View Full Version : Вечният въпрос-дебела ли съм???
Irrepresible
05-05-2008, 16:49
реших да направя тема не за 45 килограмовите момичета които мислят че са дебели и питат наляво и надясно дебела ли съм а за тези които наистина имат този проблем и знаят каква психическа разруха носи това...Допреди една година аз бях дебеланата горилата и каквото ви дойде наум.Дебела бях от както се помня и заради това съм понесла какво ли не обиди,срам а за хилядите сълзи проляни затова да не говорим само хора като мен могат да разберат дълбочината на този проблем,защото за другите той изглежда много лесно решим "На чужд гръб и 100 тояги са малко" започваш диета фитнес и си готов-да ама не.Не е въпроса да ти втълпяват по цял ден че си дебел като си мислят че ти помагат-въпроса е сам да разбереш че ти искаш да се промениш и да имаш волята да го направиш за себе си а не за хората.Аз успях да го направя-казах си че е време да се видя слаба и да се променя.Промених прическата-момичето с вечно дългата коса изведнъж я подсрига късо. Започнах упражнения и малко по малко минах на здравословно хранене-много плодове,зеленчуци салати солети чайове...Спрях сладкото,тестеното мазното... От шока по сладкото започнах да сънувам шоколади в буквален смисъл но не се отказах.В момента съм свалила 4 сантиметра от себе си за по-малко от месец и смятам да продължа докато най сетне не сбъдна мечтата си-да се видя толкова слаба колкота аз искам...надявам се да вдъхна кураж на тези които още не са се решили на тази крачка.Пътят никак не е лесен но пък резултата си заслужава :)
поздравления за хубавата тема :)
valentinka_1990
05-05-2008, 17:09
Браво! Ей това е воля =D>
MaDdNeSs_GirL
05-05-2008, 17:12
Аз не мога да разбера защо всички искат да са слаби и защо всички искат бързо да станат слаби? Не е ли по-важно как изглежда една фигура като цяло? Не е ли по-важно тялото да е стегнато, да няма целулит и стрии, да се полагат грижи за кожата. Мазнините и сланините, които "висят" по тялото ви не са следствие от тъпченето, а от застояването на едно място, затова помислете върху това.
Друг въпрос е ,че има наистина момичета, които са видимо слаби и въпреки това не се харесват или поне твърдят ,че се мислят за дебели. За тях оттърване няма, ако имат паласки-това не означава, че са дебели, а че не се грижат за себе си. Има подходящи упражнения. Ако имат целулит, отново не означава, че са дебели, а че са мързеливи и ,че не вършат никаква физически активна работа, което е жалко. Така че мили дами, следващият път ,когато помислите ,че сте дебели, запитайте се дали проблемът не е в нещо друго, а не в килограмите.
Obsession
05-05-2008, 17:21
Браво, поздравявам те за волята!
ioancheto
05-05-2008, 18:00
Bravo!Bravo! Syper ! Mn hybavo ne6to si napravila.. dano tazi tema da pomogne i na nqkoi... Pojelavam ti da sbadne6 me4tata si naistina :-)
Irrepresible
05-05-2008, 18:43
MaDdNeSs`GirL повярвай ми ако не си била дебела няма да разбереш всички казват че няма значение външният вид и аз дори но има вярно е че по важно е да си стегнат но представи си че си дебела и всички си шушукат и те подиграват тогава се замисляш дали няма значение външността и дали не е по добре да можеш да обуеш къси поли гащи или потник отколкото да се криеш викаги
the dark angel
05-05-2008, 18:55
Поздравления за това че си започнала всичко това уверена че ще успееш!Най - трудното е началото,щом вече постигаш резултати значи най - страшното е минало!Възхищавам се на хора като теб, който имат воля и правят нещо не за останалия свят а за себе си!!!Пожелавам ти да постигнеш целта си!!! :smt023
ужасно е 100 %!!!!!
просто давайв същия дух докато ТИ сама не си кажеш
"така се харесвам!!!" не спирай рязко храната защото се получава така наречения йо-йо ефект (надявам се знаеш)
успех :) :)
love_veselka
05-05-2008, 19:18
реших да направя тема не за 45 килограмовите момичета които мислят че са дебели и питат наляво и надясно дебела ли съм а за тези които наистина имат този проблем и знаят каква психическа разруха носи това...Допреди една година аз бях дебеланата горилата и каквото ви дойде наум.Дебела бях от както се помня и заради това съм понесла какво ли не обиди,срам а за хилядите сълзи проляни затова да не говорим само хора като мен могат да разберат дълбочината на този проблем,защото за другите той изглежда много лесно решим "На чужд гръб и 100 тояги са малко" започваш диета фитнес и си готов-да ама не.Не е въпроса да ти втълпяват по цял ден че си дебел като си мислят че ти помагат-въпроса е сам да разбереш че ти искаш да се промениш и да имаш волята да го направиш за себе си а не за хората.Аз успях да го направя-казах си че е време да се видя слаба и да се променя.Промених прическата-момичето с вечно дългата коса изведнъж я подсрига късо. Започнах упражнения и малко по малко минах на здравословно хранене-много плодове,зеленчуци салати солети чайове...Спрях сладкото,тестеното мазното... От шока по сладкото започнах да сънувам шоколади в буквален смисъл но не се отказах.В момента съм свалила 4 сантиметра от себе си за по-малко от месец и смятам да продължа докато най сетне не сбъдна мечтата си-да се видя толкова слаба колкота аз искам...надявам се да вдъхна кураж на тези които още не са се решили на тази крачка.Пътят никак не е лесен но пък резултата си заслужава :)
Значи аз от една седмица се каня да сваля няколко килограма,че покрай празниците ги качих и се си казвам "утре" това ми е проблема,че нямам волята.
Jessika_MG
05-05-2008, 19:29
Браво! И евала!
--ФуКлиЧка--
05-05-2008, 19:31
Bravooo radvam se za teb :-)
moon_flower
05-05-2008, 20:11
Хубаво е да има хора с воля.А най хубавото е,че не падаш духом от нападките по твой адрс,а напротив.Успяваш да се амбицираш.Браво. :)
Ms.Lonely
05-05-2008, 20:25
Така е . Браво ! Хубаво е , че не си се предала пред хората ! :) :) :)
Абе всички слаби си задават въпроса''кво толкова,защо всички искат да са слаби''.Ем аз бях дебела,ма ся оценявам колко е хубаво да си слаб.Е не съм вейка де,ама оправям положението и докато сама не се чукна,няма кой.
