View Full Version : Мигли
--ФуКлиЧка--
05-09-2008, 17:31
Изкуствените мигли, които се лепят и са със хубаво качество колко струват? И на козметик да ти сложат изкуствени мигли горе/долу колко време издържат и хубав ли е ефекта. После естствените стават ли на лайно? И някаква хубава спирала кажете, която да подвива миглите добре.
krisi_bep
05-09-2008, 18:09
За подвиване на миглите си има една "машинка",с която да го правиш ;) в козметичните магазини 100% ги има :)
За подвиване на миглите си има една "машинка",с която да го правиш ;) в козметичните магазини 100% ги има :)
Тя пита за изкуствени мигли и спирала,а не за извиване на миглите. :-o
Verliebt_Maedchen
05-09-2008, 18:15
аз ползвам спирала на Max Faktor и съм много доволна. малко по-скъпа е, но според мен си струва :)
*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
05-09-2008, 18:35
Znachi za izvinane na miglite kakvato i da e spirala nqma da moge da ti pomogne, ima izvivachka za tazi cel i stiga da boravish vnimatelno, vsichko shte e nared. :) Po princip cenite na miglite sa razlichni, zavisi ot kude gi kupuvash. A v salonite vzimat dosta skupo ot 15 nagore mai.. zavisi ot kachestvoto na miglite.. Inache po kozmetichnite magazincheta mogesh da namerish za po levche 2 - 3.. ako imash kusmet.. inache v salon.. A za vremeto - ne sum sigurna.. no tam shte ti kagat.. Inache obiknovenite, koito si slagash ti izdurgat samo 1 den i na drugia si gi miesh i lepish otnovo. ;) Stiga da namerish takiva i da gi zalepish kakto trqbva nqmat nikiakvi gadni efekti. Dori ti spestqvat tretiraneto sus spirala i izvivachka. ;) Uspeh
TheNewReligion
05-09-2008, 18:48
Моята спирала на Макс Фактор синя много повдига , придава обем и разделя мигличките ! Супер е . А за изкустените мигли ... личи си като си с такива ! :?
А колко струва извивачката за мигли и от къде мога да си я купя,защото моята я изгубих,а ми беше подарък и общо взето не съм купувала досега.
*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
05-09-2008, 19:00
А колко струва извивачката за мигли и от къде мога да си я купя,защото моята я изгубих,а ми беше подарък и общо взето не съм купувала досега.
V pochti vseki kozmetichen magazin gi ima. Zavisi kakva ima po levche , ima i po 3 - 4. Po - skupite imat hubavi gumichki, a evtinite ne i sled izvestno vreme trqbva da gi podmenqsh. Otivash, pitash i kupuvash. Uspeh :)
Извивачки има и за лев има и за двайсет...Зависи от марката.
Иначе за миглите в салон-струват 30лв.Какво става после с естествените обаче нямам представа.
--ФуКлиЧка--
05-10-2008, 11:14
Ne sum tupa i zn 4e ima izviva4ka moita e na orifleim no ne mi xaresva stoi tupo az iskam po nejno da sa izviti
Ти като не си споменала,че си пробвала с извивачка,ние откъде да знаем? Пробвай различни спирали.Друго не знам.
sunshine0107
05-10-2008, 11:54
Ми, мацко, аз ползвам на Ейвън тази новата Супер Шок с голямата синя четчица. Струва 8.90 лв. На мен много ми харесва. Аз имам светло сини очи и ми трябва попринцип хубава спирала, която хем удължава миглите, хем ги прави обемни, хем не ги слепва, за да може да ми изпъкват очите и без да се цвакам като плашило (не,че го правя попринцип де :] ). Та с тази спирала слагам само очна линия на горния клепач и от тази спирала си слагам и става супер. Не знам другите момичета от форума, които са я ползвали дали са доволни, но аз съм доста доволна и като ми свърши пак ще си поръчам! :) Това е за спиралата, но за миглите никаква информация немога да ти дам, съжалявам... Просто не съм си купувала досега и не съм се интересувала!
