Влез

View Full Version : как да го отпусна,без да го уплаша?

who cares?
05-04-2008, 14:17
Приятелят ми е супер консервативен относно секса.Някакси не може да се отпусне и да направи нещо малко по-диво или нестандартно.Всичките му движения са като премерени-постоянно мисли и не си позволява да изгуби контрол за каквото и да е.Държи се като робот.Не искам да го карам да прави неща,които не му харесват,просто се притеснявам да поема каквато и да е инициатива,за да не ме вземе за лека жена(с тия неговите патриархални разбирания,ако му кажа да го направим на масата сигурно ще си каже молитвата).Незнам какво да правя и как да го предизвикам да не се даржи като пенсионер в леглото.Ще се радвам на всякакви идеи:)

MaKiNgMeCraZy
05-04-2008, 14:21
Хвани го и му кажи "Скъпи, остави ме аз малко да поработя" и му покажи на какво си способна и какво искаш ... мисля, че няма да те вземе за "лека жена", а че ще му хареса ;)

jjjjjj6363
05-04-2008, 14:28
pipitai go kakvo e za nego div sex ako i ako ti kaje neshto glupavo opitai se da go razobedish no, no neznam mnogo se kefq na pi4ove kato toivq priqtel imam edin takuv i samo kata kaja mersi zapo4va da mi govori 4e trqbvalo da kaja blagodarq e polovin 4as lekcii , no po temata mi gledai da go napiesh malko
ili puk zemi iniciativata vuv svoi race nishto 4e ima risk da te pomisli za leko momi4e ako si go pomisli i ti namekne neshto ti mu kaje 4e trqbva da bude malko po jiv vuv legltoo

bany_land
05-04-2008, 14:36
Хвани го и му кажи "Скъпи, остави ме аз малко да поработя" и му покажи на какво си способна и какво искаш ... мисля, че няма да те вземе за "лека жена", а че ще му хареса ;)

na sa6toto mnenie sam :)

jjjjjj6363
05-04-2008, 14:38
vai kajte neshto drugo 4e temata mi e interesna kak shte mu pomognete

comics
05-04-2008, 15:37
:lol: съжалявам такъв си го уцелила :grin:

x3eme
05-04-2008, 16:08
vlez v rolqta na strogata gospodarka i 6e ima efekt :-D

amatorium
05-04-2008, 16:42
Ujasno ... Hahah, tova s gospodarkata beshe qko :-)

sadsad
05-04-2008, 16:42
vlez v rolqta na strogata gospodarka i 6e ima efekt :-D
+1 i az mislq 4e 6te ima efekt...

beb4eto0o
05-04-2008, 18:09

na sa6toto mnenie sam :)
i az taka mislq :-)

WaKo
05-04-2008, 20:24
Според мен не можеш да направиш кой знае какво - ако е бастун, значи си е бастун, тия разбирания се градят бавно и са много стабилни, не се променят за ден-два. Според мен най-правилно е да си му кажеш как стоят нещата, че искаш нещо по-така, пък ако стане - стане. Ако не здраве да е - ще се клатите на мисионерска и това е :D Такива хора разбират само от по-директен подход, с намеци няма да стане

cicaaa
05-04-2008, 20:26
хм ами како сабуй му гащите и му направи едан мн дива свриак той сам ще усети ,че си дива и ще му хареса и щете сасипе преид тва му дай 3 загорки кажи му че е най добрия ти интимен фр и той ще полудеее ако не пиши ми на скайпа teoxarov

за още савети

amatorium
05-04-2008, 20:38
Според мен не можеш да направиш кой знае какво - ако е бастун, значи си е бастун, тия разбирания се градят бавно и са много стабилни, не се променят за ден-два. Според мен най-правилно е да си му кажеш как стоят нещата, че искаш нещо по-така, пък ако стане - стане. Ако не здраве да е - ще се клатите на мисионерска и това е :D Такива хора разбират само от по-директен подход, с намеци няма да стане

Za jalost WaKo e dosta prav. Ne ochakvai chudesa po otnoshenie na promqna v nachina mu na povedenie.

RyAn
05-14-2008, 08:26
+1