аз пък те съветвам преди всичко да се оттървеш от "приятелите" си или комплекса си...или приятелите ти не стават за нищо, щом коментират теглото ти зад гърба ти, или то е станало до такава степен фикс-идея за теб, че си внушаваш, че всички си мислят, че си дебела
ся ще почнеш да ми обясняваш, че не знам какво ти е...не съм слаба, никога не съм била...ненавиждам думата "дебела" затова не я използвам...като цяло почти съм нямала проблем с теглото си, защото за мен то не е нещо ужасно, трагично и така нататък...въпрос на начин на мислене е, а ти по твоя начин не знам какво ще постигнеш...така не се свалят килограми, особено ако са повече от 5-6
MaDdNeSs_GirL
05-06-2008, 09:18
MaDdNeSs`GirL повярвай ми ако не си била дебела няма да разбереш всички казват че няма значение външният вид и аз дори но има вярно е че по важно е да си стегнат но представи си че си дебела и всички си шушукат и те подиграват тогава се замисляш дали няма значение външността и дали не е по добре да можеш да обуеш къси поли гащи или потник отколкото да се криеш викаги
Там е работата, че цял живот съм била дебела. От малка нашите ме тъпчат със всичко под предтекст, че трябва да порасна много и да не се разболея от анорексия. Висока съм 160 и миналата зима бях близо 60 кг, сега съм 48, и като човек , който е минал границата дебел-слаб си позволявам да коментирам всичко това.
never_mind_25
05-06-2008, 14:37
Лелелее страхотна си....едно голямо браво за хубавата тема, {MooN_FloWeR}! И мен ме вдъхнови :) :grin:
Irrepresible
05-06-2008, 17:19
не приятелките ми са ми го казвали това..напротив даже ме подкрепяха и продължават да го правят за което страшно им благодаря.. а относно за начина на отслабване смятам че с желание всичко се постига и по добре да ги свалям бавно но сигурно от колкото бързо и след 1 месец да заприличам хептен на син кит...
Fantomche
05-06-2008, 19:47
samo 4e mila molqte za edno ne go pravi na puk na drugite,a samo i edinstvenno za sebe si
Fantomche
05-06-2008, 19:50
Там е работата, че цял живот съм била дебела. От малка нашите ме тъпчат със всичко под предтекст, че трябва да порасна много и да не се разболея от анорексия. Висока съм 160 и миналата зима бях близо 60 кг, сега съм 48, и като човек , който е минал границата дебел-слаб си позволявам да коментирам всичко това. mila ti ako si bila debela prostooa aide da si dadem realna samoocenka kakvo e da si debel i prosto nqkoi izli6en kilogram az sum 63-3 kila i na men tva mi e mngoo 1 i 69 sum oba4e imam korem4e i malko kra4etata no ako svalq edno 5 kila 6te sum dobre no puk i pri men mai se ose6ta 4e ima edur tejik kokal taka 4e haide 60 kila si bila tva ne e da si debel
p.s. stava duma za ludoto momi4e
sexy_sladuranka___
05-07-2008, 14:06
Там е работата, че цял живот съм била дебела. От малка нашите ме тъпчат със всичко под предтекст, че трябва да порасна много и да не се разболея от анорексия. Висока съм 160 и миналата зима бях близо 60 кг, сега съм 48, и като човек , който е минал границата дебел-слаб си позволявам да коментирам всичко това.
Боже 60 килограма са много така ли ? Е лятото бях 50 кила с напикани гащи както се казва , обаче ме оперираха от апандисит и понеже съм астматичка се наложи да ми влеят доста повече глюкоза от обикновенното и станах за 2 месеца 78 кг . Приятеля ми ме заряза , чествах се отритната , подиграваха ми се и смело мога да твърдя , че съм шопинг манияк е, намразих магазините , нищо не ми ставаше и т.н.
Макар да не ядях много , все пълнеех докато един ден не реших да се подложа на диета и фитнес е ето го резултата - 57 кг . висока 1,70 и се харесвам . Нямаш ни най - малка представа какво е да гледаш как тяло което си градил с години се е съсипало . Просто това е нещо което не се забравя лесно . Е вече не ми се подиграват , но подвиквания от рода на " Бре , тая изкриви пейката " , " Мале ,избягал слон от зоогическата градина " , "Бягай да се закопаеш - не си за гледане " никога не се забравят
MaDdNeSs_GirL
05-07-2008, 14:21
Боже 60 килограма са много така ли ? Е лятото бях 50 кила с напикани гащи както се казва , обаче ме оперираха от апандисит и понеже съм астматичка се наложи да ми влеят доста повече глюкоза от обикновенното и станах за 2 месеца 78 кг . Приятеля ми ме заряза , чествах се отритната , подиграваха ми се и смело мога да твърдя , че съм шопинг манияк е, намразих магазините , нищо не ми ставаше и т.н.
Макар да не ядях много , все пълнеех докато един ден не реших да се подложа на диета и фитнес е ето го резултата - 57 кг . висока 1,70 и се харесвам . Нямаш ни най - малка представа какво е да гледаш как тяло което си градил с години се е съсипало . Просто това е нещо което не се забравя лесно . Е вече не ми се подиграват , но подвиквания от рода на " Бре , тая изкриви пейката " , " Мале ,избягал слон от зоогическата градина " , "Бягай да се закопаеш - не си за гледане " никога не се забравят
Не съм казала, че съм била слоница, или затлъстяла, но бях достатъчно пълна, за да имам комплекси, за да не мога да нося свободно дрехи и ,за да се срамувам от себе си. Мисля, че това е по важно,защото майка ми например е пълна за годините си, но се чувства жизнена и добре в кожата си. Не е ли това най - същественото?
Там е работата, че цял живот съм била дебела. От малка нашите ме тъпчат със всичко под предтекст, че трябва да порасна много и да не се разболея от анорексия. Висока съм 160 и миналата зима бях близо 60 кг, сега съм 48, и като човек , който е минал границата дебел-слаб си позволявам да коментирам всичко това. mila ti ako si bila debela prostooa aide da si dadem realna samoocenka kakvo e da si debel i prosto nqkoi izli6en kilogram az sum 63-3 kila i na men tva mi e mngoo 1 i 69 sum oba4e imam korem4e i malko kra4etata no ako svalq edno 5 kila 6te sum dobre no puk i pri men mai se ose6ta 4e ima edur tejik kokal taka 4e haide 60 kila si bila tva ne e da si debel
p.s. stava duma za ludoto momi4e
Значи искаш да кажеш че при нейното предишно тегло 160/60 кг тя не е била дебела,а ти си бил/а или си, при положение че си 169/63 ?Можеш ли да ми обясниш,че аз не зацепих.. А и тя не е била кой знае колко дебела,но ти пък съвсем не си!!!И аз бях преди 160/64 даже и си бях закръглена...А иначе MaDdNeSs`GirL евала,свалила си 22 кг.. :shock: Как си успяла незнам,аз повече от 12 не можах да успея да сваля,на теб едно голямо БРАВО наистина! =D>
А за авторката,браво и на нея че има волята..То на човек в крайна сметка му писва да му се подиграват и трябва да земе някакви мерки,но както каза сама,направи го най вече за себе си, не за другите
Успех!
