Влез

View Full Version : Не спирам да мисля за това!

tyjno^momiche
05-04-2008, 10:48
Здравейте!Сега сигурно ше отнеса много критика за това което направих,но искам да споделя понеже ми е адски напрегнато!Имам приятел от доста време,правим го без презерватив и до сега е нямало никакви проблеми.Но на вечерта след като ми свърши цикъла го направихме 2 пъти без презерватив(до сега не си се е случвало),и сега съм ядски притеснена понеже знам че втория път има по-голяма вероятност от забременняване.Кажете колко е голяма вероятността и дали това че беше точно след като ми свърши цикъла играе някаква роля?Извинявам се,понеже има мноого такива теми в който въпроса е почти един и същ!Моля ви,давайте мнения!Благодаря!

bany_land
05-04-2008, 10:53
da vtoriq pat ima golqmo zna4enie poneje ima malki ostataci i ot parviq toi otide li da se izmie predi vtoriq pat ako ima mnogo golqma veroqtnost :) no ne se trevoji ako ti e problem idi si vzemi test4e :) predpolagam 4e ni6to ti nqma az po4ti vseki pat go pravq bez prezervativ no karai go da se mie sled parviq pat taka e po-bezopasno :)

Xtuning
05-04-2008, 10:53
Е ти пък , защо да отнесеш много критика .

Никой не критикува бременни жени в първия месец . Даже може да пуснеш теми от рода : " От каде да си закупя бебешки дрешки "
" Кои детски колички са по добри "
" Кое пюре за бебета е по подходящо за подрастващи"

и т.н. :)

sadsad
05-04-2008, 10:56
Ami ako se e izmil sled pyrviq tek veroqtnostta e po-malka....a za tova dali cikyla igrae nqkakva rolq...trqbva da si presmetne6 ovulaciqta ..

bany_land
05-04-2008, 10:59
tova za cikala igrae rolq po-malka e veroqtnostta sled cikala qicekletkata se vazstanovqva sedmi4ka sled cikala i za tova veroqtnosta e mn mn malka :) da zabremenee6 ovulaciqta e pet dena sled cikala :)

bany_land
05-04-2008, 11:00
dori sedmica sled cikala a dva dena sled cikam povqrvai nikakva po4ti veroqtnost :)

Playlife_f
05-04-2008, 11:01

Никой не критикува бременни жени в първия месец . Даже може да пуснеш теми от рода : " От каде да си закупя бебешки дрешки "

aiuxiauxiauxiaux M daam prav si :-P :lol: a ina4e macka begi si zemi nekvo test4e...4e ina4e... :? aiuxiauxiax a tva za menstruaciqta nqma vrazka spoke :-P :-D :D

sadsad
05-04-2008, 11:23

aiuxiauxiauxiaux M daam prav si :-P :lol: a ina4e macka begi si zemi nekvo test4e...4e ina4e... :? aiuxiauxiax a tva za menstruaciqta nqma vrazka spoke :-P :-D :D
i kato si vzeme test4e da ne bi da predotvrati bremennosta, koqto nadqvam se nqma ?!? a i test se pravi okolo 14 dni sled poloviq akt..

Tazadar
05-04-2008, 12:19
Е кат е било вчера и те е страх си земи Ескапеле бе Овчи :)

tyjno^momiche
05-04-2008, 12:24
Никъде не съм споменала че е било вчера!То ако беше вчера нямаше да задавам въпроси тук :? :(

sadsad
05-04-2008, 12:26
Никъде не съм споменала че е било вчера!То ако беше вчера нямаше да задавам въпроси тук :? :(
koga se e slu4ilo tova ? Priqtelq ti sled kato svyr6i pyrviq pyt izmi li se ?

tyjno^momiche
05-04-2008, 12:29
Ами случи се преди около една седмица.Нямаше как да се измие ии се забърса доста добре с мокри кърпички,след това изгледахме един филм и след около час и нещо го направихме за втори път.. :? Може ли след като е минало толкова време вече да няма опасност?

Playlife_f
05-04-2008, 16:52

i kato si vzeme test4e da ne bi da predotvrati bremennosta, koqto nadqvam se nqma ?!? a i test se pravi okolo 14 dni sled poloviq akt..

opffff ti mi kaji ot ke si padnala? test se pravi sled kato ti zakasnee s powe4e ot 4 dena kapish? a i da sam kazala 4e 6e predotvrati bremenosta...mn qsno 4e nqq ....ama pone na vreme da si zima merki...posle staa o6te po zle pff zleta :razz: :lol: :-P

ra4ence
05-04-2008, 16:58
1. Тестове се рпавят 7 дни след самия ПОЛОВ АКТ!!!!! Независимо дали е преди/по време/след цикъла.
2. МОЖЕ да се забременее и 1 ден след цикъла. Тогава обикновено стават момчета. 2-3 дни след цикъла са момичетата.
3. Ако не е свършил в теб вероятността да си бременна е минимална- 00000000000000000000,1%

:) не се шашкай

CfEtii
05-04-2008, 17:02
Според мен щом не е свършил в теб,няма голям шанс.Но все пак го има.Направи си тест.Поне ако си забременяла,да го знаеш по-рано.

beb4eto0o
05-04-2008, 18:03
Здравейте!Сега сигурно ше отнеса много критика за това което направих,но искам да споделя понеже ми е адски напрегнато!Имам приятел от доста време,правим го без презерватив и до сега е нямало никакви проблеми.Но на вечерта след като ми свърши цикъла го направихме 2 пъти без презерватив(до сега не си се е случвало),и сега съм ядски притеснена понеже знам че втория път има по-голяма вероятност от забременняване.Кажете колко е голяма вероятността и дали това че беше точно след като ми свърши цикъла играе някаква роля?Извинявам се,понеже има мноого такива теми в който въпроса е почти един и същ!Моля ви,давайте мнения!Благодаря!
nemislq,4e si bremenna to4no sled cikal,no vse pak dori i malka veroqtnost ima :-)

tqnko1
05-04-2008, 18:28

или " Къф беше сайта на Sleep & Play " :D

random_guy1
05-04-2008, 22:03
3. Ако не е свършил в теб вероятността да си бременна е минимална- 00000000000000000000,1%

:) не се шашкай

00000000000000000000,1% = 0,1% = 1/1000 - голяма вероятност си е. Шашкай се.