Влез

View Full Version : Съветчета некви..

svetliovn
05-09-2008, 19:42
Значи неделя ще има супер голям купон от мойто даскало сички ще са там в една от най яките къщи във Варна но тва е друг въпрос ще има много ама много момичета и момчета..та желая да топна чушката ако ме разбирате впредвид кви момичета ще има нема да ми е много трудно ама некви съвети да ми дадете кво да направя за да се навият а у..некви трикчета ала бала. :)

MoOnLiGhT_ShAdOw
05-09-2008, 19:45
Много филми гледаш...

svetliovn
05-09-2008, 19:47
аре бе ?

Eminem4o
05-09-2008, 19:50
ми кво ... ще има алкохол, нали ? гледай някоя която пие повечко .......... и давай смело .. най много да ти удари шамар :) ( сега съм готов да ме ядете тука) :D :D :D

svetliovn
05-09-2008, 19:50
ми кво ... ще има алкохол, нали ? гледай някоя която пие повечко .......... и давай смело .. най много да ти удари шамар :) ( сега съм готов да ме ядете тука) :D :D :D
оо ще има и още как :) мерси :)ахха

amatorium
05-09-2008, 20:02
Jalko, che me nqma v momenta vuv Varna da ti pokaja ...

Maja
05-09-2008, 20:16
Ми като за начало седни до некое момиче което си харесаш,погали я по крака и кажи:
"Хубави крака,в колко отварят?"
И успех!
:)
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Chacho
05-09-2008, 20:17
Ето как може да целунеш мацка 3 секунди след като си я видял.На тоя купон би трябвало да стане.Ако се представиш добре може и да си легне със теб.

Ок,ето какво ти трябва:

-облечи се стилно
-сложи си някъв аксесоар с който изпъкваш.Може няква готина шапка (не с козирка,няква каубойска или нещо такова).Това ще я накара да те забележи.Същото е,както пауните си разперват опашките.Важно е да отива на облеклото.
-Трябва да изглеждаш като лидер.Може да си хванал някое момиче под ръка,но да го отпратиш след това.Трябва постоянно да си с усмивка.Много е важна усмивката.Ръцете извън джобовете,изправен кръст,раменете назад и бавни,плавни движения.

И ето какво правиш.Това ще проработи,ако всеки има по 5 сантиметра лично пространство.Ако имаш връзки,накарай тия дето организират купона да накарат народа да се бутнат в някоя стая.Гледай за момиче,което ще ти срещне погледа (трябва да е наблизо,така че обикаляй близко до хората).Ще разбереш,че те е харесала,ако ти се усмихне (ти си се охилил,така че ако види нещо в теб ще ти отвърне).Ако е достатъчно изолирана от блъсканицата,демек примерно да е с гръб към приятелите си или пък е сама - застанете един срещу друг и я погледни в устата.После в очите и след това отново към устата.Доближи се и я целуни.

И че защо ще проработи това?Идеята е,че тая сгъцканост предлага много добра изолация.Подготовката ти те прави алфа - тя ще хареса мъжките черти в теб,ще те възприеме като потенциален партньор.Отиваш и я грабваш на една от първите секунди.Тъй като те е харесала и няма от кого да се притеснява може да се отдаде на страст ;)

Малко е трудно всичко това да се случи,ноооо все пак има шанс иииии супер много може да предразположи момиче към секс за една нощ.

А ето иначе как протичат нещата - за секс за 1 нощ е нужно да преминеш през следните фази.Запознаване,привличан е,комфорт и завършек.

Отнема 4-10 часа.

Подготовката е същата.ТРЯБВА да изпъкваш сред тълпата като алфа.След това отиваш и отваряш групичка със няква фраза.Примерно ги питаш "Момичета,кой според вас лъже повече - мъжете или жените?".Оттук следва,че ще направите малка дискусийка.След това,момичето което си си набелязал - не му обръщай внимание.Дори му подметни някъв коментар,който ще я накара да си мисли,че не я сваляш.Например "Ако не бях гей,щях да те изпапам".Вече си забранен плод и тя ще почне да ти се доказва.Демек си с по висок социален статус от нея и вече приема, че може да има връзка с теб.

След като поговорите малко и си се сприятелил с цялата група,кажи че ще им отнемеш за малко момичето.Хващаш я за ръката и я завеждаш някъде."Много ми се надуваше главата там от целия този шум.Така вече може да си поговорим лице в лице" - подметни нещо такова.Започни да я пипаш докато говориш - по рамото,по лакътя.След 5 минути по ръцете и й погали косата.Подушваш й косата и я целуваш.

Вече започвате разговори за кой какъв е и т.н.След като прекарате в това 1-2 часа (нека тя говори през по-голямата част от времето) я изведи навън.Разходете се за 1-2 часа.След като се върнете обърни темата на секс.Разпитай я за това,което обича.После и подпали страста с малко целувки и увлекателни думи.Предлагаш й да идете да правите секс.Когато каже,че е рано за това - съгласи се и се поотдръпни.Смени темата на нещо скучно.Тя сама ще върне за секса.Сега я вкарай в леглото и ти гарантирам,че ще й дадеш нощ, която никога няма да забрави.

(Идеите са взети от Mystery, може да потърсиш повече инфо из Google,като напишеш Mystery Method).

Гарантирам ти успех с този подход,просто трябва да изпълниш нещата,които съм казал.Методът обикновено работи с по-хубави момичета,но пък ако играеш с нещо средно пак ще се получи.Нещата са изпробвани стотици пъти, вървят с обяснения от психологията, само трябва човек да може да ги приложи.

Успех и сори за дългия пост, дано съм помогнал :)

LoLiPoP4o
05-09-2008, 20:27
otivash i kazvash are da praim sex se edna ot si4kite shte se navie pyk i ot opit glava neboli :P :D :D :D :D

gPa3HuTeJl
05-09-2008, 22:08
O.C rlz

alex_devv
05-09-2008, 22:14
напиваш някоя и работата е готова без да се трикосваш много :D