MaDdNeSs_GirL
05-07-2008, 14:34
Значи искаш да кажеш че при нейното предишно тегло 160/60 кг тя не е била дебела,а ти си бил/а или си, при положение че си 169/63 ?Можеш ли да ми обясниш,че аз не зацепих.. А и тя не е била кой знае колко дебела,но ти пък съвсем не си!!!И аз бях преди 160/64 даже и си бях закръглена...А иначе MaDdNeSs`GirL евала,свалила си 22 кг.. :shock: Как си успяла незнам,аз повече от 12 не можах да успея да сваля,на теб едно голямо БРАВО наистина! =D>
А за авторката,браво и на нея че има волята..То на човек в крайна сметка му писва да му се подиграват и трябва да земе някакви мерки,но както каза сама,направи го най вече за себе си, не за другите
Успех!
Как 22? Сега съм 48 :shock: 12 кг, като дори не бях 60, а бях около 58-59 (въртях кантара). Грубо казано 10 кг съм свалила без лишения, а не съм пораснала дори сантиметър.
Успех!
Как 22? Сега съм 48 :shock: 12 кг, като дори не бях 60, а бях около 58-59 (въртях кантара). Грубо казано 10 кг съм свалила без лишения, а не съм пораснала дори сантиметър.
Моя грешка,извинявай.Не ме бива в математиката :D :D :D :D :D Няма значение де,това е пак много добро постижение! :-D
MaDdNeSs_GirL
05-07-2008, 14:41
Успех!
Моя грешка,извинявай.Не ме бива в математиката :D :D :D :D :D Няма значение де,това е пак много добро постижение! :-D
Твоите 12 са за аплодисменти по-скоро. Интересно ми е дали си спазвала някакви диети и за колко време успя да се оттървеш от тях?
Успех!
Твоите 12 са за аплодисменти по-скоро. Интересно ми е дали си спазвала някакви диети и за колко време успя да се оттървеш от тях?
Ами миналата година,ноември месец си казах вече край-трябва да отслабна и отидох на ендокринолог.Купих си от лекарката една книжка (тя е авторка на книгата) и ми предписа определен режим на хранене,който преди 2 дена бях пуснава в една друга тема..Диетата не е нищо особено,не е трудна,просто е ограничение от вредните за организма храни.Започнах диетата в огромна воля и желание да отслабна.Преди това ходих на фитнес,но след като ми даде диетичката реших да си платя и за една програмка за отслабване във фитнеса,освен това почнах всяка сутрин да правя упражнения..Стана ми навик,все 1 да си легна и да не си измия зъбите.И до ден днешен не пропускам нито една сутрин без гимнастика.Диетата я спазвах 7-8 месеца и средно свалях в началото по около 2кг на месец (бавно,но славно).После разбира се почнах да свалям по трудно и така стигнах до 52 кг ..И от 3-4 месеца насам вече ми писна и диетата не я спазвам както трябва..Ограничавам се и в сладко и закуски не ям,чипсове и такива глупости много рядко..Но все си търся нещо за ядене и така станах 55..Сега просто нямам тази воля,която имах тогава...Само на глад ме избива..Но трябва да се стегна и да си нормализивам начина на хранене,а и + тфа на фитнес не съм ходила от 1 месец вече,уж да си дам малко почивка,но ето че сега ме хвана мързела,но мисля от другата седмица да се захващам пак.Добре че вчера нещо ми прищтракна и излезнах в парка да тичам и 2 часа ме валя дъжда :D и сега съм с мускулна треска,ама ще мине.. Хубаво е,че в момента имам някаква анбиция поне отново да си върна теглото на 52 кг,има конкретен човек заради който искам да отслабна и сега умирам от глад но няма да отида до шкавчето и да си взема нещо за хрускане :-D Охх в много приказки се улисах..Съжалявам :-D
MaDdNeSs_GirL
05-07-2008, 14:54
Ами миналата година,ноември месец си казах вече край-трябва да отслабна и отидох на ендокринолог.Купих си от лекарката една книжка (тя е авторка на книгата) и ми предписа определен режим на хранене,който преди 2 дена бях пуснава в една друга тема..Диетата не е нищо особено,не е трудна,просто е ограничение от вредните за организма храни.Започнах диетата в огромна воля и желание да отслабна.Преди това ходих на фитнес,но след като ми даде диетичката реших да си платя и за една програмка за отслабване във фитнеса,освен това почнах всяка сутрин да правя упражнения..Стана ми навик,все 1 да си легна и да не си измия зъбите.И до ден днешен не пропускам нито една сутрин без гимнастика.Диетата я спазвах 7-8 месеца и средно свалях в началото по около 2кг на месец (бавно,но славно).После разбира се почнах да свалям по трудно и така стигнах до 52 кг ..И от 3-4 месеца насам вече ми писна и диетата не я спазвам както трябва..Ограничавам се и в сладко и закуски не ям,чипсове и такива глупости много рядко..Но все си търся нещо за ядене и така станах 55..Сега просто нямам тази воля,която имах тогава...Само на глад ме избива..Но трябва да се стегна и да си нормализивам начина на хранене,а и + тфа на фитнес не съм ходила от 1 месец вече,уж да си дам малко почивка,но ето че сега ме хвана мързела,но мисля от другата седмица да се захващам пак.Добре че вчера нещо ми прищтракна и излезнах в парка да тичам и 2 часа ме валя дъжда :D и сега съм с мускулна треска,ама ще мине.. Хубаво е,че в момента имам някаква анбиция поне отново да си върна теглото на 52 кг,има конкретен човек заради който искам да отслабна и сега умирам от глад но няма да отида до шкавчето и да си взема нещо за хрускане :-D Охх в много приказки се улисах..Съжалявам :-D
7 месеца си спазвала режима? Не мога да повярвам. Това наистина е воля. А относно качените 3 кг не искам да се притесняваш. Все пак сега идва лято, щеш не щеш-ще свалиш някой тук там сантиметър. А обичаш ли да ходиш на плаж-гарантирам ти като отидеш на училище на 15.09 няма да те познаят.
7 месеца си спазвала режима? Не мога да повярвам. Това наистина е воля. А относно качените 3 кг не искам да се притесняваш. Все пак сега идва лято, щеш не щеш-ще свалиш някой тук там сантиметър. А обичаш ли да ходиш на плаж-гарантирам ти като отидеш на училище на 15.09 няма да те познаят.
Мм плажа пък каква работа върши,или имаш предвит по конкретно плуването? Защото не съм чувала че от излежаването на плажа по цял ден се отслабва :-D А иначе,предполагам говориш за плуването..Амм аз не мога да плувам :oops: Трябва да земе някой да ме научи :)
Temata naistina e mn dobra!!Az su6to imah tozi problem.Bqh dosta pulna, mom4etata ne me haresvaha,obijdaha me,otbqgvaha me i t.n. i razbira se nai-nakraq re6ih da napravq ne6to za sebe si.Zapo4nah dieta,trugnah na fitness i v kraina smetka uspqh da se vpi6a v normata s cenata na mn usiliq,no sega se 4usvtam idealno kakto fizi4eski taka i psihi4eski.Produljavai v su6tiq duh i 6e vidi6 4e v kraina smetka 6e si mn gorada susu sebe si i s tova koeto si postignala!!!!
