View Full Version : даите идеи :(
maharbal
05-07-2008, 13:16
здравеите.Даите идеи как да покана една приятелка на концерт.Аз много си я харесвам,ама съм от срамежливите :oops: Преди ваканцията щяхме да излезем заедно ама то па заваля една градушка... и не можахме... Даите идеи за СМС кво да и напиша да я покана :( Понеже ме е адски срам да ида при нея и да я покана ПЛС
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-07-2008, 13:23
НЕ СМС, БЕ ! ... еми ако имаш билети ... или се правиш на небрежен и я каниш ... кфо ти пука ... в смисъл действай :)) нахъсай се ... каквото ще да става. .. после сигурно ще се смееш ... че е било прекалено лесно
maharbal
05-07-2008, 13:27
НЕ СМС, БЕ ! ... еми ако имаш билети ... или се правиш на небрежен и я каниш ... кфо ти пука ... в смисъл действай :)) нахъсай се ... каквото ще да става. .. после сигурно ще се смееш ... че е било прекалено лесно
Какви билети ве :lol: Тя от моя клас :razz: и концертите са безплатни :-P ама там е работата че.. ме е адски срам и ша зема да заеквам ако ида да я покана лично :oops: пък и не знам какво да и каза... само като я вида и губа говор и картина :lol:
make_me_crazy
05-07-2008, 13:28
Питаш я уверено: "Искаш ли да доидеш с мен на концерта".Няма кой знае колко за мислене.Но преди това виж прогнозата за времето :P
maharbal
05-07-2008, 13:29
Какви билети ве :lol: Тя от моя клас :razz: и концертите са безплатни :-P ама там е работата че.. съм срамежлив и ша зема да заеквам ако ида да я покана лично :oops: Пък и ако пак се обърка нещо после ша ми е малко конфузно в даскало... за жтори път да се объркат нещата... :booooomb:
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-07-2008, 13:30
Какви билети ве :lol: Тя от моя клас :razz: и концертите са безплатни :-P ама там е работата че.. съм срамежлив и ша зема да заеквам ако ида да я покана лично :oops:
заеквай де ... поне се постарай да се чуят думите : концерт и ходим ...
make_me_crazy
05-07-2008, 13:31
Е кво му е толкова за заекването... Все едно ще кажеш,че брак и предлагаш.Малко по се нахакай,тя няма да ти падне в ръцете на готово.Трябва да се прежалиш да и кажеш тук там някоя думичка ,няма да те изяде
maharbal
05-07-2008, 13:32
заеквай де ... поне се постарай да се чуят думите : концерт и ходим ...
ХАХАХАХА абе няма да я покана лично... даите идеи за СМС ПЛС :?
nejna_celywka
05-07-2008, 13:33
Ами просто утиди при нея и я попитай,дали иска да те придружи на този концерт :grin: Между другото къде ще е този концерт :-o
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-07-2008, 13:34
ПОКАНИ Я ЛИЧНО !!!!!!!1 :-x после да не земеш да правиш тема ... какво да правя като сме на концерта и за какво да си говорим след концерта :-x отиваш и казваш, Хей, как си :) Абе утре(днес) има 1 концерт ... искаш ли да отидем .. ще е много яко .. не е за изпукане ...
според мен има голяма вероятност да ти откаже ... но настоятелен поглед > смс
nejna_celywka
05-07-2008, 13:35
Аз имам идейка:"Еди кога си ще има концерт,искаш ли да дойдеш с мен и да денсим заедно" Страшно тъпо нали...Но по-добре от колкото изтърканите клишета...Та кога и къде ще има концерт?
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-07-2008, 13:36
"Еди кога си ще има концерт,искаш ли да дойдеш с мен и да денсим заедно" ?
не й казвай това плс .... ужасно е 8-)
maharbal
05-07-2008, 13:38
Ами просто утиди при нея и я попитай,дали иска да те придружи на този концерт :grin: Между другото къде ще е този концерт :-o
хах нема да я покана лично за жлаост даите идеи за некво шеговите СМС-че. а относно феста трета година подред... в ловеч.6 дена подрет яко концерти :-P http://www.lovechpartyfest.com/
make_me_crazy
05-07-2008, 13:38
Пффф.. то няма кои знае ко за правене.Не бъди идиот не и пиши смс.Покани я няма нищо да ти стане...
