View Full Version : Още една такава тема...
MaRiQnKa
05-06-2008, 20:08
Първо здравейте на всички!
Знам, че ви е писнало от такива теми, но и аз доживях да пусна такава :(
Та значи снощи правих за първи път секс без презерватив, не питайте защо без дълго е за обяснение...приятелят ми не свърши в мен и сигурно се досещате, че единствената причина за параноичното ми притеснение е предеякулационната течност. Та въпросът ми е за тестовете за бременност, кога най-рано след акта мога да си направя. Не съм много компетентна в тази област, защото не ми се е налагало да си правя до сега. И има ли смисъл да се притесняваме толкова, защото знам, че възможността за забременяване я има, но е много малка. Пък не искам за едното нищо да гълтам Ескапел, защото съм чувала как разрушава женския организъм.
Мерси предварително за надявам се компетентните отговори :)
DevilWish
05-06-2008, 20:13
Сигурно повчето форумци ще ме нападнат ,заради това мнение и ще ме изкарат некомпетентна ,но аз правя секс без презерватив 8 месеца вече ;) + това и майка ми даже така го прави ;) Има ,да ,възможност не отричам ,но е мнооооооого нищожна.Не се притеснявай напразно ,няма нужда от хапчета ;) а за теста мисля ,че 1 седмица ,направи го ,за да си спокойна ,но да знаеш ,че ще е отрицателен гарантирам ти ;) и постове от сорта на "честито" не им обръщай внимание ;)
мисля че теази течност не съдаржа в нея сперма тфа са някви секрети които увлажняват ... и мисля че няма опасност да си бременна а ако си кръсти го Георги моля те :grin: ебавам се мисля че няма шанс ;)
FantaMen
05-06-2008, 20:15
Случайно видях че има такава тема малко по надолу.Но все пак тук е доста подробно обяснено!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=183348&highlight=%F2%E5%F1%F2++%E1%F0%E5%EC%E5%ED%ED%EE%F 1%F2#183348
Сигурно повчето форумци ще ме нападнат ,заради това мнение и ще ме изкарат некомпетентна ,но аз правя секс без презерватив 8 месеца вече ;) + това и майка ми даже така го прави ;) Има ,да ,възможност не отричам ,но е мнооооооого нищожна.Не се притеснявай напразно ,няма нужда от хапчета ;) а за теста мисля ,че 1 седмица ,направи го ,за да си спокойна ,но да знаеш ,че ще е отрицателен гарантирам ти ;) и постове от сорта на "честито" не им обръщай внимание ;)
аз го правя от 3г и отгоре без
_princess_
05-06-2008, 20:36
теста за бременност може да те покаже реален резултат няколко дни след закъснението на цикъла ти.
Следи си овулацията и няма да има проблем да го правиш без презерватив
Щом не е свършил в теб.. няма за какво да се притeсняваш :) ;-)
Housemaniata
05-06-2008, 21:01
Щом не е свършил в теб.. няма за какво да се притeсняваш :) ;-)
taka si e samo spoko ;)
amatorium
05-06-2008, 22:56
Tozi put shte si zamulcha ...
Сигурно ще се шашнеш много,като про4етеш по-долу,какво ще напиша ,но все пак искам да изразя мнение..
Ескапел нарушава нормалния режим на организма-факт.НО не е 4ак толкова опасен,колкото го изкарвате,ебати.Съсем нормално е да пиеш 2-3 пъти годишно хап4ета за спешна контрацепция.В твоя слу4ай,ли4но не е необходимо,защото жените не винаги забременяват,дори някой да е свършил в тях,а камо ли само от предеякулационна.
Преди да говорите на изуст със съветите се замислете,4е носите отговорност за децата.Все пак по-добре нарушен ритъм на хормоните за месец,отколкото аборт.
Тест се прави 2 седмици след акта.
Brutality
05-07-2008, 05:30
От началото не сеуксуалното си развитие съм използвала кондоми към 4-5 пъти.. а от тогава са минали години. Нямам деца и не съм пила никакви мигновенни хапчета.
Защо правите секс без кондоми след като знаете че след това ще почвате да се паникьосвате и даже цели теми да пускате за това? Нямаш доверие не приятеля си ли или незнам, ама за въпросната течност от която се притесняваш не е опасна, освен ако ти не е пуснал някои случаен сперматозоид :D Тогава вече е опасно. И всъщност даже мисля че темата ти е излишна, щом си голяма вече и правиш секс значи трябва да знаеш и всичките опасности и т.н. Никой тук няма да ти помогне да НЕзабременееш или обратното. Деца вземете седнете прочетете малко литература преди да скачате в леглото.
stiskam palci vsi4ko da e nared 8)
marina star
05-15-2008, 16:29
mislq 4e naalno qsno ti obqsniha poloje ieto,no vnimavai i az taka go pravq,no asi e stra6ni4ko...vapreki 4e mislq 4e imam dobra sexualna kulkura