MaDdNeSs_GirL
05-07-2008, 15:07
Мм плажа пък каква работа върши,или имаш предвит по конкретно плуването? Защото не съм чувала че от излежаването на плажа по цял ден се отслабва :-D А иначе,предполагам говориш за плуването..Амм аз не мога да плувам :oops: Трябва да земе някой да ме научи :)
Абе то лятото само стоенето по цял ден пред телевизора и потта, течаща по тялото ти от непоносимата жега ти помага, ти пък... :D Плуването е допълнителна екстра, която не е трудно да усвоиш с малко усилия и нечия помощ. :)
pifiella
05-09-2008, 14:58
Знам как се чувстват пълните момичета,защото и аз съм била от тях.Ужасно е да гледаш как всички ти говорят "о тва няма значение как изглеждаш"няма ,ама има и то много голямо за психическото ти състояние и самочувствието ти.Както е написала авторката на темата друго е да облечеш къса пола,а не винаги да ходиш с дългите блузи и да се опитваш да се скриеш от света,да не излизаш никъде и да седиш вкъщи и по цял ден да ревеш.А всички тия "куклички и курвички''които се мислят за перфектни и за нещо повече от теб да ти се подиграват постоянно.
Поздравления за изкрената тема,която ще даде подкрепа на много такива момичета да постигнат мечтите си! :-) УСПЕХ НА ВСИЧКИ
Pepincetyy
05-09-2008, 16:14
Браво!
LovePoisoned
05-09-2008, 17:48
Браво! Браво както на авторката, така и на всички останали момичета, справили се с проблема си! :)
Майката му не е да потънеш в диети (много се ядосах на някаква "японска", преди малко писах в темата за нея тука), а да се лишиш от вредното. Лично аз, когато хапна повече сладко наведнъж, се чувствам отпаднала, дори виновна! Днес обаче следвах почти цялата програма от едно DVD и се почувствах отлично след това.. :oops: Подигравки не съм търпяла - имам "кръстче" и не си личи, че не съм толкова във форма. Имам една приятелка, която е изключително атлетична, въпреки че не се занимава с някакъв спорт, но е просто подвижна, излиза, активна е... и най-вече, както тя казва, преяжда с плодове. :-D Така че не се страхувайте да се ядете повече плодове и зеленчуци. Точно те са най-полезните храни. И пийте повече вода!
Стискайте ми палци, хора! :P
Мила виж си съобщението което ти написах :)
Irrepresible
06-20-2008, 09:09
вече свалих 8 кила :grin: остават още 4 8) вече свикнах с режима и на всички мога да кажа че мечтите са постижими просто трябва да имаш волята да тичаш след тях!!!!
Lelee pozdravleniq momicheta ,radva se mnogo che uspqvate ,che se oturvavate ot tova psihichesko natovarvane (ta i fizichesko) i sega sum isgurna che ejednevieto vi e mnogo po-priqtno ! :grin:
Irrepresible
08-04-2008, 10:23
е времето да празнувам дойде 8) гордо мога да заявя че тежа 58 кила при това че преди бях 70 за по-малко от 4 месеца се отървах от вечния се проблем 8) сега всеки ден се събуждам щастлива и готова за живот :) чувството е неописуемо 8)
FuckiNg DreAm ' Dess <
08-04-2008, 11:33
Браво, поздравявам те за волята!
Slave4You
08-04-2008, 14:09
Сигурна съм, че с думите ти си мотивирала мн хора:) Евала
glupacheE
08-04-2008, 16:50
Браво , момичета ! И аз от вашия отбор ! Няма да ви разказвамм моята история с кг ...много е дълга....може би друг път. На мен лично лятото ми е много по-трудно да отслабвам,но скоро идва есента.....така че пак ще се развихря :D Искам да ви поздравя за волята и търпението и да ви кажа ,че трябва да се гордеете със себе си ! Аз лично го правя, защото 7 месеца вече съм на ТИ с волята си ;) !
Късмет!
Предлагам да си направим клубче на дебеланки-отслабващи и поддържащи форма !?Какво ще кажете?!
Sweet_Play_F
08-04-2008, 17:02
е времето да празнувам дойде 8) гордо мога да заявя че тежа 58 кила при това че преди бях 70 за по-малко от 4 месеца се отървах от вечния се проблем 8) сега всеки ден се събуждам щастлива и готова за живот :) чувството е неописуемо 8)
Поздравления!Ти притежаваш завидна воля.Направо ти се възхищавам.:grin: Аз искам да сваля 1-2 кг,но все казвам "утре",както едно от момичетата по-горе.Ама не трябва да се оплаквам,защото си ми е добре фигурката.
silver_moon
08-04-2008, 17:14
Браво , момичета ! И аз от вашия отбор ! Няма да ви разказвамм моята история с кг ...много е дълга....може би друг път. На мен лично лятото ми е много по-трудно да отслабвам,но скоро идва есента.....така че пак ще се развихря :D Искам да ви поздравя за волята и търпението и да ви кажа ,че трябва да се гордеете със себе си ! Аз лично го правя, защото 7 месеца вече съм на ТИ с волята си ;) !
Късмет!
Предлагам да си направим клубче на дебеланки-отслабващи и поддържащи форма !?Какво ще кажете?!
един глас от мене за клубчето :) ...но нека да не е са мо за отслабващи в момента, а и за вече отслабнали и поддържащи форма :)
`*`MaLkA SlAdUrKa`*`
08-04-2008, 17:28
Е това се казва воля! Направо ти се възхищавам! Сигурна съм, че ще свалиш останалите 4кг.! Интересно ми е колко си се променила! Имаш ли снимка от преди и сега?
Cvetito53
08-04-2008, 17:52
Bravo!Radvam se mnogo za teb!Prodaljavai vav sa6tiq duh 6tom si re6ila da otslabne6!!!! :-) :-)
Irrepresible
08-04-2008, 18:45
съгласна съм за клуба :) снимка мога да постна но няма да се смеете :oops: http://www.prikachi.com/files/275406S.jpg не се личи мн мн тялото но само с това разполагам :o
hahavteen
08-04-2008, 18:49
съгласна съм за клуба :) снимка мога да постна но няма да се смеете :oops: http://www.prikachi.com/files/275406S.jpg не се личи мн мн тялото но само с това разполагам :o
Чудесна си! Можеш да се гордееш със себе си! :-) А с късата косичка ти ходи мн поече 8)
InnchetO
08-04-2008, 19:02
Абе всички слаби си задават въпроса''кво толкова,защо всички искат да са слаби''
а така .. и аз съм в клуба на "бившите дебеланки" .. вярно беше отдавна , но наистина е оставило болезнен спомен в съзнанието ми .. все пак не е малко на 7 години да си 50 килограма .. сега съм на 14 и съм отново 50 .. и все още стоят мазнинките по коремчето .. и въпреки всичко колкото и слаба да изглеждам на околните аз преди около месец си казах , че не се харесвам и почнах бавно малко по малко да стягам .. не да свалям а да стягам .. и ето - килограмите са си същите но аз значително повече харесвам фигурата си :) така че важното е да се харесваш .. еби им майката на околните :) важният си ТИ ..
