Влез

View Full Version : Вече разбрах ,че неможем да бъдем заедно -който иска да пише

o4arovatelnata
05-06-2008, 08:41
"Ти искаш да бъдеш с мен , аз искам да бъда с теб, но момиче като мен не може да бъде с момче като теб"
или по точно в моя случай-момче като теб неможе ( се страхува от мнението на другите ) бъде с момиче като мен

ra4ence
05-06-2008, 08:42
Нали знаеш- " данък обществено мнение не плащам".
Дано и той го научи някога \:D/

sexa_na_kompleksa
05-06-2008, 08:43
И ние какво да направиме? Даже не си обяснила за какво точно става на въпрос... Ама то е така като слушаш песнички на Шамара и Антибиотика ...

MoOnLiGhT_ShAdOw
05-06-2008, 08:48
И ние какво да направиме? Даже не си обяснила за какво точно става на въпрос... Ама то е така като слушаш песнички на Шамара и Антибиотика ...
... отпреди много години. :?
Ако има истински чувства, няма да го спира нищо.

o4arovatelnata
05-06-2008, 08:51
az ne slu6am takiva pesni toi mi pra6ta takiva

Pliok0019
05-06-2008, 08:56
Наистина съм съгласна с едно от по-горните мненения. Когато има любов нищо друго не е от голямо значение.

CfEtii
05-06-2008, 09:04
Ем майната му тогава като е такъв пиклъо.

xXxScreamxXx
05-06-2008, 09:14
Наистина съм съгласна с едно от по-горните мненения. Когато има любов нищо друго не е от голямо значение.

+1 :P

_FaShIoN_
05-06-2008, 09:38
Аз съм в същото положение...Харесвам го адски много от адски много време,той мен също ме харесва иска да е с мен,обаче той е по-голям от мен с 5 години,за него огидните не са проблем,но може би са проблем за неговите приятели,и тфа е причината да не сме заедно,заради мнението на проятелите му... :) Спокойно всичко рано или късно се връща и на него някой ден ще му се случи и ще разбере какво и е било... :) Не се отчайвай заради едно момче...главата горе... :)

ghostwisper
05-06-2008, 09:42
Ем сори мацка секи с недостатъците си .. един ден и той ще се осъзнае ;)

run_the_show
05-06-2008, 09:44
Аз съм в същото положение...Харесвам го адски много от адски много време,той мен също ме харесва иска да е с мен,обаче той е по-голям от мен с 5 години,за него огидните не са проблем,но може би са проблем за неговите приятели,и тфа е причината да не сме заедно,заради мнението на проятелите му... :) Спокойно всичко рано или късно се връща и на него някой ден ще му се случи и ще разбере какво и е било... :) Не се отчайвай заради едно момче...главата горе... :)
Ама да друг важен фактор е трябва да се харесаме на всичките и приятелки приятели неини........ и да я представим отлично в обществото това е един от наи големите проблеми :(

DjuDjiTo
05-06-2008, 09:57
Ем сори мацка секи с недостатъците си .. един ден и той ще се осъзнае ;)

+1 ;)

fuck_me_pls
05-06-2008, 09:59
me too

sh3_1s_7h3_0n3
05-06-2008, 11:21
Абе, то вярно, че повечето момчета са 'зависими' от мнението на приятелите си, ама тоя твоя явно е голяма кифла, щом чак толкова много му пука и заради това не иска да бъде с теб. Пишлегарски истории. Кажи му да порастне и не се хаби за глупости. :)

hahavteen
05-06-2008, 11:25
Не съдете момчетата твърде строго. Иска се голяма смелост и много силен характер за да пренебрегнеш мнението на другите особено ако са ти близки и ти пука какво мислят за теб.

vamp
05-06-2008, 13:00
Може да иска да те предпази от нещо,може да не те харесва и да се чуди как да те отреже без да те заболи,може би чака по-добър момент да бъдете заедно(което е тъпо).А ако е заради мнението на другите,прати го на майната му.Аз така с моите приятели,които ми казваха,погледни се,ти си квартален гамен,ходиш със зубарка,ти не я обичаш,ти не обичаш никой и т.н.През Ада минах,сега пак съм с това момиче,не е както преди,не съм човека от преди 1 година,нито някога ще бъда и ще я обичам пак така нежно и чисто,натискам се и с други,но обичам само нея.Ако тя е с мен сега,някой ден когато започна да оправям живота си и ако тя още е с мен,бих се оженил за нея.Може още след 2 години да го направя.Всеки ми казва,ти си млад,живей си живота и т.н.Как да разберат обаче какво е любовта след като никога не са обичали.Мен никой не ме е обичал или не ми е го показвал,от както срещнах нея знам какво е някой да те обича.
Знам какво да давате всичко един за друг,да се обичате и пак да не сте заедно.
Ако прочетеш целия ми дълъг,пост на едно влюбено момче и сметнеш,че и твоето момче те обича така,направи усилия да бъдете заедно.Защото моето момиче ме е рязало много пъти знам,че ме обича,но ако зависи само от нея няма да сме заедно затова вече само и казвам:"Замълчи,днес сме заедно и няма да говорим,да мислим,нито да правим планове за бъдещето,просто ще се радваме на мига и така до следващия път"

cinderella_gugutka
05-06-2008, 14:01
щом има любов нищо др не е от зна4ение :)

o4arovatelnata
05-06-2008, 15:25
blagodarq na vsi4ki za syvetite

hahavteen
05-06-2008, 15:56
щом има любов нищо др не е от зна4ение :)

Като пораснеш ще разбереш че само любов не стига :)

zaraaa
05-06-2008, 16:50
e razkaji malko poveche, za da mojem naistina da ti pomognem :)

gPa3HuTeJl
05-06-2008, 17:07
Положението е много сериозно.. :?

Qnchety
05-06-2008, 17:17
Ако има истински чувства, няма да го спира нищо.

Съгласна съм. Когато човек е влюбен истински нищо не може да го спре 8)