sladka_rozi4ka
05-05-2008, 20:07
Еми кво да кажа...като за начало да попитам случвало ли ви се е да не искате да имате т.нар. "гадже" а точно в този момент отвсякъде да ви дърпат всевъзможни момчета/момичета. Е, при мен е така. В последно време мисля за всичко друго с изключение на момчетата като някви обекти за каквито и да било удоволствия освен разговори като приятели. Ама както винаги не става така както на мен ми се иска... Интересното е, че въпреки че казваш напълно директно на дадения индивид, че не търсиш абсолютно никаква възка дори такава за 1 нощ, въпросния индивид не се отказва - още по-лошо, надъхва се още повече. Момиче съм, на 16, да знам ще си кажете какво разирам аз от любов, от връзки...че да говоря толкова смело по темата, но единственото нещо, което ме кара да се чувствам веща в темата са точно годините ми. Може да нямам голям опит, но не винаги годините са всичко, както много си мислят: А, тя е на 16 какво разбира...?
Какво разбирам? Еми, разбирам това че дори и да си на 20, че и повече пак може да не знаеш кога трябва да оставиш всякакви чувства и да си просто приятел. Понякога е по-добре да си приятел с някой отколкото нещо повече....Та, интересно е защо когато си сам и искаш от цялото си сърце да има някой до теб, става така че колкото и да опитваш нищо не се получава, а когато искаш да си сам не те оставят на мира (буквално). Е, ако някой може да даде отговор, казвам му браво, защото аз не мога....
Какво разбирам? Еми, разбирам това че дори и да си на 20, че и повече пак може да не знаеш кога трябва да оставиш всякакви чувства и да си просто приятел. Понякога е по-добре да си приятел с някой отколкото нещо повече....Та, интересно е защо когато си сам и искаш от цялото си сърце да има някой до теб, става така че колкото и да опитваш нищо не се получава, а когато искаш да си сам не те оставят на мира (буквално). Е, ако някой може да даде отговор, казвам му браво, защото аз не мога....