ето сега например ще почна една малка едномесечна програмка за преди училище за да мога да се чувствам перфектно :) все пак важното е да се чувстваш на място в кожата си :)
ПС. Евала на всички справили се с колограмите :)
`*`MaLkA SlAdUrKa`*`
08-04-2008, 19:19
Отслабнала си страшно много!!!
Браво!Възхищавам се на волята ти!Заобиколена съм от момичета,които само се оплакват колко са пълни.Имат желание да отслабнат,но много по-важна е волята им.А ти имаш тази воля.Успех!Наистина заслужаваш да постигнеш това,което искаш :)
glupacheE
08-04-2008, 19:34
MMM a kak shte si napravim klub4eto ...shte si pishem po skype ili shte si polzvame temata ???
P.P>Lunnoto cvetence nii pusna super stimul4e ;)
Irrepresible
08-04-2008, 19:39
може и форумче 8-) и темата става :) казвайте за постиженията си,кой как откри начина на отслабване,какъв е режима,какво праве след като отслабна?
hahavteen
08-04-2008, 20:30
Предполагам че ще е по-добре да се направи важна тема за точно тази цел. Всеки да казва как е отслабнал, да поства снимки, да се подкрепяме.. Така ще е най-добре защото иначе темата ще се изгуби някъде из страниците... :-o
glupacheE
08-04-2008, 20:33
OK!
Daite parva da vidim koi sme v kluba !
Parvo zapis4e ot men :) !
hahavteen
08-04-2008, 20:44
И аз съм вътре :grin:
g1rl4eto_
08-04-2008, 20:48
eto 4e ima horata koito imat volq, a ne samo takiva koito se oblakvat vse taka da si bravo :)
Irrepresible
08-05-2008, 10:38
без мен закъде-и аз съм вътре 8)
p0iSsOonN
08-05-2008, 10:54
И аз се включвам. Всъщност аз не съм дебела, но имам коремче, което искам да махна и от днес съм на диетка и коремни преси. :) :grin:
rachel_billson
08-05-2008, 11:09
Bravo!!!Prodaljavai v sashtiq duh,zashtoto si lichi che imash volq! =D>
gLoRiOuS_aNGeL
08-05-2008, 20:20
Все пак внимавай,защото понякога желанието за слабост граничи с лудост...След това всичко се превръща в мания...Почти съм изпитвала тази мания върху себе си и наистина е много опасно!Успех,но и внимавай!
_sladyrche_
08-08-2008, 13:43
Браво, много ми харесва това което си направила надявам се всички които имат проблем със затластяването или тези които са по-пълнички да се решат и да не се оплаква само ами и да направят нещо по въпроса. И пак мила Браво! :grin: :grin:
LucyFen4e
08-08-2008, 16:13
Eдно голямо БРАВО :) .Евала!
SabrinaAa
08-11-2008, 23:11
DAvai smelo na pred i ne se otkazvai....az sa6to sam v tvoito polojenie i napalno te razbiram :( :( :(
м!sS wendy
08-12-2008, 05:57
На такива хора като тебе винаги много съм се възхищавала. Аз никога не съм имала проблеми с теглото но братовчедка ми преди около 2 години беше 1.70/102. Беше се затворила вкъщи не излизаше месеци наред, повтори една година защото не ходеше на у-ще. Докато един път не се съгласи да дойде с мене да си купя дънки и докато бях в пробника само чух как някой почна да се смее много силно и да я обижда. И сега след 2 години тя е 1.72/60. Браво за волята и не се отказвай :)
e volqta e golqmo 4udo 4ovek ima li volq ,uporit li e 6te uspee v vsqka edna oblast radvam se 4e ima takiva hora 6toty to4ny tezi hora sa s silna psihika i tvardi harakteri:} :-)
shekerim_isi
09-05-2008, 16:24
br br naistina, twa e wolq.... 4esno az ne nqmam taka va volq, no ti mi pomogna i az 6te probvam.... =D> :wink: \:D/ :smt038
g1rl4eto_
09-05-2008, 16:28
mnogo se kefq na hora kato tebe bravo za usiliqta i volqta, koito si polojila
bla-bla-bla.bg
09-09-2008, 14:47
:) поздравления, наистина трябва здрава воля за това! ...а всъщност подигравките на другите са голям стимул! :smt038
LadyCarameL
09-09-2008, 16:25
Аз сега съм си наумила да се постегна малко..посред есен.. 8-) Дали само тае бо-то на Били Бланкс,което е 8 минути + малко коремни преси,клекове и т.н,след 2-3 месеца ще дадат резултат?Как мислите? :D
s0me^col0uR`of`tRutH^
09-09-2008, 16:38
поздравления, наистина трябва здрава воля за това! ...а всъщност подигравките на другите са голям стимул!
+1 :) :)
colymoly
05-12-2009, 15:34
значи близо 4 месеца си ги сваляла тези 12 килограма, значи има надежда и за мене :grin: :grin: :grin: аз не съм 70 обаче имам нужда точно от 10-тина килца
DaRk_AnG3L
05-12-2009, 17:22
Браво момиче имаш страшна воля продължавай все така!!! :grin: :grin: :grin: Аз отслабнах 9кг. и само мога да кажа че почти не си личи заради доста големия ми бюст :x :-x :-x :x Но няма да се откажа скоро време!!! :) :) :)
Браво, наистина хубава тема, късмет на теб. :)
Темата е малко стара, но се изкушавам да пиша.
Евала на авторката за волята и усилията, които е положила.
И аз имам проблем с килограмите, и то голям.
Преди 3 години рязко напълнях без видима причина. Започнах диети, от които качвах, макар че залък не слагах в устата си.
Оказа се, че имам автоимунно заболяване и от там идва целият проблем. Обикалях по болници и какво ли не. Започнах лечение и за щастие, вече не пълнея от въздуха. Започнах диета, ходя да тичам. За около месец и нещо съм свалила 14кг. И мотивацията ми е огромна. Искам да си върна старите килограми, колкото и време да ми отнеме. Постепенно започнах да си влизам в някакви стари дрехи, които бях отписала тотално и радостта е огромна.
