View Full Version : как да го направим - първи път
sladky_bonbonche
05-06-2008, 19:23
Zdraveitei :) Az sam na 15 i iamam priqtel na moqta vazrast hodim ve4e godina i mislim da go napravim.No do sega nito toi nito az sme go pravili :oops: Ako mojete da mi dadete nqkakvi saveti kak da podhodim i kak vsichko goredo dolu da e idealno.Mnogo shte sam vi blagodarna ako mi kajete kak e bilo pri vas i da mi dadete savet kade e nai dobre da go napravim kakav prezervativ da izpolzvame i po dobre li e parvo da me otvori s prasti ? Blagodarq Vi prevaritelno :-) (mnogo se izvinqvam ako ima takava tema)
7 точка от правилата
moderated by Coki
Заглавията на темите трябва да са на КИРИЛИЦА.
Zdraveitei :) Az sam na 15 i iamam priqtel na moqta vazrast hodim ve4e godina i mislim da go napravim.No do sega nito toi nito az sme go pravili :oops: Ako mojete da mi dadete nqkakvi saveti kak da podhodim i kak vsichko goredo dolu da e idealno.Mnogo shte sam vi blagodarna ako mi kajete kak e bilo pri vas i da mi dadete savet kade e nai dobre da go napravim kakav prezervativ da izpolzvame i po dobre li e parvo da me otvori s prasti ? Blagodarq Vi prevaritelno :-) (mnogo se izvinqvam ako ima takava tema)
Темата я има но нищо с 2 изречения ще ти отговоря.
Отпускате се и толкова наслаждавате се на момента... един на друг на чувствата си и толкова.
Презерватив от 20 стотинки са най хубави от личен опит казвам и саи наи конфортни SURE ако намериш и те са много хубави пак са по 20-30 стотинки .... :) Пък направо да си мушка члена в тебе.. ама бавничко и да не бърза.. с движенията отначало докато свикнеш после може да позабарза малко това вече ти ще си прецениш сама :П
.::THE_LAST_ANGEL::.
05-06-2008, 19:30
Ne SURE ! NE! Ne e istina kolko lesno se kusat :D
Ne SURE ! NE! Ne e istina kolko lesno se kusat :D
Е ся наистина..тука си е много лично индивидуално аз дурекси не обичам много ми стягат.. и са ми се късали 2 пъти пак си са 3 лева тия от 20 стотинки нито 1 път не са ми се късали и са перфектни ... :П
Само го накарай да те подготви повечко.Може малко с език да те предразположи.Нека с пръсти те отвори,ако ти е някво..несигурно.Има момичета,които се притесняват.Нз момичетата как го приемате, но все ми се струва че пръстите ще ви изглеждат доста по безобидни от оная ми работа ^^ Тааа всичко ще е ок,нз дали го казах.Причината първия път да не се забравя е много проста - За първи път изпитваш това супер яко усещане, да правиш секс с някой.Така че не се притеснявай, че ще липсва при вас.Че дори и да не свършиш сигурно пак ще ти е хубаво.
Само гледайте да е безопасно.Дурексирайте си първия път ;)
Liglichkb
05-06-2008, 21:11
Аз лично харесвам durex в тях ми е надеждата :lol: :lol: :lol: просто се отпуснете и всичко ще мине добре сигорна съм :)
Housemaniata
05-06-2008, 21:23
emi ne misli mnogo.. nasladi se na momenta ;)
Само го накарай да те подготви повечко.Може малко с език да те предразположи.Нека с пръсти те отвори,ако ти е някво..несигурно.Има момичета,които се притесняват.Нз момичетата как го приемате, но все ми се струва че пръстите ще ви изглеждат доста по безобидни от оная ми работа ^^ Тааа всичко ще е ок,нз дали го казах.Причината първия път да не се забравя е много проста - За първи път изпитваш това супер яко усещане, да правиш секс с някой.Така че не се притеснявай, че ще липсва при вас.Че дори и да не свършиш сигурно пак ще ти е хубаво.
Само гледайте да е безопасно.Дурексирайте си първия път ;)
kakto Chacho kaza nakarai go da te podgotvi pove4e v smisul takuv da te vuzbudi pove4e s ezi4e sus galene s nqkvi dvijeniq i pose 6e si doide vsi4ko na mqstoto :wink:
има много теми в форума по този въпрос! Потърси и ще намериш отговора на въпроса си!:)
otpysnete se i vsi4ko 6te doide samo a za prezervativ vsqkakuv stava :)
Не мисли за никой и нищо//наслаждавай се на момента и на човека,с когото си.Всичко ще дойде от самосебе си.Успех! :)
Не мисли за никой и нищо//наслаждавай се на момента и на човека,с когото си.Всичко ще дойде от самосебе си.Успех! :)
+ 1 :P иии задължително с презерватив,ей :)
7 точка от правилата
moderated by Coki
Заглавията на темите трябва да са на КИРИЛИЦА.
Много просто:
1. И двамата трябва да го искате.
2.Нетрябва да се притеснявата
2.1 Може да не го дигне от притеснение
2.2 Може да си останеш суха от притеснение и да си скубеш косата от болка.
Ако преудолеете притеснението трябва да пристъпите към пълна възбуда.
От негова страна:
1.Нежни целувки по врата
2.Нека си играе с усните ти /на лицето де :grin: /
3.Съвсем бавно да те съблича
4.После те целува докато бърка с пръсче долу , след време вкарва и втори и може да се каже , ако се уважниш си готова.
5.Гаври ти зрънцата на млекоцентралките :lol: :lol:
От твоя страна:
1. Сваляш му дрешките и го оставяш по гащички
2.Гъделичкаш го с косата си /ако е дълга по гърдите и гърба е супер възбуждащо/
3.Повдигай мръсничко вежди
4.Минавай бавно с пръсти по тялото му няколко пъти
5.Бръкни в хангара и го хвани за манивелата :D
6. Ако имаш дълги нокти прокарай ги по главичката му все едно че го гъделичкаш /нежно/ - и се наслаждавай на ефекта :-D аз лично се гърча от кеф :-D
7. Ако не си много гнуслива завърти му една свирка /помага му да издържи повече като го дигне пак/
8.Нахлузваш му гумата като гледаш да неостава въздух в нея че може се скъса
И се яздите ....
Като начало е хубаво да те пусне отгоре .Сама да контролираш проникването но от друга е добре да стинеш зъби първите 1-2 пъти и да си вкара пениса докрай щото иначе може да те боли а като сте от горе се панирате и немърдате....
Колкото до кондомите:
Препоръчвам Дюрекс /оранжевите/ - грапави са и предизвикват допълнителна възбуда у жената което гарантира частично подмокряне => по малко триене
alex_devv
05-08-2008, 07:12
ето на ТОЗИ (http://www.teenproblem.net/f/search.php) линк ще намериш отговора
DevilWish
05-15-2008, 15:50
+1
Само дано момчето мисли ,че ти е за пръв път ,а не се окаже егоист и да действа както на него му лесно ;)
marina star
05-15-2008, 16:32
tva si idva ot vatre stiga ste pitali ne6ta ot sorta na kak da di6am,da qm,da pikaq i t.n. razberete 4e sexa e v osnovata na vs ot nas i e instinkt nqma kvo da se u4i6 i 4ete6 pravila!a 6tom se obi4ate na4i nqma ni6to stra6no
jjjjjj6363
05-15-2008, 18:19
emi dve neshta sa vajni spored mene
1]netrqbva da te e strah
2]trqbva vznaimno da se vazbudite