View Full Version : Може ли да се забременее от свирка и други въпроси
puskam tazi temi4ka ne vidqx dali q ima no vupreki tova 6te q pusna ... iskam da vi popitam dali ot svirka moje6 da zabremenee6 (think) kak mislite vie i o6te edno vupros4e kakvo mislite za 4ikiqta turska 4ikiq obiknovena .. kakvi vidove 4ikii znaete i kak se pravqt dori obiknovenata ? :)))))) o4akvam otgovori predvaritelno 10x :-) :?
т.7
krem4et0
vlez v google i potyrsi info za tova koeto iska6.....spored teb dali se zabremenqva ot svirka ?!? te spermatozoidite si imat krilca i ot hranoprovoda stigat to qicekletkata :-x estestveno 4e ne moje...... kvi vidove ...samo takiva kvito ti kaza i fetish :P pone az za tova ZNAM....kak se pravi obiknovennata........ami...kak da ti se obqsni....hva6ta6 instrumenta i si marda6 rakata nagore - nadolu ;)
Това със свирката сериозно ли питаш? :shock:
Иначе знам и за чекия с крака 8-)
Това със свирката сериозно ли питаш? :shock:
Иначе знам и за чекия с крака 8-)
s krakata deto e pak ot oniq fetish :D
MoOnLiGhT_ShAdOw
05-05-2008, 07:35
Мда, забременява се. От хранопровода си влизат в стомаха, преработват си се сперматозоидчетата и когато излязат от другата страна, бързо се шмугват в съседната дупка и става той номерът.
Nedei, 4e moje da ima po-malki vyv foruma i da ti povqrvat 8-)
MoOnLiGhT_ShAdOw
05-05-2008, 07:46
Техен проблем. Вече ми е писнало да се изнервям заради келеши, които името си правилно не могат да напишат, а вече са минали по 5-6 в леглото...
Техен проблем. Вече ми е писнало да се изнервям заради келеши, които името си правилно не могат да напишат, а вече са минали по 5-6 в леглото...
taka e.....vmesto da ska4at parvo v leglata da se poobrazovat mani4ko.....
Онова момиче,което беше забременяло на 11 и роди бебе,го питаха какво е презерватив и контрацептиви - не знаеше...
Та по темата - има ли смисъл да пиша по темата.Не може да се забременява и няма ли най-накрая да спрат да се пускат такива теми.
parkourgirlss
05-05-2008, 09:03
ti 4uvala li si 4e matkata ne se namira v hranoprovoda??
purple__love
05-05-2008, 09:06
ami moje6 da zabremenee6,no samo ako tvoite qicekletki se namirat v gurloto ti...6toto po princip na6ite se namirat na drugo mqsto...no pri teb moje da e razli4no...koi znae?
asslikethat
05-05-2008, 09:31
xaxaxax da e zabremenqva se nai chesto ot svirki rajdash petznaci :D :D :razz:
LoLiPoP4o
05-05-2008, 09:37
ako ti svyrshi v ustata daje ne ako mu go lapnesh samoo i vednaga imash triznaci ako nevqrvash probvai :) a za 4ikite mnogo sa ;|) smao fantaziq da imash :)
LovePoisoned
05-05-2008, 09:43
Една моя приятелка забременя от чекия... :-o Какво да кажем за свирка? :?
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
_butterfly_
05-05-2008, 09:44
Добре ще те попитам едно въпросче. Първо знаеш ли как точно забременява жената? Второ- ако можеш да си отговориш на този въпрос обясни ми как точно ще забременееш от свирка.
LovePoisoned
05-05-2008, 09:51
Добре ще те попитам едно въпросче. Първо знаеш ли как точно забременява жената? Второ- ако можеш да си отговориш на този въпрос обясни ми как точно ще забременееш от свирка.
Според мен не е готова за секс...
nikemilov
05-05-2008, 09:56
Според мен не е готова за секс...
Естествено че не е готова... да не знаеш дали се забременява от свирка и да питаш видове чикии мисля че само дете на 11-12 може да попита. Ама нали искаме да сме големи, да порастнем бързо и т.н... Защо вместо да отидеш в парка да играеш с другите деца трябва да лягаш в леглата на батковците? Тъжно е че така се развиват нещата...
alex_devv
05-05-2008, 09:57
#-o #-o #-o #-o #-o
Може ли да ми обясниш как сперматозоидите ще стигнат до яйцеклетката през устата? :booooomb:
NeLLy_BaBy
05-05-2008, 10:04
Не!!! Не можеш да забременееш така! Вземи наистина да прочетеш малко литература преди да задаваш такива въпроси.
beb4eto0o
05-05-2008, 12:06
ot svirka ne se zabremenqva!!!!! 4ikiq s raka ;tyrska 4ikiq s gardite na momi4eto ........ :-)
Mr.Nightmare
05-05-2008, 12:19
Пич, забременява се и се раждат такива тъпоглави като теб.
