View Full Version : Къде са ви границите?
Всички целуваме,прегръщаме,че и пикантни работи правим с любимия човек.Какво обаче си позволявате с приятелите?Дали най-много едно здрависване и потупване по рамото може да приемете, или се радвате да прегърнете и целунете по бузата човек, който ви е просто в "приятелската зона".Не говоря само за мъже-жени отношения.Намирате ли за нормално приятелки да се целуват по бузата или устните,а момчетата да се прегръщат по улиците и правите ли го и вие?
Попринцип се дразня от такива селски изпълнения от типа на целувка със best friend-ката ... все едно не сме се виждали 30 години ... пфф !
От време на време си гушкам 2-3 момченца (ее не са вече момченца де 8-) отдавна са я минали тая възраст...) въпреки ,че с тях сме просто приятели :Рр ... нооо момичета попринцип не гушкам пък камо ли да целуна някоя ... преди го правех (тва с гушкането),но вече не ... сега се случва само ако въпросното момиче има РД или нещо подобно ... и то само ако ми е така по-близка ;]]] иначе да го д*хат :D
на мене неми пре4и но някои малки кифли мн се превземат и ме нервят
lovetanya
05-07-2008, 12:52
Попринцип се дразня от такива селски изпълнения от типа на целувка със best friend-ката ... все едно не сме се виждали 30 години ... пфф !
От време на време си гушкам 2-3 момченца (ее не са вече момченца де 8-) отдавна са я минали тая възраст...) въпреки ,че с тях сме просто приятели :Рр ... нооо момичета попринцип не гушкам пък камо ли да целуна някоя ... преди го правех (тва с гушкането),но вече не ... сега се случва само ако въпросното момиче има РД или нещо подобно ... и то само ако ми е така по-близка ;]]] иначе да го д*хат :D
+1 Ponqkoga pregry6tam priqtelki deto ne sym gi vijdala ot mnogo vreme ina4e ne...
P.S. Sorry 4e pi6a na angl. precaka mi se BG-to 8-)
PeopleAlwaysLeave
05-07-2008, 13:02
Аз имам навика да целувам по бузката-без значение момичета или момчета.
P.S. Sorry 4e pi6a na angl. precaka mi se BG-to 8-)Ти не пишеш на английски,а пишеш на латиница,има огроооомна разлика.
Прегръщам само близките си приятели,с които не съм се виждала по-дълго време или когато има някакъв повод.
POKEMONFOREVER
05-07-2008, 14:56
Не се прегръщам с момичета и не ги целувам е така по бузата,това според мене не е нормално е така :D.
С момчета нито се прегръщам нито нищо,сигурно 10 пъти в живота съм се прегърнал е така на базик или защото нещо сме се кефели с най-добрият ми приятел.Ние сме приятели от 8 години някъде :).
KVI_SA_TEQ_TUPOTII_BE
05-07-2008, 15:45
Хах еми аз пък си целувам приятелките и по устните и по бузките :-) прегръдките с :-) а задължителни и за двата пола :-)
Pedigree
05-07-2008, 16:37
Приятелките ми ги прегръщам, но не всеки път, като ги видя. Говоря за това, че ги прегръщам, ако не сме се виждали повече от 2 дена, не за онова прегръщане 'я дай гуш, не съм те виждала от 15 минути o.O '. Целувки с приятелки - рядко, особено ако ме избие на лигня. С приятел - прегръщам се, с някои даже си се държим за ръце, ама ей така, не че ходим. ( :
emi ako sa nqkoi po blizki se pregra6tame i ve4e s nai blizkite celyvame ...ama ina4e i sas hora koito ne ponasqm sam pravil tova ama ne be6e po moe jelanie...
tItEufFf
05-07-2008, 16:58
Прегръщам се с 5-6 човека...а целувките - изключително рядко
vesinka91
05-07-2008, 17:49
Emi az s1m mn blizka s moite priqteli gushkam si gi cunkam si gi ne me int kade s1m te sa mi fr i az si gi obi4am :)
Emi az s1m mn blizka s moite priqteli gushkam si gi cunkam si gi ne me int kade s1m te sa mi fr i az si gi obi4am :)
Е верно е приятелки са ти ... ама пък да си теглите една лига все едно не сте се виждали 100 години при положение ,че непрекъснато сте заедно е някак си селско 8-)
`се едно утре да отида до някоя приятелка и да и кажа "я дай да ти млясна една ,че не съм те фокусирала цели 2 минути ... "
minka_69
05-07-2008, 20:32
това е вид израз на любов,бееее :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
likejolie
05-08-2008, 08:25
Граници за любовта няма.Аз си прегръщам ако ми харесва,целувам ако ми е интересно ,абе ко'то ми душа сака :grin: :grin:
Pick-It-Up-Slow
05-08-2008, 14:59
хах зависи...аз попринцип никога не казвам първа "здрасти", пък к'во остава за другото..иначе,да-някой ги прегръщам,други ги целувам,или просто ръкостискане :o
Seducti0n
05-08-2008, 16:43
Само аз ли си гушкам приятелите и ги целувам...
