Влез

View Full Version : какви са момичетата

blueberry_14
05-05-2008, 10:22
Виждам, че има доста теми за момичетата и как винаги ние сме виновни ако не си харесаме някое момче, колко сме разглезени, колко сме нз си какви и т.н.
Просто ми е интересно защо винаги хората търсят вината в някой друг?
Да и аз съм се държала разглезено с моят приятел, но когато разбера, че съм сгрешила нещо и му се извинявам.
Да, на 100% съм съгласна, че има и такива момичета(глезли, които гледат само външност и пари), но мисля(или поне се надявам) че те са по-малко от другите, от момичетата, които харесват човека, заради характера и поведението му.
Някой може да ме обвинят, други да кажат, че съм прекалено голяма оптимистка...
Просто искам да кажа, че когато нещата в една връзка не се получават са виновни и двамата партньора.
Някой сигурно и ще се учудят защо пускам нова тема, но просто се ядосах ... Какво искат момичетата ли-те искат да бъдат обичани и разбирани, не търсят нито пари, нито някой кой знае какъв красавец...единственото, което искат е да се усетят като хора!

BlueCat
05-05-2008, 10:25
Права си. Само нас момичетата обвинявате!

MemoRieS
05-05-2008, 10:26
Виждам, че има доста теми за момичетата и как винаги ние сме виновни ако не си харесаме някое момче, колко сме разглезени, колко сме нз си какви и т.н.
Просто ми е интересно защо винаги хората търсят вината в някой друг?
Да и аз съм се държала разглезено с моят приятел, но когато разбера, че съм сгрешила нещо и му се извинявам.
Да, на 100% съм съгласна, че има и такива момичета(глезли, които гледат само външност и пари), но мисля(или поне се надявам) че те са по-малко от другите, от момичетата, които харесват човека, заради характера и поведението му.
Някой може да ме обвинят, други да кажат, че съм прекалено голяма оптимистка...
Просто искам да кажа, че когато нещата в една връзка не се получават са виновни и двамата партньора.
Някой сигурно и ще се учудят защо пускам нова тема, но просто се ядосах ... Какво искат момичетата ли-те искат да бъдат обичани и разбирани, не търсят нито пари, нито някой кой знае какъв красавец...единственото, което искат е да се усетят като хора!

Доста си права, но не си мисли че всички момичета са идеални!!! Така, че и момчетата имат право до някъде....

AceOfSpades
05-05-2008, 10:26
Просто някой като попадне на такав/а и слага сички под общ знаменател ;) . Вижте по-назад има теми "МОМЕТАТА СА ПАЛНИ ИДИОТИ" сега и за момичетата ;).... ето една позната скъса с приятеля си и вече мрази всички момчета неще да говори с никое момче ...

mambo
05-05-2008, 10:27
аз пък мисля ., че турбо евереите са виновни

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-05-2008, 10:27
Не са само виновни момичетата ... както има тъпи момичета така има и супер мега тъпи жалки момчета и т.н ... цикъла е сложен ... по-скоро проблем има при хората които не удобряват това и се чувствам социално изолирани от новите стандарти на поведение ... и интереси

fuck_me_pls
05-05-2008, 10:29
Права си. Само нас момичетата обвинявате!

+1

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-05-2008, 10:30
в ежедневието си общувам повече с момичета ... нямам нищо против другия пол. .. но голяма част от момичетата от последните години следват безкомпросмисно тенденцията на деморализация

gPa3HuTeJl
05-05-2008, 10:32
Мен п1к винаги, в края на някоя вр1зка ме изкарват, че аз с1м виновен.. АМА ВИНАГИ.

Лигли..