Знам какво е те гледат с пренебрежение. И едно ще кажа на всички глупаци, които се подиграват. Никога не знаеш защо един човек е дебел. Не е само от седене и ядене на хамбургери в МакДоналдс. А особено на едно подрастващо момиче подигравките може да не се отразят като стимул за отслабване, а като нещо много пагубно.
Знам какво е да съсипеш тялото си. Знам какво е да понесеш куп обиди. Така че не говоря просто ей така.
Успех на всички момичета, които имат проблем с теглото. Вие можете да се справите с него. Просто си повярвайте и бъдете упорити. Хубавите неща стават бавно.
colymoly
05-13-2009, 15:40
момичета темичката е стара, но пък си заслужава, може да си я възобновим, моля авторката ако се появи да пише :)
natity91
05-13-2009, 16:51
аз съм слаба в талията и шишкава в ханша... и мене това ме подтиска за6тото 4увам зад гърба си какъв задник имам... и изглеждам като стомна :( пробвала съм диети, спорт... ноо.. о4евидно е ген и сега съм ужасна :( някой ми казват спокойно, не е толкова зле.. но като 4уя само едно подмятане от сорта на " имаш бедра като на римски пехотинец" и се скапвам мн гадно. имам и целулит и немога да обли4ам късо :( Въпреки неуспехите си продължавам да опитвам. Дано успея да постигна фигурата която желая или поне целулита да го няма...
colymoly
05-13-2009, 16:58
с много труд можеш да го постигнеш и не с тия диети, по-добре се храни здравословно и виж това
http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://www.slava.bg/images/content/2433/1015981645_258b345af9.jpg&imgrefurl=http://www.slava.bg/news/2433.html&usg=__86Wq2JFOAn-79QZqDX3NQw7JicM=&h=500&w=359&sz=45&hl=bg&start=9&um=1&tbnid=hBGp2a3Nk_ES9M:&tbnh=130&tbnw=93&prev=/images%3Fq%3D%25D1%2583%25D0%25BF%25D1%2580%25D0%2 5B0%25D0%25B6%25D0%25BD%25D0%25B5%25D0%25BD%25D0%2 5B8%25D1%258F%2B%25D0%25B7%25D0%25B0%2B%25D0%25B4% 25D1%2583%25D0%25BF%25D0%25B5%25D1%2582%25D0%25BE% 26hl%3Dbg%26sa%3DN%26um%3D1
http://www.bb-team.org/exercise/1524/
също скачай на въже доста ефективно :)
Strawberry93
05-13-2009, 17:11
Айде и аз да се разпиша в темата :)
Март месец се качиг за пръв път от доста време на кантара и .. :shock: 76 кг (170см съм) :-o Спрях сладкото,тестените изделия,започнах да бягам...След по-малко от месец кантарът показваше 67.5 .. Но тогава волята ми започна да куца и в края на април видях 71,8 кг :( ...Сега ми е 3-ти ден от 90-дневната диета и съм 69 :grin: Този път твърдо съм решила да си върна тялото,което имах преди 3 години и съм сигурна,че ще успея :grin:
Евала на авторката за постигнатите резултати и за волята,която има :)
colymoly
05-13-2009, 17:17
Евала и на теб, че си успяла за 1 месец близо 10 кила, аз не мога такива постижения, просто не свалям лесно
Infinity
05-13-2009, 17:28
Още един повод,да се осъзная,че НЕ съм дебела...и да спра да мисля само за глупости :o 46кг/166-Е как съм?Дебела ли съм?Нали това е вечният въпрос! 8-)
colymoly
05-13-2009, 17:31
^ мога да ти кажа, че си далеч от дебела
allergic
05-13-2009, 17:45
Още един повод,да се осъзная,че НЕ съм дебела...и да спра да мисля само за глупости :o 46кг/166-Е как съм?Дебела ли съм?Нали това е вечният въпрос! 8-)
За мн интересна ли се мислиш?!
За мн интересна ли се мислиш?!
Явно да. Е нищо лошо, хубаво е човек да си вярва. :lol:
мии значи браво за волята и за решението да се стегнеш ( да отслабнеш) аз обаче имам проблем не знам дали съм дебела половината от хората които питам казват че не съм другата че съм значи тежа 61 кг и съм 1.71 горе долу плс кажете пълна ли съм и колко трябва да сваля? :-) :) :)
girl_in_the_dark
06-09-2009, 12:18
Темичката е стара, но се радвам, че я има. :) Най-напред искам да поздравя авторката за успеха и волята. БРАВО! :-) yan4ety:..момиче ти си страхотна за височината и кг си перфектна! Имам приятелка точно като теб и изглежда страхотно. :) Аз обаче.. :lol: 160см и 60 кг... :lol: :lol: :lol: Кажете ми как да сваля около 5 кг.. за колкото се може по-кратко време..аз живея в едно малко градче и след 1 седмица заминавам за София да уча.. на 15 съм, а имам ужасна талия.. та да не кажа 4е нямам и такава.. така че ако можете да ми помогнете ще съм ви много благодарна :) само да отбележа, че не мога да ходя на фитнес, а това много ме затруднява :? Благодаря на вси4ки :oops: :-)
girl_in_the_dark
06-09-2009, 12:28
aaa и да кажа..БРОЙТЕ И МЕН! ВЛИЗАМ В КЛУБА :)
IrRePlAcEaBlE
06-09-2009, 17:14
Айде и аз да се разпиша.. в момента съм 162 см и тежа 60 кг :o , макар че не изглеждам много дебела, искам да сваля около 10 кг. Мисля, че ако го направя ще ми е доста по-удобно в собствената ми кожа.
Миналата зима бях 160 см и 62 кг, но лятото ги свалих до 56... тази зима изпитах така наречения йо-йо ефект и отново си качих килограмите.
А от две седмици съм започнала да ям повечко зеленчуци и плодове, без тестени и сладки неща, вече свалих 2 кг, тоест от 62 станах 60.
Малко объркано се получи, но се надявам да ме разберете..
бройте и мен в клуба :P
lqlalqla
08-05-2009, 10:35
bravo :grin: :grin:
MadeOfWater
08-05-2009, 12:36
=D> =D> =D>
bebo4estvo
08-05-2009, 14:04
...И вечният отговор - дааа... :D
Zaharinka
08-05-2009, 17:30
Само не се вманиячавайте да не станете анорексички. 8-)
И в този ред на мисли мисля,че жената в средата е прекрасна нито много слаба нито дебела тя просто е секси и женствена. :) (http://www.fabulousmag.co.uk/images/content_images/issue_025/survey_01_025.jpg)
Brunetkaa
08-05-2009, 17:57
Евала :) .. и дано после да не върнеш килограмите,а да продължиш със здравословното хранене.
sladkish_14
08-05-2009, 18:07
Някак много неправилно ми изглежда това , че поемате инициативата в свои ръце.Това е прекрасно , но не мислиш ли ,че сама за организма си не можеш да се грижиш? Той е подвлиятелен щом до сега си била пълничка , след време могат пак да се качат килограмите.Нямам нищо против , просто смятам , че както за болните си зъби човек не може да ги лекува сам , така и за килограмите трябва специалист /диетолог/ .. :)
Rebellion_Angel
08-05-2009, 19:29
Права си, че повечето хора не разбират какво е усещането. И не слушайте мама, когато ви казва "Важно е какъв си отвътре." Глупости! Отношението на хората никога няма да е същото към това момиче http://c3.ac-images.myspacecdn.com/images02/76/l_0b96d484a62f4cee83c518318d12fece.jpg и към тeзи момичета http://4.bp.blogspot.com/_RLyG-Z7r0x4/Sl0D6YyTskI/AAAAAAAAaOw/4j0OoDsjNXQ/s400/2.jpg, не зависимо какво. И навсякъде е така.
