View Full Version : ЛИЗА МЕ..
Everlasting
05-06-2008, 19:24
Ходим от 4 месеца.Снощи правим секс...за 1ви път му дадох да ми прави френска/то ние си бяхме в поза 69.ИИИИИИИИИИИИИИИ както ме ближеше,смучеше...започна да лиже и да се опитва да си тика езика в ануса ми.Бях шокирана..уплашена и какво ли не.После правихме анален,наистина беше добре,нямаше гафове,но това..не мога да повярвам...
ами ако сега поиска и аз да лижа него?Господи,аз съм чистоплътна,но имам чувството..имах де,че сърцето ми щеше да изкочи.ужас и безумие
&ILoveU2
05-06-2008, 19:25
Е беше шокирана ама хареса ли ти
спокойно бе :D :D :D :D :D шегаджийка,ем ти е било харашо ем се оплакваш и ти незнаеш кво искаш :D
ако си се подмила добре под опашката няма от какво да се притесняваш :oops:
Everlasting
05-06-2008, 19:28
Е как да разбера дали е хубаво,като все едно някой ме удари с нещо и не можех да се съвзема сумати време.аз надвесена над к*ра му,осъзнавам какво прави той и се чудя как да се дръпна ,а той се чуди как да си навре езика в ануса ми. боже боже боже това е невероятното ми момче,не го вярвам.какво ли не ми мина през главата..че ще вземе да тикне мн рязко пръст ил ида стане вакум и върху фейса му...как не го е гнус божееееееееее...аз съм чиста,ама ТОВА Е ГНУСНООООО..
Liglichkb
05-06-2008, 19:41
Това за нормални неща..успокой се малко.Човек не се е родил научен..за всяко нещо си има първи път :)
mitternacht
05-06-2008, 20:22
:razz: Гледай какви неща правят съвременните тийнове! :) Няма лошо :)
Сега мисли как да му откажеш, ако и той поиска нещо подобно :)
sladkъ_mackъ
05-06-2008, 20:28
:razz: Гледай какви неща правят съвременните тийнове! :) Няма лошо :)
Сега мисли как да му откажеш, ако и той поиска нещо подобно :) Е като не ти е приятно кажи си му кфо толкова ;) ее значи "мисли как да му откажеш" се едно много ше го нарани ако му откаже директно.Квото не ти харесва се научи да си му казваш и така 8)
DevilWish
05-06-2008, 20:29
Ех аз да бях на твое място ;))))) Голям мерак имам това някой да го направи ;) :))
Housemaniata
05-06-2008, 21:05
ei spoko e uspokoi se.. ne se pali taka.. tova e normalno vse pak do sega ne si izpitvala takova 4uvstvo .. s vremeto s vs se svikva :)
bulgarche
05-06-2008, 21:29
Ти си чистоплътна и няма проблем, но не можеш да го направиш на него защото ... е нечистоплътен ли?
Едва ли би тръгнал да те кара, а и мисля че е нормално да не настоява и да не се цупи, ако му откажеш. Въпрос на вкус...наистина вкус в случая ;)
Rise_Against
05-06-2008, 21:55
Еми станалото-станало! Ама и вие как говорите,все едно е нещо абсолютно нормално! Нормално ли е според вас да ближеш гъза на някой и да си пъхаш език в ануса му?! :razz: :razz: :razz:
random_guy1
05-06-2008, 22:23
А защо не? Вече ако те е гнус, или е нечистоплътен човека е друго, но иначе е съвсем нормално според мен.
amatorium
05-06-2008, 22:43
Ami ne vijdam neshto nenormalno. Predpolagam, che ako si mnogo malka ti e stranno, no az lichno go pravq postoqnno i edno ot lubimite mi neshta e da si zabivam ezicheto v dupeto ... ne moga da ti opisha kak me vuzbujda 8)
marina star
05-07-2008, 03:09
А защо не? Вече ако те е гнус, или е нечистоплътен човека е друго, но иначе е съвсем нормално според мен.
