View Full Version : Не знам какво да правя с него.. Моля дайте съвет
sweetlove
05-08-2008, 16:10
Първо здравейте на всички. Забелязах че давате много компетентни мнения и реших да ви потърся съвет и за моето проблемче. Значи аз съм момиче на 15 години. Преди около година едно момче започна доста безотказно да ме забива (той сега е на 19) и аз започнах да го харесвам малко... но много добре знаех че е от ония плейбойчета дето повече от 2 седмици не изкарват с едно момиче и просто аз реших, че няма смисъл да се захващам с него и се правех на недостъпна повече от месец. Иначе момчето е готино, има чувство за хумор абе голям симпатяга е .. пък и доста настояваше да тръгнеме, но аз така и не се съгласих.. Та значи около месец след като започна всичко разбрах че се е захванал с една моя връстничка, горе долу приятелка ми е, и аз просто се убедих, че си е заслужавало да се дърпам.. но бях доста наранена.. И така бързо го забравих и след него си харесвах и други момчета, но започнахме отново да си пишем и станахме големи приятели, започнах да си споделям с него за много неща и той беше един от малкото хора, които ми даваха полезни съвети.. и така вече почти година ние сме добри приятели. а всъщност след мен той е имал доста момичета, всички мои връстнички, но с тях е бил по не повече от месец.. а с мен вече колко време сме само на малко приятелство и се разбираме чудесно.. забелязах че с всички негови бивши вече не се познават и не се поздравяват дори... Радвам се, че мен не ме е забравил като всички останали, но бих се радвала и ако станем нещо повече или поне по-близки приятели... А наскоро разбрах, че той и неговите приятели (а те са всички плейбойчета) се спорили кой от тях че си ме хване за гадже.. а те всички са ми се пробвали. Всъщност аз до сега не съм имала гадже, защото просто не съм намерила свястно момче... А искам да споделя и някои неща.. примерно на моя рожден ден той си ходеше с една моя горе долу добра приятелка. и те говореха по телефона и той и е казал да ми честити от негово име, а тя се подразни и започнаха да спорят. а после като се засякохме пред един магазин и аз бях с гаджето му. Той на нея само се усмихна и нищо не и каза, а мен ме поздрави за РД. Пиша ви всички тези подробности, защото искам да ми дадете мнението си.. дали той изпитва нещо към мен или просто ... не знам просто си се ебава... благодаря на всички, които са изчели писанията ми и ви моля за мнения..
gPa3HuTeJl
05-08-2008, 16:21
От толко разкавания... незнам дали е така, но разбрах, че от доста време се е "заигравал" с теб... ако е така... какво лошо има да му кажеш, че от приятелите искаш да минете крачка напред
Виж са..аз съм момче..малко моеж да съм с криви разбирания не вярвам да ме разбереш..може да права мръсно на сички момчета само че като момче от личен опит ти казвам..когато едно момче хареса ендо момиче и тя му се прави на недостъпна той по тоя начин се дразни че неможе да я има..плейбойче бил...че кое момче както и момиче не гледа по някъв начин да изтъкне пред другите от противоположния пол.....повярвай ми не че нещо искам да ти кажа...ама след като му е такава компанията кой знае какво са си говорили за тебе кой знае кво си мисли за тебе..не е лошо да сте приятели но той ще те нарани гарантирам ти на бас се хвщам..види ли че му падаш в краката и т.н....просто забрави ... факта че не си говори с бившите и че не е бил с тях повече от месец...факта че му се лепят..факта че неговите уж приятели са ти се редили един по еидн..кой знае кво си викат за тебе и такова сещаш ли се...а и си хубаво момиче предполагам щом ти се редят плейбойчета....нямала си си гадже?Още по хубаво това довежда че си девствена...девствените станаха антики още повече си на 15 момиче гордей се с това ей!Но помни хванеш ли се с него не повече от 1 месец и повярвйа ми няма кой знае какво да изживееш....още повече че си девствена той ше очаква секс от теб по тоя начин се подсигурява щото ти е първия и знае че ше тичаш след него вечно..така си му подсигурена...внимавай личен съвет..едно време бях същия...само дето моите връзки бяха по 3-4 месеца и секи път ми се ебаваше майката щото момчиетата имаха прекалено голямо самочувствие ма не ми се говори са за тва..