Housemaniata
05-05-2008, 12:26
mne ... opredeleno ne moje! :-D
girl_in_black
05-05-2008, 12:54
Темата ми напомни за един виц-Дъщеря пита майка си"Мамо вярно ли е , че бебетата излизат оттам откъдето са влезли?-Да, вярно е-Олеле ми то тогава това бебе ще ми счупи зъбите.." :grin:
Може и с крачета да му направите..свирка :) Доста е възбуждащо.
Т.е.: На леглото сядате един срещу друг, с пръстчетата на краката му го масажирате.. Или пък той е прав до леглото а вие сте легнали по гръб. Като го стимулирате по тоя начин има поглед върху ония женски органи и едновременно с това му доставяте удоволствие :)
Пробвайте 8)
момичето просто иска да се подготви за да впечатли някой батко....явно с предния не се е получило и сега иска съвети от по-опитните!
а бе ти на колко си??? :-o
аиде 1во се научи как се пише "чикия" и после питаи а тва за свирката да напално вазможно празни ти се ф хранорпвода ти галташ за секунда и после си бременна даже от там е по пряк пътя о.О чекия се пише не чикия
SlYn4iCe
05-05-2008, 16:57
:shock: #-o ](*,) aman ot nekompetentni deca... 8-[
xAxa da moje6...bremennosta prodyljava za kratko vreme moje o6te na sledva6tiq den da rodi6......ako......xAxAXxa :o
BurnInMyLight
05-06-2008, 05:29
Това е голям проблем...В един сайт за запознанства ми писа 11 годишна...и ми писа неща,от които мен ме хвана срам... I'm worried about the world that we live in :? :? :? Аз на 11 си играех с камиончета :oops:
Не съм питал може ли да се забременее от свирка :?
Playlife_f
05-06-2008, 08:40
OXXXxXXxxX 6oK i Panika..... :grin: Awreee dete typo ti normalno li si we....az ti pojelavam da zabremenee6 ot svirka 6toto kato gledam kvo si typo moje da si rodeno to4no ot tva! kvo puska6 takia temi....zemi se obrazovai malko parvo i posle pitai takia izmi6liotini.....pffff kfo da se obrazova6 weee lelelele ti o6e neznae6 ke ti e poloviq organ tragnalo da pita za 4ikii i svirki male maleeeeee :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: na kae otiva toq svqt nz :-x :-x :-x :lol: :lol: :lol: :lol: :o :o :o :o
beb4eto0o
05-06-2008, 13:51
Пич, забременява се и се раждат такива тъпоглави като теб.
nedei,4e 6te vzeme da ti povqrva :D :-)
Може,можее :-o :D
Даже,ако ти свърши на корема,сперматозоидите пускат бормашините и дълбаят до матката,но само един успява да я оплоди...този умният,който е минал през пъпа ;) :lol: :lol: :lol:
sexy_sladuranka___
05-06-2008, 14:55
puskam tazi temi4ka ne vidqx dali q ima no vupreki tova 6te q pusna ... iskam da vi popitam dali ot svirka moje6 da zabremenee6 (think) kak mislite vie i o6te edno vupros4e kakvo mislite za 4ikiqta turska 4ikiq obiknovena .. kakvi vidove 4ikii znaete i kak se pravqt dori obiknovenata ? :)))))) o4akvam otgovori predvaritelno 10x :-) :?
т.7
krem4et0
Да направиш ли свирка ВЕДНАГА забременяваш, само леко да му го пипнеш , дори и през панталона . Отиди си купи ескапел и трепери докато ти дойде /ако ти дойде изобщо де / :? Аааа как ще кръстиш бебчето ?
Начинаещата
01-27-2019, 20:35
Не е към темата, но искам да питам как и аз да пусна въпрос тук?
Daniel_1312
02-24-2019, 02:04
хАхахах е не :D :D разбира се, че се забременява, ако глътнеш повечко и после го раждаш в тоалетната :D Даже може да забременееш дори да свърши на пода и ти само го видиш с поглед и си оплодена хаахах, Като гледам темата е старичка, може да споделиш какво е станало, роди ли?
Като гледам темата е старичка, може да споделиш какво е станало, роди ли?
ПАХАХАХАХАХАХАХА...........даа аааа........и аз искам да знам. Майко, ще откача. И преди 10 години ги е имало такива.
хАхахах е не :D :D разбира се, че се забременява, ако глътнеш повечко и после го раждаш в тоалетната :D Даже може да забременееш дори да свърши на пода и ти само го видиш с поглед и си оплодена хаахах, Като гледам темата е старичка, може да споделиш какво е станало, роди ли?Фейк :? !