:-o :-o :-o :-o
da,mn e normalno,nai-normalnoto ne6to na sveta e!!!!mila 6tom si bila 6okirana i ne jelae6 da pravite ne6to taklova mu kaji toi bi trqbvalo da razbere!
Brutality
05-07-2008, 05:49
Какво шокиращо има незнам? Щом ти е харесало или там както каза че всичко е било добре не мисля че има проблем. Както те лиже на едното място така и на другото :D А не всеки мъж който лиже анала на приятелката си иска и тя да лиже неговия :razz:
:D
рофл
Окееей... Хмм.. виж, мацка, няма нищо лошо, 4е те е облизал и там. Явно мом4ето си пада по такива неща и явно не го притеснява. Не виждам какво се оплакваш, рядко се слу4ват такива негнусливи мъже :) Колкото до това дали няма да поиска същото от теб - не си длъжна да го правиш, ако не ти харесва. Просто му го кажи, ако стане на въпрос. Трябва да те разбере, все пак не вси4ки се кефят на подобни изпълнения
Еми станалото-станало! Ама и вие как говорите,все едно е нещо абсолютно нормално! Нормално ли е според вас да ближеш гъза на някой и да си пъхаш език в ануса му?! :razz: :razz: :razz:
Всъщност да, не виждам нищо ненормално... То по тая логика вси4ко освен стандартния вагинален секс трябва да е ненормално :?
Everlasting
05-07-2008, 14:48
Господи луди ли сте да ми хареса.Не мога да го възприема все още.Никога не съм мислела че ще ми се случи.Та това е моето момче а направи ..това.Нз.
А и да иска няма да стане.НЕ НЕ НЕ .
krem4et0
05-07-2008, 15:28
Господи луди ли сте да ми хареса.Не мога да го възприема все още.Никога не съм мислела че ще ми се случи.Та това е моето момче а направи ..това.Нз.
А и да иска няма да стане.НЕ НЕ НЕ .
Аз не правя анален секс, но обожавам това. А и щом сте правили анален секщс, даже мисля че е направо задължително в програмата. Проява на интимност е, а не е гнусотия!
gPa3HuTeJl
05-07-2008, 15:43
Важното е, че ти е харесало, така че радвай там.. и черпи по една бира...
Да е,щом правите анален е добре да те възбуди така! :D
А иначе не си длъжна "да му връщаш услугата",щом не ти се иска! :)
спокойно бе :D :D :D :D :D шегаджийка,ем ти е било харашо ем се оплакваш и ти незнаеш кво искаш :D
ако си се подмила добре под опашката няма от какво да се притесняваш :oops:
+1 :D
beb4eto0o
05-07-2008, 17:14
govori6 sqka6 toi e napravil ne6to,koeto ne si iskala,6to ne si my kazala da nego pravi,kato ne si bila gotova za tova ? :-) ,e spored men e normalno mom4e da pravi tova ,no samo kogato i momi4eto e naqsno ,4e go iska.Az li4no obojavam tova da mi go pravqt :-)
Everlasting
05-07-2008, 17:14
или вие сте къорави или аз нещо не съм обяснила правилно
ТОВА НЕ МЕ ВЪЗБУДИ,НЕ МИ ХАРЕСА!
pish0nko
05-07-2008, 17:37
Kакво толкова го превърна в световен проблем аз пък си мисля че тои го е направил на теб да ти е гот и да се отпуснеш ама явно се е получило обратното е не винаги става това което искаме ама няма да се мре все пак :-P
или вие сте къорави или аз нещо не съм обяснила правилно
ТОВА НЕ МЕ ВЪЗБУДИ,НЕ МИ ХАРЕСА!
TOGAVA ZA6TO NE GO SPRQ ....PITAM AZ.......
