View Full Version : Моля...ПОМОГНЕТЕ !
BurnInMyLight
05-06-2008, 05:50
Проблема е следния ;( : късметлийските ми чорапи заседнаха във филтъра на пералнята и се страхувам,че ако ги извадя,те ще са съсипани.Ако пък ги оставя да престоят прекалено дълго,ще се наложи да евакуират града...Как да постъпя :? :? :?
П.П. Защо пускам темата тук ? Защото с тях си ударих първата :oops: :oops: :oops:
LadyCarameL
05-06-2008, 05:57
Не разбирам смисъла на темата,но също така не разбирам защо е в раздел "Секс" ? :-o
BurnInMyLight
05-06-2008, 06:05
Не разбирам смисъла на темата,но също така не разбирам защо е в раздел "Секс" ? :-o
Мда..предполагам да питаш "дали може да се забременее от свирка" има по-голям смисъл ;) ;) ;)
LipSoFAnAnGel
05-06-2008, 06:05
Не разбирам смисъла на темата,но също така не разбирам защо е в раздел "Секс" ? :-o Темата е ебавка с цел да се смеем, но незнам защо на мен не ми е смешна.Това е спам...Колкото до раздела секс сложил я е там, защото по думите му с тези чорапи си е бил първата чикия!
AutumnTears
05-06-2008, 06:47
Проблема е следния ;( : късметлийските ми чорапи заседнаха във филтъра на пералнята и се страхувам,че ако ги извадя,те ще са съсипани.Ако пък ги оставя да престоят прекалено дълго,ще се наложи да евакуират града...Как да постъпя :? :? :?
П.П. Защо пускам темата тук ? Защото с тях си ударих първата :oops: :oops: :oops:
s4upi peralnqta i 6te gi izvadish nevredimi drug e vurposa 4e ti i kusmetliiskite ti 4orapi 6te trqbva da se iznesete ot vas :D
LadyCarameL
05-06-2008, 07:04
Мда..предполагам да питаш "дали може да се забременее от свирка" има по-голям смисъл ;) ;) ;) Не :!:
jujulinkaa
05-06-2008, 07:09
купи си нови чорапки :D
Housemaniata
05-06-2008, 07:13
ммм... Без коментар...
fr3e_s7yle
05-06-2008, 07:41
споко пич, ще ти ослужа с мойте за да си напраиш още една чекия.. вярно малко миришат но .. не се безпокой това предава един особен кеф 8-)
BurnInMyLight
05-06-2008, 07:56
споко пич, ще ти ослужа с мойте за да си напраиш още една чекия.. вярно малко миришат но .. не се безпокой това предава един особен кеф 8-)
Е аз за сефте от 7 години насам се реших да ги изпера...знаех си,че нещо може да им се случи ;(
splendour
05-06-2008, 08:01
drygiq p1t 6i znai6 dane gi pere6 sq si izkarai i gi zak1rpi i posle krai s praneto.sled vreme 6te sa ralikva 6e se predavat ot pokolenie na pokolenie a i taka 6te slyjat protiv kradci i nekaneni gosti ako gi zaka4i6 na vxodnata vrata :D :D :D
Защо ли не ми е смешно..явно нямам чувство за хумор.
Усетете се малко,стига спамили :-x
BurnInMyLight
05-06-2008, 08:19
Може би,ако бях единствения щях да се засрамя...
fuck_me_pls
05-06-2008, 08:24
Тъпо..бате кво искаш да покажеш с тва..пф
xXxScreamxXx
05-06-2008, 08:24
Може би,ако бях единствения щях да се засрамя...
уви не си ... :D :D :D
BurnInMyLight
05-06-2008, 08:34
Тъпо..бате кво искаш да покажеш с тва..пф
Како...ти сама го казваш ; Only God can judge me ;) айде със здраве
LadyCarameL
05-06-2008, 09:06
Скоро ще ударят 1 ключ :)
ANTIHUMAN
05-06-2008, 09:22
Е аз за сефте от 7 години насам се реших да ги изпера...знаех си,че нещо може да им се случи ;(
:lol: :lol: :lol: Това ме кефи! :lol: :lol: :lol: Но на истина темата не е за раздел ,,СЕКС'' ,иначе е супер! :grin: :P 8)
BurnInMyLight
05-06-2008, 10:17
Скоро ще ударят 1 ключ :)
Аз чакам,чакам...вече час ;-)
fr3e_s7yle
05-06-2008, 11:01
Е аз за сефте от 7 години насам се реших да ги изпера...знаех си,че нещо може да им се случи ;( готово , пратих ти ги по куриер вече тря са при тебе , кажи ми как е минал акта щот при мен мина като по шкорка :D
BurnInMyLight
05-06-2008, 11:51
Е аз за сефте от 7 години насам се реших да ги изпера...знаех си,че нещо може да им се случи ;( готово , пратих ти ги по куриер вече тря са при тебе , кажи ми как е минал акта щот при мен мина като по шкорка :D
Жив и здрав батко ;-) ще си ги ползвам и ще те споменавам аххах...айде стига съм занимавал хората с душевните си терзания ;)
ObScuReNikoQ
05-06-2008, 11:57
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
fr3e_s7yle
05-06-2008, 12:10
Жив и здрав батко ;-) ще си ги ползвам и ще те споменавам аххах...айде стига съм занимавал хората с душевните си терзания ;) щях да ти го продам ама викам си ся нали сме БГ-та .. иии аи ся от мен да мине :) пък и само заемаше мястото да не говорим за това колко хубав ароматизатор са 8-)