View Full Version : бенки по интимните части
love_devil3
05-06-2008, 12:03
Gadno li vi e mom4eta kato momi4eto ima benki po tqloto ili nqkade po intimnite 4asti
7 точка от правилата
moderated by Coki
Заглавията на темите трябва да са на КИРИЛИЦА.
VilleBaby
05-06-2008, 12:06
аз съм момиче и ще ти кажа , че бенките не би трябвало да са проблем :) всеки ги има няма значение дали са повече или по-малко , по-големи или по-малки...това не трябва да пречи по никакъв начин :)
fr3e_s7yle
05-06-2008, 12:17
Gadno li vi e mom4eta kato momi4eto ima benki po tqloto ili nqkade po intimnite 4asti vajen e 4oveka s koito si .. a ne takiva gluposti :p
amatorium
05-06-2008, 12:33
Ne. Stiga da ne sa ogromni zlokachestveni benki.
beb4eto0o
05-06-2008, 13:23
+1 :-)
Върху това въобще дори не съм се замисляла....То, ако всеки детайл трябваше да бъде огледан....абе стига бе, какви бенки, какви чудесии...дреме ми на мен. :-D
Върху това въобще дори не съм се замисляла....То, ако всеки детайл трябваше да бъде огледан....абе стига бе, какви бенки, какви чудесии...дреме ми на мен. :-D
А ако има топчета?Като брадавиците дето са
Естествено,че го приемам такъв какъвто е...ако ще и брадавици да има :D :D :D
Аз имам няколко по-изразени бенки по тялото и са ми казвали, че дори са секси :-o :P
хахаха глупости!!!Не мисля че пречат...Приятелят ми имаааааааа мнооооогоооооо...а мен даже ме кефят...и то страшно много....Така че.... :-)
gPa3HuTeJl
05-06-2008, 16:26
Не...кефи ме даже...
ShokoladkaTa
05-06-2008, 17:58
.. На Мен сЪщо не ми пречи да има :P
Понякога бенките са доста сладки . . . попадал съм на момичета чийто бенки могат да те побъркат ... самото разположение и формата им правят тялото по секси .... и естествено че тези огромните като брадавици не намират място в сексапила ....
Сега пък и тва ли тряя да пречи бахти..
като видя някво красиво момиче и тя има бенка не се интирисуам дали има бенка или не все пак при повечето хора точно бенката или не бенката но мястото на което е ги кара да изглеждат по секси
Liglichkb
05-06-2008, 19:50
Бенките придават чар в повечето случай :D
Housemaniata
05-06-2008, 21:13
Бенките придават чар в повечето случай :D
suglasna 8)
men benkite 6te me vuzbudqt super mnogo osobeno ako sa v oblasta na intimnite 4asti :-)
:smt021 .mn ste zle :D.... MN E SLADKO DAJE :P
bo_ris_lav
05-07-2008, 12:02
Аз имам бенка на кура не е мн малка,но не е и мн голяма,няква средна.Значи от това не ви е гнус,момичета?Щото аз се чудех дали ше ги е гнус момичетета от тва
А ако има топчета?Като брадавиците дето са
Ако ще и рога да има, знаеш ли колко ме интересува!? :wink:
На мен си ми харесват бенките на приятеля ми ама и по-гадни и големи да имаше нямаше да ми пука какво любовта ни един малък кожен дефект ли струва? :shock:
gPa3HuTeJl
05-07-2008, 15:57
Нека ми е гадно...Една кака да си облече бял, пл1тен панталон и отдолу да сложи черни прашки... Нема ми е гадно...
Много е яко според мен.Дори възбуждащо.
gPa3HuTeJl
05-07-2008, 16:01
Много е яко според мен.Дори възбуждащо.
Мн ясно...!
princesa_viki
05-07-2008, 16:02
+1
MaDdNeSs_GirL
05-07-2008, 16:18
Стига с тези задръжки. Нима една бенка ще промени човека отсреща и дали ще заличи всички преживявания с него? Звуча малко консервативно, но е точно така.
Стига с тези задръжки. Нима една бенка ще промени човека отсреща и дали ще заличи всички преживявания с него? Звуча малко консервативно, но е точно така.
човека не те пита за една бенка ... пита ако имаш много дали е гадно ...
DevilWish
05-07-2008, 17:26
+1 ;) Едва ли някой пък това ще гледа ;)
Аз си Имам..На мн. яко място е и мн. си я харесвам..това ми е чара
:grin:
emanuela_veleva
10-21-2012, 21:11
аз имам бенка на интимните части и супе рмного ме е срам от неяя но не знам дали е редноо ........???? спред мен не трябва да се срамъваме от тези неща ? ...
TrollWare
10-21-2012, 21:51
Не
portokalka1994
10-24-2012, 19:58
Аз съм момиче, но за мен бенките са толкова сладурски.. аз ги харесвам :) нека има!
heartshapedbox
10-24-2012, 21:02
Всеки има бенки, защо трябва да ни е срам/гнус от тях?
alonedark
10-25-2012, 10:19
на мен лично не ми пречат , нали човека който си избрал си го харесваш..не мисля че заради няколко бенки ще си промениш отнешението! а пък и в повечето случаи наистина придават сексапил
DarkTemplar
10-25-2012, 15:40
аз имам бенка на интимните части и супе рмного ме е срам от неяя но не знам дали е редноо ........???? спред мен не трябва да се срамъваме от тези неща ? ...
Всичко е в реда на нещата и няма нищо срамно, не си набивай излишни филми. И пиши по-грамотно.
Темата е леееко прашасала.