PDA

View Full Version : Убийство?! :О

5e5cuTy
05-04-2008, 18:47
Скоро бях на гости на една приятелка, където се запознах с едно момиче, което ми разказа нещо потресаващо, поне за мен. :-o Живее с майка си и баща си. Баща й има магазин и с него се занимава, а майка й е неизлечимо болна и скоро се очаква да почине. Бащата явно се възползва от това, че момичето няма да каже на майка си и я малтретира. Момичето постоянно ходи в синини от боя на баща си и естествено майка й не знае нищо... Сега, когато се очаква смъртта на майката, баща й казал, че щом това се случи ще я хвърли в някаква пропаст близо до града, за да я убие :shock: И сега момичето се е свързало с накакъв братовчед на майка си, който ще и дава отрова за баща й :shock: :?
Просто съм потресена какви хора има, как може баща да прави подобно нещо и дъщеря, способна да посегне на живота на баща си ?! :shock:

Ако вие бяхте в подобна ситуация бихте ли направили такова нещо?
ПС. Сори ако е малко объркан разказа, но.. :?

Whisper_to_me
05-04-2008, 19:02
:shock: :shock: :shock: Не мога да си обясня тези неща... Баща и няма никакво право и да посяга, но и да даде отрова на баща си не е най-раззумното решение.. После сиг ще иде в някоя лудница...както и майка и не е съвсем добре... Каквото и да е,какъвто и да е проблемът не се решава с даване на отрова...Според мен е можела да потърси помощ на някакво по- подходящо място... Ако аз бях на нейно място, щях да се опитам да се махна от този човек...Може би да ида при роднини или приятели..Нзм дали бих казала в полицията... И все пак, дано цялата тази история свърши добре...

zaraaa
05-04-2008, 19:04
Bix izbqgala ot vkashti, no ne bix ubila sobstveniq si bashta, ili pak shtqx da se oplacha v policiqta

Sweet_Mi6eto
05-04-2008, 19:08
Казвали са ми, че боят е слабост на нервите. Може би затова бащата е бил детето си. Но чак да хвърли дъщеря си в пропаст... не вярвам... А пък от своя страна момичето... до някъде е право, до някъде - не. Аз лично ако бях на нейно място не бих отровила баща си. Може да избягам или нещо подобно, но да го отровя... :? :shock:

malka_svalka{pol}
05-04-2008, 19:53
+1 за бягството и полицията,
макар че тази история звучи мноооого нереалистична, но пък и доста възможна...

POKEMONFOREVER
05-04-2008, 21:54
Докъде стигна човечеството :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( .

Трябва да избяга от него да отиде в близки ако има някой наблизо и искат да я земат,след това да каже на близките си,какво и е казал баща й и след това да кажат и в полицията ако стане нещо.

cicaaa
05-05-2008, 00:56
Ми може да е пресилено но и тва е възможно , аз имам една приятелка дето е от разебано семейство не я имат за нищо тя ходи са ебе за пари напива се друса се иам салби оцнеки даже нема да завърши сега си намери някъв живее в тях , и не смао тва нали майка и пред месеци на въпросното момиче с 1 нож я накълцала ( имаше блези по врата рязана с ножа я порязала няколко пъти ) аз акот чух лошо ми стана , сякви неща има пазете се

deb
05-05-2008, 07:34
Казвали са ми, че боят е слабост на нервите. Може би затова бащата е бил детето си. Но чак да хвърли дъщеря си в пропаст... не вярвам... А пък от своя страна момичето... до някъде е право, до някъде - не. Аз лично ако бях на нейно място не бих отровила баща си. Може да избягам или нещо подобно, но да го отровя... :? :shock:

+1

XceSS
05-05-2008, 10:16
Абе аре аз гледах оня ден някъв държал дъщеря си 24 години в мазето си без да излиза и има 7 деца от нея.Хора всякакви... :-o :)

KoTeNcEto0o
05-06-2008, 12:00
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ужас .... аз направо съм потресена :-o :shock: :shock: тва момиче веднага трябва да се обади на полицията,но не и да убива баща си !!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

WaterLilly
05-06-2008, 12:59
Ами, полиция, сигурно само ще издействат отначало ограничителна заповед, най-вероятно ще влачат много време дело, ако има жалба... Да избяга при близки на някоя приятелка е най-добрия вариант според мен.

simonchety
05-06-2008, 13:50
..

Pedigree
05-06-2008, 14:10
А това с отровата, интересно как някой възрастен, който мисли трезво, ще й я даде, вместо да говори с полицията... съмнително... :?

LadyDy
05-06-2008, 17:06
Лелеее.......и такива хора ли е имало на този свят..... :shock:

6DBK
05-06-2008, 19:10
такива хора трябва да се убиват ама не от дъщерята на този селтак ...

teen-age-R
05-07-2008, 02:04
otiva v policiqta, pi6e jalba v detska pedagogi4eska staq, ottam si hva6ta 6apkata i otiva pri nqkoi. ako ba6ta i q potursi, za6toto ima pravo da q pysne za izdirvane, s jalbata v policiqta edin vid si e vurzala ga6tite i vruzva negovite ruce.

N0_feAR
05-07-2008, 08:12
най-добре да не прибягва до саморазправа а да избяга при някой нейн роднина от майчина линия или да се премести при някоя приятелка временно и през това време да се свърже с полицията. В днешно време няма сигурни неща, трябва да се действа бързо и внимателно...