View Full Version : малък проблем
dobrodushko
05-08-2008, 18:28
Допреди малко бях с приятелката ми и опитахме секса (девствени сме и двамата) Нещата горе-долу се развиха добре, но малко впечатление ми направи факта, че когато се стига до момента да я отворя и ми пада ... и проблема е там, че преди с 1 момиче друго опитах да правя секс и нещата се развиха по същия начин. Все пак си отворих момичето, но имахме ограничено време и се разделихме преждевременно. Искам да питам по опитните ... от притеснение ли ми е било това нещо с ерекцията или просто имам някакъв проблем ... попринцип не се чуствах напрегнат, а и нямам проблем с възбудата, но незнам защо точно когато се стига до секс и се получават така нещата :( надявам се да помогнете
Допреди малко бях с приятелката ми и опитахме секса (девствени сме и двамата) Нещата горе-долу се развиха добре, но малко впечатление ми направи факта, че когато се стига до момента да я отворя и ми пада ... и проблема е там, че преди с 1 момиче друго опитах да правя секс и нещата се развиха по същия начин. Все пак си отворих момичето, но имахме ограничено време и се разделихме преждевременно. Искам да питам по опитните ... от притеснение ли ми е било това нещо с ерекцията или просто имам някакъв проблем ... попринцип не се чуствах напрегнат, а и нямам проблем с възбудата, но незнам защо точно когато се стига до секс и се получават така нещата :( надявам се да помогнете
po princip se polu4ava taka ot pritesnenie ama kazva6 4e ti e za 2 put...ako se slu4a taka o6te edin dva puti potursi lekarsko mnenie
Virtuallll
05-08-2008, 18:44
От притеснение е е станало, трябва да си максимално отпуснат и да предразположиш момичето, за да не се стяга и да те ограничава. Успех :)
dobrodushko
05-08-2008, 18:47
мм прав си така е, но все пак знам кога притеснението витае в мен и знам, че си се бях отпуснал и през цялото време всичко беше добре ( и попринцип не мисля, че имам проблем с това) , но как така точно в определения момент започва да ми пада ... е дано е от притеснение наистина
Може би си избираш или си попаднал на момичета, които не те възбуждат достатъчно.
LoLiPoP4o
05-08-2008, 19:03
pritesnqval si se no spokoino gledai drugiq pyt da se otpusnesh da ima poveche lubovna igra :)
gPa3HuTeJl
05-08-2008, 19:19
Девствени сте.... Опитали сте секс с приятелката ти... отворил си я... преди време си отворил друго момиче...
Абе ти или не я използваш тая патка по предназначение или просто незнаеш к'во говориш...
solveig_m
05-09-2008, 10:46
Хах и аз бях така само че успях от 4 път така че не се шашкай, някой сме по срамежливи.
Просто се отпусни ;) успех!!!
krem4et0
05-09-2008, 10:47
Как така хем си девствен, хем си проникнал в друго момиче?
likejolie
05-09-2008, 11:12
Абе като ти спада 'що не пробваш с пръстче.Маи и за двама ви ще е по-добрият вариянт. УСпехче :P :-D
Empowered
05-09-2008, 11:22
Как така хем си девствен, хем си проникнал в друго момиче?
Aye i az tova se 4udq? Navqrno e ot pritesnenie imam edin poznat koito sa6to ima6e takav problem vednaj no ne sam sigoren pri nego mai pri4inata be6e dr :) prekalil e s mastrubacite ako ne se laja :lol: :razz:
shto ne karash oshte na ra4na dokato ne razberesh kade ti e pishleto
mir4ovski
05-09-2008, 12:10
Зна4и.....хем си отоворил моми4ето хем сте девствени...тва не е много възможно.....не се 6а6каи толкова много от притеснение е :-)
Вкарай си клечка за уши да действа като протеза..... ....
От сдух е батенце от сдух .... ;) ще свикнеш
DevilWish
05-09-2008, 16:55
Много се спичаш ;) Да ти направи една свирка и пак ще се събуди ;)