PDA

View Full Version : Как да постъпя?

YellowCarD
05-06-2008, 09:37
Ами 6 месеца ходех с едно момиче аз я зарязах,но после се събрахме пак.Страшно много я обичам тя е толкова хубава и миличка и дори незнам какво прави с такъв като мен,но както и да е аз съм щастлив с нея.Но тя е дествена и неискам да я притискам защото е малка и немисля че е редно да правим нещо.Аз съм 90набор тя 94.. как ще спа с нея тя толкова мъничка и аз съм и казал когато се почувства готова тогава.Да само че тя неспира да ми се натиска а аз неиздържам вече,тя само ми вика ама аз го искам ама е малка и не е сигурна,а прекалено много я обичам за да го направим е така пък после неискам тя да съжалява,че сме прибързали.Говори ми такива неща и направо ме побърква,но аз се викам не не защото е малка ;( и тя ми се цупи,вика ми ти не ме желаеш сигурно не те възбуждам и такива неща.. та нямам представа какво да правя с това момиче .. ;(

Vladokaaa
05-06-2008, 09:41
Еми като толкова много иска действай :)

LiloTa
05-06-2008, 09:58
малка е още...та тя още е на 14(ако въобще ги има) Незнам...сякаш...е наистина малка...поговори с нея и й кажи какво мислиш :) успех :)

Housemaniata
05-06-2008, 10:01
малка е още...та тя още е на 14(ако въобще ги има) Незнам...сякаш...е наистина малка...поговори с нея и й кажи какво мислиш :) успех :)

+1 просто и кажи това което каза и на нас :) и късмет ;)

YellowCarD
05-06-2008, 10:04
Ima gi 14 napravi gi predi nqkolko meseca az i vikam ta ti dori li4na karta nqmash a az ve4e 6te si vadq nova .. i obi4am q naistina no tq e mnogo malka i az sum govoril s neq ama ponqkoga nqma da mislq i 6e spa s neq i posle .. tctc tq sno6ti napravo prekali vika mi obi4am te iskam na teb da ti e hubavo i az i vikam hubavo mi e kato sme zaedno tq ne ta ne .. napravo .. neznam ve4e.. posle mi vika az kato nqma da spa s teb spi s drugi mi vika :D bela na glavata e tfa momi4e ;(

sexa_na_kompleksa
05-06-2008, 10:07
И според мен е малка. Но явно се е разгонила или пък всичките й приятелки вече са го правили и тя да не остане по-назад ... Тъпа раобта ... Поговори пак с нея. Пък ако е толкова голям инат - спи с нея ...

Housemaniata
05-06-2008, 10:09
уфф.. ми малка е о6те с детския си акъл разсъждава... само внимаваи да не се натисне на 1вият сре6тнат за6тото не и дава6 квото иска.. ина4е е доста кофти сиуацията...наистина е мн малка но ако се 4увства готова а не е може да направи голяма гре6ка... :(

YellowCarD
05-06-2008, 10:16
Ami ne tq vika i az mislq 4e sum malka ama iskam na teb da ti e hubavo da ne te li6avam a y .. nekfi takifa mi govori .. haha shotoo predi i bqh izneveril 2 puti haha ii tq si misli 4e pak 6e stane ama az togava ne q obi4ah za razlika ot sega :(

Housemaniata
05-06-2008, 10:29
auch.. tva e lo6o emi ti si napravil gre6ka kato si izneveril i seg atq se 4uvstva vinovna i iska da ti se haresa po tozi na4in.. moje bi po skoro trqbva da i dokaje6 4e 4uvstvata ti sa istinski i 4e nqma da povtori6 gre6kata si taka moje bi 6te se uspokoi...

