PDA

View Full Version : Кое е най-нежното нещо което са ви казвали по време на секс?

Housemaniata
05-06-2008, 09:53
Кое е най-нежното нещо което са ви казвали по време на секс? :-)

LiloTa
05-06-2008, 09:55
обичам те-шепнешком :)

rakiQ
05-06-2008, 09:56
ще те шибам яко ,ку*в*ооооо :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Naman07
05-06-2008, 10:29
Много ти е голям...направи го по-малък :D

rihanna_vivi
05-06-2008, 10:41
обичам те-шепнешком :) +1

ToPi-G
05-06-2008, 11:00
да знаеш как да го правиш

fr3e_s7yle
05-06-2008, 11:03
Кое е най-нежното нещо което са ви казвали по време на секс? :-) "моля те свършвай по бързо" :lol:

beb4eto0o
05-06-2008, 11:31
Много ти е голям...направи го по-малък :D
xaxaxa +1 :-)

LadyDy
05-06-2008, 13:47
обичам те-шепнешком :) +1 :) +2

BIZO
05-06-2008, 13:49
благодаря за компанията-шепнешком

sexita
05-06-2008, 13:52
Тва "обичам те" е банално,ако и без тва си го казваме постоянно...иначе се кефя на неща,които ги мисли,а не само...да ги казва щото трябва да каже нещо.
Радвам се като ми каже,че съм добра и,че го побърквам... :oops:

VerryBerry
05-06-2008, 14:20
Ами..тва колко съм добра,например :oops:

LP_GirL
05-06-2008, 15:26
"Спри - искам просто да те гушна" (спри-отсечено, а искам да те гушна шепнешком) :-D

krem4et0
05-06-2008, 15:30
Тва "обичам те" е банално,ако и без тва си го казваме постоянно...иначе се кефя на неща,които ги мисли,а не само...да ги казва щото трябва да каже нещо.

Еми за това е станало банално, защото се е изтъркало. И аз обичам всеки миг приятеля си, но му го казвам 1-2 пъти седмично, защото така е по-чакано, жадувано и не се е изтъркало изобщо!

А иначе най-нежното е обичам те, искам да имам деца от теб...по-голямо обяснение в любов-здраве му кажи.

BIZO
05-06-2008, 15:57

Еми за това е станало банално, защото се е изтъркало. И аз обичам всеки миг приятеля си, но му го казвам 1-2 пъти седмично, защото така е по-чакано, жадувано и не се е изтъркало изобщо!

А иначе най-нежното е обичам те, искам да имам деца от теб...по-голямо обяснение в любов-здраве му кажи.

това за децата звучи неприятно

krem4et0
05-06-2008, 15:59
Не и ако ти го казва човек, от който искаш да имаш деца. Всъщност е страхотно. Чувството е...абе настръхнах.

NiddHogg
05-06-2008, 17:57
аз чувам сам ах ах ммм ох ах друго.

И тва много тъпо ще прозвучи но приятелката ми до като правехме секс каза "Yes Baby" така нежно а аз както бях върху едвам се сдържах и се разсипах да се смеам паднах на земята и неможах да се сдържа толко се смеях че 20 минути тя стой и ме гледа и вика к'фо стана бе к'фо направих защо ми се смееш :x а аз нямах въздух да й кажа и се смях смях и ми течът сълзи толко не се бях смял през живота си незнам защо така :D и като се сета простооооо хахаха :razz: :razz: :razz:

cMon
05-06-2008, 18:26
еми беше - "отивам да ти донеса една бира "

AXE
05-06-2008, 19:06
не е нужно да се говори хората ако са искренни всичко се осеща.. така е с всяко нещо

Liglichkb
05-06-2008, 19:47
Най небрежното :shock: ммм....много са... доста простотии ги ръси и яде шамарки :D

sexita
05-07-2008, 12:38

e...да..ако ти каже така...супер ще е :oops:
Това означава,че е искрен и че не се страхува да отдаде цялото си бъдеще на теб

dami666
05-07-2008, 18:54
+1 :-)

&ILoveU2
05-07-2008, 19:04
Абе то не се брой много за мило :oops: и всъщност аз го бях казала:
- Мразя те!!!
- И аз те мразя!
- Ама ще те мразя утре,а сега ела тука!!!

