PDA

View Full Version : целулит... pls помогнете

alllyyy
05-05-2008, 14:51
забелязах че имам целулит от скоро, не съм дебела 48 кг. съм, но имам целулит. PLS дайте съвети как се маха :( . Кои продукти помагат най - много и какво трябва да правя. Ако сте пробвали нещо и помага плс кажете. :( :( :(

_princess_
05-05-2008, 16:17
правилно хранене + спорт
от мазилата на Refan са добри

Ms.Lonely
05-05-2008, 16:23
Целулитът не щтади и слабите ! Много трудно се маха . Освен правилно хранене , спорт и мазила трябват и специални масажи . Ако можеш сама да се масажираш добре , но ако не можеш е хубаво да отидеш при специалист !

Obsession
05-05-2008, 16:37
Аз ползвам някакъв лосион на AVON. Но само с това не става, трябва да правиш упражнения, някаква гимнастика и да се храниш по-здравословно!

CfEtii
05-05-2008, 16:39
Някъв крем,много вода,казват,че помага и примерно като се къпеш се масажираш с утайка от кафе ии железни нерви.

MaDdNeSs_GirL
05-05-2008, 16:50
Неее, как може да се пропусне такава интелектуална темаа. Не можее, трябва да пускаме още и още, докато накрая ще си кръстим сайта "Тук всички имаме проблеми, смейте ни се, на нас не ни пука".

Не се ли научихте ,че има търсачка?? Ако този целулит толкова те плаши дори щеше да се разровиш из нета като цяло. Сигурно няма такова число, което да разкрие броя на дискусиите относно диети, целулит, правилно хранене, спорт, стрии, бръчки, криви носове, педикюри и дебели задници. Дори един админ на такъв форум може да спечели повече от един адвокат... :?

Можеш първо да надникнеш в Гуугъл и да разбереш как точно се образува целулита и ще разбереш ,че той е проблем номер едно на 80 % от женското население и е нормално да се появи в пубертета. (Особено при нездравословния и застоял начин на живот на днешната младеж) Защото ще ви кажа, че майка ми за пръв път е имала целулит след бременността, но на вашите години не е седяла пред компютъра по 24 часа, а е била в градината и е помагала на родителите си, вършила е физическа работа и не се е застоявала на едно място.

Съжалявам за Оффтопика, но много се вбесявам!
:?
Та.. по темата:
Можеш да премахнеш целулита само с комбинация между:

1.Здравословно хранене. (Изключваш сладкото, тестеното, мазното и консервантите, залагаш на натуралното, на нетлъстото и на по-диетичното)
2.Спортът е задължителен, без него ако щеш гладувай-нищо няма да постигнеш. Тичането е най-ефикасно. Фитнесът най-вече стяга мускулите.
3.Един обикновен лосион за тяло , специално за целулит би ти свършил перфектна работа. И не очаквай чудеса. Той не премахва целулита, а подпомага останалите две правила. Не си мисли, че ще се мажеш по 5 пъти на ден и след една седмица ще си гладка като стъкло. Няма такива филми. Трябва търпение и постоянство.

И.. те така те... :-x

alllyyy
05-05-2008, 17:50
мерси за съветите значи конкретно трябва някакво мазило, ама няма мн. значение какво (доколкото разбрах) и гимнастика и тичане, а за здравословното хранене ще опитам, ама не съм сигурна, че ще ми се получи ... :o ... да не ям сладко и тестено и пр. е малко нереално ... :?

Ch0K0_bArBiE
05-05-2008, 18:17
мерси за съветите значи конкретно трябва някакво мазило, ама няма мн. значение какво (доколкото разбрах) и гимнастика и тичане, а за здравословното хранене ще опитам, ама не съм сигурна, че ще ми се получи ... :o ... да не ям сладко и тестено и пр. е малко нереално ... :?
az polzvam na Nivea Goodbye Cellulit :( dovolna s1m :P

Obsession
05-06-2008, 08:19

Напълно реално си е, ако наистина искаш да се отървеш от целолита. Аз вече ям сладко толкова рядко, че не ми прави впечатление. Хляб изобщо не ям. Плодовете също са сладки и полезни, наблегни на тях. Не забравяй, че за всичко в този живот трябва да се полагат усилия ;)

peteto89
05-06-2008, 08:32
nz na kolko si ama ot celulit s mazila nqma da se spasi6 a i vsqka edna jena ima samo 4e v razli4ni kolki4estva nqkoi pove4e drugi po malko e ti vse pak probvai s nqkoe mazilo no se samnqvam az hodq na celutron ne 4e imam mn no taka stqgam bedrata i d-topopitai kozmeti4kata ti za celutron uspeh :-)

LuCkY_YoU
05-06-2008, 11:10
ve4e ti kazaha pove4eto ne6ta,az moga da ti preporu4am da si vzeme6 komplekta na refan.bulgarski sa,no az sum mn dovolna i ne skupi.az moq si go vzeh za 15lv shtoto imashe namalenie,no poprincip e 20.vklu4va anticeluliten sapun(s gubi4ka) i 2 krema-za sutrin i ve4er.ima efekt puk i pone ne pruska6 kupi6ta pari.ako si ot sofia,v tsum mojesh da gi namerish. :)

donkihot
05-06-2008, 14:31
krem na evelin za celulit pomaga,ili krema na niveq za syshtoto...gledai da e neshto,koeto sydyrja l-carnitine i da pravi uprajneniq gimnastika

TheNewReligion
05-10-2008, 13:42
Неее, как може да се пропусне такава интелектуална темаа. Не можее, трябва да пускаме още и още, докато накрая ще си кръстим сайта "Тук всички имаме проблеми, смейте ни се, на нас не ни пука".

Не се ли научихте ,че има търсачка?? Ако този целулит толкова те плаши дори щеше да се разровиш из нета като цяло. Сигурно няма такова число, което да разкрие броя на дискусиите относно диети, целулит, правилно хранене, спорт, стрии, бръчки, криви носове, педикюри и дебели задници. Дори един админ на такъв форум може да спечели повече от един адвокат... :?

Можеш първо да надникнеш в Гуугъл и да разбереш как точно се образува целулита и ще разбереш ,че той е проблем номер едно на 80 % от женското население и е нормално да се появи в пубертета. (Особено при нездравословния и застоял начин на живот на днешната младеж) Защото ще ви кажа, че майка ми за пръв път е имала целулит след бременността, но на вашите години не е седяла пред компютъра по 24 часа, а е била в градината и е помагала на родителите си, вършила е физическа работа и не се е застоявала на едно място.

Та.. по темата:

1.Здравословно хранене. (Изключваш сладкото, тестеното, мазното и консервантите, залагаш на натуралното, на нетлъстото и на по-диетичното)
2.Спортът е задължителен, без него ако щеш гладувай-нищо няма да постигнеш. Тичането е най-ефикасно. Фитнесът най-вече стяга мускулите.
3.Един обикновен лосион за тяло , специално за целулит би ти свършил перфектна работа. И не очаквай чудеса. Той не премахва целулита, а подпомага останалите две правила. Не си мисли, че ще се мажеш по 5 пъти на ден и след една седмица ще си гладка като стъкло. Няма такива филми. Трябва търпение и постоянство.

И аз щях да се развикам , ама не ми се пише ! 8-) Точно това и аз щях да кажа ! :)

shmurkam
05-10-2008, 13:45

Та.. по темата:

Не ти дочетох романа,но ако е както останалите-значи е скучен и отекчаващ. А ти ако беше погледнала предишните коментари щеше да видиш,че пишат същото,но мн по-кратко. :-x