PDA

View Full Version : какво да и кажа?

deni2
05-07-2008, 17:53
здрасти.така...с гаджето ми имаме проблеми от 2-3 дни.днес говорихме и имам чувството,че ще се разделим.тя казва ,че има чувства,но много проблеми сме имали преди и сега.сега когато има шанс да се разделим,а аз не искам.да ви попитам какво да кажа за да направя по-голям шанс да останем заедно.може да звучи тъпо,но да ми кажете какво да и кажа(не точно какво дума по дума,ами в каква основа,не само,че я обичам,а и някакви комплименти....)??? :( :( :( :( :( :(

MaDdNeSs_GirL
05-07-2008, 17:59
Кажи й ,че прекалено много държиш на нея ( само ако го мислиш ) и, че ако тя пожелае ще се оттеглиш. Има една китайска поговорка, която е много вярна , много искрена и винаги успешна, когато я цитираш.

"Пусни птичето на свобода, ако не се върне - значи не си заслужава, но ако дойде при теб отново-то завинаги ще бъде твое".

Успех!

deni2
05-07-2008, 18:05
Кажи й ,че прекалено много държиш на нея ( само ако го мислиш ) и, че ако тя пожелае ще се оттеглиш. Има една китайска поговорка, която е много вярна , много искрена и винаги успешна, когато я цитираш.

"Пусни птичето на свобода, ако не се върне - значи не си заслужава, но ако дойде при теб отново-то завинаги ще бъде твое".

Успех!мерси много,но вече ходиме за втория път,вече се е връщала един път.първия път нещо се обърка и ходехме само четири дни :D :D .Сега сме заедно от около месец(в събота правим месец).Тя каза:"искам да направим поне месец"Аз направо се вцепених"един вид след като направим месец късаме"ще поговоря с нея.И ще и кажа всичко което ми е на сърцето.Мерси много. :( :( :( :(

kato` limonche
05-07-2008, 18:07

Успех!
Ама, момчето попита за някакъв комплимент, ти му казваш да и каже поговорка, в която има израза "не си заслужава". Не така :razz:

vesito13
05-07-2008, 18:10
сега и да ти каже някой точно какво да й кажеш , това просто няма да е от сърцето ти и няма да се получи . така че когато се видите с нея просто и кажи всичко , което е в сърцето ти . успех ! ще стискам палци ! :wink:

kato` limonche
05-07-2008, 18:11
Успех![/b][/color][/quote]мерси много,но вече ходиме за втория път,вече се е връщала един път.първия път нещо се обърка и ходехме само четири дни :D :D .Сега сме заедно от около месец(в събота правим месец).Тя каза:"искам да направим поне месец"Аз направо се вцепених"един вид след като направим месец късаме"ще поговоря с нея.И ще и кажа всичко което ми е на сърцето.Мерси много. :( :( :( :([/quote]
Точно това направи! Така поне ще си сигурен, че ако те напусне, то просто не харесва теб. Мисля, че ако и кажеш кои малки неща, който прави обожаваш, това ще я трогне. :)

badboy2
05-07-2008, 18:49
Kaji i 4e problemite mojete da gi re6ite zaedno

Tentpole
05-07-2008, 18:51
Човек осъзнай се малко...как ще оставиш жена да решава какво ще става и какво не!Казваш и как седят нещата ако стане стане ако не... :o

NeLLy_BaBy
05-07-2008, 18:58
според кажи и наистина това,което чувстваш със сърцето си наистина, защото дори и някой да ти казва какви комплименти да и кажеш те шще бъдат като заучени.

deni2
05-07-2008, 18:59
Човек осъзнай се малко...как ще оставиш жена да решава какво ще става и какво не!Казваш и как седят нещата ако стане стане ако не... :o Ако обичаш един човек истински,няма да ти прави впечатление кой какво диктува :( :( :(

xercu
05-07-2008, 19:02
Всеки път едно и също...
Любов не се проси !

iiirish
05-07-2008, 19:04
щом тя иска да се разделите уважи решението й

deni2
05-07-2008, 19:06
щом тя иска да се разделите уважи решението й....не съм сигурен :( :( :(

iiirish
05-07-2008, 19:08
щом тя иска да се разделите уважи решението й....не съм сигурен :( :( :(

за мен лично това е най-достойния начин да приключиш една връзка. няма смисъл от унижения и тръшкане в колената й. ако искаш да излезеш с доблест от цялата тази ситуация най-добре я остави да бъде свободна. любов, любов, но в крайна сметка тя не е последната жена на света...

vesinka91
05-07-2008, 20:38
pokaji i 4e q obi4ash povtarqi i go neprekysnato komplimentite ne sa nai dobroto re6enie

ziky
05-07-2008, 20:41
Човек осъзнай се малко...как ще оставиш жена да решава какво ще става и какво не!Казваш и как седят нещата ако стане стане ако не... :o

В една връзка трябва всичко да е взиамно почувствано споделено изживяно....трябва да има жертви и от двете страни..ако едно момиче те командва значи мн яко си играе с теб щото си и показал по някъв начин че си и в краката..лошо е тва когато стане щото ше се случи да си има друг хубавец ше я зареже и тя в момент на отчаяние че неможе да седи без гадже и си знае че ти си и сигурен ше си дойде при тебе пак за 4-5 дни докато не си намери друг и така...детските курвенски истори..типично и познато до болка ;)

deni2
05-09-2008, 20:40
скъсахме.... :( :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

MaLkaTa_LaDy
05-09-2008, 20:44
Ам случайно да си от Бургас ама най-случайно :( Дано да греша...

deni2
05-09-2008, 21:08
Ам случайно да си от Бургас ама най-случайно :( Дано да греша...от софия съм,защо??? :( :( :(

MaLkaTa_LaDy
05-09-2008, 21:10
Абе сичко дет го каза е същото както при една моя френдка. И тя ся скъса с гаджето... :?

alex_devv
05-09-2008, 22:05
ако ти незнаеш как да задържиш едно момиче, едва ли ние ще сме ти спасението ... :?

fuck_me_pls
05-10-2008, 07:25
Щом иска да се разделите...уважи правото и на мнение..любовта не се проси с комплименти..колкото и да и ги правиш идва момент и независимо от комплиментите всичко свършва :)

gPa3HuTeJl
05-10-2008, 08:46
Кажи й че я обичаш... 8-)

nicolepcd
05-10-2008, 15:05
Оп... оправям коментара... чак сега видях, че сте скъсали :(

ziky
05-10-2008, 15:07
И накрая остава само хубавия спомен от преди и надеждата , че някой ден всичко това ще се повтори...по хубаво и по красиво.....

Ifchencety
05-11-2008, 17:18
Vidqh komentar4eta, v koito pi6e da i povtarq6, 4e q obi4a6...no ne mnogo poneji sled tova ima mn nelovki momenti :( Po-dobre q ostavi da re6ava i sled izvestno vreme i obqsni 4uvstvata si, ako tq re6i 6te se varne ;)