PDA

View Full Version : Пиърсинг на езика...

piurs_be
05-05-2008, 17:40
Здравейте, искам да ви попитам относно пиърсинга на езика....Знаачи супер много искам да си направя и винаги реешаавам да отида....и все някой ще се намери да ме разубеди, че е много опасно...че може да се умре от това....че може през нощта да ти се подуе езика и да........свършиш....а гледам толкова мн хора имат....МОЛЯ КАЖЕТЕ СИ КОМПЕТЕНТНОТО МНЕНИЕ !!! :P

deedee_laboratory
05-05-2008, 17:48
Ами щом искаш да си пробиеш ще си поемеш и рисковете с това :-|

CataclysmicAbyss
05-05-2008, 18:02
Ако толкова искаш се пробиваш, като си поемаш рисковете заедно с това.Ако не искаш и те е страх не се пробиваш! Стига сте пускали тъпи теми свързани с това.Точка.

BrokenHeart
05-05-2008, 18:03
До сега не съм чувала някой да е умирал от пиърсинг на езика....Знам само със сигурност, че ще фъфлиш известно време...При някой кратко при някой дълго...Но щом имаш мерак направи си...после и да решиш да я махнеш дупката зараства за около 2-3 часа..

EritYy
05-05-2008, 18:08
Незнам на мен лично не ми харесва пиърсинг на езика, но решениет е лично твое все пак от нас искаш само съвет. Познавам едно момиче което имаше пиърсинг на езика,но се възпали и мн я болеше, нз поне при нея беше така.Мой съвет е ако все пак се пристрашиш и си напраиш пиърсинг на езика или на веждата или незнам си още кое откачено място- е желателно да ходиш често на промивки,за да не се възпали.

Ch0K0_bArBiE
05-05-2008, 18:13
nqma da umre6 :-D spoxy...no 6te trqbva mnogo griji..vse pak tova e ezika..nz az nikoga ne bih se probila..imam si na p1p4eto i tam mi stiga... :o

CfEtii
05-05-2008, 18:20
Спокси мила,от това не се умира :-D Аз също много искам ма наще с тия разбирания..та както и да е.Еми случва се понякога да се получи инфекция.Затова като те птробият,трябва да спазваш ОТЛИЧНА хигиена.И за нах-сигурно си го направи в хубаво студио за 50лв,отколкото в някое мазе за 10 лв.

rakiQ
05-05-2008, 18:22
не ,че искам да те наплаша но на една моя фр майка и е лекарка и едно момиче се било пробило и до такава степен и загноясал едика че гнойтта стигнала до гласните струни .. и одрязали езика ..

помисли пък твва всяка 3-та е с пиърс на езика и на пъпа... тъпо е

Ms.Lonely
05-05-2008, 18:45
Ако толкова искаш се пробиваш, като си поемаш рисковете заедно с това.Ако не искаш и те е страх не се пробиваш! Стига сте пускали тъпи теми свързани с това.Точка.
+1 И все си мисля , че мястото на тези теми не е тук ! :x

Pebles
05-05-2008, 19:04
men lichno mi haresva...gotino mqsto :)..PRAVI si 6tom tolkova mngoo iskash ;)

krisi_bep
05-05-2008, 19:16
Опасно е,да.Ако ще ходиш,отиди при специалист,човек,който знаеш,че няма да ти пробие някои нерв и да си загубиш вкусовите сетива.За опасността,може да получиш инфекция,може да загубиш вкусовите си сетива,може да ти се подуе езика,много и то,което също е доста опасно.И все пак,късмет ;)

hilaryto
05-05-2008, 19:24
не ,че искам да те наплаша но на една моя фр майка и е лекарка и едно момиче се било пробило и до такава степен и загноясал едика че гнойтта стигнала до гласните струни .. и одрязали езика ..

