View Full Version : vypros za momi4etata ?
kajete 18 santimetra dostaty4ni li sa za edno momi4e ? :D
veskoezelen
05-09-2008, 20:49
a stiga s tiq temi we da vi se nevidi...si4ko 6to e nad 14 sm 6e vi kajat 4e e dostatu4no i 4e e vajen maystora... ne se li nau4ihte
CuteBaby
05-09-2008, 20:54
На моя приятел му е 18 и ми е предостатъчен,даже ме боли понякога ! Както каза veskoezelen важен е майстора,а не дължината !!!
ludnicaaa
05-09-2008, 21:02
nau4no dokazano e 4e 8 sm. sa napulno dostatu4ni..hahahahaihaihaiha
Ще ви излъжат, ако кажат че размера няма значение.Не съм момиче,но същото е като с циците.Нооо честно казано аз и на по-малки съм доволен.Все пак не отказвам по-големи порции.14-15 е супер често срещано и са доволни и на толкоз.Просто да не е някъв..под 12 примерно.
Наистина е важно как го използваш,как я подгряваш и т.н. Имаше една интересна тема,в която пишеха за още две места, подобни на Ж точката.Е за разлика от нея,те не се намират малко след началото.В същност са доста по навътре.Важното е да следиш реакцията.Усещаш кое е хубаво и даваш.Експериментирай с умерено темпо и успеха е твой :)
НЕ бате ... според последни статистики дори 28 са малко а ти с тези 18 ..... нз къде ще класираш .... ужас . . ходи погови с доктор .. май ще е по лесно да ти направят вагина от колкото да ти го уголемят!!!!! :o :o :o :o :o :o :o :o
ТЪП ЛИ СИ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!1
MiSs_DioR_CheRiE
05-09-2008, 21:42
НЕ бате ... според последни статистики дори 28 са малко а ти с тези 18 ..... нз къде ще класираш .... ужас . . ходи погови с доктор .. май ще е по лесно да ти направят вагина от колкото да ти го уголемят!!!!! :o :o :o :o :o :o :o :o
ТЪП ЛИ СИ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!1 Kakvi 28 we :shock: Normalno e da e 45 sm , a vaginata na jenata da e s dulbochina 53 sm ... KAk moje da ne znaesh ,,,, A ti s tvoite 18 nikoi nqma da zadovolish !!!! Na moq priqtel mu e 47 - bie vsqkvi rekordi , no vaginata mi poneje e po-dulboka ot normalnoto (tq e 60 sm) i mujo mi ne uspqva da me zadovoli zatva she si tursq nov .... 8-)
ТЪП ЛИ СИ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!1 Kakvi 28 we :shock: Normalno e da e 45 sm , a vaginata na jenata da e s dulbochina 53 sm ... KAk moje da ne znaesh ,,,, A ti s tvoite 18 nikoi nqma da zadovolish !!!! Na moq priqtel mu e 47 - bie vsqkvi rekordi , no vaginata mi poneje e po-dulboka ot normalnoto (tq e 60 sm) i mujo mi ne uspqva da me zadovoli zatva she si tursq nov .... 8-)
Извинявам се за некомпетентността ми по въпроса ... все пак аз съм само на 28 и все още съм девствен от къде ще знам аз такива неща :oops: :oops: :oops: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
gPa3HuTeJl
05-09-2008, 21:52
На едно момиче й е достат1чен само 1 език, ак0 питаш мене..
4udq se koga li 6e pusnat o6te edna takava tema :D :-D
krem4et0
05-10-2008, 10:38
Престенате с тия теми!
т.11