Успех приятелко :)
sweetlove
05-08-2008, 16:41
ziky, мерси много за отговора ти, но сикам да ти кажа, че аз никога не бих имала интимни отношения с човек като него.. още си чакам някое свястно момче дето просто да си заслужава.. а иначе за приятелите му са ми казвали, че те ми се точат щото го раздавам много недостъпна и искат да видят кой че ме размекне.. аз разбира се се опитвам да се правя, че никой не ме интересува.. Но всйщност въпроса ми е Толкова ли са повурхностни момчетата, гледат да хванат някоя мацка за малко да се покефят със свястно момиче и аиде след седмица на друга.. И защо никой не харесва недостъпните? Всички се хвърлят на лесното. А за него си мисля, че така като се правя че не ме инересува особено барзо ще му омръзне.. Вие какво мислите за тия момчета?
ziky, мерси много за отговора ти, но сикам да ти кажа, че аз никога не бих имала интимни отношения с човек като него.. още си чакам някое свястно момче дето просто да си заслужава.. а иначе за приятелите му са ми казвали, че те ми се точат щото го раздавам много недостъпна и искат да видят кой че ме размекне.. аз разбира се се опитвам да се правя, че никой не ме интересува.. Но всйщност въпроса ми е Толкова ли са повурхностни момчетата, гледат да хванат някоя мацка за малко да се покефят със свястно момиче и аиде след седмица на друга.. И защо никой не харесва недостъпните? Всички се хвърлят на лесното. А за него си мисля, че така като се правя че не ме инересува особено барзо ще му омръзне.. Вие какво мислите за тия момчета?
хах виж са не че си права реклама нещо или нещо такова ама се пак не сички момчета са такива не си попаднала на точното...скоро се запознах с едно момиче вика аз като ти гледам бившите се комплексирам...знаеш ли кво и отговорих?казах и а знаеш ли защо са ми бивши...точно такива разкрепостени и некви дет се мислат за незнам и аз няма таква дума съществуваща още...просто недей се занимава с глупости...момче което гледа момиче заради това начи е от типа че не иска нищо сериозно и ангажиращо...иска да опиа с различни момичета за да види какво е и интереса му намалява постепенно и се стреми към друго...просто такъв тип са тва е ..
BaHxeL3uHr
05-08-2008, 16:53
Не слагай всички момчета под общ знаменател...Вярно е че повечето са такива в днешно време, търсят да боцнат нещо и после бягат.Не съм съгласен, че никой не харесва недостъпните, напротив- ти сама каза че всички от неговата компания са те сваляли, това не ти ли говори обратното? Лично на мен ми е доста по-забавно момичето да се дърпа отначало, по-интересно е, а и после разбираш, че труда ти си е зслужавал...е в повечето случаи. А по основният ти въпрос моето мнение е да оставиш нещата така както са си... какво лошо има в това да сте само приятели, а и щом си му се доверила до такава степен явно е добър приятел... При евентуална връзка последствията ще са като с другите му приятелки предполагам...не се занимавай с него...това е моят съвет.
sweetlove
05-08-2008, 17:12
мерси много за отговорите ви, но всъщност да ви попитам.. тва че тои е такъв, че бързо си зарязва приятелките и не му пука за никоя от тях, а с мен се държи толкова добре и след повече от година още не ме е забравил и продължава да се занимава с мен, въпреки че се правя, че не ме инетерува, според вас това означава ли нещо или всичко е само за прословутата цел на плейбойчетата да си хванат някоя за 2-3 седмици? Аз нямам намерение да тръгвам с него точно заради това, но искам да знам какво мислите дали още цели да се хване с мен с някакви по-сериозни намерения или за него съм като всички други? пиша тук защото вярвам в добрите ви съвети :) :-)
мерси много за отговорите ви, но всъщност да ви попитам.. тва че тои е такъв, че бързо си зарязва приятелките и не му пука за никоя от тях, а с мен се държи толкова добре и след повече от година още не ме е забравил и продължава да се занимава с мен, въпреки че се правя, че не ме инетерува, според вас това означава ли нещо или всичко е само за прословутата цел на плейбойчетата да си хванат някоя за 2-3 седмици? Аз нямам намерение да тръгвам с него точно заради това, но искам да знам какво мислите дали още цели да се хване с мен с някакви по-сериозни намерения или за него съм като всички други? пиша тук защото вярвам в добрите ви съвети :) :-)
Нищо сериозно аз ти казвам недей се занимава няма никъв смисал просто до болка ми е познато...недостъпна си - интересна си тва е .....
