PDA

View Full Version : Къде са ви границите?

Chacho
05-07-2008, 11:35
Всички целуваме,прегръщаме,че и пикантни работи правим с любимия човек.Какво обаче си позволявате с приятелите?Дали най-много едно здрависване и потупване по рамото може да приемете, или се радвате да прегърнете и целунете по бузата човек, който ви е просто в "приятелската зона".Не говоря само за мъже-жени отношения.Намирате ли за нормално приятелки да се целуват по бузата или устните,а момчетата да се прегръщат по улиците и правите ли го и вие?

s1NNer
05-07-2008, 11:56
Попринцип се дразня от такива селски изпълнения от типа на целувка със best friend-ката ... все едно не сме се виждали 30 години ... пфф !

От време на време си гушкам 2-3 момченца (ее не са вече момченца де 8-) отдавна са я минали тая възраст...) въпреки ,че с тях сме просто приятели :Рр ... нооо момичета попринцип не гушкам пък камо ли да целуна някоя ... преди го правех (тва с гушкането),но вече не ... сега се случва само ако въпросното момиче има РД или нещо подобно ... и то само ако ми е така по-близка ;]]] иначе да го д*хат :D

kocko
05-07-2008, 12:11
на мене неми пре4и но някои малки кифли мн се превземат и ме нервят

lovetanya
05-07-2008, 12:52
Попринцип се дразня от такива селски изпълнения от типа на целувка със best friend-ката ... все едно не сме се виждали 30 години ... пфф !

От време на време си гушкам 2-3 момченца (ее не са вече момченца де 8-) отдавна са я минали тая възраст...) въпреки ,че с тях сме просто приятели :Рр ... нооо момичета попринцип не гушкам пък камо ли да целуна някоя ... преди го правех (тва с гушкането),но вече не ... сега се случва само ако въпросното момиче има РД или нещо подобно ... и то само ако ми е така по-близка ;]]] иначе да го д*хат :D

+1 Ponqkoga pregry6tam priqtelki deto ne sym gi vijdala ot mnogo vreme ina4e ne...

P.S. Sorry 4e pi6a na angl. precaka mi se BG-to 8-)

PeopleAlwaysLeave
05-07-2008, 13:02
Аз имам навика да целувам по бузката-без значение момичета или момчета.

kPuCkA
05-07-2008, 13:38
P.S. Sorry 4e pi6a na angl. precaka mi se BG-to 8-)Ти не пишеш на английски,а пишеш на латиница,има огроооомна разлика.

Прегръщам само близките си приятели,с които не съм се виждала по-дълго време или когато има някакъв повод.

POKEMONFOREVER
05-07-2008, 14:56
Не се прегръщам с момичета и не ги целувам е така по бузата,това според мене не е нормално е така :D.
С момчета нито се прегръщам нито нищо,сигурно 10 пъти в живота съм се прегърнал е така на базик или защото нещо сме се кефели с най-добрият ми приятел.Ние сме приятели от 8 години някъде :).

KVI_SA_TEQ_TUPOTII_BE
05-07-2008, 15:45
Хах еми аз пък си целувам приятелките и по устните и по бузките :-) прегръдките с :-) а задължителни и за двата пола :-)

Pedigree
05-07-2008, 16:37
Приятелките ми ги прегръщам, но не всеки път, като ги видя. Говоря за това, че ги прегръщам, ако не сме се виждали повече от 2 дена, не за онова прегръщане 'я дай гуш, не съм те виждала от 15 минути o.O '. Целувки с приятелки - рядко, особено ако ме избие на лигня. С приятел - прегръщам се, с някои даже си се държим за ръце, ама ей така, не че ходим. ( :

BioX
05-07-2008, 16:43
emi ako sa nqkoi po blizki se pregra6tame i ve4e s nai blizkite celyvame ...ama ina4e i sas hora koito ne ponasqm sam pravil tova ama ne be6e po moe jelanie...

tItEufFf
05-07-2008, 16:58
Прегръщам се с 5-6 човека...а целувките - изключително рядко

vesinka91
05-07-2008, 17:49
Emi az s1m mn blizka s moite priqteli gushkam si gi cunkam si gi ne me int kade s1m te sa mi fr i az si gi obi4am :)

s1NNer
05-07-2008, 17:59
Emi az s1m mn blizka s moite priqteli gushkam si gi cunkam si gi ne me int kade s1m te sa mi fr i az si gi obi4am :)

Е верно е приятелки са ти ... ама пък да си теглите една лига все едно не сте се виждали 100 години при положение ,че непрекъснато сте заедно е някак си селско 8-)

`се едно утре да отида до някоя приятелка и да и кажа "я дай да ти млясна една ,че не съм те фокусирала цели 2 минути ... "

minka_69
05-07-2008, 20:32
това е вид израз на любов,бееее :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

likejolie
05-08-2008, 08:25
Граници за любовта няма.Аз си прегръщам ако ми харесва,целувам ако ми е интересно ,абе ко'то ми душа сака :grin: :grin:

Pick-It-Up-Slow
05-08-2008, 14:59
хах зависи...аз попринцип никога не казвам първа "здрасти", пък к'во остава за другото..иначе,да-някой ги прегръщам,други ги целувам,или просто ръкостискане :o

Seducti0n
05-08-2008, 16:43
Само аз ли си гушкам приятелите и ги целувам...
Толкова е нежно и сладко/не говоря за лиготии/.
Да видиш една огромна усмивка.Да се сгушиш в човека, да усетиш как бие сърцето му, не знам, явно аз нещо съм бъгава имайки предвид боушинството от мненията до тук... :-o

AFT
05-08-2008, 18:23
И аз гушкам и целувам (само по бузата,де) 8-) Много обичам да прегръщам хората, става ми много приятно. =) Иначе и според мен с тея целувки на всеки 3 минути и то по устата прекаляват, не вярвам, че се обичат чак толкова.

kuklichka_bg
05-08-2008, 18:49
seki pat kato vidq nqkoq i q pregrashtam i celuvam {} (: za ezik kato sam mn mn mn piqna :D:D:

LoLi_PoP
05-08-2008, 18:50
на мене неми пре4и но някои малки кифли мн се превземат и ме нервят
taka e...moite priqtelki predi poprincip prosto kato se vidqt i celuvat po buzkite,no men me propuskaha,zashtoto az ne obicham da me celuvat..no sega kato se pribera az shte gi naceluvam :grin: i iskam da podchertaq che tuka v ispaniq horata dori kato se zapoznavat se celuvat..spored men nqma nishto stranno v tova da se celuvat ot buzkata.. :)

MiSs_DioR_CheRiE
05-08-2008, 19:31
Gyshkam vsichkite i priqteli kato gi vidq :grin: Po ustata celyvam samo edna priqtelka i to veche e po-skoro kato navik ... Smisul govorq za obiknovena celuvka , ne neshto poveche :lol: a po buzkata sushto celuvam mnogo hora ... katko mi doide nastroenieto ... i chestno kazano ne vijdam nishto neredno ili selsko ili ligavo v tova ... Prosto izraz na topli , priqtelski chuvstva

lipsvashh_mi
05-08-2008, 19:47
Само аз ли си гушкам приятелите и ги целувам...
Толкова е нежно и сладко/не говоря за лиготии/.
Да видиш една огромна усмивка.Да се сгушиш в човека, да усетиш как бие сърцето му, не знам, явно аз нещо съм бъгава имайки предвид боушинството от мненията до тук... :-o
неее не си никак даже..аз се чуда на останалите..как така няма да прегърнеш приятел,да го целунеш..нз нз...аз моите фр и ги целувам(по бузата де)и си ги гушкам..без излишни лиготии,но понякога особено като си скапан имаш нужда он една голяма прегръдка..не е ли така?! :)

nefchi_bs
05-09-2008, 10:51
Аз си ги прегръщам моите фр. няма значение дали са момчета или момичета,но чак пък целувки...мноого рядко се случва...един път само се разцелувахма с една рф. щото не се бяхме виждали от година(но това беше изключение :D )

sh3_1s_7h3_0n3
05-09-2008, 11:31
С най-най-близките ми приятели, като се видим, се прегръщаме силно, но това е, защото наистина рядко имаме възможността да излезем заедно. :) Ама такива целувки, работи... не. Е, може би понякога по бузите, но не и по устните... твърде 'специално' и 'интимно' ми се струва, за да го правим... /освен ако не играем на бутилка :D / ^^

sm_95
05-09-2008, 12:29
az li4no ne si pozvilqm mn s fr ot dr pol no imam priqtelka na koqto izob6to ne i pyka celyva se s mom4eta koito sa i samo fr govorqt si na milo i t.n. nz dali e normalno no.... tq si re6ava

DevilWish
05-09-2008, 17:02
Аз се целувам по устата с двамата ми най-добри приятели ,всеки път като ги видя и като се разделяме ;) А с някой други по бузите ;)

Chacho
05-09-2008, 21:22
Аз ви зададох въпроса,но пък не писах за себе си.

Еми аз постъпвам с всеки различно.Зависи от настроението ми,но по принцип гледам да докосвам хората.С момчетата се ръкостискам и хващам или потупвам по рамото.Момичетата обикновено ги прегръщам или им махам с много широка усмивка.

