PeopleAlwaysLeave
05-07-2008, 12:51
Хорааа помагайтее :( Ей тва текстче ми трябва преведено за утре,а нещо не мога да се справя. Моля ви някой да ми го преведе :(
http://img186.imageshack.us/img186/1047/scanoz5.jpg
sweatkiss
05-07-2008, 18:37
Виж сега влизаш в www.gbg.bg и отгоре има едно бутонче преводач...и там цъкаш и си превждаш... :-D
BulgariaZaBulgarite
05-08-2008, 08:34
Az iskam samo da popitam kude v spisaka e Bulgaria?
Seducti0n
05-08-2008, 16:32
Британия изглежда, че е по-коромрирана от 7 други европейски държави, включително и Германия, според таблицата на достоверен ежегоден съюз, публикувана вчера от Берлин-базираща се на Transparency Интернационална група/организация. Transparency International e организация създала се през 1993, имаща за цел да се бори с корупцията и основната информация се получава чрез 7 интернационални проучвания на бизнес лица, политолози и на обществото.
Най-чистите държави тази година са: Denmark, Финландия и Швеция, които изместват Нова Зеландия от челната позиция/първото място/.Британия е на относително ниска, 14-та позиция, очевидно изглежда разрушено by stories of sleaze.Германия я застига, въпреки, че Германците все още толерират компании, които подкупват чужди предприемачи.
Най-корумпираните държави тази година are regarded as Нигерия, следвана от Боливия,Колумбия и Русия.Пакистан е подобрил своите позиции, печелейки само една от 10 за честност миналата година, но 2.53 тази година.The chairman of Transparency International, Питър Ейдин намерил изход чрез предупреждение срещу фокусиране вниманието към 3-та Световна корупция/или корупция на 3-тия свят/.
„Корупцията е възприето да бъде най-голяма там, но аз подтикнах обществото към това да усъзнае/разпознае/, че голямато разделение на корупцията е продукт на мултинационални корпурации....
изморих се, съжалявам... :(