View Full Version : Въпросче ... за шпаклите..
Значи ..приятелят ми мн обича да ме задоволява,като ми прави шпакли и постоянно иска да ми прави.Та проблема ми е,че не ме въздужда особено на моменти направооо :grin: супер настръхвам и......но после :? само ме лиже и т'ва е ...мога да гледам ТВ докато го прави и да ми е по забавна... :( Чуствам се кофти за това и незнам в него или в мен е проблема.
Значи ..приятелят ми мн обича да ме задоволява,като ми прави шпакли и постоянно иска да ми прави.Та проблема ми е,че не ме въздужда особено на моменти направооо :grin: супер настръхвам и......но после :? само ме лиже и т'ва е ...мога да гледам ТВ докато го прави и да ми е по забавна... :( Чуствам се кофти за това и незнам в него или в мен е проблема.
ама ти момче ли си?
_princess_
05-05-2008, 21:20
може да е в него причината, да не го прави както трябва, но и може на теб просто да не ти харесва, различни хора, различни вкусове
иди пробвай с някой друг и ще разбереш :D (шегувам се)
ама ти момче ли си?
:razz: :razz: :lol: :lol:
ObScuReNikoQ
05-05-2008, 21:21
според мен проблема е в него, защото ако го прави както трябва, ще усетиш удоволствие. важното е къде те стимулира и как. може би не го прави където и както трябва. важни са и скоростта и темпото и техниката, до колкото може да се говори за това. говори с него. тва е най-доброто, което можеш да направиш, за да се изясните. :)
МОМИЧЕ СЪМ(излишен въпрос)!
А иначе той мн се старае и ще е кофти да му кажа "Ми виж нищо не изпитах".А иначе от време на време го прави много добре и направо :D ,сменя постоянно "техниката".За инфо не сме правили още секс и не съм правила до сега...да не е там разковничето?
А иначе той мн се старае и ще е кофти да му кажа "Ми виж нищо не изпитах".А иначе от време на време го прави много добре и направо :D ,сменя постоянно "техниката".За инфо не сме правили още секс и не съм правила до сега...да не е там разковничето?
Извинявай значи,обърках се по ника ти
ObScuReNikoQ
05-05-2008, 21:30
ми..хм..не мисля, че секс-а би имал някакво влияние, може би просто е неопитен и на моменти уцелва ерогенните ти зонни, а друг път просто стреля на посоки. :-D дай му малко време и сигнализирай като улучи и ти стане проятно. например можеш да пъшкаш леко и да му казваш колко е добър и колко ти харесва. това би го подтикнало да продължи в същия стил. :) ;)
pitan4icata
05-05-2008, 21:58
според мен проблема е в него, защото ако го прави както трябва, ще усетиш удоволствие. важното е къде те стимулира и как. може би не го прави където и както трябва. важни са и скоростта и темпото и техниката, до колкото може да се говори за това. говори с него. тва е най-доброто, което можеш да направиш, за да се изясните. :)
mn dobre kazano..
i moq frend dosta se starae no nqkoi pat prosto ne se polu4ava.. ili e neobhodimo dosta vreme da nabara to4noto mqsto i tempoto...
moq savet e nqkoi pat da mu fane6 ra4i4kata i da mu pokaje6 kak ti e qko.. 6tot vse pak nikoi ne se rajda nau4en..a i pri vsqko momi4e e razli4no,a edvali toi e vra4ka 4e da znae kak ti haresva..
MiSs_DioR_CheRiE
05-05-2008, 22:42
А иначе той мн се старае и ще е кофти да му кажа "Ми виж нищо не изпитах".А иначе от време на време го прави много добре и направо :D ,сменя постоянно "техниката".За инфо не сме правили още секс и не съм правила до сега...да не е там разковничето? Ami mislq , che sled kato si devstvena (predpolagam de) go e strah da ti pusne prustche ala bala... a to samo s lizane ne stava ... 8)