помисли пък твва всяка 3-та е с пиърс на езика и на пъпа... тъпо е
Да беее сека 3-та...не е въобще така..!
А по темата еми начи по принцип мое сичко да стане...ии според мен наистина е възможно да се умре,щот ако спиш и ти се подуе супер мн езика мое се задушиш и на др ден в ковчег :D е всъщност не е смешно,ама па и аз как се изразих :D ноо щом мн искаш отивай се пробиеш па ако нямаш късмет...е*и го ще я свалиш...Аз си пробих езика преди около месец и половина...първите 3 дена ми се беше подул езика не моех нищо твърдо да ям,сао течности и супер мн фъфлех обаче се опраих и оттогава до сега си се кефа на пиерсинга :grin: :P важно е да се пробиеш при професионалист и ако не ти е некаф супер чувствителен организма сичко ще мине добре(е може да ти се подуе езика 1 седмица ама това си е нормално при секи е така!) ии ще потърпиш малко първите дни и после ще се кефиш супер мн :) айде успех :-)

xxDeeDeexx
05-05-2008, 19:30
Решаваш,ставаш,заминаваш - т'ва е.След като го искаш трябва и да се грижиш за него!
Първо отивай в студио!Никакви козметички,лекари!Козметич ките са некви лелички,които ги е страх от игли..ако някъде ти предложат да ти дупчат езика с пистолет НЕ ПРИЕМАЙ!Ако мислиш,че ше те боли по-малко-лъжеш се!Дупчи се само с игла(абокат)!
Гаджето ми имаше обица на езика.Първите няколко дена фъфлеше,не можеше да яде като хората,но се пак тва е нормално..дупчат ти част от тялото няма как да не реагира..тея глупости,че си щял/а да си умреш едва ли не в съня не ги слушай..просто най-важното е да те продупчи специалист и да се грижиш за обицата.

ае успех .

megiii
05-05-2008, 19:34
Nqma ni6to strashno!E zavisi kude odide6 da te dypchat :) Az su6to imam obica na ezika i purvite dni ne mojeh da govorq,a kolkoto do qdeneto hapvah,no po-malko!Ezika naistina se podyva,no 4ak zady6avane dokato spi6 mi se stryva malko prekaleno....

TopTa
05-05-2008, 19:42
as znam 4e cqla sedmica ta i po-ve4e samo supa qde6 6toto boli i dr nemoje :? vijda mi se mn nehigieni4no v ustata da ima6 obeca,no ako tolkos iska6 .... napravi si ... samo go napravi na dobro i prestijno mqsto ... ne prosto v kvartalnata dupka :?

FOREVAR_ALONE
05-05-2008, 19:47
До сега не съм чувала някой да е умирал от пиърсинг на езика....Знам само със сигурност, че ще фъфлиш известно време...При някой кратко при някой дълго...Но щом имаш мерак направи си...после и да решиш да я махнеш дупката зараства за около 2-3 часа..

mahala sum si obicata za 2 dena i vse o6te ne mi e zarasnala 8) :?

FOREVAR_ALONE
05-05-2008, 19:50
Незнам на мен лично не ми харесва пиърсинг на езика, но решениет е лично твое все пак от нас искаш само съвет. Познавам едно момиче което имаше пиърсинг на езика,но се възпали и мн я болеше, нз поне при нея беше така.Мой съвет е ако все пак се пристрашиш и си напраиш пиърсинг на езика или на веждата или незнам си още кое откачено място- е желателно да ходиш често на промивки,за да не се възпали.

izvinqvai ama kade se hodi na promivki...tva da ne kato da ti e s4upen kraka i da hodi6 na nagrevki :lol: :lol: :lol:

H8_mE
05-05-2008, 20:27
Аз не съм чула някой да е умрял от пиърсинг на езика ... :-D звучи ми абсурдно.Щом искаш направи си ,но първо бъди сигурна в човека,който ще ти го прави.Нека бъде специалист на специалистите!Така ще се чувстваш по-сигурна!И въпреки това може да има усложнения,но и това ще мине! ;) Успех!