PDA

View Full Version : Моля ви помогнете!!!!

sufle1
05-04-2008, 19:52
Имам проблем! Наскоро тръгнах с едно момче дето е с 1 год по-малък.
Той все още е девствен :( и когато му намекнах че искам да прайм секс той са измъкна :oops: Негов приятел ми каза че са е притеснявал от 1-вия път!Как да му помогна? Ходим вече 4 месеца а още не сме го направили

LiloTa
05-04-2008, 19:57
ами...не се разбира много от поста ти но сякаш ти не си (и затова ще ти дам съвет,ако е така наистина,а дано да ти помогна) значи ще трябва ти да поемаш инициативата т.е ще трябва да почнеш със целувки по цялото тяло (най вече местата където той откача) после бавно събличане...молиш го (шепнепком) и той да те съблича,след това...съблечи го до...абе да остане само по боксерки и започни (през боксерките) леко да му галиш пениса.След това го бутни на леглото (или някъде другаде) и...започни със...оралната част (може би тогава ще свърши,но не се шашкайте) Ако свърши,започни наново...само че..този път му вземи ръката и я плъзни надолу към...твойта....И...нататък знаеш какво да правиш ;) Дано да съм помогнала :)

paranoia
05-04-2008, 19:57
em i az predi hoeh s edno momche po malko ot mene,ma ne sme praili sex
nz moje bi trqbva da go predrazpoloji6,za da mu se doiska i da zabravi za straha,ti sama znae6 kakfo mu haresva,sig ste si govorili,postarai semi nadqvam se da mu haresa,kakto i n ateb

amatorium
05-04-2008, 20:15
Nqma nishto po-hubavo ot razgovorite. Pogovorete si malko i mu kaji, da ne se pritesnqva i che mnogo te vuzbujda i iskash da go hvanesh za ruka i da mu pokajesh perlenite porti na Eden. 8)

cicaaa
05-04-2008, 20:19
Имам проблем! Наскоро тръгнах с едно момче дето е с 1 год по-малък.
Той все още е девствен :( и когато му намекнах че искам да прайм секс той са измъкна :oops: Негов приятел ми каза че са е притеснявал от 1-вия път!Как да му помогна? Ходим вече 4 месеца а още не сме го направили

Жена ми беше 2 год по голема от мене хоихме 14 месеца ,чак на 8-мия ми пусна , аз немах сефте ама не се притеснявах,но тя не даваше ... Ами твоя се притеснява щото не зн ко да прай ! аз ти предлгам фани го за хуя духай му после си го пъхни сичко направи сама първия път служи му гума даже като флезе му кажи дай ся яко дай дай !

сори за което ,ама така си пиша аз :> ще стане ако искаш дай скайп на лично да ти обясня още

MiSs_DioR_CheRiE
05-04-2008, 20:29
Emi predrazpoloji go ... govorete za tova , ne stava samo s nameci :)

bany_land
05-04-2008, 20:32
Ходим вече 4 месеца а още не сме го направили
a za6to smqta6 4e 4 meseca e dostata4eno vreme za da go napravite???

LP_GirL
05-04-2008, 20:36
Ходим вече 4 месеца а още не сме го направили
a za6to smqta6 4e 4 meseca e dostata4eno vreme za da go napravite???
и аз питам същото ? 4 месеца не е чак толкова мн време ?

JoaNa_T
05-04-2008, 20:55
Оу ! Може тва да прозвучи многооо директно или неприемливо на теб и на много други-sufle1 ,но аз сам на директния принцип не само по темата за секса ни и изобщо в живота ! Парво савет акоито мога да ти дам е да прецениш добре човека до себе си . Ако смяташ че не си струва да се лищаващ от секс заради него значи тои не значи чак толкова за теб че да го каращ да го направи при полойение че оше не е готов и сигорен дали го иска. Следователно ако се окаже така просто го разкараи за доброто и на двамата. Ако Обаче даржиш на него наи добрият вариант според мен е да поговорите наистина сеиозно и искрено (но все пак гледаи да не го обарнете на някакав огромрн проблем че още повече ще се стресне)

JoaNa_T
05-04-2008, 21:05
и все пак ако и след тва не се навие и още се чуства не готов мога да ти предлойа един вариант на които нмого хора мойе да кажат че е глупав но аз сам на този принцип: когато не си готов да го направиш за парви пат но си имаш некви чувства към дадения човек ,а тои си го иска упорито даи му го но по друг начин : пусни го да си го получо от друг(а) ,а чувсвата -лубовта да си е ваша ( да си го прави с др.човек но без да влага чувства) И за тези които ще кажат че това е изневяра Аз ПЪК ЩЕ КАЖА , че не е поне според мен ! Изевяра е кога ти му даваш всичко което иска макар ипонякога на пук на себе си и въпреки това си го тарси от др.човек !!!
Това мога та те ''посаветвам ''Аз ако искаш опитаи 1
Така или иначе няма как да разбереш дали нещо си струва без да го опиташ ! ;) :)

x3eme
05-04-2008, 21:24
Nqma nishto po-hubavo ot razgovorite. Pogovorete si malko i mu kaji, da ne se pritesnqva i che mnogo te vuzbujda i iskash da go hvanesh za ruka i da mu pokajesh perlenite porti na Eden. 8)

ako i togava ve4e ne se polu4i..... :?

sufle1
05-04-2008, 21:26
ne znam kak to4no da mu kaja :? ne iskam da si pomisli ne6to 4e sum nqkoq zagorqla ili ne6to ot sorta :neutral:

sufle1
05-04-2008, 21:26
.......

LoLiPoP4o
05-04-2008, 21:30
ами...не се разбира много от поста ти но сякаш ти не си (и затова ще ти дам съвет,ако е така наистина,а дано да ти помогна) значи ще трябва ти да поемаш инициативата т.е ще трябва да почнеш със целувки по цялото тяло (най вече местата където той откача) после бавно събличане...молиш го (шепнепком) и той да те съблича,след това...съблечи го до...абе да остане само по боксерки и започни (през боксерките) леко да му галиш пениса.След това го бутни на леглото (или някъде другаде) и...започни със...оралната част (може би тогава ще свърши,но не се шашкайте) Ако свърши,започни наново...само че..този път му вземи ръката и я плъзни надолу към...твойта....И...нататък знаеш какво да правиш ;) Дано да съм помогнала :)

+1 POSLUSHAIGO DOBRE TI GO E PREDSTAVIL DEISTVAI :p

gazar
05-05-2008, 15:43
a ti na kolko si 4e iska6 da pravite sex

Pebles
05-05-2008, 18:51
ami nameci..razgovori..DEISTVIQ..! nqma Nishto strashno..,no vse pak ako toi se durpa nqma smisul da go nasilvash - nqma da mu e komfortno..