Co0kIe
05-05-2008, 10:33
Напълно си права! Винаги момчетата казват колко сме тъпи, но мисля че не трябва всички да се слагат под общ знаменател...Както има глупави лигли, така и има супер момичета и както има пълни лигльовци, така и има супер свясни момчета :wink: [/code]

VinDiesel
05-05-2008, 10:37
Както има момчета които гледат само секса така има и момичета които ти гледат само джоба винаги ще има такива

blueberry_14
05-05-2008, 10:51
Както има момчета които гледат само секса така има и момичета които ти гледат само джоба винаги ще има такива
на 100% съм съгласна с теб, но просто се ядосах, защото едни от последните теми, които прочетох тук бяха(в съкратен вариант):''нямам си гадже, момичетата са виновни" :lol:

blueberry_14
05-05-2008, 10:54
определено няма идеални хора-няма значение момчета или момичета, но просто виждам как хората обичат винаги някои друг да им е виновен...а е човешко да се допускат грешки и не трябва да се срамуваме от това
аз също мога да сложа всички момчета под общ знаменател, но не го правя точно защото знам, че всеки човек си е индивидуален и различен от останалите

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-05-2008, 11:02
определено няма идеални хора-няма значение момчета или момичета, но просто виждам как хората обичат винаги някои друг да им е виновен...а е човешко да се допускат грешки и не трябва да се срамуваме от това
аз също мога да сложа всички момчета под общ знаменател, но не го правя точно защото знам, че всеки човек си е индивидуален и различен от останалите

разплака ме :( добре, че всички имате "непобедими" теории за човешката природа ... истината е друга ... въпрос на среда ... на обкръжение ... репресии (обществени, морални) ... абе мога да изпиша книга на тази тема, но пак ще се стигне до свършения факт : " всеки е различен, грешка-човешка" ... и даскалото не може да ви научи на елементарни общочовешки познания ....

MiMcHeToOo
05-05-2008, 11:06
Я стига. Не винаги нас обвиняват. Има си няколко индивида във форума, които казват, че момичетата сме курви, лигли и т.н. Да, ама има и момичета, които казват за момчетата, че са боклуци...

CfEtii
05-05-2008, 11:07
Всички малко или много сме виновни.А за глезлите..аз все по-често ги срещам.Като чели броят им се разраства.. :o

Chacho
05-05-2008, 11:07
Това са думи на момчета,които не знаят как да се държат мъжки и лижат задници.Като видя приятеля как я черпи по 10 пъти на ден,познава я от седмица благодарение на сайт за запознанства и вече я обича и прави клипове за нея...Всичко трябва да идва в някви граници.Много момчета, и аз до скоро бях в това число, си мислехме че момичетата ще ни вържат ако цял ден си бъбрим за проблемите им и прекарваме по 25 часа на ден заедно..Ако започнеш да се държиш като мъж,спираш да обвиняваш другия.То и не търсиш вината, знаеш защо сте скъсали и вина не ти трябва - прелистваш страницата и започваш да пишеш нова.

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-05-2008, 11:09
Я стига. Не винаги нас обвиняват. Има си няколко индивида във форума, които казват, че момичетата сме курви, лигли и т.н. Да, ама има и момичета, които казват за момчетата, че са боклуци...

а така ! :) това си е война ! .... но всеки си има мнение и всеки ще обвинява, който си иска ^.^ въпрос на гледна точка ... за мен не всички момичета са курви и лигли, но много голяма част са - това е следствие от мои лични наблюдения ... и да има момчета, коита са курви и лигли ... и пак изхождам от лични наблюдения ... всяко стато си има черна овца , но в БГ стадото е главно от черни :)

пс : примерна обява: Бял овен търси бяла овца ... 8-)

MiMcHeToOo
05-05-2008, 11:12

а така ! :) това си е война ! .... но всеки си има мнение и всеки ще обвинява, който си иска ^.^ въпрос на гледна точка ... за мен не всички момичета са курви и лигли, но много голяма част са - това е следствие от мои лични наблюдения ... и да има момчета, коита са курви и лигли ... и пак изхождам от лични наблюдения ... всяко стато си има черна овца , но в БГ стадото е главно от черни :)

пс : примерна обява: Бял овен търси бяла овца ... 8-)

Е да ама ти никога не си правил изказване "Всички момичета сте еди кви си...", така че не слагаш под общ знаменател... Има разлика :)

MartyParty
05-05-2008, 11:14
Ами...има такива дето направо си го просят.

