View Full Version : Проблеми с оргазма
Nortisha
05-09-2008, 20:54
Не мога да разбера какво още трябва да пробвам за да достигна до оргазъм! Имам страхотно гадже, правим страхотен секс и въпреки всичко нещо не се получава и най-лошото е,че нямам представа какъв е проблемът. Чета в сайтове за причините..краткотрайност на половия акт..еми нз,но мисля,че над 30 мин не може да се сметне за краткотрайност; напрежение м/у двамата-няма такова нещо.. психически травми ... до колкото помня и такива си нямам.. Всъщност не зная дали някой от вас ще може да ми помогне с нещо, но все пак, ако имате някакъв съвет много ще се радвам да го чуя. :razz:
veskoezelen
05-09-2008, 20:59
Mi neka se starae pove4e :D
ludnicaaa
05-09-2008, 20:59
mastorbirai po vreme na sex i orgazumat e 100% siguren ;)
UnderMySkin
05-09-2008, 21:01
Еми има си ерогенни зони, на които като се набляга се стига до оргазъм. Лично ти явно не си открила своята, пък и приятеля ти не е май:) Другото което е.. клиторче, прословутата G-точка. И да те пори яко 2 часа и да се обичате много, ако сте в кофти поза, в която проникването е малко или пък ръцете му (или твоите) не са свободни за да се занимава с други части от тялото ти.. просто няма оргазъм. Ее.. разбира се някои момичета могат и без всичко това, възбудата на психическа основа е много важна. Но ако постоянно мислиш как да го стигнеш тоя оргазъм няма да стане.. Той сам ще те изненада;)
Експерименти в секса докато разбереш кое те подлудява. Това е решението... (Експериментирай и сама, опознай тялото с две ръчички :D Ако се научиш сама да си доставяш удоволствие ще можеш да покажеш на приятеля си какво къде и как)
От колко време правиш секс? На много голяма час от жените им трябва от 1 до 2,3 години за да достигнат до оргазъм. Аз бях от тях.
amatorium
05-09-2008, 22:14
A kato masturbirash dostigash li? Svivash li se kogato pravish sex? Ima nqkoi trikove, koito pomagat da uskorish dostiganeto. Mnogo e slojno za obqsnenie. Do nqkude nqkoi igrachki pomagat.
От колко време правиш секс? На много голяма час от жените им трябва от 1 до 2,3 години за да достигнат до оргазъм.
Nortisha
05-10-2008, 08:59
Секс правя от 4-5 години,а за мастурбирането.. може и това да ми е грешката,защото съм пробвала 2 3 пъти, но не ми доставя особено удоволствие сама да се пипам.. пред него го правя от време на време,но за кратко време. А иначе кои пози препоръчвате за по-лесно достигане на оргазъм?? А дали се свивам..ми да гурча се там хаха :D
Секс правя от 4-5 години,а за мастурбирането.. може и това да ми е грешката,защото съм пробвала 2 3 пъти, но не ми доставя особено удоволствие сама да се пипам.. пред него го правя от време на време,но за кратко време. А иначе кои пози препоръчвате за по-лесно достигане на оргазъм?? А дали се свивам..ми да гурча се там хаха :D
Моя съвет е първо да си опознаеш тялото сама! После ще знаеш кое ти доставя повече удоволствие, кое те докарва до оргазъм.
За най-лесен оргазъм аз бих препоръчала да си върху момчето, защото по този начин си стимулираш И клитора!
amatorium
05-10-2008, 11:29
Zapochvai s masturbiraneto i tui kato ne ti haresva tolkova vzemi edin bingo vibrator ...
psyhar4e
05-10-2008, 16:15
ммм пробваи с повече секс повече време може да стани
Nortisha
05-10-2008, 18:58
Е то дали ще мастурбирам с вибратор или прусти се 1 :D друго си е някой друг да те пипа.. пък то повече секс.. еми ще запретна ръкави пък дано някога с еполучи.. и да не се пак си е яко, но ми е интересно какво е чувството :>
От колко време правиш секс? На много голяма час от жените им трябва от 1 до 2,3 години за да достигнат до оргазъм. Аз бях от тях.
ot4aq me ;(
Nortisha
05-11-2008, 08:10
ot4aq me ;(
И ти ли си в моето положение? :-D
likejolie
05-11-2008, 09:00
Mi neka se starae pove4e :D :razz: :razz: :razz: :razz: +1