:D :D :D нещо такова беше :lol: :lol: :lol:

macka_88
05-09-2008, 19:30
Цитирам: "Ти си най-милото същество прониквало в мене някога" :mrgreen:
Много мило наистина :-) Или пък "Ти си като едно малко сладко негърче!" :mrgreen: :lol: :lol:

sadsad
05-10-2008, 10:58
обичам те-шепнешком :) +1 :) +2
+3 :P

CragHack
05-10-2008, 11:02

Това наистина не е лошо.

Но от това:

обичам те-шепнешком

ще ми падне ерекцията веднагически. ебаси сдуханото тъпо клише.

Miss_Perfekt
05-10-2008, 11:03
"Ше те скъсам" :D

hottie
05-10-2008, 11:04
"Искам да станеш моя жена" :) преди 4 дена :grin:

CragHack
05-10-2008, 11:06
"Искам да станеш моя жена" :) преди 4 дена :grin:

По време на секс? това ще е най-краткият брак в историята! ще трае точно 1 тек...

hottie
05-10-2008, 11:08
Ооо напротив. Тогава са най-силните емоции. А и после имаше продължение, но както и да е. Това не е важното. Ние си знаем.

krem4et0
05-10-2008, 11:17
Ооо напротив. Тогава са най-силните емоции. А и после имаше продължение, но както и да е. Това не е важното. Ние си знаем.

Ами честито тогава!
кога е сватбата?

Ох, хоти дано не забравя да ти пратя 1 ЛС да те питам нещо.....

hottie
05-10-2008, 11:20
Мерси :oops: Иначе сватбата... ами не веднага. Нещо не мисля, че е сега моментът. Не съм готова да се хвърля в организации. Охх и аз не знам :grin: Абе странно ми е сватба сега. 24 не е ли рано. Всъщност то си е един документ и една рокля и купон. Ама все пак. После ако трябва да казвам "моя съпруг" :shock: звучи странно. Малко офтопик излязох май :-D

Ако забравиш за ЛС ще те подсетя споко!

krem4et0
05-10-2008, 11:23
Бих се наела с всичко това веднага, ама за жалост предложение все още нямам......Ама ако скоро не го получа, ще предложа сама.

Бтв мъжа често казва обичам те по време на любовната игр и ерекцията му не пада. Странно :-o

DevilWish
05-10-2008, 13:31
Не си говорим по принцип по време на секс ,но наскоро ,беше баш на рожденният му ден ,а той избяга от тях ,за да ме види . . . докато го правихме не беше ,но като свършихме ми каза - Това е най-прекрасният ми рожден ден ,не защото правих секс ,а защото в момента приятелката ми лежи до мен :)
Това беше мило ,защото той по принцип не говори такива неща ;)

sh3_1s_7h3_0n3
05-10-2008, 14:11
Винаги ми се е струвало тъпо говоренето на 'по-особено мили думи' по време на секс. Не за друго, ами защото каквото и да ми каже ще се чудя 'дали го казва, защото го чувства или просто го е завладял момента и е заради секса, който правим сега'.... Според мен по-искрено би било, когато е известно време след това... моментите, когато наистина се отдаваме на нежности и ласки 'от чувства', а не заради 'якото клатене'. :-o

krem4et0
05-11-2008, 06:54
Винаги ми се е струвало тъпо говоренето на 'по-особено мили думи' по време на секс. Не за друго, ами защото каквото и да ми каже ще се чудя 'дали го казва, защото го чувства или просто го е завладял момента и е заради секса, който правим сега'.... Според мен по-искрено би било, когато е известно време след това... моментите, когато наистина се отдаваме на нежности и ласки 'от чувства', а не заради 'якото клатене'. :-o

За това общо взето нежните думи са преди започването на всякаква любовна игра или след секса. Но да ме опъва на задна и да ми казва, че ме обича ми е леко гротеско.

hottie
05-11-2008, 08:25
При мен е все по време на оргазъм ! супер яко е!

likejolie
05-11-2008, 09:02
:oops: :oops: :oops: :oops:

desinkata
05-11-2008, 20:48
za men obicham te ne e banalno dori i da my go kazvam po 2000000 puti na den za6toto kogato my go kazvam naistina vlgam cqlata si lubov i du6a v tazi dyma kakto i toi a ina4e po vreme na sex nai-miloto ne6to koeto mi e kazval e "tolkova si krasiva obicham te ujasno mnogo " nqma da napi6a 6epne6kom 6toto sami moje da se dosetite 4e edva li mi e kre6tql :grin: :-) :-D

random_guy1
05-12-2008, 02:31
"Ъмм... ти се занимавай тука, аз отивам да ти забъркам една супичка:)"

marina star
05-12-2008, 03:47
tiho na u6ence,"obi4am te"

cicaaa
05-12-2008, 06:38
"говори ми мръсотиии , чукай ме чукай ме бе "

