View Full Version : малки или големи...Гърди
boom_sexy
05-08-2008, 11:35
Awe mom4eta super mn mi e int kakvi gurdi predpo4itate golemi, malki .... i za6to ;) :lol:
hrisence
05-08-2008, 11:41
този въпрос вече е задаван някъде из форума
за всеки индовидуално аз примерно за мене няма значение размера (е сега не хубави на легне6 с некое моми4е кадето е като дъска :) ) на гърдите но предпочитам средно положение нито големи нито малки
VinDiesel
05-08-2008, 11:44
Размера няма значение стига да са стегнати :) лично мое предпочитание е да са нормални и стегнати :)
Tentpole
05-08-2008, 11:44
Е...колкото повече толкова повече и по-добре ;)
това е едно от последните неща, които гледам в едно момиче.Да не са МНОГО МАЛКИ или МНОГО ГОЛЕМИ .. това е.
nikemilov
05-08-2008, 12:05
Стегнати! Което ще рече не като доячна машина, нито пък като на 8 годишна.
Средно големи(нормални) Стегнати-задължително... 8)
Да не са много малки...защото ще се губят между пръстите,но да не са много големи защото...ще са много големи и следователно няма да са малки а ще са големи!!! НО да не са много големи :grin:
Нещо средно искам аз като ги хвана да ми паснат на ръцете да ги мачкам да ги мачкам иииииии да продължавам да ги мачкам :grin: :grin: :grin: След което да мачкам :P и като свършим........да мачкам :o дори като спа искам да мачкам 8) първата ми работа като стана сутрин е да помачкам на някоя съоченичка циците след което докато закусвам не спирам да мачкам :-o дори докато сам в кенефа мачкам циците на лелката която ги чисти :oops:
Таааа общо взето на мен ми харесват средно големите цици...да са стегнати...и да стават за мачкане защотото аз ги мачкам! :-)
:razz: :razz: :razz:
krisi_pisi
05-08-2008, 12:26
Стегнати! Което ще рече не като доячна машина, нито пък като на 8 годишна.
eee shto ve vijdala sym dosta nadareni 8 godishni momichenca :D (naistina)
splendour
05-08-2008, 13:16
momi4e s1m no imam s1veti k1m nqkoi momi4eta koito si kypyvat podpl1nki na kilogram i sytieni koito merqt moje bi na zadnika 6tot za mn po golemi ot ralniq im razmer.i bez tva neznam dali nqkoe mom4e obi4a kat 1 vidi po sytien nqkoq da i xlopa ili da e p1len s kvo li ne :D :D :D :D
размера няма значение да са стегнати иначе средно голями някаде
mimsssssss
05-08-2008, 14:55
Е...колкото повече толкова повече и по-добре ;)
+1 момиче съм :oops:
ShokoladkaTa
05-08-2008, 15:45
emm... i az sum momiche ... obache po moi nabliudeniq mom4etata ili pone pove4eto ot tqh si padat po golemite cici :-P ... ili pone predpo4itat da ne sa mn malki a sreden razmer :-|
MiSs_DioR_CheRiE
05-08-2008, 16:33
този въпрос вече е задаван някъде из форума Nqkude ?! :shock: Takava tema ima na vsqka stranica :?
*** MOLQ VI IZPOLZVAITE TURSACHKATA *** :x
зависи от ръста и фигурата на момичето ;)
gPa3HuTeJl
05-08-2008, 19:41
...такива теми има толко много, че вече им изгубих бройката...
MakeMeLaugh
05-08-2008, 20:05
не отказвам допълнително ;)
8)
[quote=hrisence]този въпрос вече е задаван някъде из форума Nqkude ?! :shock: Takava tema ima na vsqka stranica :?
