View Full Version : Защо се получи така??? ;(
gLoRiOuS_aNGeL
05-04-2008, 16:34
Здравейте!Пиша тази темичка,защото в момента се чувствам ужасно и ми е страшно тъжно... :cry:
Такаа,да започна...Ами,преди около месец се запознах с едо момче.В началото той ме закачаше и приятелите му ми казаха,че ме харесвал.В началото на мен ми беше просто симпатичен и нищо повече.Излизахме няколко пъти в компания и той се държеше много готино с мен.Веднъж,когато бяхме на дискотека,танцувахме.После той си говорил с една моя фр и й казал,че от връзка между нас няма да излезе нищо,защото не искал да ме нарани и т.н.Един ден си писахме,но нямахме какво да си кажем и в един момент аз спрях да му пиша.В петъка ходихме на дискотека и този път той ме подмина без дори да ми каже здрасти,а после през цялото време се сваляше с едно момиче точно пред очите ми.Когато видях това си казах,че не ми пука,но постепенно осъзнах,че много го обичам и имам нужда от него.Защо се получи така?Според вас защо той се отнесе така с мен?Има ли начин отново да бъде както преди? :cry:
Съжалявам,ако съм ви отегчила...Все пак се надявам,че ще ми помогнете...
Нормално. Когато единия изгуби интерес или се прави на по-важен, другия моментално осъзнава колко е 'влюбен'. Ще ти мине мацка
MiMcHeToOo
05-04-2008, 16:48
Еми започни да оценяваш нещата преди да ги загубиш...
AceOfSpades
05-04-2008, 16:57
след като е казал, че няма да може да се получи нещо явно има причина и явно заради това, че има симпатии към теб е започнал по-студено да се държи да не ти дава надежди да те нарани повече като те отреже директно :(
fuck_me_pls
05-04-2008, 17:08
Съдба.
valentinka_1990
05-04-2008, 17:23
1.Това дето го е казал на приятелката ти.ами как да ти го кажа просто момчетата имат този навик.Казва го на твоя приятелка,според мен,с ясната цел,че това ще стигне до теб.И не казва истината,а го овърта.
2.А това,че първо се е свалял с теб,а после се е държал така.Еми просто е от онази по-голямата част момчета,които правят така.Явно не търси нищо сериозно,а просто свалки.
Цялата ситуация ми е много позната,това как се чувстваш също.Знам,че ние момичетата имаме странния навик да се влюбваме не в когото трябва и то прекалено бързо.Сега те боли и се чувстваш тъпо,но с времето ще става по-добре.Ще намериш по-добър за теб и ще го забравиш.Просто ти трябва време.Ако все пак мислиш,че е възможно да се получи нещо или искаш отговори, говори с него. Айде и успех! :)
BlindedAngel
05-04-2008, 18:06
Е как така само ти е бил симпатичен,а кат спрял да ти ходи след гъза си осъзнала че го обичаш ?
VinDiesel
05-04-2008, 18:31
Или верно неиска да те нарани или не си му дала знак че искаш да си с него :)
gLoRiOuS_aNGeL
05-04-2008, 21:07
Много ви благодаря за отговорчетата.Наистина сега се чувствам много добре. Все пак ще се радвам да чуя още мнения. :-D
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-04-2008, 21:09
хах ... само симпатичен после любов ... по-скоро те е яд ... кеф ти е някой да те харесва ... сега това е загубено и ти яко сдух 8-)
ThePowerOfLove
05-04-2008, 21:16
Може би ти е кофти,че не те сваля,но чак пък любов... ;) Може да му покажеш,че го харесваш и да се получи нещо,ако пък не...не се отчайвай 8)
parkourgirlss
05-04-2008, 21:20
miii 6toto si4ki mom4eta sa t1pi i zasrusteni - paraqt se na interesni - za tqh vs e za 1 ve4er :(
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-04-2008, 21:21
miii 6toto si4ki mom4eta sa t1pi i zasrusteni - paraqt se na interesni - za tqh vs e za 1 ve4er :(
не ме обиждай ... аз не съм способен на такава простотия :-x ела се биеме, а ?Навитак ?
Brutality
05-05-2008, 05:57
Интересно. Имали ли сте въобще някаква връзка? Защото от това което си написала мисля че НЕ, тогава ква любов бе хора? :-o
gPa3HuTeJl
05-05-2008, 10:09
Днешното подрастващо поколение просто незнае какво иска...
Ще ти мине..и мисли преди да правиш нещо
gLoRiOuS_aNGeL
05-05-2008, 18:41
Интересно. Имали ли сте въобще някаква връзка? Защото от това което си написала мисля че НЕ, тогава ква любов бе хора? :-o
Не,не сме имали никаква връзка и не твърдя,че между нас е имало любов.Казвам,че аз го харесвам и дори го обичам и преди си мислех,че чувствата ни са споделени,но сега не знам... :cry:
Abl3 7o lov3,какво имаше предвед под мисли преди да правиш нещо,защото не разбрах кфо имаш предвид?
Brutality
05-05-2008, 18:45
Не го обичаш, знаеш ли колко време отнема да обикнеш някой? А и на колко години си? Сигурна съм че в момента при теб си е чиста заблуда. Това че харесваш някой а той не отвръща със същото и вътрешно те изяжда нещо не е любов 8)
gLoRiOuS_aNGeL
05-05-2008, 18:48
Не го обичаш, знаеш ли колко време отнема да обикнеш някой? А и на колко години си? Сигурна съм че в момента при теб си е чиста заблуда. Това че харесваш някой а той не отвръща със същото и вътрешно те изяжда нещо не е любов 8)
За теб може да не е любов,но за мен е!Да,не съм голяма и може би не съм изпитвала такава любов каквато си изпитвала ти или някой на твойта възраст,но за мен чувството е достатъчно силно!