после си гълтат езика за ся само с 3 съм бил коментара относо хуя ми е бикл "СТАБИЛЕН"

инфо на скайп :>

1nnocenT
05-12-2008, 07:01
kazah i silno "Ku4ko stra6na si" :-) :-) :-)

Stamera
05-12-2008, 09:38
" Мило... ходи ми се до тоалетната " :grin: :grin: :grin: :razz: :razz: :razz:

RyAn
05-13-2008, 08:21
чочко извади си бобчето уморих се :oops:

Manlih
05-13-2008, 13:25

Вкарай го отзад! :-D

Chefinkaaa
05-13-2008, 13:49
Много мило наистина :-) Или пък "Ти си като едно малко сладко негърче!" :mrgreen: :lol: :lol:

Blqqqh neg1r4e li .. povervai mi tva sa nai-gnusnite s16testva :D:D:D nqma mn ti se iska da pronikne v tebe ... to nqma da iska6 da go dobliji6 .. kamoli tva /// :lol: :lol: :lol: :razz: :razz:

Chefinkaaa
05-13-2008, 13:57

:lol: :razz: :razz: :oops:

romantika_f_13
05-13-2008, 14:40
Мерси :oops: Иначе сватбата... ами не веднага. Нещо не мисля, че е сега моментът. Не съм готова да се хвърля в организации. Охх и аз не знам :grin: Абе странно ми е сватба сега. 24 не е ли рано. Всъщност то си е един документ и една рокля и купон. Ама все пак. После ако трябва да казвам "моя съпруг" :shock: звучи странно. Малко офтопик излязох май :-D

Ако забравиш за ЛС ще те подсетя споко!ЧЕСТИТОО! :-)

сори че не е по темата ама :oops:

gamercheto_
05-13-2008, 17:21

хьхахььхахьа +2

Escarina
05-18-2008, 13:15
Хм.. не мисля, че думите са нежни.. аз чета всичко в очите. Всъщност (не знам дали може да се нарече нежно, по скоро най-приятно и значимо за мен) разговорите след секс винаги са ми били любими.. Тогава чувствата винаги са най-ярки и въпреки това не са подвластни на сексуалното привличане :)

EddieLomax
05-18-2008, 13:49
" Мило... ходи ми се до тоалетната " :grin: :grin: :grin: :razz: :razz: :razz:

ето тези двете просто ми разбиха всички фантазии :lol: :lol:

а по темата еми аз още не съм правил секс :oops: има време 8)

SlYn4iCe
05-18-2008, 14:37
[quote=Stamera]" Мило... ходи ми се до тоалетната " :grin: :grin: :grin: :razz: :razz: :razz:

:razz: :razz: :razz: :razz:

love_slancho
05-18-2008, 16:16
"Ох,слънце,обичкам те." :) :grin: :)

hottie
05-18-2008, 16:40

Ако забравиш за ЛС ще те подсетя споко!ЧЕСТИТОО! :-)

сори че не е по темата ама :oops:

мерсииииии :grin: днес за рождения ми ден го съобщихме и официално ! :grin: но нещата ще се случат сигурно след 1 година, за да мога да завърша на спокойствие! ! :)

beb4eto0o
05-18-2008, 18:11
vazmojno li e da ti e tolkova golqm i dasi tolkova dobar v legloto :grin:

insatiable003
05-19-2008, 13:45
:grin: желая кожата ти искам да опитвам тялото ти ти си болестта ми :oops:

so_sexy_92
05-19-2008, 17:37
obi4am te..., stra6na si.., mn si dobra.., izmori me...,moje li da otdyhna za 2 min

Barbie
05-19-2008, 18:57
Мммм...не си говорим особено много по време на секс... Приятно ми е да чувам, че обича да докосва кожата ми, че му е хубаво с мен... Но (изтъркано или не) просто се разтапям, когато каже, че ме обича. По време на секс май рядко си казваме "обичам те", но имаше един определен случай, когато забави темпото, стана много нежен, обгърна ме с цялото си тяло, прошепна ми, че ме обича и ме целуна по рамото..после продължихме...така настръхнах тогава - още го помня. Просто цялото усещане беше ужасно нежно, не мога да го обясня...

