Влез

View Full Version : Дали е забременяла така?

p0wder
05-07-2008, 19:07
Здравейте всички! Имам питанка : С приятелката ми направихме сефтето преди няколко дена... След като свършихме имах кръв по мене от нея беше по-тъмен цвят и тя каза , че и дошло докато сме го правили, ама май не е. До сега трябвало да й дойде цикъла, но още не е.. и каза, че има някакво странно течение вече 3 ден?! Притеснявам да се да не е станал гафа шото отначало бях с един кондом обаче после го смених и си бутах оная работа и след това новия презерватив..със стария малко избързах като го сложих - не бях в пълна ерекция и не съм и прониквал с него в нея само няколко опита също не съм свършвал с него, нито с втория презерватив.. и се притеснявам ... това нормално ли е ?? :(

т.7
krem4et0

parkourgirlss
05-07-2008, 19:09
do sega ne sam pravila sex oba4e mai ne e mnogo v ramkite na normalnoto :(

otka4ena
05-07-2008, 19:11
И аз имах такова 3-4 дена,при някои химена се къса по-трудно.И аз се шашнах ама ми мина,то явно става като рана,която зараства след няколко дена.При мене имаше дет викаш ти такава тъмна кръв,даже не като кръв а зацапване по-скоро.Е успех и все пак ако не мине да отиде на лекар,че не е шега работа!

p0wder
05-07-2008, 19:21
Благодаря otka4ena :) Пък дано всичко е ОК. А ако някой има друго мнение.. да казва , че да спя спокойно :oops:

emviii
05-07-2008, 19:22
normal e spored men

SubZer0
05-07-2008, 19:23
Ххаахха , не мислиш преди да почнеш да правиш секс , даже не си наясно със симптомите на момичето след 1вия полов акт , иначе сега много се шашкаш ! ще ти го кажа точно ясно и кратко , НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ , НОРМАЛНО Е ! Кръвта дали по време, или по-късно (часове,дни) има в повечето случей , течението също е нормално , при моята приятелка също имаше.

migancy
05-07-2008, 19:53
mislq che e normalno

BaBy_bS
05-07-2008, 20:06
нормално е.за следващия път седни прочети малко "литература" и тогава извършвай действия

&ILoveU2
05-07-2008, 20:10
Ххаахха , не мислиш преди да почнеш да правиш секс , даже не си наясно със симптомите на момичето след 1вия полов акт , иначе сега много се шашкаш ! ще ти го кажа точно ясно и кратко , НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ , НОРМАЛНО Е ! Кръвта дали по време, или по-късно (часове,дни) има в повечето случей , течението също е нормално , при моята приятелка също имаше.
Хах симптомите ще кажеш, че е някакво заболяване.

gPa3HuTeJl
05-07-2008, 21:09
Можете да ходите да избирате детско креватче и да купувате дрешки за бебенцето...

p0wder
05-07-2008, 21:16
а ?! :shock: :shock: :shock:

Ем добре е хора.. не съм разбирач от секс-а станало станало , не го обръщайте на панаир... аз серизно се притеснявам.. :x
&ILoveU2 Благодаря ти :)

&ILoveU2
05-07-2008, 21:17
а ?! :shock: :shock: :shock:
оффф нищо и няма

x3eme
05-08-2008, 08:50
Здравейте всички! Имам питанка : С приятелката ми направихме сефтето преди няколко дена... След като свършихме имах кръв по мене от нея беше по-тъмен цвят и тя каза , че и дошло докато сме го правили, ама май не е. До сега трябвало да й дойде цикъла, но още не е.. и каза, че има някакво странно течение вече 3 ден?! Притеснявам да се да не е станал гафа шото отначало бях с един кондом обаче после го смених и си бутах оная работа и след това новия презерватив..със стария малко избързах като го сложих - не бях в пълна ерекция и не съм и прониквал с него в нея само няколко опита също не съм свършвал с него, нито с втория презерватив.. и се притеснявам ... това нормално ли е ?? :(

4udq se 6to se obru6tate kuv forum za takiva ne6ta...nima ne go znaete tova ot ob6ta kultura 4e e suvsem normalno da stane taka......nqma nqma i nqkoi napi6e podobna tema

krem4et0
05-08-2008, 08:53
Не е забременяла. Просто няма начин! След 1-вия път е нормално да й закъснее. Все пак това са нови изживявания, стрес за организма, емоции, хормони.

sh3_1s_7h3_0n3
05-08-2008, 09:30
о0о нЕма се шашкате. На мен след първия път ми закъсня с 13 дена. 8-) Е, верно, че бях пила и антибиотици предишния месец... но си беше шокиращо... след първия ти полов акт.. баммм 13 дена закъснение 0,о
За капак... приятеля ми съвсем спокойно ми заяви, че най-вероятно съм бременна. :shock:
Амааа после се оказа, че било нормално, така че не си вкарвайте и вие в паранои, 'щото ще й Окъснее съвсем. :)

p0wder
05-08-2008, 09:32
Благодаря на всички за отзивчивостта ! Супер сте ! :grin:

&ILoveU2
05-08-2008, 09:34
Ох и на мен ми закъсня доста. Към 3 седмици. Направо бях изтрещяла. Знаех че няма как да е станал гафа, ама въпреки това от притеснение правих 2 теста. После ме беше яд за парите.

natalitoo
05-08-2008, 12:50
Не е забременяла. Просто няма начин! След 1-вия път е нормално да й закъснее. Все пак това са нови изживявания, стрес за организма, емоции, хормони.
+1