View Full Version : Един път завинагии ...
Безброй много диетии .. теории за отслабване.. килограми .. За някои " номерът" става с Гладуване?!.. а други пък съветват по 6 пъти на ден хранене..а на края.. Йо-йо ефекта на лице.. Предлагам в тази тема всеки да сподели успешният си личния опит с "диетите"... кой как е отслабнал ,за колко време ..И най- важното дали си ги е запазил :P..
Ms.Lonely
05-03-2008, 22:42
Аз преди бях 50 килограма . За един месец успях да сваля 3 килограма като спортувах и се хранех в умерени количества и естествено здравословно . Естесвено ,ч е успях да си запазя килцата , защото продължавам да спортувам , пък и постижението не е чак толкова голямо . Сега много си се харесвам !!! :) :) :)
BrEnNpUnKt
05-03-2008, 22:45
Преди време имах голям проблем с килограмите :( ,но сам реших ,че повече няма да изглеждам толкова зле и започнах всеки ден да тичам.На първата ми тринировка едвам направих 1 km , а сега правя по 10km и отслабнах около 45 килограма .Само едно мога да кажа на всички ,колкото по-сила воля има човек ,толкова лесно ще си наложи някакъв режим и спорт :)
Преди време имах голям проблем с килограмите :( ,но сам реших ,че повече няма да изглеждам толкова зле и започнах всеки ден да тичам.На първата ми тринировка едвам направих 1 km , а сега правя по 10km и отслабнах около 45 килограма .Само едно мога да кажа на всички ,колкото по-сила воля има човек ,толкова лесно ще си наложи някакъв режим и спорт :)
браво,браво .. :smt038 :smt038 А през това време предполагам си се ограничавал или .. ? :) а и за колко време ги свали тия килограми . :)
охх ..аз тука имам някви 3-4 кг..Но диети изобщо немога да спазвам.. :( :(
Не че разбирам от диети...обаче трябва да се яде често,но по малко-риба,зеленчуци,месце.Без газирано,чипсове и т.н.Предимно трябва да се яде задушено,пърженото да се избягва.Това + фитнес е начинът.Гледала съм пълна промяна и знам 8-) Разбира се че ще има йо-йо ефект като само гладувате и после се тъпчете като невидели и очаквате че с някакви хапчета и кремчета и без физичесто натоварване работата ще стане.
BrEnNpUnKt
05-04-2008, 10:22
браво,браво .. А през това време предполагам си се ограничавал или .. ? а и за колко време ги свали тия килограми .
охх ..аз тука имам някви 3-4 кг..Но диети изобщо немога да спазвам..
През цялото време не съм се ограничавал в почти нищо ,защото преди да започна да тичам правех диети ,които нямаха никакъв ефект ........
Тези килограми ги свалих за около 8 месеца,защото трябва да се сваля постепенно ,а на изведнъж
Аз по принцип имам проблеми с килограмите,ама си налагам и вече оправям положвнието:)Ем аз спрях тестеното,сладкото и газираното и свалих 10кг.А сега мисля да почвам диетата на Аткинс.Някой да я е пробвал? :-o
cskasladyrana
05-04-2008, 20:33
Аз по принцип имам проблеми с килограмите,ама си налагам и вече оправям положвнието:)Ем аз спрях тестеното,сладкото и газираното и свалих 10кг.А сега мисля да почвам диетата на Аткинс.Някой да я е пробвал? :-o
Каква е тази диета на Аткинс? :-o
Хахах! Ами моята история с диетите започва преезз 2004-а година,когато бях 1.54см и 52 кг и не можех да се трая.Първата диета,която реших да правя беше със някаква зеленчукова супа... може би е имало някакъв ефект,но за много кратко време.Тогава именно започнах да се депресирам ,че съм дебела и накрая на лятото си съставих режим на хранене и с много тренировки.Започнах да ям много малко - 3 лъжици например супа за обяд :( и час след всяко ядене правех супер уморителни и продължителни упражнения.Всчико ми беше заето със хранене,калории и упражнения в мозъка.За 2-3 седмици свалих 7кг и независимо от резултата исках да свалям още,защото вече знаех,че мога и защото тогава мислех,че ще съм още по-хубава колкото по-слаба бях.Наще започнаха да се притесняват и да ме карат да ям ,но аз не исках,ставах все по-раздразнителна.Тогава заминахме и на море и там изхвърлях храната,която ме караха да ям.Когато се върнахме от морето бях станала 42 кг ,а беше минал едва месец от започването на режима ми.Тогава реших да започна да ям и на едно хранене изядох 4 филии хляб и отидох при сестра ми ,за да я питам дали съм по-дебела след като съм ги изяла.И тя каза "не".Този отговор преобърна всичко,но споредн мен към добро,защото иначе щях да се разболея от анорексия.Тогава обаче започнах да пълнея и за 4 месеца станах 48 кг.И вече 2005 година пролетта бях станала 56 кг :( тогава започвах диети отново все различни,но нищо все се провалях ,не можех да окротя апетита си.И продължавах да пълнея.Тогава се разболях от булимия.Този порочен кръг беше ужасен и не искам да се връщам там.Доста ми увреди здравето и знам ,че дори сега е останало част от това в мен.Около 3 години бях болна от това и преди една година спрях да повръщам.В момента лекувам една от болестите,която се явява като следствие от булимията.Трябва да се храня здравословно.Това обаче е доста трудно и се старая всеки ден ,но повечето пъти се провалям.И то не с качеството на храната ,отколкото с количеството.Отдавна не съм правила никакви диети ,защото знам,че няма смисъл от тях.Няма никакъв ефект.Сега се опитвам да живея здравословно.Висока съм 1.57 и тежа 52 кг .Скоро бях 46 и се чувствах много добре,но преживях доста лоши дни и мога да се оправдая с тях,че съм качила отново.Сега обаче ще се опитам да стана отново 46 :) и то не драстично,а съвсем спокойно и здравословно!
