Влез

View Full Version : Други контрацептиви освен противозачатъчните и презервативът

juuuuu
05-03-2008, 20:58
Имам си приятел почти от 3години и му имам доверие. И искам да спрем с презервативите, защото не ми е хубаво с тях. Боли ме, навлажняването намалява, не мога да свършвам :(
Но и не искам да пия противозачатъчни хапчета, поради ред причини.
Моля ви, ако някой е ползвал противозачатъчни свещички (или някакви "хапчета", които се поставят във влагалището), или гелове, мазила...да пише как се казват,удобни ли са,вярно ли е, че щипят, предписват ли се от лекар, оринтировачна цена ???
Знам, че не са надежни, но приятелят ми няма да свършва в мен. И те са за всеки случай.
Предварително благодаря :-)

т.6
krem4et0

bany_land
05-03-2008, 21:01
karai go da se izprazva nqkade izvan teb mace ili ako darji6 da e v teb pone po navan da svar6i kam klitor4eto ti i posle si sloji tam dolo edno analgin4e goredolo sled okolo 30 minutki nai-mnogo :) pomaga :) ama ako svar6i v teb nqma variant bez hap4eta osven ako neotiden na lekar da ti sloji spirala :)

ofyes
05-03-2008, 21:11
karai go da se izprazva nqkade izvan teb mace ili ako darji6 da e v teb pone po navan da svar6i kam klitor4eto ti i posle si sloji tam dolo edno analgin4e goredolo sled okolo 30 minutki nai-mnogo :) pomaga :) ama ako svar6i v teb nqma variant bez hap4eta osven ako neotiden na lekar da ti sloji spirala :)

стига с тия аналгини и аспирини бе :D 30 мин.. :shock:

FOREVAR_ALONE
05-03-2008, 22:36
em spirala..ma e opasno :(

pitan4icata
05-03-2008, 22:50
nie s moq kogato go praim bez prezervativ svar6va na korema ili nqkade drugade..
Ina4e bqh 4uwala za edni lepinki ama pomna 4e ne bqha eftini .. i sq razrovi tuk nqkade bqh 4ela predi dosta vreme za teq lepinki..ama te pak sa na hormonalna osnova..

bebok
05-04-2008, 08:26

+1 i vse pak se konsyltirai s lekur toi 6te ti obqsni po-dobre ot nas :)

x3eme
05-04-2008, 09:55

i az znam 4e e taka ama 6tom kato ste re6ili da e bez prezrvativ po dobre e sus spirala

sadsad
05-04-2008, 10:44
a taq spirala kakvo predstavlqva ? :-o

bany_land
05-04-2008, 10:54
spiralata e miniaturno zavartqno ne6to kato spirala lekar samo moje da go postavi tam dolo i samo toi go maha :)

sadsad
05-04-2008, 10:58
protiv zabremenqvane li e tova ne6to...ama vsmisyl..ima li nqkakvo nepriqtno use6tane ne6to ot roda.. ? :-o

x3eme
05-04-2008, 11:01
protiv zabremenqvane li e tova ne6to...ama vsmisyl..ima li nqkakvo nepriqtno use6tane ne6to ot roda.. ? :-o

xex spored teb kato ti postavqt takova tqlo vuv vaginata 6e ti e priqtno li

sadsad
05-04-2008, 11:03
Ne razbira se......

MoOnLiGhT_ShAdOw
05-04-2008, 11:08

Едва ли sadsad има вагина, освен ако момиче не си е сложило лого на отбор на аватара. :)
По темата: Щом можеш да правиш секс, би трябвало да можеш и на гинеколог да отидеш. А пък щом си и знаеш, че не можеш да пиеш противозачатъчни, значи би трябвало все някога да си го посетила. Твърдо подкрепям идеята, че трябва да отидеш на лекар, а не да питаш болшинство от 13-14-15 годишни келеши. :)

sadsad
05-04-2008, 11:10

Едва ли sadsad има вагина, освен ако момиче не си е сложило лого на отбор на аватара. :)
По темата: Щом можеш да правиш секс, би трябвало да можеш и на гинеколог да отидеш. А пък щом си и знаеш, че не можеш да пиеш противозачатъчни, значи би трябвало все някога да си го посетила. Твърдо подкрепям идеята, че трябва да отидеш на лекар, а не да питаш болшинство от 13-14-15 годишни келеши. :)
:O:O eha...ne moje li momi4e da e fen na futbola be 4ovek...momi4e sym !!! :shock:

juuuuu
05-04-2008, 18:58
е спиралата нали е за раждали жени :?

MoOnLiGhT_ShAdOw
05-04-2008, 20:32

:O:O eha...ne moje li momi4e da e fen na futbola be 4ovek...momi4e sym !!! :shock:
Извинявай, заблудила съм се. :) Все пак не изключих и възможността да си момиче, не съм заявила направо противното. ;)
Към авторката: просто иди на лекар, вместо да стоиш тук и да гадаеш.