Толкова е нежно и сладко/не говоря за лиготии/.
Да видиш една огромна усмивка.Да се сгушиш в човека, да усетиш как бие сърцето му, не знам, явно аз нещо съм бъгава имайки предвид боушинството от мненията до тук... :-o
И аз гушкам и целувам (само по бузата,де) 8-) Много обичам да прегръщам хората, става ми много приятно. =) Иначе и според мен с тея целувки на всеки 3 минути и то по устата прекаляват, не вярвам, че се обичат чак толкова.
kuklichka_bg
05-08-2008, 18:49
seki pat kato vidq nqkoq i q pregrashtam i celuvam {} (: za ezik kato sam mn mn mn piqna :D:D:
LoLi_PoP
05-08-2008, 18:50
на мене неми пре4и но някои малки кифли мн се превземат и ме нервят
taka e...moite priqtelki predi poprincip prosto kato se vidqt i celuvat po buzkite,no men me propuskaha,zashtoto az ne obicham da me celuvat..no sega kato se pribera az shte gi naceluvam :grin: i iskam da podchertaq che tuka v ispaniq horata dori kato se zapoznavat se celuvat..spored men nqma nishto stranno v tova da se celuvat ot buzkata.. :)
MiSs_DioR_CheRiE
05-08-2008, 19:31
Gyshkam vsichkite i priqteli kato gi vidq :grin: Po ustata celyvam samo edna priqtelka i to veche e po-skoro kato navik ... Smisul govorq za obiknovena celuvka , ne neshto poveche :lol: a po buzkata sushto celuvam mnogo hora ... katko mi doide nastroenieto ... i chestno kazano ne vijdam nishto neredno ili selsko ili ligavo v tova ... Prosto izraz na topli , priqtelski chuvstva
lipsvashh_mi
05-08-2008, 19:47
Само аз ли си гушкам приятелите и ги целувам...
Толкова е нежно и сладко/не говоря за лиготии/.
Да видиш една огромна усмивка.Да се сгушиш в човека, да усетиш как бие сърцето му, не знам, явно аз нещо съм бъгава имайки предвид боушинството от мненията до тук... :-o
неее не си никак даже..аз се чуда на останалите..как така няма да прегърнеш приятел,да го целунеш..нз нз...аз моите фр и ги целувам(по бузата де)и си ги гушкам..без излишни лиготии,но понякога особено като си скапан имаш нужда он една голяма прегръдка..не е ли така?! :)
nefchi_bs
05-09-2008, 10:51
Аз си ги прегръщам моите фр. няма значение дали са момчета или момичета,но чак пък целувки...мноого рядко се случва...един път само се разцелувахма с една рф. щото не се бяхме виждали от година(но това беше изключение :D )
sh3_1s_7h3_0n3
05-09-2008, 11:31
С най-най-близките ми приятели, като се видим, се прегръщаме силно, но това е, защото наистина рядко имаме възможността да излезем заедно. :) Ама такива целувки, работи... не. Е, може би понякога по бузите, но не и по устните... твърде 'специално' и 'интимно' ми се струва, за да го правим... /освен ако не играем на бутилка :D / ^^
az li4no ne si pozvilqm mn s fr ot dr pol no imam priqtelka na koqto izob6to ne i pyka celyva se s mom4eta koito sa i samo fr govorqt si na milo i t.n. nz dali e normalno no.... tq si re6ava
DevilWish
05-09-2008, 17:02
Аз се целувам по устата с двамата ми най-добри приятели ,всеки път като ги видя и като се разделяме ;) А с някой други по бузите ;)
Аз ви зададох въпроса,но пък не писах за себе си.
Еми аз постъпвам с всеки различно.Зависи от настроението ми,но по принцип гледам да докосвам хората.С момчетата се ръкостискам и хващам или потупвам по рамото.Момичетата обикновено ги прегръщам или им махам с много широка усмивка.
А това напоследък го правя - гъделичкам.Пак с момичетата де.Може здрасти да си не кажем,нищо,просто отивам и започвам да гъделичкам.По едно време като кажат "стига" спирам и гледам втренчено.Като кажат "какво" си отивам без да кажа дума и започвам да гъделичкам някой друг.Следва в 90% от случаите истеричен смях и се връщам след вече очевидния майтап за разговор.Хората са много позитивно настроени тогава ;)
Само с истинските си приятели си позволявам гушкане и тук - таме някоя целувка по бузата. Само две същества са си заслужили доверието ми и само тях гушкам от сърце и си личи. С разни по - близки приятели, но не чак така на сърцето ми си личи, че го правя формално.