DevilWish
05-07-2008, 17:40
Ех аз да бях на твое място ;))))) Голям мерак имам това някой да го направи ;) :))
Ставаш ми все по интересна и може и да те огрее да знаиш :D
Внимавай какво си пожелаваш защото може и да ти се сбъдне :-D
Еххх де да можеше :) :grin: С какво печеля този интерес? :)
Към авторката - тогава му кажи и не го практикувайте ;)
Ех аз да бях на твое място ;))))) Голям мерак имам това някой да го направи ;) :)) внимавай какво си пожелаваш Lekov може да го изпълни :D :D :razz: :razz:
AnChItOoOo
05-07-2008, 17:56
Оффф ти на колко годинки си бе?Може някой да те е питал ама са не ми се гледа... :-o
Оффф ти на колко годинки си бе?Може някой да те е питал ама са не ми се гледа... :-o кой аз ли...
AnChItOoOo
05-07-2008, 18:08
Авторката на темата :-o
давам и не повече от 17 максимум :wink: #-o
nancy__girl
05-07-2008, 22:03
определено ненормално :lol: :lol: :lol: blqx
alex_devv
05-08-2008, 07:16
:booooomb: :booooomb: :booooomb:
mimsssssss
05-08-2008, 15:00
+1 :-P :P
Virtuallll
05-08-2008, 21:47
Кое му е чак толкова гнусното немога да разбера... нали си чистоплътна ?! той да не е малоумен то си личи кой е чистоплътен и кой кирлив. Ми изпитва силни чувства момчето към теб защо да не се опита да те възбуди ? Не се притеснявай, че може да те кара да му лижеш ануса, защото ако е някое ебеуважаващо се момче няма да ти позволи :D И аз бих лизал приятелката си където и да е но тя ако ми каже или тръгне да ми лиже ануса, направо си е обувам и си тръгвам без да се обяснявам защо,как и т.н. (Въпреки, че стриктно спазвам лична хигиена) :) Много си се шашнала
am.. Tva ve4e nqkaksi e prekaleno...Da te lije ok...si4ko v normite si..da experimentira- si4ko e Ok..nqma lo6o v ni6to..no vse pak Anusa si e anus... nz na nego kak mu e bilo kef da go napravi..,no nito az bih go napravila,nito bih pozvolila...Kofti e vse Pak.. :?
prettyIdeath
05-09-2008, 11:44
За да няма подобни гафове и за напред, по-добре поговори с него. Когато правите секс или просто си играете един с друг, трябва да знаете всеки какво харесва, а когато не си споделяте тези неща ,ще става ето по този начин. И на мен не би ми харесало подобно нещо, но и приятела ми няма да го направи според мен :D щото е тъпо.. а и азю веднага ще му кажа да спре за да не прецака нещата.
Сега се успокой - може да е искал да пробва нещо ново ..
Ходим от 4 месеца.Снощи правим секс...за 1ви път му дадох да ми прави френска/то ние си бяхме в поза 69.ИИИИИИИИИИИИИИИ както ме ближеше,смучеше...започна да лиже и да се опитва да си тика езика в ануса ми.Бях шокирана..уплашена и какво ли не.После правихме анален,наистина беше добре,нямаше гафове,но това..не мога да повярвам...
ами ако сега поиска и аз да лижа него?Господи,аз съм чистоплътна,но имам чувството..имах де,че сърцето ми щеше да изкочи.ужас и безумие
bremenna si :D
unfaithful1234
05-09-2008, 11:53
barzo abort vij si klavieturata ima takova kopche imash 10 sec ako ne sry shte rajdash nqkoi nedonoseto migane
Epa 4oveka ne e ocelil prailnoto mqsto za shpakli :D ama to ot prevuzbudata 8-) se pak shtom ti e haresalo...ne vijdam problem
Epa 4oveka ne e ocelil prailnoto mqsto za shpakli :D ama to ot prevuzbudata 8-) se pak shtom ti e haresalo...ne vijdam problem
DevilWish
05-09-2008, 16:31
Ех аз да бях на твое място ;))))) Голям мерак имам това някой да го направи ;) :)) внимавай какво си пожелаваш Lekov може да го изпълни :D :D :razz: :razz:
Няма как за мое нещастие :# Хубаво ако можеше ,обаче . . . :# просто няма к1де да те намеря :))
:o :o :o :grin: :grin: :grin: :razz: :razz: :razz: mnoo stranno :) :razz: