PDA

View Full Version : Трудно ли се прави секс с девствена?

boboslavster
05-03-2008, 22:24
трудо ли се прваи секс с детствена . стана ми интересно трудо ли се отваря щото до са несам го правил с детствена :D

koro
05-03-2008, 22:35
пффф това може да стане като добра тема като това мъжете да знаят какво да правят когато си лягат с детствена девойка.

1во - трябва много да внимаваш.
2ро - трябва да я превъзбудиш на Н-та степен, едва ли не да те хване и да те изнасили :)
3то - Научи се да лижеш много хубаво - ще ти е от полза до известна степен.
4то - Пробвай първо с пръст много внимателно и леко (това си е леко глупави и извратено, но понякога помага)
5то - при проникването не го вкарвай до края веднага, първо само главичката и лека полека напред назад много деликатно и внимателно. Докато не усетиш, че предния свинктер е достатъчно разширен.
6то - Пенетрация на химената - басси успех хахаха пробвай внимателно и леко няколко пъти ако не стане, ще трябва да го направиш по грубия начин изведнъж - най вероятно ще се стреснеш от ужаса в очите който може да изрази. Но щом по лекия не става го караш по хард уейа.

И веднъж успееш ли, не се доверявай че презерватива не се е скъсал проследи го провери го преди да се запътиш да свършваш.

И не си мисли че на една жена от първия път ще и хареса да го правите бурно.

Но при някой жени тези стъпки се премогват доста лесно.

Но при мене беше много трудно.

amatorium
05-03-2008, 22:48
+1
Ne zabravqi sushto taka i lubrikant za vseki sluchai. V nqkoi sluchai ot pritesnenie, kolkoto i da e vuzbudeno momicheto, moje da izsuhne. Zatova hubavoto lubrikantche pomaga. Ne izpolzvai na vodna osnova kato glidegelen zashtoto sa tupi lepkavi. Mojesh da izpolvash nqkoi no da e hubav. S risk za prezervativa (vse pak nqma da svurshvash v neq) gledai da e nqkoi omaznqvasht i nenatrapchiv.

boboslavster
05-03-2008, 22:50
a vaprosa mi be6e trudno li vliza onaq rabota :D

pitan4icata
05-03-2008, 22:52
ДА

amatorium
05-03-2008, 22:59
Ne tolkova trudno. Ako si s hubava erekciq i go pripluznesh navutre mejdu ustnite i proniknesh bavno i nastopatelno vliza. Tova e momenta, v koito da deistvash reshitelno. Posle oshte malko shte ima po-silna bolka u momicheto i postepenno shte otmine. 8)

koro
05-03-2008, 23:00

5то - при проникването не го вкарвай до края веднага, първо само главичката и лека полека напред назад много деликатно и внимателно. Докато не усетиш, че предния свинктер е достатъчно разширен.

Това е защотоо въпросната входна част на влагалището си е леко тесничка и трябва малко време да се отпусне.

За лубриканта искам да благодаря на AMATORIUM че го спомена.
Да хубаво е да се ползва със успокояващ ефект защото е възможно да се получи раздразнение заради подлагане на еластичност на мусколите и ще узпокой болката евентуално. Но не прекалявай със слагането, тъй като има вероятност тя и ти нищо да не усетите. :)

Има и друг вариант който ще е много глупав хахаха но все пак може да се пробва.
Има специални спрейове за задържане при мъжете които се впръскват в/у главичката на пениса :)) Те дефакто намалят чувствителността като прекъсват предаването на нервните окончанията чрез съдържанието на ЛИДОКАИН.

Та може да и пръснеш на нея хахах.
НО ТОВА Е САМО В ИЗКЛЮЧИТЕЛНО АМА МНОГО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КРАЕН СЛУЧАЙ ТОГАВА ЩЕ МОЖЕШ ДА ПРОНИКНЕШ И ДА ОТПУСНЕШ МУСКОЛИТЕ ДА ПРОБИЕШ ХИМЕНАТА. НО нЕ СЕ МИСЛИ КАКВО ЩЕ И Е НА МОМИЧЕТО СЛЕД КАТО МИНЕ ЕФЕКТА НА ЛИДОКАИНА.

докато се успокои ще трябва да пие Аулин да изчака 4-5 дена докато отшуми болката и се въстановат мускулите и след това ще бъде по лесно предполагам.

ИМА ЛОГИКА ????? :-o :-o

boboslavster
05-03-2008, 23:00
a kolko na vutre gore dolu e taq cipa :?

koro
05-03-2008, 23:02

amatorium
05-03-2008, 23:11
Zipata e na povurhnostta tochno pod vunshniye ustni i se vijda. Tq e srastuk kum vutreshnite ustni. Obiknoveno pri povecheto cipi prosto se vijda malka dupchitsa imenno natam go ripluzni da vleze. Cipata lesno shte se razkusa. Posle kato si vutre izchakai malko da si pootpochine momicheto ot shokovata bolka. Posle zapochni bavno navutre navun. Ako momicheto si go vuzbudil dostatuchno predi tova i go napravish dobre otvarqneto sexa moje da se poluchi dobre i purviq put. Ne spirai napravi edin nejen i hubav sex. Zatova do nqkude misionerskata e nai-dobriqt variant. Taka tq moje da te gleda i useshta i da e po-vuzbudena.

P.S. Spravi se dobre i i ostavi krasivo skusana cipa. 8)

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-03-2008, 23:21
P.S. Spravi se dobre i i ostavi krasivo skusana cipa. 8)

8-)

So unbelievable love..
05-03-2008, 23:26
и най-вече ако питаш мене гледай какво изпитва момичето.Първия път може и да не успеете,но с повече упоритост и желание вс ще е наред :)

boboslavster
05-03-2008, 23:29
kakvo te re4e da ne upeeme ot 1 p1t ? da se otkaje tq ili.. ?

amatorium
05-03-2008, 23:44
Ako se spravish dobre i podberesh dobur moment, predrazpoloish q dobre i deistvash smelo nqma da ima otkazvane. Kolkoto i da q boli e po-dobre da se skusa cipata dobre, otkolkoto da bude polovinchato otvorena, da agonizira 2-3 puti i nakraq da ostane sus zle razkusana cipa. Budi nejen, no budi i reshitelno naporist, kogato doide momenta. Normalno e da q boli i instinktivno da se suprotivlqva i da iska da spresh. Ako si nejen i vnimatelen, mojesh da si pozvolish luxa da ne q poslushash i da produljish. 8)

So unbelievable love..
05-03-2008, 23:45
Ako se spravish dobre i podberesh dobur moment, predrazpoloish q dobre i deistvash smelo nqma da ima otkazvane. Kolkoto i da q boli e po-dobre da se skusa cipata dobre, otkolkoto da bude polovinchato otvorena, da agonizira 2-3 puti i nakraq da ostane sus zle razkusana cipa. Budi nejen, no budi i reshitelno naporist, kogato doide momenta. Normalno e da q boli i instinktivno da se suprotivlqva i da iska da spresh. Ako si nejen i vnimatelen, mojesh da si pozvolish luxa da ne q poslushash i da produljish. 8)

+1 :) :)

EnriqueIglesias
05-04-2008, 00:35
az sym lubopiten kakwo e da si deTstwen?weroqtno idwa ot dete?

MoOnLiGhT_ShAdOw
05-04-2008, 05:58
Научи се да пишеш правилно.

sexita
05-04-2008, 06:50
оправи си заглавието... 8)

krem4et0
05-04-2008, 10:15

Не, че ние жените нямаме ципа докато родим и тогава главата на бебето е толкова нежна към остатъците, че остава такава хубава раничка....а после шевове без упойка, разширено влагалище, невъзможност за секс месеци наред......

Дали е красиво или не скъсана ципата няма абсолютно никакво значение. Болката при момичето идва не от това късане, а от разпъването на влагалището при проникване. за това е нормално болка да има не само 1-вия път. Да не говорим, че аз правя секс от повече от 2 години, но и сега изпитвам адска болка при проникване, с пъти по-голяма от тази при 1-вия ми път.

И за бога защо мъжете говорят за женска анатамия и физиология? не те имат вагини и химен~!

koro
05-04-2008, 10:34
Дали е красиво или не скъсана ципата няма абсолютно никакво значение. Болката при момичето идва не от това късане, а от разпъването на влагалището при проникване. за това е нормално болка да има не само 1-вия път. Да не говорим, че аз правя секс от повече от 2 години, но и сега изпитвам адска болка при проникване, с пъти по-голяма от тази при 1-вия ми път.

И за бога защо мъжете говорят за женска анатамия и физиология? не те имат вагини и химен~!

При първите 2-3 движения, нали?
ее не си само ти с този проблем :)

krem4et0
05-04-2008, 10:36
О, не. Има случаи когато просто не мога. Самото проникване е болезнено, да стои в мен ми носи болка. не знам, но пениса му е различен на моменти. понякога, когато е по-възбуден е по-голям. И то видимо....просто тогава си боли. А и Бог ме е дарил с тясно влагалище.....

koro
05-04-2008, 11:22
О, не. Има случаи когато просто не мога. Самото проникване е болезнено, да стои в мен ми носи болка. не знам, но пениса му е различен на моменти. понякога, когато е по-възбуден е по-голям. И то видимо....просто тогава си боли. А и Бог ме е дарил с тясно влагалище.....

това обсъждала ли си го с гинеколог?

neshty
05-04-2008, 12:42
О, не. Има случаи когато просто не мога. ... А и Бог ме е дарил с тясно влагалище.....
Оф и аз имам този проблем ... Направо понякога наистина немога ...

5StaR
05-04-2008, 12:53
Току що прочетохте "Guide: How to open a woman"

amatorium
05-04-2008, 13:09
Ti smesvash 2 neshta Kremche i prosto oburkvash horata po tozi nachin.

krem4et0
05-04-2008, 13:18
Кое смесвам?
Ти казваш да се скъса красиво, а ципата се къса прии 1-вото раждане напълно.
Казваш да я скъса отведнъж, за да не боли следващите пъти и да има агония, а аз казвам, че и 2-ри и 3-ти, че и 999-ти път може д боли, заради по-тясното влагалище.

so_confused
05-04-2008, 14:17
Трудно влиза .. доста бих казала... давай го много внимателно и й кажи да не мисли за болката.. ще мине и този момент. На мен лично ми беше приятно първия път.... заболя ме само при първите 2-3 прониквания.. хем не бъркаше с пръсти. Дори не знаеше, че съм девствена...

beb4eto0o
05-04-2008, 18:34
трудо ли се прваи секс с детствена . стана ми интересно трудо ли се отваря щото до са несам го правил с детствена :D
nee mnogo trydno samo da ima6 jelanie :-)

RyAn
05-14-2008, 08:36
Bravo Bravo dobri obqsneniq ;d :oops:

zipa
01-28-2013, 15:29
imam edin vupros kato maluk bez da iskam mai si skusah glavichkata samata dupka e po golqma ot normalnoto i imam chuvtwoto che pri nai malkoto naprejenie shte se skusa oshte poveche vuzmojno li e hodih na doktor,no mi kaza che nqma problem ?

ShtrudeL
01-28-2013, 15:32
Темата е стара, освен това тук пишем на кирилица.