А това напоследък го правя - гъделичкам.Пак с момичетата де.Може здрасти да си не кажем,нищо,просто отивам и започвам да гъделичкам.По едно време като кажат "стига" спирам и гледам втренчено.Като кажат "какво" си отивам без да кажа дума и започвам да гъделичкам някой друг.Следва в 90% от случаите истеричен смях и се връщам след вече очевидния майтап за разговор.Хората са много позитивно настроени тогава ;)

Sarabi
05-09-2008, 21:23
Само с истинските си приятели си позволявам гушкане и тук - таме някоя целувка по бузата. Само две същества са си заслужили доверието ми и само тях гушкам от сърце и си личи. С разни по - близки приятели, но не чак така на сърцето ми си личи, че го правя формално.

st1ka
05-09-2008, 22:48
Приятелките ми ги прегръщам, но не всеки път, като ги видя. Говоря за това, че ги прегръщам, ако не сме се виждали повече от 2 дена, не за онова прегръщане 'я дай гуш, не съм те виждала от 15 минути o.O '. Целувки с приятелки - рядко, особено ако ме избие на лигня. С приятел - прегръщам се, с някои даже си се държим за ръце, ама ей така, не че ходим. ( :

+1

Mademoiselle
05-10-2008, 04:40
az si gu6kam kato vidq vsi4kite (mnogo) dobri priqteli,celuvka po buzata sa6to e sweet,no ni6to pove4e estestveno,za6toto ne e normalno.

BOOK_FAN
05-10-2008, 08:33
Ако имаш гадже и то те види да прегръщаш някое момче или да го целуваш по бузките,става голям проблем!Трудно е после приятелят ти да разбере,че това е само знак на приятелство!Но не е изклучено и лошо да се поздравяваме така! :oops: :)

gothic_angel
05-10-2008, 09:44
Не ми пречи ,обаче има случаи в които е селско някво тъпо е...

kykyto
05-10-2008, 12:49
Еми ръкостискане със приятелите и познатите момчета от класа напоследъка ми подадоха ръка хора от групи които не съм очаквал .Има приятелка в класа която се гушка с всеки стига той да поиска . Попринцип едно здрасти аа да или знака на бандата (ръкостискане лакът юмрук (отгоре отдоло) и след това пръсти на веждата и пиянски поглед :grin: )

Kurvata
05-10-2008, 12:56
Аз съм си свикнала да ги прегръщам,целувам,абе квот се сетя :P

Chrissie
05-18-2008, 15:46
Винаги съм се чудела защо хората се страхуват да показват чувствата си и да казват истината в очите.Не мога да разбера какво лошо има да прегърнеш приятел и да го целунеш по бузата.Ако направиш това,показваш,че имаш чувства към него,(приятелски,разбира се)че за теб той означава нещо,а не е само още едно същество в забързаният ти кратък земен животец.В старото ми училище никой не смееше да докосне или да сподели нещо с другия човек,който се води негов приятел.Защо?Кое му е лошото на това да прегърнеш някой и да му кажеш какво чувстваш?Но едно нещо не приемам.Приятел не се целува устни върху устни.Такива видове целувки са запазени за определен човек и не е редно да ги използваш върху не избраният.Приемам ги като нещо много по-интимно,което не е предназначено за приятели.

GbSy
05-18-2008, 16:58
Еми аз като се видя с приятелките се прегръщаме, целувки само ако се разлигавя или се разделяме за дълго. Иначе нямам момчета приятели, защото всички на моята възраст (познати) са изключително тъпи.

Krasencety
05-19-2008, 05:18
Приятелките и приятелите само ги гушкам! :) нямам навика да се целувам с приятелки а и ако го правя ще е само по бузките! :-D

parkourgirlss
05-19-2008, 05:21
мисля, че целувка м/у момичета е извратена работа ... за прегръдка добре ... но все пак мразя като почнат

да се мляскат по улиците и да ги гледа целия град! :-x

[B]a[N]D[i]T[k]a
05-19-2008, 16:17
като бях в България ...

хмм с наи добрата ми фр всеки път на здрасти и чао се гушвахме.. имам чувството че го правехме някак ритуално .. все едно гушваме се ако все пак нещо стане и на следващия ден не се видим .. е винаги се виждахме но сега след като не се виждаме се радвам че толкова пъти съм си я отгушкала ;)

с момичетата от класа ми .. специално с 2 от тях винаги като си казвахме чао (не на здрасти..) се гушвахме и цункахме по бузките.. с едната от тях даже на купони и такива места се е случвало и по устата с език да се целуваме .. :D не сме лезбиики (ок аз не съм .. тя казва че е би .. съмнявам се ама знае ли човек.. :) ) просто добри фр и го правехме еи така за кефа :lol: то и то един кеф.. как да е

единственото момче което гушвах за чао е момчето с което съм израснала... да е гушках си го ! познаваме се от толкова време че изобщо не е странно .. кофти че сега прекъснахме тази връзка :(

та тук в Канада.. таи като нямам много фрс ... даже маи имам само 1 и то .. с нея много рядко си говорим на училище защото тя е с приятеля си по цял ден там но като се видим и като си тръгваме се гушваме.. ама това е само понякога не винаги е така.. мн рядко се случва да се гушваме но го правим .. и кефи ме защото ми напомня за времето прекарано в България... ахх липсват ми тези времена .. ;)

hanovete
05-20-2008, 15:23
едно ръкостискане е повече от достатъчно за мен :-D