Приятелките ми ги прегръщам, но не всеки път, като ги видя. Говоря за това, че ги прегръщам, ако не сме се виждали повече от 2 дена, не за онова прегръщане 'я дай гуш, не съм те виждала от 15 минути o.O '. Целувки с приятелки - рядко, особено ако ме избие на лигня. С приятел - прегръщам се, с някои даже си се държим за ръце, ама ей така, не че ходим. ( :
+1
Mademoiselle
05-10-2008, 04:40
az si gu6kam kato vidq vsi4kite (mnogo) dobri priqteli,celuvka po buzata sa6to e sweet,no ni6to pove4e estestveno,za6toto ne e normalno.
BOOK_FAN
05-10-2008, 08:33
Ако имаш гадже и то те види да прегръщаш някое момче или да го целуваш по бузките,става голям проблем!Трудно е после приятелят ти да разбере,че това е само знак на приятелство!Но не е изклучено и лошо да се поздравяваме така! :oops: :)
gothic_angel
05-10-2008, 09:44
Не ми пречи ,обаче има случаи в които е селско някво тъпо е...
Еми ръкостискане със приятелите и познатите момчета от класа напоследъка ми подадоха ръка хора от групи които не съм очаквал .Има приятелка в класа която се гушка с всеки стига той да поиска . Попринцип едно здрасти аа да или знака на бандата (ръкостискане лакът юмрук (отгоре отдоло) и след това пръсти на веждата и пиянски поглед :grin: )
Аз съм си свикнала да ги прегръщам,целувам,абе квот се сетя :P
Chrissie
05-18-2008, 15:46
Винаги съм се чудела защо хората се страхуват да показват чувствата си и да казват истината в очите.Не мога да разбера какво лошо има да прегърнеш приятел и да го целунеш по бузата.Ако направиш това,показваш,че имаш чувства към него,(приятелски,разбира се)че за теб той означава нещо,а не е само още едно същество в забързаният ти кратък земен животец.В старото ми училище никой не смееше да докосне или да сподели нещо с другия човек,който се води негов приятел.Защо?Кое му е лошото на това да прегърнеш някой и да му кажеш какво чувстваш?Но едно нещо не приемам.Приятел не се целува устни върху устни.Такива видове целувки са запазени за определен човек и не е редно да ги използваш върху не избраният.Приемам ги като нещо много по-интимно,което не е предназначено за приятели.
Еми аз като се видя с приятелките се прегръщаме, целувки само ако се разлигавя или се разделяме за дълго. Иначе нямам момчета приятели, защото всички на моята възраст (познати) са изключително тъпи.
Krasencety
05-19-2008, 05:18
Приятелките и приятелите само ги гушкам! :) нямам навика да се целувам с приятелки а и ако го правя ще е само по бузките! :-D
parkourgirlss
05-19-2008, 05:21
мисля, че целувка м/у момичета е извратена работа ... за прегръдка добре ... но все пак мразя като почнат
да се мляскат по улиците и да ги гледа целия град! :-x
[B]a[N]D[i]T[k]a
05-19-2008, 16:17
като бях в България ...
хмм с наи добрата ми фр всеки път на здрасти и чао се гушвахме.. имам чувството че го правехме някак ритуално .. все едно гушваме се ако все пак нещо стане и на следващия ден не се видим .. е винаги се виждахме но сега след като не се виждаме се радвам че толкова пъти съм си я отгушкала ;)
с момичетата от класа ми .. специално с 2 от тях винаги като си казвахме чао (не на здрасти..) се гушвахме и цункахме по бузките.. с едната от тях даже на купони и такива места се е случвало и по устата с език да се целуваме .. :D не сме лезбиики (ок аз не съм .. тя казва че е би .. съмнявам се ама знае ли човек.. :) ) просто добри фр и го правехме еи така за кефа :lol: то и то един кеф.. как да е
единственото момче което гушвах за чао е момчето с което съм израснала... да е гушках си го ! познаваме се от толкова време че изобщо не е странно .. кофти че сега прекъснахме тази връзка :(
та тук в Канада.. таи като нямам много фрс ... даже маи имам само 1 и то .. с нея много рядко си говорим на училище защото тя е с приятеля си по цял ден там но като се видим и като си тръгваме се гушваме.. ама това е само понякога не винаги е така.. мн рядко се случва да се гушваме но го правим .. и кефи ме защото ми напомня за времето прекарано в България... ахх липсват ми тези времена .. ;)
hanovete
05-20-2008, 15:23
едно ръкостискане е повече от достатъчно за мен :-D