View Full Version : Той отново се върна в живота ми.
Zdraveite,tukmo kogato si misleh 4e vsi4ko mejdu men i biv6iq e priklu4ilo, toi otnovo se vurna v jivota (razdeleni sme ot pove4e ot 2 meseca)toi sloji krai na vruzkata ni.Otkakto sme razdeleni mi pi6e6e po skype iska6e da se vidim no vsi4ko tova mi se struva6e 4e be6e samo zaradi sex-a.Naskoro razbrah 4e si ima i nova priqtelka,lazvam vi naistina si misleh 4e sum go zabravila nie se skarahme nakraq toest az mu kazah da prestane da me tursi i da si jivee jivota.Misleh 4e tova e okon4atelniq krai do onzi den v koito pak mi pisa iska6e da se vidim i da pogovorim be6e seriozen,i az se suglasih qvno imam o6te 4uvstva kum nego.Sre6nahme se razhojdahme se dulgo okolo 2 4asa posle sednahme v edno zavedenie da hapnem ne6to,spodeli mi vsi4ko kakvoto mu se slu4va za novats mu priqtelka abe absolutno vsi4ko (te sa zaedno ot skoro ima nqma mesec)i ne6tata ne vurveli trupkata se zagubila mn lesno.Po4na da me sravnqva s neq i 4e az sum bila 100 puti po-dobra ot neq 4e znam kakvo iskam ot jivota ,u4a rabotq i tn.O6te mi kaza 4e 4ovek osuznaval kakvo ima 4ak kogato go zagubi.Po4na da me dokosva az napravo iztrupnah i posle se celunahme.Vijda6e se 4e me iska no mu be6e malko kofti 4e po toq na4in edin vid predava nastoq6tata.Sega sum mn oburkana nz kakvo da pravq ,razbrah 4e trupkata vse o6te q ima i pri dvamata i 4e nai-posle toi me e ocenil a tova e mn vajno za men .Kajete mi molq vi kakvo da pravq da se borq li za nego ili da go zabravq,za6toto samo priqteli nqma kak da budem s nego
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
zvQr_nO_s_ChAr
05-07-2008, 10:14
Забрави го.. :>
lady_starlight
05-07-2008, 11:45
Аз пък съм на мнение,че ако може да го имаш пак бори се за него,за да не съжаляваш после...
make_me_crazy
05-07-2008, 11:58
Ще започна от тук.Първо трябва да гледаш и да следваш своето щастие.Може да ти прозвучи егоистично,но ще си щастлива ли като знаеш,че той е с нея,а иска да е с теб.Но идва и този момент,да си спомниш за миналото,за човека,който си опознала.Защото един човек не се променя,може така да твърди,но всъшност той потиска за кратко истинското си АЗ.Имам в предвид,че ако с това момче си преживяла красиви мигове,допадати като човек-характер.Негуби време ако го искаш.Но ако те е правил нещастна,каквито и чувства да изпитваш не си заслужава.Но колкото и да си объркана решението трябва да вземеш ти.Но вземи това решение,което ти е присърце.
kaprizzna_
05-07-2008, 12:23
ммм....да..забрави го...
Wrathchild
05-07-2008, 13:31
Не се ли научихте, че когато не искате някой да ви пише, просто го блокирате?
Xorata ne se promenqt, i toi spored men ne se e promenil i shtom vednaj ne te e ocenil,to nqma i da go e napravil sega,dumi,dumi,dumi, s koito da te nakara otnovo da se varnesh pri nego :? Izpadnax v sashtata situaciq i sega sajalqvam,che otnovo se sabraxme,kakto kazax po-gore xorata ne se promenqt :)
VinDiesel
05-07-2008, 17:32
Гепи го осъзнал е какво е изпуснал тук вече зависи какво искаш ти дай му шанс всеки се учи от грешките си и се променя :)
sykrovishteto
05-07-2008, 18:22
Има една приказка "не се връщай да лижиш там където преди си плюел".Според мен щом първия път се е прецакал,така ше стане и втория!Пък и след като докато си има приятелка се целува с теб,не се ли замисляш че ако си пак с него,докато сте заедно тои може на друга да пише че иска да се видят и да целува и нея?Ти си знаеш най-добре,какво искаш но да знаеш,че ако и втория път нещо се провали ще те боли повече.Защото си му повярвала отново.Така че хубаво си помисли как ще постъпиш!Успех :)
reni7o0o
05-07-2008, 18:37
Забрави го.. :>
+1
vyob6te ne se zanimavi s nego.... na men mi se slu4i sy6toto i povqrvai mi napravih ogromna gre6ka zadeto mu povqrvah vtori pyt :-x :?
ne e samo toi ima i drugi........
по принцип съм на мнение, че не е хубаво човек да се връща към стари връзки, но вие явно не сте имали нищо по-сериозно като намерения един към друг, така че нищо не ви пречи да опитате пак. ако той е искрен с теб и наистина те е оценил това е още по-хубаво за теб. винаги съм казвала, че в една връзка най-важното е хората да се уважават и да се ценят, любовта е нещо нетрайно и временно
MiMcHeToOo
05-07-2008, 18:51
Аз пък ще ти кажа да се бориш 8)
vesinka91
05-07-2008, 19:35
Аз пък съм на мнение,че ако може да го имаш пак бори се за него,за да не съжаляваш после...
i az mislq taka
Ако връзката ви е била хубава, според мен трябва да се бориш за него, но ако нещата между вас не са вървели преди да се разделите, кое те кара да мислиш, че сега ще се получи ??? Ти си преценяваш все пак :)
Mementomori
05-07-2008, 20:49
Трябва да бъдеш сигурна дали имаш чувства към него и ако е така и той ти отвръща със същото,защо да не се съберете?Но все пак обмисли и края на връзката ви,причините,,заради които се е провалила,поговорете и си изяснете всичко,за да няма после пак същите проблеми и караници,дано се получи между вас!Успех!
gPa3HuTeJl
05-07-2008, 20:51
Бори се... с з1би и нокти !!!
vesinka91
05-07-2008, 20:53
Бори се... с з1би и нокти !!!
s teb mai vinagi sme na edno mnenie :D :P
gPa3HuTeJl
05-07-2008, 20:56
Шанс