Влез

View Full Version : Сега какво да правя??

VliUbenA v jIvoTa
05-03-2008, 14:07
Преди 1 годна се запознах с едно момче,беше нов в квартала и почнахме да излизаме заедно и след време тръгнахме.Супер много го харесвах както и той мен и всичко беше много хубаво бяхме заедно до края на юли.Скъсахме,защото бившия ми приятел се върна в живота ми и аз неисках да го загубя отново,но и с него бяхме 1-2 месеца и се разделхме.След това с Гошо (новото момче) почти не си говорехме,до Нова Година когато пак се събрахме и пак се разделихме.Защото му бях казала,че ми е първият пък то не беше така и там и за други работи се карахме.И сега когато и да се видим сме заедно смисъл гушкаме се,целуваме се,натискаме се,правим всичко,което искаме заедно,но нищо повече до там аз в момента не ходя с никой,както и той е сам.Преди няколко дни бях на рожден ден и бяха супер много хора и той беше там и ние двамата само се карахме нещо.За всичко се заяждахме и към 1-2 часа аз излизам да говоря по телефона в коридора и той отива до тоалетна в същия момент и той нали седи и ме гледа и аз му викам "Оф пак ли ти" и такава влизам в спалнята,защото беше до точно зад мен.И той влиза при мен и гаси лампата и аз седа права и той кво нещо там ме бутна до вратата и вика "Защо ми се сърдиш сега,нищо не съм направил" и почна да ме целува нещо и аз само се дърпам,защото незнам дали искам нещо по сериозно от него или откогото и да било .. но неискам всичко да е само за една вечер.И аз му казах нали да престане ама той почна да ми говори и да прави некфи неща и.. ясно кво направихме.После аз такава почнах да се обличам и бързам и той ми викаше стой стой... и аз му казах че това беше грешка и отидох при другите в другата стая.След малко и той идва и все едно нищо не е станало и аз супер много се издразних и викам "Аре аз си тръгвам" и той вика "Да верно аре тръгвай си" и аз го напсувах нещо и си тръгнах и след 2минути получавам смс от него - "Извинявай !!" .. Та нямам представа какво да правя с това момче .. ;( и се побърквам така защото нищо не правим а си седим на едно място от няколко месеца..

Crafter
05-03-2008, 14:13
А ти знаеш ли какво искаш от живота?
Защото, че на него нищо не му е ясно, вече разбрахме, ама ти?

bany_land
05-03-2008, 14:19
pogovori s nego ama kato te slu6am mi e silno poznata istoriika ako sled kato govori6 s nego i pak ste na edno mqsto nqma smisal da se zanimava6 kari napred s drugi ;)

fuck_me_pls
05-03-2008, 14:30
стана ми ясно само,че той не знае какво иска,давай напред без него

VliUbenA v jIvoTa
05-03-2008, 15:24
ami da ama ne e tolkova lesno .. zashtoto kato go vida i go iskam .. ama ina4e ne go iskam ..

SiNiStEr
05-03-2008, 15:25
Ми поговрете си,кажи му ти какво мислиш и така......

пЛюш!нкаАа~
05-03-2008, 15:26
ami da ama ne e tolkova lesno .. zashtoto kato go vida i go iskam .. ama ina4e ne go iskam .. ходи на места където няма да го виждаш,прави неща, които те правят щастлива и намалят шанса да мислиш адски много за него..;]

VliUbenA v jIvoTa
05-03-2008, 15:35
Ami govorili sme i toi kaza 4e neiska ni6to seriozno nito az .. no prosto e mn oburkano .. vseki put si kazvame 4e 6te e za posledno no nikoga ne e .. Ami kak da hoda na mesta kudeto nqma da go vijdam pri polojenie 4e sme v edna kompaniq ii nqma kak az taka kato go vida mi e se taq de ama kato sme sami ii kato me gu6ne ii nemoga .. pf ne go obi4am dori ne go haresvam .. samo deto vun6no e hubav ina4e e tupanar..

05-03-2008, 16:52
не че съм момче но в случая мн мн глупаво постъпваш или 1 или др... тцтцтц разбери какво искаш :(

cinderella_gugutka
05-03-2008, 16:56
оплакваш се 4е нищо не правите от няколко месеца???ми правете де,поговори с него,то от теб зависи :)

Obsession
05-03-2008, 17:10
И двамата трбва сами пред себе си да си изясните какво искате. Искаш го, псуваш го... После се чудиш накъде отивате, ами на никъде! Първо трябва да разбереш накъде трябва да отидете ;)

lipsvashh_mi
05-03-2008, 18:25
+1 ..той определено си няма понятие какво иска всъщност...нажи му,че ти е писнола от тези игри и или бъдете заеддно или приключете всякакви по-сериозни взаимоотношения...
Бтв на колко сте ? :?

unfaithful1234
05-03-2008, 18:58
+1 ..той определено си няма понятие какво иска всъщност...нажи му,че ти е писнола от тези игри и или бъдете заеддно или приключете всякакви по-сериозни взаимоотношения...
Бтв на колко сте ? :?
мхм,така е :?

VliUbenA v jIvoTa
05-03-2008, 19:33
Ami to i az nz kakvo iskam .. 6oto toi eee mnogooo hubav napravo kato go vida i kato po4ne me celuva i se raztapqm ama ina4e samo se karame nie dokato hodehme ne sme sprqli da se karame a puk i toi e bratov4ed na nai dobrata mi priqtelka i o6te po gadno nqma kak da ne go vijdam 6oto te sa na edni godini i izlizat zaedno ii az nali i vse se vijdame i vse se zatvarame po staite .. puk ne hodim .. ami az sym na 16 a toi na 17