View Full Version : Още я харесвам и искам да си я върна
Red-Bull132
05-08-2008, 17:29
Predi vreme s edno stanahme malko pove4ko ot fr...dobre varva6e no tai kato be6e to4no predi vakanciqta vidqhme se samo za 1 den sled kato si priznahme 4e imame 4ustva edin kam drug i taka...doide vakanciqta...az na selo tq na ekskurziq pi6em si SMS vsi4ko varve6e kato po voda.No predi 2 dni mi kaza 4e iska malko relax za6toto predi men ima6e vrazka s 1 mom4e za okolo 2 meseca a i taka sa6to za6toto tq na men mi be6e parvata i iskala po opiten...i si ostanahme kato friends...no problema e 4e az o6te q haresvam a nz kvo da pravq :\ tq iska mom4e deto nqma da ima za parvi pat vrazka i taka...i tai kato mi e parva -> ne sam se celuval :oops: :oops: :oops: molq pomognete i kajete kakvo da pravq
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
kato` limonche
05-08-2008, 18:06
На колко години си?
krisi_bep
05-08-2008, 18:06
Еми,пич,тя май те е отрязала по заобиколен начин...
Tentpole
05-08-2008, 18:07
Сопата, вилата и тръгвай да я търсиш! :grin:
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-08-2008, 18:11
идеята, че се отказва от теб заради абсурдна причина ми звучи неправилно ... има нещо гнило ... явно не й пука чак толко за теб в края на крайщата :?
Glezlata__
05-08-2008, 18:17
vij sq tq ako te e haresvala naistina nqma se interesuva dali si se celuval ili ne dali si imal priqtelka predi tova ili ne tq shteshe da si e s tebe i nishtu nqmashe da q spre. Spored men tva sa lapeshki raboti koeto e napravila.. tq napravo ti e kazala che ne iska da e s teb taka che zaebiq ne e samo tq chuvstvata ne sa vecheni tu gi ima tu gi nqma taka che spoko shte q zabravish shte ima i drugi sled neq imash tolkova mnogo vreme... ;)
Red-Bull132
05-09-2008, 05:36
mi az taka mislq ama 1 den predi da mi go kaje igrahme na 1 igra-zadavame si vaprosi i se opoznavame v tazi oblast koqto zadava6tiq ne poznava drugiq...i me pita ako 1 momi4e me rezne zaradi dr i vidi 4e ne se polu4i s 2roto mom4e dali bih q priel otnovo?? i se 4uda dali taka ne mi podskazva ama nz :\ a o6te kato se zapoznahme kaza 4e iska seriozna vrazka a sega....
P.S.tai kato mi e parva napravih nqkolko gre6ki i moje i zaradi tova
Red-Bull132
05-09-2008, 07:19
На колко години си? Почти на 15 :oops:
mElityyy
05-09-2008, 11:57
абе ти що си и казал че не си се целувал.. бъди малко .. по.. тежък.. всмисъл.. сигурно те е помислила за задръстен.. не се казваттея работи като това.. :-o
:razz: извинявай че се смея но причината е найтина неоснователна за късане лошо е че си хлатнал по такъв парцал като нея да влагаш чуства и на края да ти теглят дузпата със това обравдание
i_hate_you_but_i_love_you
05-09-2008, 16:39
идеята, че се отказва от теб заради абсурдна причина ми звучи неправилно ... има нещо гнило ... явно не й пука чак толко за теб в края на крайщата :?
+1 Тя те е скъсала по начин по който да не те нарани толкова много.. недей да й вървиш подир гъза :?
Red-Bull132
05-09-2008, 18:03
абе ти що си и казал че не си се целувал.. бъди малко .. по.. тежък.. всмисъл.. сигурно те е помислила за задръстен.. не се казваттея работи като това.. :-oi kato ne i kaja kakvo? nali na parvata celuvka 6e se useti a i ne obi4am da laja osobeno gajeto...a spenssi otnosno tvoq komentar az si q poznavam dobre qvno sam zabravil da kaja 4e glavnata pri4ina e "RELAX-A" a ina4e tq nqma6e ni6to protiv prosto iskala po opiten a ne da me u4i na vsi4ko
shanty_loop
05-09-2008, 18:25
абе ти що си и казал че не си се целувал.. бъди малко .. по.. тежък.. всмисъл.. сигурно те е помислила за задръстен.. не се казваттея работи като това.. :-oi kato ne i kaja kakvo? nali na parvata celuvka 6e se useti a i ne obi4am da laja osobeno gajeto...a spenssi otnosno tvoq komentar az si q poznavam dobre qvno sam zabravil da kaja 4e glavnata pri4ina e "RELAX-A" a ina4e tq nqma6e ni6to protiv prosto iskala po opiten a ne da me u4i na vsi4ko
Споко бе човек ,само не се стягай аз... ами аз ще те посаветвам да си хванеш др. се ше я забравиш все пак казваш , че я харесваш ,плюй си на петите преди да си я обикнал :?
RELAX от какво явно е обаркана и иска да обмисли нещата за да реши как да прави за напред.
fuck_me_pls
05-10-2008, 07:41
+1 Тя те е скъсала по начин по който да не те нарани толкова много.. недей да й вървиш подир гъза :?
+1
MoOnLiGhT_ShAdOw
05-10-2008, 07:46
Въпрос: да не би това да е последната останала женска на земята?
Red-Bull132
05-10-2008, 09:55
Въпрос: да не би това да е последната останала женска на земята?Ne ama e ot rqdkite svestni momi4eta...opitval sam s mn momi4eta ama te kato razberat 4e sam bil samoten 13-14g i sam nqmal gaje nali se se6ta6 kvo sledva...samo 6toto ne si celunal momi4e dosega 6te te otrejat...pone se radvam 4e tq me rezna za dr a tova 4e ne sam se celuval go ostavi za nai nakraq kato posledna i ne mn vajna pri4ina...
Въпрос: да не би това да е последната останала женска на земята?Ne ama e ot rqdkite svestni momi4eta...opitval sam s mn momi4eta ama te kato razberat 4e sam bil samoten 13-14g i sam nqmal gaje nali se se6ta6 kvo sledva...samo 6toto ne si celunal momi4e dosega 6te te otrejat...pone se radvam 4e tq me rezna za dr a tova 4e ne sam se celuval go ostavi za nai nakraq kato posledna i ne mn vajna pri4ina...Егати и момичетата....аз бих се кефила да съм първа на момчето и да го науча на всичко,тия явно нищо не знаят и за тва не ногат и да те научат на нищо! :D
А иначе "основната" причина,която ти е посочила-релаксът след 2-месечна "мноого дъга и изтощителна връзка" е още по-тъпа.... :lol:
Нз защо мислиш,че тая е от малкото свестни момичета,може би защото си влюбен,но помисли заслужава ли си! :wink:
човеееек, ти си толкова хлътнал по това момиче, че не търпиш никаква критика към нея. Няма да я критикувам. така, понякога малките грешки, за които говориш ти, значат много за някое момиче, ако не си сигурен, че няма друго момче...по-добре я попитай, поне за да станеш наясно с нещата :)