Аз мойте изкуствени мигли се ги взех от един магазин на НДК,но се прецаках защото струваха 8 лв,а след няколко слагания и махания се разчупиха на две :x а можех да си ги взема от по-обикновен магазин за 3 лв. Иначе ефекта е супер :grin: после като ги махнеш все едно си без мигли :)
Mademoiselle
05-10-2008, 12:21
izkustveni migli moje6 da si vzeme6 i na Fingrs-10 leva,a tvoite estestveni 6te si ostanat sa6tite.
Znachi za izvinane na miglite kakvato i da e spirala nqma da moge da ti pomogne, ima izvivachka za tazi cel i stiga da boravish vnimatelno, vsichko shte e nared. :) Po princip cenite na miglite sa razlichni, zavisi ot kude gi kupuvash. A v salonite vzimat dosta skupo ot 15 nagore mai.. zavisi ot kachestvoto na miglite.. Inache po kozmetichnite magazincheta mogesh da namerish za po levche 2 - 3.. ako imash kusmet.. inache v salon.. A za vremeto - ne sum sigurna.. no tam shte ti kagat.. Inache obiknovenite, koito si slagash ti izdurgat samo 1 den i na drugia si gi miesh i lepish otnovo. ;) Stiga da namerish takiva i da gi zalepish kakto trqbva nqmat nikiakvi gadni efekti. Dori ti spestqvat tretiraneto sus spirala i izvivachka. ;) Uspeh
Съгласна ! Послушай мацката!
nencuHka
05-10-2008, 16:34
Ми, мацко, аз ползвам на Ейвън тази новата Супер Шок с голямата синя четчица. Струва 8.90 лв. На мен много ми харесва.
Въъ и аз съм мега доволната от тая спирала :shock: За 1 минута си повдигам миглите с нея,а иначе по 10 минс за всяко око с обикновена спирала.Има адския ефект :!:
sunshine0107
05-10-2008, 21:06
Да! Страшна еееее :twisted:
LannyBarbie
05-11-2008, 05:03
мисля че Max Factor също имат изкуствени мигли:)
oRiGiNaL
05-11-2008, 10:19
Отностно изкуствените мигли:
Хубавите мигли почват от 15лв. Има различни видове и общо взето най-скъпите са 35лв.
Мигли от по 1-2-3лв както казвате не съм виждал, но цената говори сама за тяхното качество...
На essense са доста добри миглите и струват 15лв. Може да ги ползвате многократно като имате и няколко лепилца. Хората, които са ги купували от нас са много доволни. Издържат доста, а не както другите да ги сложил 2-3 пъти и да се счупат (разбира се трябва да сме внимателни).
Още така може да се поясни че има и силиконови, които не се лепят, а се мушкат между твойте мигли. Те издържат още повече, защото го няма това лепене и разлепване, но са по-трудни за поставяне.
Вечер е задължително свалянето на такива мигли!
И аз не Ви препоръчвам да ги носите постоянно. Това са мигли само за по-специални случаи.
Отностно слагането - ако ги купите от по-реномирам магазин ще Ви ги сложат първият път и ще Ви обяснят подробно как се поставят и свалят. Иначе от евтините няма кой да Ви обърне такова внимание.
Отностно спиралите има наистина доста голям избор. Отиваш в магазина и се консултираш. Разбира се под 10лв за спирала не мисля, че може да кажем нещо добро за нея.
Хубави са на Изадора(шведска) и Каражда(италианска). И са на цена горе долу колкото MAX Factora. За какво да купуваме българска като може да имаме нещо по-добро за същите пари.
Специално за тази на Ейвън, за която стана дума. За нея не мога да Ви кажа нищо. По-принцип Ейвън чат пат правят нещо по-добро, но нивото на дали е по-добре от на тези, които аз Ви предложих.
Не гледайте рекламите!!! Те са с цел да Ви накарат да си купите такава спирала. Щом има реклама значи продукта не се купува замислете се... И още нещо във всичките реклами на спирали, моделите са с изкуствени мигли и това Ви подлъгва.
А ако имате изкуствени мигли спиралата не е чак толкова нужна. Няма смисъл да натоварваш миглите и после да ги миете!