Влез

View Full Version : предчувствие..

isedd
05-06-2008, 11:09
искам млако помощ. :-o ще разкажа на кратко, за да схванете каква е работата. с приятеля ми сме вече 1година заедно (и на всичкото отгоре сме в един клас), но имам чувството, че той все още изпитва нещо към бившата си приятелка, която е в моя клас. приятелят ми отказва да признае, че я е обичал и все още има чувства към нея, но аз имам доказателство за това. всеки път като му ги казвам тези неща, и като го разпитвам, той просто или сменя темата или ми прави комплименти...или най-често отрича. Но аз си имам предчувствието, че той наистина изпитва все още нещо към нея. Аз не искам да съм звеното, където той да се разтоварва,а в същото време да има чувства към нея. А това момиче (бившата му) си има,уж, сериозен приятел, който пък се пада най-добър приятел на приятеля ми. Малко..даже доста е объркана историята, но ако все пак някои в прочете, би ли ми казал как да постъпя.. :? :? :? не, че е голям проблем, но...се чудя.

sh3_1s_7h3_0n3
05-06-2008, 11:18
Като начало не го разпитвай постоянно за бившата му приятелка и не го карай да си 'признава' каквото и да е насила, защото накрая ще му омръзне и дори и да не си права може да ти каже, че я обича и т.н. само за да спреш да го тормозиш с глупости. Може и да си вкарваш излишни паранои. Не се вглъбявай толкова за неща, за които дори ти не си 100% сигурна.

isedd
05-06-2008, 11:22
взимам да се плаша от себе си. не мисля, че е параноя :grin: , защото го виждам как той разговаря с нея, как я гледа, какви смс-и и праща :) . оправданието е, че след раздялата са си обещали, да са най-добри приятели, което на мен много, много не ми се харесва...и не го разпитвам постоянно :( ..уж..благодаря за съвета :oops:

sh3_1s_7h3_0n3
05-06-2008, 11:32
Най-добри приятели - грънци. :) Ако тя е момичето, с което е ходил преди теб... хм... може и да е останала някоя следа.. Айде ако беше по-по-бившата... ок, ама така :-o И все пак сте от един клас, така че не могат да се избягват. Но ако наистина й праща няк'ви по-..специални смси, значи ииима нещо гнило. Абе ти си бъди на щрек, ама не изпадай до крайност да вземешда се филмираш. Ревнувай го, но умерено. Хем той да знае, че ревнуваш, хем да не му висиш на врата като воденичен камък. ;)

isedd
05-06-2008, 11:39
оу аз ако ревнувам, то тогава неговото незнам как да го нарека. имаме 7 момчета и 20 момичета в нашия клас. 4 от 7 момчета са ме харесвали и продължават, горките. а не съм нещо кой знае какво, но..някой явно ме е проклел. и е много ..шибано...(с извинение), защото приятелят ми не ми дава да ида сама до тоялетните в даскало, камоли ако изляза с някои приятел (аз момичета приятелки имам 2..момчета..бол). И на тази негова ревност аз как да отговоря като той от своя страна си върти просотитийте.. ехххх..сапунките ряпа да ядат! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :lol:

the_friends
05-06-2008, 11:41
Хммм... според мене след като ходите вече от 1 год. той харесва теб, а това че отмества темата... май момчетата не обичат да говорят за бившите си, така че не го притискай да ти каже дали изпитва още нещо към нея, защото като го питаш постоянно и може да го накараш да се замисли дали наистина са "само най- добри приятели" :wink: :-)

fuck_me_pls
05-06-2008, 11:46
Просто спри да го разпитваш и му повярвай на това,което ти казва иначе е нормално да има още някакви чуства към нея...но тва не трябва да води до каране..просто го остави все някога ще я преживее :) не говорете по тая темаа..пък ти мисли каквото искаш :)

parkourgirlss
05-06-2008, 11:51
Ami ... mislq 4e 6te e dobre da si pogovori6 seriozno s nego :? moq ako mi napravi tei ... male 6e hvar4i! :D

isedd
05-06-2008, 11:51
ми то това е супер, нали аз няма да приказвам, няма да се меся, той ще продължава да забравя имените ми дни, а за нея всичко да помни :grin: :grin: :grin: ...ами после?

boom_sexy
05-06-2008, 11:53
oooh lele ........ nz za6to si4ki se draznite ot biv6ite na gadjeto vi :X to e normalno da e imal nqkoq predi tebe, no sega 6tom edna godina hodite ve4e i si4ko vi e ok zna4i te haresva tebe ;) ne mu govori postoanno za neq, 6toto kakto kaza the_friends e napulno vuzmojno da se zamisli dali e samo "biv6a", a i moje da mu pisne da mu govori6 za biv6ite i da se iznervi, ne se vprqgai dopulnitelno nqma smi :P UsPeHhHh 8)

isedd
05-06-2008, 11:55
мерси Ви хора! Ще си живея живота.. и т'ва е, ако ще става нещо да става.. :-) \:D/ :smt003

boom_sexy
05-06-2008, 12:30
A e tva e! JIvei si jivota i hi4 da ne ti puka ot ni6to i nikoi :P

VinDiesel
05-06-2008, 13:06
Остави го той щом не ти е казал дори и да има няма да ти каже ако ти доказва че те обича няма за какво да се тревожиш