Влез

View Full Version : Права или чуплива коса ?

haheee
05-09-2008, 08:04
Мисля да си взимам естествена коса с щипки,но се чудя дали да взема права или чуплива.Моята коса е чуплива,но винаги я изправям,но и ми писва понякога.Ако си взема права трябва и моята да я изправям,ако искам да ми е права,но ако се намокри моята ще се накъдри веднага.Ако пък си взема чуплива,ако искам да ми е права понякога,трябва доста да си играя да изправям и двете коси.Искам да попитам правата чуждата коса ако се намокри от дъжд например,дали си остава права или се начупва?Според вас каква да си взема-права или чуплива?

pinkdiamonds
05-09-2008, 08:25
Ами как се харесваш повече ,с права или с чуплива коса? Въпреки ,че щом казваш ,че и сега си я изправяш постоянно-явно с права се харесваш повече и тогава какъв е смисъла да се чудиш :-D

haheee
05-09-2008, 08:38
Да,но моята коса,колкото и да я изправям се начупва бързо,а да не говорим като завали дъжд,ставам като гръмнал бойлер.Тогава какво става-моята чуплива,а сложената права.Пък ако си взема чуплива и ако реша да бъда някога с права трябва да си играя 2 часа да изправям и двете коси...затова се чудя толкова много.

miloto_girl_4e
05-09-2008, 09:04
По-добре си играй да изправяш другата коса два часа(макарче определено ще стане многоооо по-бързо), отколкото като се намокри
твоята коса да стане мазало - твоята къдрава, изкуствената права..

mimsssssss
05-09-2008, 09:09
zavisi kakva ti e formata na liceto az li4no haresvam 4yplivata pridava obem i po dobro izrajenie na face

_wait_and_bleed_
05-09-2008, 09:24
По-добре си вземи права,защото ако изправяш тресата,тя ще се захаби много бързо.Просто не си я слагай всеки ден,защото твоята коса след време ще почне да се къса и да пада от всекидневното изправяне.И моята коса е чуплива и преди я изправях всеки ден и каквото и да слагаш-кристали и тн след време спират да действат.

diamondgirl
06-08-2008, 08:10
моята коса е чуплива, но също като теб обожавам права коса. напоследък се убедих ,че колокото и да си изправям косата при влагата нвъв въздуха се накъдря. така че се примирих с това което имам, наскоро си взех пяна за къдрава коса и сега се радвам на оформени къдрици :D ако бях на твое място бихп си взела чупливата . нали човек в крайна сметка трябва да се примири с това което има( а и чупливата коса носи мн чар) :-D

CherryKisS
06-08-2008, 08:25
По-добре си играй да изправяш другата коса два часа(макарче определено ще стане многоооо по-бързо), отколкото като се намокри
твоята коса да стане мазало - твоята къдрава, изкуствената права..

+1

Infinity
06-08-2008, 09:04
значи вземи си такава чуплива,къдрава коса изкуствената нали и така си ходи ще е мн яко смисъл без да се изправяш ще свикнеш да си със чуплива коса :grin: и ще е супер дори няма да си гориш косата :)