View Full Version : Подарък за абитуриент
BeautifulWorld
05-09-2008, 13:30
Тази година съм канена на 3 бала на различни момчета и не знам какво да им подаря - никога не съм била на бал и си нямам идея какво се подарява. Моля който може да ми даде някакво предложение. Благодаря :-)
Serseri91
05-09-2008, 13:52
еми на момче няма какво много..сребърна гривничка,пръстенче,стилна ризка.. това се сещам сега :-o
miloto_girl_4e
05-09-2008, 14:35
Протмоне, колан, марков парфюм, гривна ..
Това се сещам за момента :)
след като сме тръгнали да говорим за абитуариенти, може би ще е полезно да кажем някои подаръци и за момиче? Какво можем да подарим на едно момиче,което завършва сега и навлиза тепърва в живота? Задължително ли е да е нещо скъпо и голямо?
Охх......Ние тази година сме на 4 бала- на 3 момчета и едно момиче...и понеже са ни роднини иии поне 500 лв. ще идат за тях...няма да купуваме нищо.... :-o
BOOK_FAN
05-09-2008, 16:59
Според мен може да е и нещо малко,но от сърце!
BeautifulWorld
05-10-2008, 06:22
Аз си мислех за нянкакъв базикчийски сувенир - нещо, което ще му остане за спомен. Или примерно портмоне - с пожелание да е винаги пълно :)
И аз имам същия проблем, но ще му подаря една химикалка - ще я гравирам с инициалите му... Момчето се кефи на такива неща и съм сигурна, че ще му хареса...
сабирате пари целата компания която ще сте там или тея дето се познавате и искат сабирате там по колко пари се разберете и му ги давате па тои кво иска да ги праи :)
BeautifulWorld
05-10-2008, 14:39
сабирате пари целата компания която ще сте там или тея дето се познавате и искат сабирате там по колко пари се разберете и му ги давате па тои кво иска да ги праи :)
На единия по този начин ще му купим нещо по-голямо, което той е казал, че иска. Но на другите почти не им познавам компанията и ще е трудно да се комбинирам с някой.
Тази година съм канена на 3 бала на различни момчета и не знам какво да им подаря - никога не съм била на бал и си нямам идея какво се подарява. Моля който може да ми даде някакво предложение. Благодаря :-)
Ето ти някои нестандартни идеики - снимка върху пъзел или чаша - уникално :) Виж и други подобни -> www.podarac.com !
sexa_na_kompleksa
05-14-2009, 17:39
Часовник. Става за момчета и момичета. Има на всякакви цени.
Часовник не се подарява.
Naughty_
05-14-2009, 18:25
Евро 8)
Сериозно, най-добре пари.
Поне ще си купи, каквото иска :)
MoonFruit
05-14-2009, 18:45
Ами както казаха по-горе защо не съберете пари и му купете нещо златно,сребърно...парфюм или дреха?
sexa_na_kompleksa
05-16-2009, 16:49
Часовник не се подарява.
Защо?
shadow4e
05-16-2009, 18:48
Уф, с тия суеверия за часовниците, поне ги знайте докрая като отсичате толкова рязко, че часовник не се подарява.
sexa_na_kompleksa, поверието е, че отбраяваш минутите, когато ще умре, но и ако той ти даде стотинка, така си го купува от теб и вече поверието, че ще умре, в момента, в който свърши батерията, не важи.
Уф, с тия суеверия за часовниците, поне ги знайте докрая като отсичате толкова рязко, че часовник не се подарява.
sexa_na_kompleksa, поверието е, че отбраяваш минутите, когато ще умре, но и ако той ти даде стотинка, така си го купува от теб и вече поверието, че ще умре, в момента, в който свърши батерията, не важи.аз знам, че не се подарява между гаджета защото отброявал времето до края ама нз ...
otherguy
05-17-2009, 01:21
след като сме тръгнали да говорим за абитуариенти, може би ще е полезно да кажем някои подаръци и за момиче? Какво можем да подарим на едно момиче,което завършва сега и навлиза тепърва в живота? Задължително ли е да е нещо скъпо и голямо?
Ако ти е приятелка е задължително. :)
krisscha
05-21-2009, 04:58
Ехх... и аз съм на зор, да ви кажа ли... Тази година в нашата компания има поне 7-8 абитуриенти :D Т.е., половината компания завършва :D И, досещате се, че няма как да купим нещо за всички... Но аз трябва поне да избера подарък на моя приятел, а си нямам идея какво да е. По принцип парите не са ми били проблем, но що се отнасяше до подарък за Коледа или рожден ден, който да е в рамките на около 30 лв. Но пък нали за бал все пак се подарява нещо по-така, особено ако човекът ти е близък. А аз не знам дали ще получа съпорт от наште и ми е доста напрегнато. Повечето ми приятелки купуват парфюми, аз обаче, естествено, искам нещо по-различно. Момчето ми има по-нестандартен вкус за всичко (ако предпочитанията му въобще могат да се нарекат вкус) и винаги ме е затруднявал с подаръци. Ако случайно на някой му хрумне нещо по-така, нека да помогне, че е голям зор :lol:
mira.papazova
05-01-2017, 07:04
Тази година съм на абитуриентска на приятел и смятам да взема нещо по-креативно и неангажиращо, като алкохолна игра или скреч карта.
В тази статия има някои добри предложения: https://dreboliiki.com/podarak-za-abiturient/