sexy_boy___
05-06-2008, 10:52
Ееее доста малка е чеките да стане поне на 16

beb4eto0o
05-06-2008, 11:35
Ами 6 месеца ходех с едно момиче аз я зарязах,но после се събрахме пак.Страшно много я обичам тя е толкова хубава и миличка и дори незнам какво прави с такъв като мен,но както и да е аз съм щастлив с нея.Но тя е дествена и неискам да я притискам защото е малка и немисля че е редно да правим нещо.Аз съм 90набор тя 94.. как ще спа с нея тя толкова мъничка и аз съм и казал когато се почувства готова тогава.Да само че тя неспира да ми се натиска а аз неиздържам вече,тя само ми вика ама аз го искам ама е малка и не е сигурна,а прекалено много я обичам за да го направим е така пък после неискам тя да съжалява,че сме прибързали.Говори ми такива неща и направо ме побърква,но аз се викам не не защото е малка ;( и тя ми се цупи,вика ми ти не ме желаеш сигурно не те възбуждам и такива неща.. та нямам представа какво да правя с това момиче .. ;(
kaji i ne6to ot roda ,ako go napravi tolkova rano 6te e kato kyrvite moje i dase otkaje,naistina e malka za tiq ne6ta,xaxaxa a az ako bqh da mi izneverqva6 nqma6e da me vidi6 pove4e ama tva e drygo :lol: :lol:

YellowCarD
05-06-2008, 12:39
abe nqma da i kaja 4e e kato kurvite gadno e haha tq ddz prosto iska na men da mi e hubavo ama az kato q otrqzah i si misli 4e ne me vuzbujdala i ne sym q jelal puk tfa ne e taka ;(

ObScuReNikoQ
05-06-2008, 12:48
мен лично първият ми път беше точно на 14 и от доста време ходех с това момче. чувствах се готова и много го исках. тогава той каза, че ако искам, ще ме чака колкото ми трябва, и че ако не се чувствам готова, ще бъде с мен. в крайна сметка и двамата го искахме и го направихме и е беше кой знае какво. Имам предвид самия акт беше...невероятен, но чувството, че вече не си девствена не е нищо особено...за мен лично не беше кой знае какво, не се чувствах различно. Ако твойта мацка го иска и казва, че е готова - дай й първо сигурността, че ще останеш с нея и после каквото иск. Ако обаче смяташ, че е повлияна от твоите предишни изневери - изчакай поне няколко месеца, бъди с нея. можете да имате любовна игра без проникване. наблегни на това, и чак след това премини към секс. Накарая я да бъде сигурна, че го прави за себе си, т.е. и за двамата, не просто да ти угоди и да те задържи! ;)

beb4eto0o
05-06-2008, 13:10
abe nqma da i kaja 4e e kato kurvite gadno e haha tq ddz prosto iska na men da mi e hubavo ama az kato q otrqzah i si misli 4e ne me vuzbujdala i ne sym q jelal puk tfa ne e taka ;(
xaxa q tq e glypavi4ka sled iznevqra dae s teb :lol: :lol: :lol:

YellowCarD
05-06-2008, 14:04
ami az i se molih mn vreme da se vurne pri men za6toto mnogo q obi4am no prosto mislq 4e i trqbva vreme vupreki 4e kazva 4e e gotova ..

Brutality
05-06-2008, 14:23
о брат, малка е бе, много добре знаеш че в днешно време всички дечурлига правят тази грешка и на 13 14 год възраст правят грешка, та тя още незнае пикае ли и се или кво.. недей по добре, седни и поговори сериозно че всичко в нея е ок просто трябва да изчака поне още 2 години.

Като си предтсавям че племенницата на приятелят ми е 14 годишна и ми става зле за другите момиченца. Добре че тя все още не си слага сутиен без да има гърди и да носи токчета без дори да се е научила да пише, както 70% от момичетата на нейната възраст.

donkihot
05-06-2008, 14:24
koito iska si go polu4ava!

Liglichkb
05-06-2008, 19:59
Наистина е малка и си няма никаква идея с кой го иска....объркани са й представите :(