Особенно в училище. Как да не се вманиачиш, когато в училище всички постоятоянно говорят за тегло, размери и прочее? Само ние си знаем какво ни е. И не е само навън. У дома също. Например аз винаги съм била по-дебелата от двете сестри. И сестра ми винаги е получавала комплименти, а аз оставам назад, въпреки, че в повечето случай съм по-отговорна и по-здраво мислеща. Случвало се е майка ми да хвали сестра ми с часове, а после като се сети че съм в стаята казва "Еее, и ти си красива...разбира се." Просто е много по-различно.
И никога на никой не съм се оплаквала. (Това е първия път, който го правя и то анонимно в някакъв си форум, защото в истинския живот(навън, в училище, на улицата, вкъщи) ме е страх да се страхувам, и да показвам слабостите си, защото хората дота често ги използват слещу теб).
И след това идва момента, когато правиш нещо за себе си. За мен беше преди около 6 месеца. Почнах да се храня здравословно и да спортувам и свалих доста. Не се меря, но определено по дрехите мога да преценя. И пак не съм щастлива, защото не съм здрава. Вчера просто ей така ми стана лошо и вдигнах температура 38 градуса. Отидох на лекар и се оказа че имам ангина и че имунната ми система е много зле, като ми предписа силни антибиотици за седмици напред и няколко вида витаними, едните трябва да ги пия месеци след това. А това е първия път, в който се разболявам през лятото и просто ей така. Сутрин си добре и после си като парцал. И се запитах как се случи това? Вярно, че предните месеци бях на строга диета, и ограничавах доста неща, ама ядох плодове, зеленчуци, протеини, въглехидрати. Имаше от всичко по-малко. И най-важното нещо беше, че пиех мултивитамини всеки ден, от тези разтворимите. И сега седя и пиша това, защото пак имам температура, чувствам се като бита, боли ме гърло и не мога да зяспя.
Но разбира се, когато се излекувам пак отивам да тренирам и пак почвам диета, но този път ще я сменя. Просто е така.
А когато някое момче от моя клас ме попита колко тежа, за да могат отново да сръвняват теглото на момичетата, той разбира се, няма и да знае през какво минавам, за да съм 1 или 2 килограма по-надолу. А и на мен не ми пука вече, защото на хората не им пука за теб.
...И вечният отговор - дааа... :D
Мхмм... :P
Converse333
08-05-2009, 20:07
Аз пък никога не съм се мислела за дебела. :shock: 8-)
kalpazanichka
08-06-2009, 02:01
Бройте ме и мен в групата.. :grin:
Аз съм 48 кила/1.50 :oops: ужас.!!!На мен не ми се подиграват много момчетата,а повече момичетата(злобарките).Нос XS i S дънки и блузи -имам корем и бедра,а останалото е добре....Записах се на модерен балет(защото преди съм тренирала танци) и много се натоварвам,от преди 2 дена не пия газирано(само вода и сокчета),за вечеря само шопска салата ям или зелена салата.Мога да ям само пилешко(повръщам от другите меса);Аз от малка съм злояда и можеби затова съм пълна-ям най-много на обяд или вечеря).Сега ще почна да бягам 30-40 мин. джогинг сутринта,да тренирам модерен балет,да излизам с фр от 11.00 до 21.30(да се разхождаме по магазините или да ходим до морската градина или до мола...)....НЯМА да правя коремни преси и да пия зелен чай.....Искам само за някоя много ефективна диета...
Zaharinka
08-06-2009, 14:45
Аз съм 48 кила/1.50 :oops: ужас.!!!На мен не ми се подиграват много момчетата,а повече момичетата(злобарките).Нос XS i S дънки и блузи -имам корем и бедра,а останалото е добре....Записах се на модерен балет(защото преди съм тренирала танци) и много се натоварвам,от преди 2 дена не пия газирано(само вода и сокчета),за вечеря само шопска салата ям или зелена салата.Мога да ям само пилешко(повръщам от другите меса);Аз от малка съм злояда и можеби затова съм пълна-ям най-много на обяд или вечеря).Сега ще почна да бягам 30-40 мин. джогинг сутринта,да тренирам модерен балет,да излизам с фр от 11.00 до 21.30(да се разхождаме по магазините или да ходим до морската градина или до мола...)....НЯМА да правя коремни преси и да пия зелен чай.....Искам само за някоя много ефективна диета...
Не,че нещо обаче без коремни,коремът винаги ще е отпуснат.90-дневна диета пробвай.
gotinkata0a95
08-10-2009, 18:19
ПРЕЗ ВСИЧКИ ДНИ
---------------
Закуска : 1 портокал, 2 с.л. мюсли с 1 ч.чаша кисело мляко (1,5 % масленост).
10 часа : 1 ч.чаша кисело мляко.
16 часа : 1 ч.чаша кисело мляко с 1 с.л. ленено семе.
[-X малък текст
taka parvo :) evalata za hybavata tema ...:P ta i az imah podoben problemz zna4i moq beshe sledniqt znatee 4e u4enicite se tap4em s kvi li ne gadosti na daskalo ta zna4i sega sam 10 klas i iskam da spodelq kakvo prejivqh az :) zna4i v 3 klas zapo4na problema mi zna4i po4nah da qm mn i stanah mn debela tva do 5 6 klas a znaem 4e v na4alnoto u4ili6te ako si debel ili s o4ila i prekaleno klio6taf vednaga se izmislq prqkor za teb beshe me strah da hodq na y4ili6te za6toto znaeh 4e 6te izsipqt porednata obidi za men i az pak 6te se natap4a s sladko kakto vinagi pisna mi da gledam slabite momi4eta koito si imat gadjeta kogato bqh 6 klas ta re6ih spiram da se tup4a s sladko i po4vam da otlsbva :) v 7 klas se po4na vsi4ko poneje nali si kazah treqbva pisnea mi mom4tata da me gledat s otvra6tenie :) poneje nali i v novoto daskalo trqbva da sam slaba i hybava az poprincip v 5 klas bqh 150 i 65 kg ;) v 7 klas re6ih krai zapo4n ah da sportyvam i da qm razdelno po edno vreme bqg sasvesm sprqla da qm no tova nqma zn ta taka tova debeloto koeto bqh po malka stana 49 kg i sega sam mn dodovlna ot sebe si iskam da kaja na vsi4ki momi4eta s toq problem momi4eta nedei da se zatvarqte v sebe si preglatnete obidata i deistvaite :) makar che prirodata ni e a napravila takikva kakvito sme i 6te se nameri takaf 4ovek koito 6te vi obi4a za6toto nie ne sme bog i ne moje da re6avame kakvi da se rajdame :) iskam da kaja na vis4ki 4e nqma ni6to po hybavo da si jiv i zdrav ;) a otnosno temata ima gi i takiva momi4eta i az mislq 4e seki ima sobsveno mnenie za sebe si i seki go haresvat s tova koeto si e :) ami tova e ot men ...... o6te vednuj evala za temata :razz:
DarkKisss
08-10-2009, 19:47
Дебела съм 8-) Многооо!
