стая тя започна да се съблича.Аз не знаех на кой свят съм. Започна да разкопчава ризата ми и на мен бързо ми стана. Исках я повече от всичко на света.По сле се замислих.Не исках да я причислявам към бройките си наистина я обичах.Облякох се и излязох. Като се върнах тя плачеше. Попитах я какво и е и я гушнах .Тя ми каза че ме обича аз и казах същото,но беше наистина объркана Седяхме така и мълчахме .После тя си тръгна.Ще се видим утре искам я ,но не искам да разваля всичко . Какво да правя?
Брато разбирам ти да и се натискаш, ама тя се саблича и ти ще я обидиш така .... имаш ли си на идея каква обида е това пък и е голяма разликата между бройка и това да обичаш някой, БРАТО.Като я наебеш не означава, че е бройка може пък и да стане нещо. Яко си я обидил.... все едно не искаш да го направиш. Сега се наточи за обяснения. Питай я дали не искате да бъдете нещо повече от "само приятели" :oops:

i_hate_you_but_i_love_you
05-04-2008, 16:54
малеее де да имаше повече такива чувствителни момчета.. мн ти се кефя че държиш на момичето толкова много и че е толкова специална за теб :grin: силно се надявам да трагнете и нещата между вас да потръгнат :) Апък секса ще си дойде с времето както казаха другите :)

thespark
05-04-2008, 17:00
4ovek vzimai q dokato moje6 az napravih gre6kata da 4akam i lubovta mi si otide ;( ;(

amatorium
05-04-2008, 18:35
Kude otivat mujete, koito nagrabvat devoikite i gi darqvat s mnogo vuzbuda ... nai-veroqtno v spalnqta im ...

iLoveChocolate
05-05-2008, 11:46
spored men po-hubavo ot tova koeto izpitvash i iskash nqma.
shtom puk i dvamata go iskate,naparavete go,no se postarai shtom tolkova q obichash.
temata me zaintriguva,drug ni v techenie ako moje :oops:

krem4et0
05-05-2008, 12:28
Ще повторя другите-просто излизайте заедно, целувайте се, дръжте се като гаджета.......а със секса поизчакайте малко.
Щом се обичате 1-2 месеца без секс няма да ви бъркат. Ще се опознает и от друга гледна точка. Защото чисто приятелското и любовното поведение са коренно различни.

sexita
05-05-2008, 12:43
И да спиш с нея и да не спиш...тя винаги ще си остане различна от другите...
Сексът,ще е друг...може би,за пръв път ще правиш,не секс,а любов.
Как може да я причисляваш и да я сравняваш с другите.
Споко...сам ще усетиш разликата.
Успех ти пожелавам и страхотни мигове ;)

SlYn4iCe
05-05-2008, 18:04
И да спиш с нея и да не спиш...тя винаги ще си остане различна от другите...
Сексът,ще е друг...може би,за пръв път ще правиш,не секс,а любов.
Как може да я причисляваш и да я сравняваш с другите.
Споко...сам ще усетиш разликата.
Успех ти пожелавам и страхотни мигове ;)

+ 1

FreeSpirit
05-05-2008, 18:18
Постъпката ти показва, че наистина държиш на нея ;)
Дайте си шанс, попитай я дали иска да сте гаджета, а останалото ще си одйде от само себе си :)
Успех и ти пожелавам да сте щастливи :grin: :grin: :grin: :grin:

just_do_it
05-05-2008, 19:30
Спахме и беше най-добрия секс някога нищо че беше девствена.Аз отидох у тях и беше по пижама.Тя продължаваше да ме сваля а аз..не се сдържах.БЕше страхотно.Послеседяхме голи и се гушкахме...Супер странно ми беше но ми хареса.Добре че техните бяха на почивка.