Влез

View Full Version : Бихте ли простили?

BOOK_FAN
05-09-2008, 13:56
8-[
:grin: С гадже е супер,но изневери ли ти!Става лошо- и за него,И ЗА ТЕБ!
Просто е:не се влубвай,ако не е неизбежно!
Бихте ли простили на такова действие от гаджето ви и дразни ли ви когато каже,че не е истина! :lol: :booooomb: Мислите ли,че след такова действие връзката ви е като бомба,коята чака само момента да избухне? :x :-x

spenssi
05-09-2008, 14:20
да ти кажа прощавал съм изневяра даже това стана на един мой рожденден изневерими със мой приятел после искарахме криво ляво месец и се разделихме немошах да й имам доверие повече. ако го обичаш много прости му човешко е :)

gPa3HuTeJl
05-09-2008, 14:21
връзката ви е като бомба,коята чака само момента да избухне

Всички вр1зки в моя живот са такива... 8)

Naman07
05-09-2008, 14:22
:grin: С гадже е супер,но изневери ли ти!Става лошо- и за него,И ЗА ТЕБ!
Просто е:не се влубвай,ако не е неизбежно!
Бихте ли простили на такова действие от гаджето ви и дразни ли ви когато каже,че не е истина! :lol: :booooomb: Мислите ли,че след такова действие връзката ви е като бомба,коята чака само момента да избухне? :x :-x

Най-омразното ми нещо в целия шибан свят :D ,никога не бих простил изневяра и определено ще ме издразни ако отрече :o,и определено бих прекратил,каквито и да е връзки с този човек.

krisi_bep
05-09-2008, 14:22
И кога е неизбежно да се влюбиш?!

unfaithful1234
05-09-2008, 14:36
Никога няма да простя изневярата! :)

cord
05-09-2008, 15:13
Зависи от случая но попринцип ще простя.

hahavteen
05-09-2008, 15:28
От много неща зависи но по-скоро съм склонна да простя.. След това обаче какви ще са ни отношенията и дали ще сме заедно за дълго не мога да гарантирам... :-o

vesinka91
05-09-2008, 16:33
да ти кажа прощавал съм изневяра даже това стана на един мой рожденден изневерими със мой приятел после искарахме криво ляво месец и се разделихме немошах да й имам доверие повече. ако го обичаш много прости му човешко е :)
i na men mi se slu4i s16toto samo 4e be6e na negovoto RD

sh3_1s_7h3_0n3
05-09-2008, 16:52
Може би за първата изневяра /за която разбера/ няма да 'скъсаме', но ще загубя голяма част от доверието си... и само малко да стъпи на криво следващия път, и няма да ме види повече... независимо колко го обичам и колко ми липсва. Веднъж унижи ли ме... дотук.

mim4ety
05-09-2008, 17:37
Spored men ne bih prostila! :-x

kato` limonche
05-09-2008, 19:09
Лесно е да се говори, ако не си го преживял :?. Но ако имам сериозна връзка и ми изневерят... имам чувството, че ще проста /досата гадни неща прощавах/ и май и това бих сложила към тях... проста работа, ама сложна :P.

GregoryHouse
05-09-2008, 19:13
Само пълен кръгъл идиот би простил изневяра.След като се случи това от момента в който разберете до края на връзката би трябвало да има окколо 5 сек....Why?Защото хората които истински ни обичат няма да ни го причинят....дори да сте импотентни...

Kids...

evelinka1122
05-09-2008, 19:13
ммм нз... ако съм в настроение може би бих простила 8-)

GabisiTa
05-09-2008, 19:14
Мразя, когато отрича, че не е направил нещоооо... :-x :-k
А по темата.. зависи каква е била изневярата, но може би няма да съм склонна да простя, защото ако се случи веднъж, не мога да съм сигурна, че няма да се случи и втори път... :?

baby_blo
05-09-2008, 19:27
ще му простя стига да знам че наистина държи на мен и че въпросната изневяра е станала спонтанно без да е влагал каквито и да е чувства, но ако се повтори втори път ще си помисля сериозно дали искам да бъда с него. Нали знаете когато човек е влюбен прощава всичко (поне аз съм така) :)

LovePoisoned
05-09-2008, 19:30
Тцъ, не се прощават такива неща.

MoOnLiGhT_ShAdOw
05-09-2008, 19:31
Има десетки такива теми. Не бих изневерила, долно е. Нито пък бих простила, защото ако някой не е уважил мнението ми, че смятам изневярвата за низка постъпка, не трябва да е с мен! Или по-скоро на мен не ми трябва да съм с него...

Lost_Kiss
05-09-2008, 20:44
Не ми се е случвало ... и не ми се иска да се случи...Ама - не... Мисля, че няма да простя... Бафти наглостта дето трябва я има този, който не само ще ми изневери, ами после ще отрича, след като съм го разбрала... Не, не,не... Определено няма да простя !! :-x

alex_devv
05-09-2008, 22:06
изневери ли ти е*и я във връзката вече 8)
бий са с пета в гъз и си търси друг :-D
въпреки, че ние сме си такива и не е гаранция, че няма да намериш същото 8)

Sarabi
05-09-2008, 23:10
Не. Не бих простила. Това е най - наглото нещо, което някой може да направи. Това е неуважение към самия него, себе си показва като недържащ на принципите си човек. Което хич не е хубаво (въпреки че в днешното общество сигурно има хора, които дори не знаят какво означава думата "принцип" ). Който иска друго да си ходи при него, защо трябва единия да остане унижен, разочарован и използван ? Не бих простила дори и да има вероятност връзката след това да си продължи нормално, защото не търпя някой да се подиграва с доверието ми. Не стига, че едвам го давам, ами и някой да се гаври... тц.

NightGuardian
05-09-2008, 23:22
Според зависи...Но имам чувтството ,че бих простил!

djeini
05-10-2008, 00:00
Mi moje bi bix prostila ,no po4ne li da otri4a opredeleno jelanieto za pro6ka iz4ezva :? .I vse pak ako prosti6 kogato si izgubil ve4e doverie v nqkogo vruzkata vi ve4e e pulna sus sumneniq strax i razo4arovanie tui 4e prosto e bezsmisleno da pro6tava6 :-P

fuck_me_pls
05-10-2008, 06:38
Аз бих му простила..! :)

BOOK_FAN
05-10-2008, 06:57
Е,аз не му!Но сега разбрах,че имало друго момче,което ме харесва(и аз го харесвах на времето,но той беше в групичката на най-готините,където не можех и да мечтая да влезна),сега съм с него-няма да се отдам на мъка,че сме скъсали със старото ми ,,гадже",както той очаква!Нека му е за урок да не мами! 8) :-P

Lost_Kiss
05-10-2008, 10:01
Е,аз не му!Но сега разбрах,че имало друго момче,което ме харесва(и аз го харесвах на времето,но той беше в групичката на най-готините,където не можех и да мечтая да влезна),сега съм с него-няма да се отдам на мъка,че сме скъсали със старото ми ,,гадже",както той очаква!Нека му е за урок да не мами! 8) :-P

Ee, bravo.. Dano potrygnat ne6tata s towa nowoto Gadje.. KysmeT! :P

Miss_Perfekt
05-10-2008, 10:22
От много неща зависи но по-скоро съм склонна да простя.. След това обаче какви ще са ни отношенията и дали ще сме заедно за дълго не мога да гарантирам... :-o