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-05-2008, 11:15
абе като съм ядосан на някоя ви слагам всички момичета в кюпа, но това е моментно ... абе има момичета, които са слънчица ... ама мн малко :( искам 1 такова ^^ Намери се !!! ехоо 8-)

MiMcHeToOo
05-05-2008, 11:16
Ше си намериш :)

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-05-2008, 11:18
Да!! :)

blueberry_14
05-05-2008, 11:28
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN с много твой мнения съм съгласна, но виждам, че и ти веднага нападаш хората...и кво постигаш с тва...нито обичам да споря, нито да се карам обаче като прочетох едно от мненията ти(мисля, че знаеш кое) си направих невероятни изводи за теб
и защо животът е толкова скапан.....всеки си гледа собствените интереси.....всеки се интересува само от себе си
тва, че някое момче неможе да си намери гадже не означава, че момичетата са виновни
Тъпо е да се слагат всички хора под общ знаменател!
и все пак ти благодаря за мненията

splendour
05-05-2008, 11:34
ne e taka smis1l ne trq da delim xorata na momi4eta i mom4eta ili b1lgari i kitaici i t.n..... pove4e zavisi ot li4nosta i izkazvaniq kato si4ki momi4eta sa glezli ili si4ki mom4eta sa t1pi govori kolko e ograni4en toz koito gi kazva teq "biseri"

blueberry_14
05-05-2008, 11:41
ne e taka smis1l ne trq da delim xorata na momi4eta i mom4eta ili b1lgari i kitaici i t.n..... pove4e zavisi ot li4nosta i izkazvaniq kato si4ki momi4eta sa glezli ili si4ki mom4eta sa t1pi govori kolko e ograni4en toz koito gi kazva teq "biseri"
е точно това имах предвид с всички мнения, които изписах

ra4ence
05-05-2008, 12:24
:-D

Трудно е да се каже за едно малко момиче какво е точно. След 12клас всички ще се променят за добро или лошо. 100%

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-05-2008, 12:47
:-D

Трудно е да се каже за едно малко момиче какво е точно. След 12клас всички ще се променят за добро или лошо. 100%

някакси си адски права ... 1 момиче не може да знае какво иска ... и 1 момче не може да знае какво иска ... нещата които правим като деца в повечето случаи са на папагалски принцип ...

ra4ence
05-05-2008, 12:50
:)

Сега им е времето да са лигли и тем подобни. После живота не търпи такива простотии и бързо ги отхвърля. Така че..забавлявайте се докато е време :) А какви са жените и мъжете- цял живот ще мислим върху това ;)

Wrathchild
05-05-2008, 13:23
Най-обичам теми като 'всички момчета/момичета/мъже/жени са еднакви'...

Iv4eTy
05-05-2008, 13:32
Права си донякъде, че все ние сме виновните, но май напоследък повечето момичета са станали материалистки... и после всички под общ знаменател... нормално :?

midle
05-05-2008, 18:13
Права е жената , знае си правата :-D

blueberry_14
05-05-2008, 18:56
Благодаря на всички, които си написаха мненията и като заключение мога да кажа, че трябва да се замислим в думите на ra4ence :) мерси много :-)

TheMaggie
05-05-2008, 19:01
Не са само виновни момичетата ... както има тъпи момичета така има и супер мега тъпи жалки момчета и т.н ... цикъла е сложен ... по-скоро проблем има при хората които не oдобряват това и се чувствам социално изолирани от новите стандарти на поведение ... и интереси
=D>

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-05-2008, 19:08
Не са само виновни момичетата ... както има тъпи момичета така има и супер мега тъпи жалки момчета и т.н ... цикъла е сложен ... по-скоро проблем има при хората които не oдобряват това и се чувствам социално изолирани от новите стандарти на поведение ... и интереси
=D>

мерси за подкрепата :-| ;-) :mrgreen:

CfEtii
05-05-2008, 19:14
Гледам,почти всеки казва''момичетата са..''.Ам..замислете се малко.Това,че вие сте попаднали на някоя изпаднала нимфоманка не значи,че всички са такива.

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-05-2008, 19:17
Гледам,почти всеки казва''момичетата са..''.Ам..замислете се малко.Това,че вие сте попаднали на някоя изпаднала нимфоманка не значи,че всички са такива.

хъ хъ ... нимфоманка хъ хъ да говориме за лудежки сексуални нагони някъде ?

TheMaggie
05-05-2008, 19:18
=D>

Ноу проблъм.Ай агрий уит ю. 8-)

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-05-2008, 19:19
=D>

Ноу проблъм.Ай агрий уит ю. 8-)

мерсий ... многоу съм поласкаАан