loverichie
08-10-2009, 20:03
да и аз съм така .. разбирам те прекрасно.. но вече ходя на фитнес и се ограничавам има някакъв ефект.. но има още за искане ;) пожелавам ти успех и дано да постигнеш целите си :)
dulsemariqanai
03-12-2011, 22:58
хора които иска да отслабне да пише на скаип за диета през март 2009 аз тежах 100 кг през март 2010 вече бях 70 кг значи ядох само пилешко месо зелени салати шопски салати таратор но вместо да слагам олио слагах зехтин и през октомври 2009 почнах с фитнеса и допалнителните коремни преси.Успях да отслабна сега усилено правя коремни преси за горната и долната част на корема за да направя плочки.опитвам се от една година но неуспявам.Но поне имам добро тяло.С други думи пратих старият Вальо в историята.Казвам се Валентин които иска пращам снимки за разликата между 100 кг и 70 кг.Скаип valentin.georigev48
Konstantina
03-13-2011, 08:20
А колко си висока? :?
dulsemariqanai
03-13-2011, 22:27
тоест колко съм висок, висок съм 1.80 см и както казах тежа 70 кг
djipsito
03-14-2011, 00:28
Чувала съм, че корем не се сваля с коремни преси. Каза ни го един даскал по физическо. Обясни, че мазнината се натрупва над мускулите, а с коремните преси се стягат точно те. И като се стегнат избутват напред мазнините и става още по-зле. Най-ефикасния спорт за мен е плуването, понеже се тренира цялото тяло.
Също така един лекар каза, всичко с което можете да прекалявате и няма да ви подейства зле са зеленчуците и секса. Така че, от плодове и зеленчуци, наблягайте повече на второто, защото пък прекаленото консумиране на плодове не било хубаво, защото съдържали... ъъъъ забравих какво беше и водило до... ох, че съм... Ще замълча. Вие ме разбрахте 8-)
Отбягвайте газираните напитки и пийте повече сок от грейпфрут, вишна... и такива разни по-киселки. Помагат. Не говоря от личен опит, но имам наблюдения върху майка ми...
На мен проблема ми е, че ТРЯБВА и ИСКАМ да кача килограми. И не го казвам, за да се изхвърлям, просто и аз съм се комплексирала понякога и съм чувала кво ли не, въпреки че съм на другата крайност.
dulsemariqanai
03-14-2011, 01:08
аз няма какво повече да свалям аз като станах по добре 80-75 кг почнах фитнеса и така се стегнах и постепено си станах 70 кг изглеждам добре стегнах се но проблема е че искам да направя плочки.
Konstantina
03-14-2011, 04:50
Да, и аз мисля че 70 75 кг са ти супер :))))0
AdrenaliNa
03-14-2011, 16:00
Дебела съм 8-) Многооо!
ДА,знаеме за тебе 8-)
sasuke666
03-14-2011, 19:37
Имаш наистина силна воля.Поздравления
Аз мисля че никога няма да мога да сторя същото
започнах диетата "-60" да видиме какво ще стане : D
dulsemariqanai
03-15-2011, 18:08
значи ако някои иска да почва диетата значи може рибка смисъл само чистото бяло месо може пилешко филенце да си хапвате зелена салата там със краставица може с риба тон аз лично ядох салатата със риба тон,шопска салатка може ,но задължително със зехтин може яица е тука може с олио но колкото тигана да не засъхне може млечни продукти като прясно обезмаслено мляко кисело мляко сиренце ако някои не може без безакохолно може кола лаит аз лино си пих кола лаит това е диетата може там в малък грамаж тиквени семки.Еми това е пожелавам късмет на всички които искат да отслабнат.
dulsemariqanai
03-15-2011, 18:10
а забравих някои ако яде пиле само месото без кожата аз лично не обичам кожа от пиле
Paramour
03-15-2011, 18:22
*темата е стара* 8-)
dulsemariqanai
03-15-2011, 19:26
А и да предупредя значи когато почнете тренировка дали ще е във фитнес или плуване БЕЗ НИКАКВА ХИМИЯ ЗАЩОТО СЛЕД ВРЕМЕ КОЖАТА ПОЧВА ДА УКАПВА И СТАВА МНОГО ЗЛЕ И КОЖАТА СИ ОСТАВА ТАКА ОТПУСНАТА И КРАЙ ПОВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СТЕГНЕ
Arthemis
08-27-2011, 17:26
Здравейте!
Нова съм тук, но се регистрирах основно заради тази тема... Стори ми се добра идея да кажа някои неща.
Никога не съм била кльощава (и слава богу), но съм била слаба. После в пети клас не знам какво ми стана и рязко напълнях... и така си бях до осми клас включително - тази година го завърших.
Хората около мен ми казваха, че теглото ми е нормално, но за мен беше очевидно, че не е. Метър и шийсет и седем и шийсет и шест килограма определено не е в реда на нещата.
Така че рязко си сложих спирачки - не така, че да ми се стресне организма, ами просто спрях излишните неща като вафли, торти, баници, сандвичи, etc. и наблегнах на храни като салати, ръжен/типов хляб, много плодове и зеленчуци... Започнах да обръщам внимание на всяка калория, която поглъщам. Започнах да правя по поне 200 коремни преси на ден. Големи разходки в парка... или дори планината, когато имам възможност. Каране на колело с часове. Много движение и по-малко седене на едно място.
За седмица свалих три килограма и сега продължавам да свалям.
Идеята ми беше, че... да се постигне това не е чак толкова трудно. Просто трябва воля... и евентуално някакво вдъхновение, някаква мотивация - ново училище, почивка на море, някакво събитие като концерт или празник, което е важно за вас, ако щете дори и някоя красива рокля, в която искате да изглеждате добре или известна личност, на която искате да приличате.
Като заключение... стига човек да е постоянен, да има воля и истински да се старае... не е трудно. Успех!
Темата е от 2008 :-o И вече има друга такава http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=426483