(Поздравления, Хотииииииии!!! :grin: )

TeKiLaSuNrIsE
05-19-2008, 18:59
dori da te zagybq nqma da zagybq yse6tanety ti i mirisa na tqlyty ti ti 6te si mi edinstfena sled tfa 5 4asa ne izleznaxme ot staqta :oops:

dexterssis
05-19-2008, 19:06
мм "не знаеш колко е хубаво да знам че на сутринта първото нещо което ще видя ще бъдеш ти..."

ironi_sky
05-19-2008, 19:22
dori da te zagybq nqma da zagybq yse6tanety ti i mirisa na tqlyty ti ti 6te si mi edinstfena sled tfa 5 4asa ne izleznaxme ot staqta :oops:

отдавна не си с тоя човек, нали :)

Ophelia
05-20-2008, 20:40
"Чукай меее" :razz: :razz:

radincety_pld
05-20-2008, 20:48
като пораснеш ша станеш мн красива :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Pebles
05-20-2008, 21:48

Koi puk e kazal 4e si go kazvat postoqnno..tova 4e po vreme na sexa mom4eto e re6ilo da i go kaje..NE moje da se nare4e banalno ..a i koi e kazaL 4e ne go misli ...Of mn ograni4eni hora ima..6tom edno OBI4AM TE ne im haresva ve4e..! NZ KAKVO iskat takiva hora.. ..qvno se vulnuvat ot mn po-NEBANALNI neshta.. :)

...a otnostno tva "Obicham te" po vreme na sex..na men mi zvuchi mn miLo i gotino..az su6to bih se izkefiLa mnogo :-)

sandrin
05-21-2008, 18:13
"Чукай меее" :razz: :razz:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Кат диво живуотно :razz: :razz:

pi0neer
06-20-2008, 14:36
Свърши ли бе говедо :D :D :D :D :D

SpOrTs_GiRl
06-20-2008, 15:46

Koi puk e kazal 4e si go kazvat postoqnno..tova 4e po vreme na sexa mom4eto e re6ilo da i go kaje..NE moje da se nare4e banalno ..a i koi e kazaL 4e ne go misli ...Of mn ograni4eni hora ima..6tom edno OBI4AM TE ne im haresva ve4e..! NZ KAKVO iskat takiva hora.. ..qvno se vulnuvat ot mn po-NEBANALNI neshta.. :)

...a otnostno tva "Obicham te" po vreme na sex..na men mi zvuchi mn miLo i gotino..az su6to bih se izkefiLa mnogo :-)
Подкрепям .. ОБИЧАМ ТЕ не се казва под път и над пътт ..

SpOrTs_GiRl
06-20-2008, 15:47
Свърши ли бе говедо :D :D :D :D :D
Не бе кретен .. :D :D :D :D :D :D :D

.. А по темата .. миии моя е малко скромничък .. само "Браво :grin: " ми е казвал ................... А толкова ми се иска да чуя и нещо по-мило ...

Presli
06-20-2008, 15:53
Не мога да ви разбера, защо всички се правите на мъже, който са ебали цяла България и жени, който са ги ебали цяла България.
Мога да ловя бас, че половината от този форум не са виждали Путка и Кур!
Защото половината от тези който са писали са на по 12,13 и 14 години максимум, а тогава все още сте лапета и нямате сперма, това се дразня.
За това спрях да влизам в раздел СЕКС, защото не мога да спра да се смея :D :razz:
За това момчета и момичета радвам се за вас и вашето старание да се правите на ебачи, но не прекалявайте, знам че има момичета и момчета който са правели СЕКС, но това са единични бройки от този Форум :)

Искам да се извиня на админите и модераторите, че думите който използвах, не са цензурирани :D

SpOrTs_GiRl
06-20-2008, 16:01

това за децата звучи неприятно
Неприятно?!?! .. Ако искаш да прекараш живота си с този човек няма да ти прозвучи неприятно .. Порасни малко ..