АМи това е историята ми :( на кратко :D все пак не мога да помня всичко нали! :-D
Един съвет от мен,не правете диети,защото започнете ли диета,ще сте на нея цял живот,а това не е препоръчително.
Когато четох именно това,че ще е за цял живот преди не вярвах,но се оказа истина... :(
Хранете се здравословно ,в умерени количества и спортувайте.Резултатът ще дойде сам! :-)
guesswho
05-05-2008, 14:15
H8_mE na kolko godini zapo4na diatite? :-o (gore-dolu kato moqta istoriq :-D )
VerryBerry
05-05-2008, 14:27
Аз се оправям със спорт..просто не издържам на диети.Не се хваля да съм свалила кила,но се опитвам да поддържам тегло 49-53 кг-при височина 170см мисля че е добре :)
Еми за Аткинс..то си има книга,но аз ще ти обясня по-общо.Тя е безвъглехидратна-ядеш месо,яйца и зеленчуци.Но през това време трябва да пиеш мултивитамини.Това не е точно диетата на Аткинс,но е подобна.
Но много се колебая,защото от безвъглехидратна диета..появи ми се ацетонов дъх,бях прежълтяла..пък и после трябва да опиташ да си задържиш килограмите щото иначе..аз бях свалила 6кг за около 20 дена и псоле бях качила 10...така че си има и добри,и лоши страни на тая диета.
misspurple
05-05-2008, 14:35
Според мен преди да започнеш една диета трябва да си наясно ,че го правиш за себе си,не за околните.При мен имаше ефект една 90 дневна диета-аз само месец издържах.За тези дни свалих 7 кг..като месеца т.е. 30 дни се бяха разпределили по около 10 на 3 месеца.Спирах я,почвах я-а през останалото време си ядях всичко!Килограмите не съм ги върнала.
Тя се състои от Белтъчен,Ден за Варива и Бобови,Въглехидратен и плодов ден.Много е дълга,от форума на Бг мама я знам.Характерна е с часове между храненията в различните дни и самите дни са по точно определен ред.Деня е разделен на 3 - до 12часа,от 12 до -20,00 и от 20,00 до сутринта.. :-D на кратко е това..
Как бе как така сваляте кила аз свалям и като ям но аз съм от тея дето искат маса ! 2 месеца ябх на диета блъсках малко зоб и качих само 10 кила след 15 дена изпиках половината и ся мие жал !
MaDdNeSs_GirL
05-05-2008, 17:04
Накратко.. имах си приятел, година и половина почти, нямах време за себе си, ошишкавих се :P станах 58 кг, а поддържам 160 см височина от 3 години. Истината е, че всеки път, когато исках да спортувам , излизах с приятеля си, пък си похапвахме и двамата, но мъжкият метаболизъм не може да се сравнява с женския и на него не му се отразяваше.
Разделихме се и аз реших да поставя себе си на първо място. Тъкмо беше началото на пролетта. И до края на лятото само с леки лишения и много спорт станах 50 кг и си ги запазих дори. Зимата обаче качих 2 килограма покрай празниците, а в момента съм 48 и продължавам да слабея. Много съм доволна от себе си и се чувствам чудесно. :-P Нямам никакви мазнини по себе си, от отпуснат корем направих страхотна плоска гледка, а от видимите любовни дръжки няма и помен. Краченцата се оформиха чудесно,а дупето е два пъти по-мъничко. 8) Гардеробът ми е обменен напълно!
H8_mE na kolko godini zapo4na diatite? :-o (gore-dolu kato moqta istoriq :-D )
На 13! :? ](*,) #-o Каква е твоята история? :(
perverzna
05-05-2008, 20:57
kogato
ti
dotejat
kilcata :D
Ох..да се отчайвам ли..тук всички се изкарвят някви манекенки и 50кг и хоп не се трая..