View Full Version : Фемидом
Mirelchetoo14
05-08-2008, 20:05
Това е женският презерватив. Четох някъде,но не съм виждала да се продава в България. Разбрах само, че има в "Семейно планиране",но кажете ако знаете нещо повече...?Продават ли се свободно,къде,цени...?
Т.7
swords1010
И аз бях чел в едно списание...но не пишеше много хубави работи за него.Честно казано не съм виждал никъде из България да се продава.
nikoi_si
05-08-2008, 20:16
da v daskalo sestrata ni govore6e za takaf prezervativ i kaza 4e e normalen i 4e go ima po aptekte i si4ki zehme da sa hilim i vikame ami ako hlatne i zasedne vatre :D i tq vika nevazmojno bilo iii tei i kaza 4e nasqkade gi imalo nz ne sam tarsil dnes za 1vi pat si zeh majki (rofl) za 3 dadah 48 st :D
da v daskalo sestrata ni govore6e za takaf prezervativ i kaza 4e e normalen i 4e go ima po aptekte i si4ki zehme da sa hilim i vikame ami ako hlatne i zasedne vatre :D i tq vika nevazmojno bilo iii tei i kaza 4e nasqkade gi imalo nz ne sam tarsil dnes za 1vi pat si zeh majki (rofl) za 3 dadah 48 st :DАко ще ги позлваш тез презервативи дето си ги купил... след 9 месеца очаквай дребосъче ...
DevilWish
05-08-2008, 20:50
za 3 dadah 48 st :DАко ще ги позлваш тез презервативи дето си ги купил... след 9 месеца очаквай дребосъче ...
глупости на квадрат ;) аз преди все такива ползвах от по 18 ст. ли колко бяха и както гледам минаха 2 години от тогава и още ми няма нищо . . . а дюрекса ми се късаха 2-3 пъти ;)
А по темата - идея си нямам :#
za 3 dadah 48 st :DАко ще ги позлваш тез презервативи дето си ги купил... след 9 месеца очаквай дребосъче ...
глупости на квадрат ;) аз преди все такива ползвах от по 18 ст. ли колко бяха и както гледам минаха 2 години от тогава и още ми няма нищо . . . а дюрекса ми се късаха 2-3 пъти ;)
А по темата - идея си нямам :#С дюреска сексът е по агресивен , не за друго 8-)
MaKiNgMeCraZy
05-08-2008, 21:10
А по темата - идея си нямам :#С дюреска сексът е по агресивен , не за друго 8-)
Хах нали ;) И на мен ми се късат Дюрекс .. И това колко струва презерватива не е от голямо значение ;)
А по темата .. мисля, че има в аптеките, но не съм се интересувала.Щом говорят за това, значи има ;)
amatorium
05-08-2008, 21:43
Hah. Durexite i na men mi se kusat. Ne gi polzvam. Inache po temata, femidom-a e jenskiqt variant na prezervativa. Neznam kolko svobodno se prodava v Bulgaria obache. Ne sum se interesval.
Wrathchild
05-09-2008, 03:44
Едва ли ти искат разрешително.
Впрочем само на мен ли Durex никога не ми се е късал?
Колкото пъти сме късали гума, винаги Дурекс е било. Така 4е не ги оби4ам аз изобщо. Тези смешните за по 10 стотинки, на тях им имам по-голямо доверие.
Ина4е по темата - такива презервативи не съм виждала да продават никъде, но съм 4ела из разни списания, 4е и не били особено удобни.. Та не е като да ме е блазнело..
krem4et0
05-09-2008, 10:54
da v daskalo sestrata ni govore6e za takaf prezervativ i kaza 4e e normalen i 4e go ima po aptekte i si4ki zehme da sa hilim i vikame ami ako hlatne i zasedne vatre :D i tq vika nevazmojno bilo iii tei i kaza 4e nasqkade gi imalo nz ne sam tarsil dnes za 1vi pat si zeh majki (rofl) za 3 dadah 48 st :DАко ще ги позлваш тез презервативи дето си ги купил... след 9 месеца очаквай дребосъче ...
Глупости. Даже презервативите от 20-30 стотинки са по-дебели и по-рядко се късат........Ползвала съм и не съм станала майка.
hahavteen
05-09-2008, 11:21
Доста по-скъпи и доста по-неудобни от кондомите са. Предполагам е може да ги намериш в по-големи аптеки.
nikoi_si
05-09-2008, 16:55
Глупости. Даже презервативите от 20-30 стотинки са по-дебели и по-рядко се късат........Ползвала съм и не съм станала майка.
Prava e skasa sa ;(;(;(;( ediniq drugiq ne sam go probval 6ot kat sa skasa tozi i az mn se stresnah i vednaga stanahmee i sa oblekah i me be6e adski sram si4ko provali toz 6iban prezervativ sq me e sram da pogledna momi4eto :S:S:S:S:S:S pak i ako e stanalo ne6to....az ne bqh svar6il ama ima6e nekfa te4nost koqt ingi izliza ;(;(;( (ako mislite 4e e ebavka....aee ko ma ebe ko mislite)
krem4et0
05-10-2008, 10:15
Няма гаранция, че и Дюрекс да е било, ще остане цял. Предполагам не си слагал кой знае колко пъти презерватив и е нормално да не знаеш как, съответно да има въздух в него и да се спука. Ако ще и от 5 лв да е има ли въздух-къса се.
Късал ми се е само 1 Спортекс от стотици използвани презервативи......
Иначе момичето не е забременяло.
swords1010
05-14-2008, 16:51
Виждал съм... потърси в аптеките. :)