Влез

View Full Version : Училище без бариери

BOOK_FAN
05-09-2008, 15:21
Училище без бариери!
Надявам се тази кампания да продължи да съществува!Ние хората сме много егоистични,но за тези,които не им пука за деца с такива проблеми,да се сетят-това може да се случи и на тях!
Какво мислите Вие по въпроса?Наистина ли имат проблеми и трудности
децата с проблеми?Трудно ли е ,,оцеляването" им в училище?

BeautifulWorld
05-09-2008, 16:02
Не знам за тази кампания и да попитам - за деца с какви проблеми става - ментални и физически увреждания ли?

BOOK_FAN
05-09-2008, 16:05
Не знам за тази кампания и да попитам - за деца с какви проблеми става - ментални и физически увреждания ли?
Тече по телевисия БНТ!Кампанията е за деца с физически увреждания!

dare_93
05-09-2008, 16:25
трябва да продължи защото те са хора като нас така ще се научим да ги уважаваме а не само да ги подминаваме напълно съгласна съм с тази кампания :)

s1NNer
05-09-2008, 16:33
трябва да продължи защото те са хора като нас така ще се научим да ги уважаваме а не само да ги подминаваме напълно съгласна съм с тази кампания :)

Лесно е да се говори "и те са хора като нас ... " дрън дрън ... на бас ,че ако имат такова дете в класа си дори и здрасти няма да му казваш ... или непрекъснато ще го гаврите ...

В следващия си пост сигурно ще напишеш "не е вярно" обаче квото и да си говориме в момента такъв ни е акъла на почти всички...

DevilWish
05-09-2008, 17:06
Да ,но не е правилно те да се измъчват сред повечето пубери ,които ще ги смачкат (образно казано) от подигравки ;)

mim4ety
05-09-2008, 17:51
Мисля ,че трябва наистина да продължи тази кампания.По този начин ще се научим да ги уважаваме и да ги ценим, защото и те са като нас. :)

sexa_na_kompleksa
05-10-2008, 17:42
Членувам в БМЧК и работиме по този проект. Занимаваме се с такива деца, да ги преобщим. Обаче като гледам те са си много добре приети в обществото. Проблемът е, че няма достатъчно рампи в сградите.

simba007
05-11-2008, 05:12
определено съм ДА за кампанията!!!никой не е сигурен,че това утре няма да е той или някой негов роднина