Влез

View Full Version : ебах пъпъш... не беше зле!

assd
05-04-2008, 13:25
ми начи от месец насам съм самичък, няма с кой да се забавлявам а сухите чекии ми писнаха- та бях преди 45 минути до плод зеленчука да си купя ябълки (обичам ябълки да ям, и са полезни) и ми хрумна идеята да си купя нещо да разнообразя скучния ми напоследък еднополов живот (щот съм сам, не че го правя с мъже !). огледах рафтовете и видях една много напръщяла диня... викам си леле тва ше е адското, ама беше прекалено голяма пък и си помислих че няма да е голям кеф, затва минах към пъпешите - както знаете са по мекички, горе долу стават! и си зех едно пъпешче...
затоплих го в микровълновата на 2 минути да има така по нормална температура иму направих една дупка... и на там се сещате, еми да ви кажем не беше зле много 8-) са мисля да поканя гости и да им направя една плодова мелба, сметана си има в пъпеша!
мисля утре да разнообразя с групов, ше прескоча да зема 2-3 пъпеша

дайте мнение, пробвайте и вие ако искате

TheBlackStranger
05-04-2008, 13:26
:shock:

LiloTa
05-04-2008, 13:29
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Мерси!!! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Това беше хипер яко дет си го измислил :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

thespark
05-04-2008, 13:33
mali vijdal sam sekvi u toq forum edin be6e ebal magare edin koza ama ti napravo krati6 :D :razz: :razz: :razz:

krem4et0
05-04-2008, 13:35
т.11