sladur4etyYy
05-08-2008, 17:29
Първо здравейте на всички. Забелязах че давате много компетентни мнения и реших да ви потърся съвет и за моето проблемче. Значи аз съм момиче на 15 години. Преди около година едно момче започна доста безотказно да ме забива (той сега е на 19) и аз започнах да го харесвам малко... но много добре знаех че е от ония плейбойчета дето повече от 2 седмици не изкарват с едно момиче и просто аз реших, че няма смисъл да се захващам с него и се правех на недостъпна повече от месец. Иначе момчето е готино, има чувство за хумор абе голям симпатяга е .. пък и доста настояваше да тръгнеме, но аз така и не се съгласих.. Та значи около месец след като започна всичко разбрах че се е захванал с една моя връстничка, горе долу приятелка ми е, и аз просто се убедих, че си е заслужавало да се дърпам.. но бях доста наранена.. И така бързо го забравих и след него си харесвах и други момчета, но започнахме отново да си пишем и станахме големи приятели, започнах да си споделям с него за много неща и той беше един от малкото хора, които ми даваха полезни съвети.. и така вече почти година ние сме добри приятели. а всъщност след мен той е имал доста момичета, всички мои връстнички, но с тях е бил по не повече от месец.. а с мен вече колко време сме само на малко приятелство и се разбираме чудесно.. забелязах че с всички негови бивши вече не се познават и не се поздравяват дори... Радвам се, че мен не ме е забравил като всички останали, но бих се радвала и ако станем нещо повече или поне по-близки приятели... А наскоро разбрах, че той и неговите приятели (а те са всички плейбойчета) се спорили кой от тях че си ме хване за гадже.. а те всички са ми се пробвали. Всъщност аз до сега не съм имала гадже, защото просто не съм намерила свястно момче... А искам да споделя и някои неща.. примерно на моя рожден ден той си ходеше с една моя горе долу добра приятелка. и те говореха по телефона и той и е казал да ми честити от негово име, а тя се подразни и започнаха да спорят. а после като се засякохме пред един магазин и аз бях с гаджето му. Той на нея само се усмихна и нищо не и каза, а мен ме поздрави за РД. Пиша ви всички тези подробности, защото искам да ми дадете мнението си.. дали той изпитва нещо към мен или просто ... не знам просто си се ебава... благодаря на всички, които са изчели писанията ми и ви моля за мнения..
ами щом е ''плейбой4е'' зна4и не е свикнал да му отказват, а ти си го направила т.е. може би си му станала интересна за разлика от останалите които лесно му се връзват. възможно е просто да си 1 от мн малкото моми4ета отказвали му някога и той да те приема като предизвикателство. ако е така, веднага щом (ако) тръгне6 с него, да му омръзне6 и да се превърнеш в 1 от многото. може и сериозно да те харесва ама не ми се вярва от на4ино по който го описа :?
Определено не те има просто за ебавка...Харесвал те е настоятелно...въпреки че ти..си го отрязвала и после..сте станали приятели..Има ли смисъл да ни питаш дали се ебава? (think) Много ясно че не! Та нали...си му споделяла..ала бала...па той ти е давал съвети..тей че.. май е сериозно ;) Ти казваш че искаш нещо повече от приятелство с него..ами...когато той е искал-ти си го отрязала...сега може би той изпитва само приятелски чувства към тебе и..не мисля че ще се съгласи на нещо..повече! Ама пък..де да знае човек..може все още..да има не загаснали пламъчета.. към тебе :P ...Ако можеш намери начин да разпалиш огъня иии...успеееех!!!!:)))
Мога да изпиша цели фермани за подобни "плейбоичета",но няма,просто ще те посъветвам - не се занимавай с подобни индивиди. :o :D Точният,ще дойде на точното място,в точното време..вервай ми.Успех. :D
Абе според мен момчето те има повече вече като приятелка ,минало е времето когато е искал да е с теб ...сега е видял; това ,което си ти самата и според мен той неиска да разваляте приятелството си . Дано разбра насоката на мисълта ми. :)
MartyParty
05-08-2008, 18:14
Оууу,не,не,не,не! :smt012 Няма смисъл-сама го казваш.Ще си намериш някой 1000 пъти по-грижовен,всеотдаен и влюбен в теб и за този дори няма да си помисляш.Такива типове са ненужни,но пък всички минават и през тях.Имах такава лятна любов,несподелена за щастие.Беше ми адски гадно,но го преживях.С този Казанова само ще си пропилееш времето.Сега може да ти се струва много влюбен,но ако тръгнете моментално тази "любов"ще се изпари.Лично аз не бих го нарекла любов,а по-скоро мерак.По-добре нищо не прави,за да си запазите приятелството и да не страдаш после.
sweetlove
05-08-2008, 19:10
благодаря ви много на всички за добрите съвети :-) аз също мислех да си оставаме само приятели, защото не искам да ставам на някои просто поредна бройка.. още повече когато става въпрос за пържо гадже.. :) искам също да ви кажа, че сте страхотнии.. :P