jony
06-20-2008, 16:09
Не мога да ви разбера, защо всички се правите на мъже, който са ебали цяла България и жени, който са ги ебали цяла България.
Мога да ловя бас, че половината от този форум не са виждали Путка и Кур!
Защото половината от тези който са писали са на по 12,13 и 14 години максимум, а тогава все още сте лапета и нямате сперма, това се дразня.
За това спрях да влизам в раздел СЕКС, защото не мога да спра да се смея :D :razz:
За това момчета и момичета радвам се за вас и вашето старание да се правите на ебачи, но не прекалявайте, знам че има момичета и момчета който са правели СЕКС, но това са единични бройки от този Форум :)

Искам да се извиня на админите и модераторите, че думите който използвах, не са цензурирани :D
Пич ако знаеш колко такива постове съм писал... ФАйда- ЙОК!
По-добре се остави на течението и както сам каза- разбивай се от смях 8-)

Yallama
06-20-2008, 16:10
Мога да ловя бас, че половината от този форум не са виждали Путка и Кур!...вашето старание да се правите на ебачи, но не прекалявайте, знам че има момичета и момчета който са правели СЕКС, но това са единични бройки от този Форум :)

По-добре се остави на течението и както сам каза- разбивай се от смях 8-) аз съм виждал кур ве 8-) :D :D

jony
06-20-2008, 16:20
Мога да ловя бас, че половината от този форум не са виждали Путка и Кур!...вашето старание да се правите на ебачи, но не прекалявайте, знам че има момичета и момчета който са правели СЕКС, но това са единични бройки от този Форум :)

По-добре се остави на течението и както сам каза- разбивай се от смях 8-) аз съм виждал кур ве 8-) :D :D
Нее ако говориш за твоя израстък си виждал "пишле" :)

Yallama
06-20-2008, 16:23

Нее ако говориш за твоя израстък си виждал "пишле" :) не ве , за кур говоря :)

GregoryHouse
06-20-2008, 16:25
Чукай ме като селския бик...

SlowDead
06-20-2008, 16:49
Веднъж ме погали по гърба и ми каза .. Миличък ... обожавам да ти галя кожата на гърба .. толкова е нежна. Направо се разтопих.. иначе сигурно не е имало случай в които (поне с последната си приятелка де) да не съм казвал "обичам те толкова много" поне 2-3 пъти ... сигурно са и повече...

ELFIQ
06-20-2008, 22:28

tva e mn milo :-)

Xtuning
06-20-2008, 22:37
"Със зъби , свали ги със зъби " :D :D

nia711
06-21-2008, 01:12
mnogo e qko kogato i dvamata ve4e 6te si svar6ili rabotata i izmoreni i se gu6nete silno i si kajete 4e se obi4ate sa6tevremenno kato slu6ate va6ata pesen. mnogo e 4uvstveno .az se razplakah kogato frd mi napravi taka. pusna pesni4kata ot telefona si i dvamata gu6nati zaedno si kazvahme kolko se obi4ame , a az cqlata oblqna v salzi ot radost . (h) :-)

cool_girl_9103
06-21-2008, 07:31
:))))))))))))))

extazytu
06-21-2008, 08:21
"боже на 12 години" това :D

xoEyelinerWhore
06-21-2008, 12:22
Onegai~

paranoia
06-21-2008, 13:01
"o da davai ti si nai dobrata"
"obojaam da se 4ukam s teb"
"o tova e mn qkooo"
"obi4am te i vinagi 6te e taka"
"obojavam tova tqlo"

SINDEL
06-21-2008, 17:00
Хех, ама сте и забавни.. Нежните работи като 'оби4ам те' се говорят след това, когато се гушнете :)
По време на самия секс е ужасно красиво, когато ми каже 'отпусни се, остави ме да ти доставя удоволствие' - страхотно е, когато отвориш о4и и видиш, 4е това е единственото нещо за него, което има зна4ение в момента. 4увстваш се желана и 4увстваш, 4е е наистина и изцяло твой.

nia711
06-21-2008, 17:13
SINDEL написа :Хех, ама сте и забавни.. Нежните работи като 'оби4ам те' се говорят след това, когато се гушнете Smile
По време на самия секс е ужасно красиво, когато ми каже 'отпусни се, остави ме да ти доставя удоволствие' - страхотно е, когато отвориш о4и и видиш, 4е това е единственото нещо за него, което има зна4ение в момента. 4увстваш се желана и 4увстваш, 4е е наистина и изцяло твой. +1 и от мене много би ми харесало :PpP sega ostava samo mitko da go pro4ete ros :D