*** MOLQ VI IZPOLZVAITE TURSACHKATA *** :x[/quo
ама когато на някой му се струва скучна дадена тема, защо я чете тогава?
blufer_1
05-27-2008, 21:31
малките са по оформени и секси
marina star
05-28-2008, 03:48
този въпрос вече е задаван някъде из форума
po to4no na vsqka stranica ot temite!!!!
armagedonski
05-28-2008, 05:48
razmera nqma zna4enie, stiga da e golqm! :-D sega seriozno: za men nqma zna4enie kwi 6te sa, samo da ne sa po malki i ot moite gradni muskoli, 4e posle ne momi4eto a az trea da hodq sas sutien 8-)
RaZcAkVa6tIq
05-28-2008, 06:17
Средно големи(нормални) Стегнати-задължително... 8) +1
BirdsFarm
05-28-2008, 06:22
Awe mom4eta super mn mi e int kakvi gurdi predpo4itate golemi, malki .... i za6to ;) :lol:
Големи бомби естествено - ако не може да ти прасне турска чикия - закво са ти! :booooomb:
I_HaVe_A_PrObLeM
05-28-2008, 08:31
този въпрос вече е задаван някъде из форума Nqkude ?! :shock: Takava tema ima na vsqka stranica :?
*** MOLQ VI IZPOLZVAITE TURSACHKATA *** :x
ама когато на някой му се струва скучна дадена тема, защо я чете тогава?
За да си чеше крастата
без гърди най-добре, а ко ще се занимавам с гърди ...! :D
Или да й придават женственост (за което е нужно не особено много) или да има къде да пипна (т.е. да ми пасват на ръката).
linoleum
05-28-2008, 15:15
emm... i az sum momiche ... obache po moi nabliudeniq mom4etata ili pone pove4eto ot tqh si padat po golemite cici :-P ... ili pone predpo4itat da ne sa mn malki a sreden razmer :-|
не че ги харесват... просто си възклицават...колко са големи...
но като застанат две сладурани една до друга и едната е като дойна крава.... а другата е портокалена...познай коя предпочитат
pErFeKt_GiRl
05-28-2008, 15:41
Е...колкото повече толкова повече и по-добре ;) пФф..ем хъбаво ли ще ти е да ти се натресе една дет кат се къпи си премята гърдите през рамо.... :lol:
VoodooServ
05-28-2008, 15:48
Честно казано предпочитам средни гарди нито големи нито много малки. Но все пак малките по ми допадат. ;)
SexOnTheBeach
06-09-2008, 11:22
аз като момче предпочитам средно..може и големи :),но не и малки
gothic_angel
06-09-2008, 14:07
Да не са много малки...защото ще се губят между пръстите,но да не са много големи защото...ще са много големи и следователно няма да са малки а ще са големи!!! НО да не са много големи :grin:
Нещо средно искам аз като ги хвана да ми паснат на ръцете да ги мачкам да ги мачкам иииииии да продължавам да ги мачкам :grin: :grin: :grin: След което да мачкам :P и като свършим........да мачкам :o дори като спа искам да мачкам 8) първата ми работа като стана сутрин е да помачкам на някоя съоченичка циците след което докато закусвам не спирам да мачкам :-o дори докато сам в кенефа мачкам циците на лелката която ги чисти :oops:
Таааа общо взето на мен ми харесват средно големите цици...да са стегнати...и да стават за мачкане защотото аз ги мачкам! :-)
:lol: :lol: :lol: :lol:
onlylovenosex
06-09-2008, 14:17
Стегнати! Което ще рече не като доячна машина, нито пък като на 8 годишна. +1 :grin: :grin: :grin: :oops:
Като на крава ... с 4 зърна :grin:
Спортните цицки са най яките .... :P
tiktak4e
06-09-2008, 19:21
:D :D :D da ama rqdko se namirat momi4eta koito da obi4at da im ma4kat cicite tolkova mnogo
Cecko873
11-16-2011, 17:35
kolkoto po malki-tolkova po dobre 8)
Стига сте изравяли теми от преди 3 години :-o