Влез

View Full Version : Възможно ?

withoutbreaking
05-08-2008, 20:17
Така.. Здравейте :)
Етоо.. още една тъпа тема... знам на всички че ви е писнало от такива като мене..но искам да ви кажа че преди да пусна и моя тема,прочетох абсолютно всички подобни теми относно познатият страх..
от много дни се колебая да пусна тема,но знам че някои незнам как ще реагират от подобни глупости..
та сега към съществената част
Преди една седмица правих секс без кондом в овулация..сигурно ще започнете да ме вините за това,но съм със сериозен приятел от 1 година и му имам доверие..
Момчето свърши пред очите ми,извън мен...извади го 10 сек преди да свърши.. а и карахме около 5-6 мин само..обаче бях в овулация.Трябва да ми дойде тази седмица дето идва.Нямам никакви симптомии за бременност или нещо подобно..всичко си ми е окей..Та въпросът ми е дали има за какво да се притеснявам след като е свършил извън мен и бях в овулация ?
ааа да и за тест..колко дни след акта може да се направи...
вчера се замислих за това и просто няма начин до сега колко пъти съм правила секс без кондом и 100% няма начин да не съм и правила в овулация и всичко си е било наред..
Помагайте :) Благодаря за отделеното време :)

nikoi_si
05-08-2008, 20:19
nqma za ko da sa pritesnqq6 spox ;)

elitssa_
05-08-2008, 20:23
И аз така мисля :))

Mad&Bad
05-08-2008, 20:27
Всичко е наред :) Още повече не ми звучиш притеснена както трябва и да бъде :)

withoutbreaking
05-08-2008, 20:29
за притеснение...когато съм с приятеля..само го тормозя и той вика де споко ..и не знам..аз вече 4 пореден месец така се мъча с тия страхове..единствено ме притеснява че бях в овулация... а сега нещо започнаха да ме наболват гърдите .. може би ще ми дойде.. а може би не :(

sandrin
05-08-2008, 20:29
Дишай спокойно бебе не се прави лесно дори и да си в овулация трябва хубаво да свърши в тебе а щом го е направил пред тебе значи е пекан :) Но за напред избягвай такива моменти малко е глупава постъпката но все пак тва си е твое решение . При ерекцията от пениса изтича течност която съдържа малко количество сперматозоиди който също са годни за оплождане такаче неможе да си на 101% сиг че не е станало нещо но 90% че ти няма нищо 8-)

withoutbreaking
05-08-2008, 20:35
Дишай спокойно бебе не се прави лесно дори и да си в овулация трябва хубаво да свърши в тебе а щом го е направил пред тебе значи е пекан :) Но за напред избягват такива моменти малко е глупава постъпката но все пак тва си е твое решение . При ерекцията от пениса изтича течност която съдържа малко количество сперматозоиди който също са годни за оплождане такаче неможе да си на 101% сиг че не е станало нещо но 90% че ти няма нищо 8-)
даа.... тъпата течност ... ама за теста нищо не разбрах .. мисля утре да си взема... все пак мерси за разбирането :)

&ILoveU2
05-08-2008, 20:39
Еми купи си тест. То там пише в упътването кога може да отчете точен резултат.

DevilWish
05-08-2008, 20:42
Бе що мислите ,че таз работа става така лесно?8 месеца правя секс без презерватив (ако щете ме нападайте) и нищо ми няма (да чукам пак на дърво де ;) ) ,така че споко ;) нямаш нужда и от тест даже ;)

sandrin
05-08-2008, 20:43
Еми купи си тест. То там пише в упътването кога може да отчете точен резултат.
+1 И аз съм на това мнение ... Приятелката ми не е ползвала до момента и може да се каже че съм малко гол и бос в тая насока :-D

withoutbreaking
05-08-2008, 20:45
Еми аз тест съм си правила щото ми закъсняваше но за полов акт така и не прочетох... но както и да е.. сигурно ви станах банална вече... а мацката дето казва че прави без кондом.. не знам какво да ти кажа..карах и аз така ... но в последните месеци избягвам след тия страхове дет ги имам.. ти си знаеш :)

noNamebaby
05-11-2008, 21:01
Хах какво съвпадение..и при мене се случи така ... даже мислех и аз да пускам тема... сега последните дни преди да ми дойде и аз зех да се притеснявам от тфа че правих секс без кондом когато бях в овулация,а той свърши извън мен.. но няма да сме правили секс повече от 5 минути.. странно че и при теб е така without`breaking .. :(
Та наистина има ли опасност и дали да се притеснявам толко много.. и НАЙ-ВАЖНОТО той свърши пред лицето ми на пода даже :d !!!!!

bany_land
05-11-2008, 21:11
100% badi sigurna 4e ni6to ti nqma ;)

withoutbreaking
05-15-2008, 11:23
пак ви досаждам...миналия месец ми дойде да на 15 а тоя трябваше на 13... не ми идва се още.. а на 12 май си направих тест SureCheck и беше отрицателен.. сега ми закъснява с 2 дена... ще умра от притеснение... а секса беше преди 2 седмици без кондом в тъпата овулацияяяяяяяяяяя и не е свършиллллллл в меннннннн :(:(:(:(:(:(

MaKiNgMeCraZy
05-15-2008, 11:37
Абе нищо ти няма.Успокой се и ще ти доиде ;) Сигурно ти закъснява от притеснение или ако си била болна скоро и си пила лекарства .. а може и от още 1 куп неща да ти закъснява.
Само кажи на колко си щото ако си на 14 може още да не ти е редовен цикъла ;)

withoutbreaking
05-15-2008, 11:39
не изобщо не съм била болна... на 16 съм ама много се притеснявам... и миналия месец беше така ... мисля сега пак да си зема тест или няма смисъл ?

MaKiNgMeCraZy
05-15-2008, 11:44
Ми вземи си, ама щом и миналия месец ти е закъсняло мисля, че няма от какво да се притесняваш.Можеш да изчакаш ощя 2-3 дни и ще ти доиде. Просто понякога може да ти закъснее и от прекалено притеснение, нерви .. Мисля, че си ок, но ако ще се успокоиш повече вземи си един тест и си го направи утре сутринта като станеш ;) Успехчета

withoutbreaking
05-15-2008, 13:32
ок мацка мерси,ще изчакам още 2-3 дни и ако ми не е дошло ще си зема тест и пак ще пиша,вие ме успокоявате :) мерси ;]

beb4eto0o
05-15-2008, 13:39
bebe nestava tolkova lesno nqma za kakvo da se pritesnqva6

Re5peC7
05-15-2008, 13:48
и според мен няма смисъл да се притесняваш :)

withoutbreaking
05-15-2008, 18:27
появи се още един проблем.. забелязах че ми тече много от тая бяла течност..вагинален секрет ... по принцип ми тече постоянно но много малко... а сега.. това може би е признак че ще ми дойде.. ?

beautiful_noise
05-15-2008, 19:18
Възможно

Още нещо - на мен например никога не ми е идвало на точна дата. Винаги или подранява (като например този месец и то с цяла седмица) или закъснява.

П.С. На 17 съм

withoutbreaking
05-15-2008, 20:16
еми и при мене е така не винаги ми идва точно... ох много ме е страх хора,само пиша глупави отговори но умирам от страх... се си мисля че нищо не е станало.. но но ... айде стига толко мъчения .. :)