nejna_celywka
05-07-2008, 13:39
E :-D Блок съм от всякъде,но виж че поне желание имам да помогна на момчето...Аз все си мисля,че е по-добре лично да я поканиш :) Ако откаже,какво пък поне си опитал!Ама кажете къде е този концерт,че вече любопитството ме съсипва :lol:
maharbal
05-07-2008, 13:41
http://www.lovechpartyfest.com/
krisi_bep
05-07-2008, 13:45
Е,щом един път си я поканил и тя се е съгласила,същото ще стане и втория път ;) Постави си го за цел,някак си ддз...аз така правя като искам да кажа/направя нещо,но ме е срам или се правя на луда,да не изглежда точно,каквото е или си казвам,че ако не го направя...абе знам ли..объркано много ти го обясних,ако може да се нарече обяснение :lol: Абе,няма какво да се страхуваш и срамува ;) Ние вярваме в теб :-P
maharbal
05-07-2008, 13:48
Е,щом един път си я поканил и тя се е съгласила,същото ще стане и втория път ;) Постави си го за цел,някак си ддз...аз така правя като искам да кажа/направя нещо,но ме е срам или се правя на луда,да не изглежда точно,каквото е или си казвам,че ако не го направя...абе знам ли..объркано много ти го обясних,ако може да се нарече обяснение :lol: Абе,няма какво да се страхуваш и срамува ;) Ние вярваме в теб :-P
хахаха видях ти ника и тя се казва Криси :grin: обицхам тожа име :razz:
Ама и предния път не беше лично :oops: Прекалено съм срамежлив :booooomb:
splendour
05-07-2008, 13:51
men t1k 6e mi e po kofti s sms 6tot ako otkaje ili t.n. tva si e oficialna pokana a kato s1m preg nego prosto 6e my kaja ai da otidem na koncerta na ........ iska6 li? ako kaje da 6i i kaje6 ok,ai da se 4akame edi kade si [da e po blizo do koncerta] edi kolko si 4asa [malko predi samiq koncert] ai bb 6ta 4akam. tva e spr po nebrejno a ako ti kaje ne 6i kaji6 ai de pls mn mi sa xodi pls ela ;] i nq ti otkaje a s sms e t1pa ideq
p.p. mn po dobre e li4no. ako i napi6e6 sms 6e i kaja da ne idva dokat ne q pokani6 li4no :D :D :D
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-07-2008, 13:52
Ама и предния път не беше лично :oops: Прекалено съм срамежлив :booooomb:
този път го направи лично ... стига си се криел като мишка ... бъди мъж ... да не те направя жена 8-)
krisi_bep
05-07-2008, 13:55
Е,щом един път си я поканил и тя се е съгласила,същото ще стане и втория път ;) Постави си го за цел,някак си ддз...аз така правя като искам да кажа/направя нещо,но ме е срам или се правя на луда,да не изглежда точно,каквото е или си казвам,че ако не го направя...абе знам ли..объркано много ти го обясних,ако може да се нарече обяснение :lol: Абе,няма какво да се страхуваш и срамуваш ;) Ние вярваме в теб :-P
Ама и предния път не беше лично :oops: Прекалено съм срамежлив :booooomb:хах радвам се ;) С две думи,няма защо да се притесняваш,трябва да подтиснеш притеснението и да действаш.Може в началото да не изглежда точно като среща,а просто да те придружи ;) Знам ли,не ви знам точните отношения :-|
maharbal
05-07-2008, 14:07
ehhh hich ne mi pomognahta :neutral: Znam che e po-dobre lichno... i drugi sa mi go kazvali... (ne za da q pokana ami za edin buket a 8-mi mart) Ama... ne znam prekaleno sym sramejliv da mu sa ne vidi :booooomb:
splendour
05-07-2008, 16:16
ehhh hich ne mi pomognahta :neutral: Znam che e po-dobre lichno... i drugi sa mi go kazvali... (ne za da q pokana ami za edin buket a 8-mi mart) Ama... ne znam prekaleno sym sramejliv da mu sa ne vidi :booooomb: probvai sq e vremeto da se nay4i6 :) se trq da sa sly4i nakoi den
simonchety
05-07-2008, 16:16
..
gPa3HuTeJl
05-07-2008, 16:18
Право в очите...
- Абе гле'й са имам тука един излишен билет... за концерт на " еди кой си " . Искаш ли да дойдеш с мен ?
ДИРЕКТНО... ШАТ ШАТ ШАТ !!!
Или печелиш или губиш, т'ва е...
MaDdNeSs_GirL
05-07-2008, 16:46
Искаш идея?
Иди и се побъзикай с нея, че имаш нещо, от което се нуждае и ,че може да си го получи само ако се потруди, като задължително изтъкни, че не става дума за перверзия. Няма начин да не й събудиш любопитството. Жените понякога са много странно скроени. :-P
maharbal
05-08-2008, 11:36
grrrrrrrr
maharbal
05-09-2008, 11:07
хах вече може да триете темата.вече мина 8-)
simonchety
05-09-2008, 11:17
e nqma li da kajesh kak q pokani shtom weche e minalo :smt001
maharbal
05-09-2008, 11:44
e nqma li da kajesh kak q pokani shtom weche e minalo :smt001
hah s SMS i puknah ot sram ](*,) :-k :roll:
BOOK_FAN
05-09-2008, 16:22
E :-D Блок съм от всякъде,но виж че поне желание имам да помогна на момчето...Аз все си мисля,че е по-добре лично да я поканиш :) Ако откаже,какво пък поне си опитал!Ама кажете къде е този концерт,че вече любопитството ме съсипва :lol:
Успех!Хахъсай се и давай!Когато пиша проблемът може да е минал и просто не си струва да ти пиша вариянт на смс!Дано се покорил нейното сърце! :grin: :-)
vesinka91
05-09-2008, 16:38
mojesh da i pi6e6 4e 6te ima hubav koncert i ne si mogyl da se setish za po podhodqsht 4ovek s kogoto da otidesh i iskash da q pomolish da doide s teb :) dano da s1m pomognala :)
това със смс-а е спр тъпо.. ако някой ми прати смс за концерт или там някакъв театър ще го изритам .. все едно си е глътнал езика смс-и ще ми пише.. смешно е.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ludo_momiche
05-10-2008, 10:28
Кажи наистина какво излезе в крайна сметка,доста интересно ми стана. :) Може да е минала работа вече,ама ми е любопитно какъв е резултата.В крайна сметка да знаем,дали срамът поне малко е поотминал! :) :P