Здр,появиха ми се едни бели пъпчици (2-3) в които като пукна и май има гной,защото изтича едно бяло..а не съм спал с момиче не съм имал орален или др контакт..евентуално да е акне ?
ЗДР :lol: мий се по-често
amatorium
05-04-2008, 21:42
Vuh. Tova zvuchi kato kisti. Do kolkoto sum chuval ne sa strashni, no v tvoq sluchai nai-dobre idi na lekar. Idi pri lichniq da ti dade napravlenie za urolog ili kojen da pogledne. :-)
Здравей, приятелю. Трябва първо да ти кажа, че проблемът ти е напълно нормален. Даже има тема, и то не една по този проблем. Ще се убедиш че ти не си единствения с тези така ужасни пъпчици. Аз сямият ги имам. Но първо ти предлагам да ми разкажеш от колко време ги имаш, по кои части от пениса ти, как по-точно изглеждат и т.н. Най-вероятно става въпрос за Pearly Penile Papules. Това са бели пъпчици, които много приличат на гнойните пъпки на пуберите. Появяват се именно в пуберската възраст. Не са свързани с предаване по полов път или по какъвто и да е друг път, просто не се предават, идват от само себе си. Младежите ги имат от години докато си помислят, че имат проблем. Всъщност от тях не се умира, не болят, дори не се усещат, просто са грозни. За съжаление не се махат ако не се подложиш на някакви процедури, които и аз не знам.
Пиши